Bende anlamıyorum canımmmmm![]()
kağıtta kaç yazıyor sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamıyorum canımmmmm![]()
kağıtta kaç yazıyor sizin
Canım benim benim eşim tese olucak ya onun içi geçen sefer bazı tahliller istemişlerdi şimdi sonuçalrda biraz yüksek değerler varmışş
bi kaç test daha ekledilerr de ondan bahsediyoruzz cnm eşim bugün onları yaptırmaya gidii.inş. bi sorun çıkmazzz.
cnm kağıtta 18-20 yazıyo ama hemşire bana 2 de vuruabilirsin dedi neye göre belirliyolar bilmiyorum ama:44:
kan mı sperm tahlili mi yaptırıyorsunuz baharcım sen niye erken yaptırdın bize opuda yapılacak sperm testi dendi
zaten dün koçiş iki defa soktu yandım
![]()
Yaptırmış tatlımm yarın öğlenden sonra demişler ama ben siteden takip edicemm sonuçları cumartesi umuttan döktürürm artıkk..
canım benım ne demek elımden bırtek dua etmek gelıyor kendıme bıle faydam yok hıc degılse sıze dua edeyımde rabbım sızlerın hurmetıne banada merhamet eder ..evet canım zaten en cokta ona kızıyorum ya cocuk var sankı karsısında hastaneye gıtmıyeyım dıye oyle yaptı adam bızı musterı gıbı goruyo ben ozel muayehanesıne gıdıyordum aslında en cokta kendıme kızıyorum yaa butun operasyonlar hastanede yapılıyo ne dıye muayehanesıne gıdıyorumkı neyse , bızım hıssettıklerımızı bızden baska kımse anlıyamaz bunu her defasında daha ıyı anlıyorum
amın canım allah razı olsun evet ınsallah rabbım sag salım kucagına almayı nasıb etsın ama kas yapayım derken goz cıkarıyolar sonrada sende herseyden nem kapıyosun dıyolar off bu guzel gunde hepınızın moralını bozdum hakkınızı helal edın ne yapayım sızle paylasabılıyorum sıze anlattım rahatladım bıraz bana hep moral oldunuz herzamankı gıbı rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah bu sıkıntılar bı ruya gıbı gelıp gecsın ınsallah
herkese merhaba kızlar.
MERCAN canım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
BAHARCIM FLASKCIM canlarım sizleride okudum iki iğneye başlamışsınız. tatlı acı onlar.
sonra o karnınızda bebekleirniz olacak inşallah.
allah gönlünüzdekileri size versin inşallah.
Bizde bugün genetik testin sonucunu aldık iyimiş sonuç.
bahar senbu listeyi yapalı hamilelerimiz çoğaldı.sizinde az kaldı.sizde yakında bu kervana katılacaksınız.
iyi hadi canım sevindim...
bende iğnelerimi yaptım saatinde bugün daha da kolay girdi orgalutran
şanslıyım galiba
sende durumlar nasıl tatlım![]()
herkese merhaba kızlar.
MERCAN canım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
BAHARCIM FLASKCIM canlarım sizleride okudum iki iğneye başlamışsınız. tatlı acı onlar.
sonra o karnınızda bebekleirniz olacak inşallah.
allah gönlünüzdekileri size versin inşallah.
Bizde bugün genetik testin sonucunu aldık iyimiş sonuç.
bende yaptım tatlımm dünki gibi biraz zor girdi yine yaaaa bunun uçu daha kalın ama puregona göree yan yana baktımdaa
birazçıkta kanadıı ama geçtiiii şimdiiiii.bugünüde atlattık çok şükür![]()
merhaba bebekim hoşgeldin
sıkıntı yok iğnelerde canım kullanıyoruz işte yumoşlarımız güzelce büyüsün sonrada bebişlerimiz olsun inş
saol güzel dileklerin için
ooo gözün aydın canım beklediğimiz gibi temiz çıkmış sonuçlar
çok sevindim inş bundan sonraki sonuçlarınızda hep böyle güzel olur![]()