• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İNŞ CNM BİZDE MÜBAREK AYDAAAAAA alırızz güzel haberiiiiiiiiii...hamişlerin duası kabul olurmuşşşşşşşşş ..inş. dualarınn kabul olur cnm bizde senin gibi oluruzzzz:49::49::49::49:
ya iyi düşünmeye çalışıyorumm ama aklımın arada olumsuzuda düşünüyooooooo ama siz öyle güzel şeyler söylüyosunuz moral veriyosunuzki o zamaan umutlanıyorumm :16::16::16::16:
sen nasılsınn cnm nasıl giidiyo hamişlikk:49::49::49:

Vallah canim midem cok bulaniyor canim hic birsey istemiyor dün kanamam oldu hastaneye gitti normal olabilir dedi bide tesadüf kalbinin atisini gördük aslinda cok erken kalbini görmek doktor sansiniz var tam kalp atisinin en erken gününde size görmek nasip oldu

Vallah canim midem cok bulaniyor canim hic birsey istemiyor dün kanamam oldu hastaneye gitti normal olabilir dedi bide tesadüf kalbinin atisini gördük aslinda cok erken kalbini görmek doktor sansiniz var tam kalp atisinin en erken gününde size görmek nasip oldu

canımmmmmm kalp atışlarınıdaa duydunuz demekkkkkkkkkk gözün aydınnnnnnnn ne güzellll:52::52::52::52::nazar::nazar:

Canlarim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah
flzask2003 insallah sizde bol bol sperm bulunur ve hayirlisiyla bu mübbarek ayin hatrina hamis kalirsin insallah dualarim sizinle.
Canim stress yapma kurban oldugum allahim nasip ederse eder 1 spermle bile insallah olur bizde 1 tane kaliteli sperm cikti oda tutu ümidine kurban oldugum allahimda kesmeyin.
Bahar canim insallah seninde diledigin herseyi gerceklesir ve sende bebisine kavusursun insallah allahin izniyle canlarim
Canlarim fazla yazmasamda hep aklimdasin insallah hayirlisiyla bebislerinize kavusursunuz.

saol canım benim allah razı olsun dualarını eksik etme nolur :16:
canım maşallah sende ummadığın bi zamanda duymuşsun bebişinin kap atışını :nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla hamişliğini geçirip kavuşursun inş mis kokuluna :emir_bebek:

Baharrrrrrrrrr cnmm geldinmii hemencecikk yaptırdınmııı iğneniiiii:34:

geldim bitanemmmmmmmmmmmm :70:
önce umutun yanındaki kuaföre gittim görüştüm 3 de oraya gidicem iğnelerimi yapmadan gitmeyeyim :1:
resepsiyondaki görevliye sormuştum en yakın buraya hangi hastane var dedi...
polis hastanesi modipolden yakınmış tarif etti kuaförden oraya gittim...
yolu baya yokuştu sıcakta suyum çıktı :9::9::9:
yaptırdım geldim vitaminimi şifa olur inş :16:

önce umutun yanındaki kuaföre gittim görüştüm 3 de oraya gidicem iğnelerimi yapmadan gitmeyeyim :1:

umutun yanında kuaför varmıydı cnmmmmm ben niye görmedimm:44:
iyi cnm ya yakın en azından orasıııı..
cnm dün tabelada da görmüştük polis hast yazıoduu ama aşağıdaa olduğu belliydii...
ee tabi çıkarkendeeeeeee yorulmuşsundurrrrrr....:16:
inş. şifaaaaaa olsunnnnnnn tatlımmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:
bende gidicem de kuaföre biraz geç gideyim ne de olsa kayınvalidemeler gelmiycekmişş yemek filan yapar öyle giderimmmmm..

Son düzenleme:

cnm üsküdar devlet hastahanesi vardı oraya çok yakın acaba polis hastahanesi aynı mı ismi kuaföre gideceğin oh oh seni süslü:9:iyi yapmışsın güzel arkadaşım

cnm dün tabelada da görmüştük polis hast yazıoduu ama aşağıdaa olduğu belliydii...

hamişlikte de umuta devam eder hem kuaföremize gider ordan da mado da otur kahvemizi içeriz tüm kızlarla :68:

saol canım benim allah razı olsun dualarını eksik etme nolur :16:
canım maşallah sende ummadığın bi zamanda duymuşsun bebişinin kap atışını :nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla hamişliğini geçirip kavuşursun inş mis kokuluna :emir_bebek:

Canim ne demek dualarim sizinle kurban oldugum allahim bu mübbarek ayin hatrina sizi bebislerinize kavustursun insallah. Amin canim insallah

bende gidicem de kuaföre biraz geç gideyim ne de olsa kayınvalidemeler gelmiycekmişş yemek filan yapar öyle giderimmmmm..

canım var ben de sonradan farketmiştim eczaneden biraz ilerde...
3 de gidicem artık yakında zaten işim bitince dönerim hemen...
iyi olur canım evdeki işlerini bitirir öyle gidersin sen de artık...

cnm üsküdar devlet hastahanesi vardı oraya çok yakın acaba polis hastahanesi aynı mı ismi kuaföre gideceğin oh oh seni süslü:9:iyi yapmışsın güzel arkadaşım

tatlım orası ayrı galiba ama burası daha yakınmış gittim geldim hemen sadece yokuş yordu biraz :1:
bebişimizle buluşmadan bakımımızı yapalım dimi ama :9::9::9:

FLZASK2003 Arkadaşım yarın eşin teseye giriyormuş girince gördüm ve kayıtsız kalamadım.. İnşallah bu defa yüzünüzü güldürür rabbim.. Ameliyat kapısında acaba çıkacak mı ya çıkmazsa? diye düşünmenin, beklemenin ne kadar zor olduğunu ben de tattim... Biz seçilmiş özel insanlarız.. görsen üstüne basmazsın belki ama bizler 1 taneciğine bile ölüm ediyoruz tabiri caizse.. Rabbim öyle büyük ki bizler o birtaneyi bile görme umudu içinde koşturuyoruz... Dilediğine çokça veren rabbim size de yarın güzellikleri görmeyi nasip etsin... Allahım yardımcın olsun arkadaşım allahım muradını versin... İnşallah yarın sen de sevinenlerden olursun da bizi de sevindirirsin...

Bu arada ben de eylül 25 e biletimi aldım İstanbul için... dondurulmuş 2 tane bebem kaldı fulyada... eğer ki sağlıklı çözünebilirlerse transferim olur, çözülemezlerse de bom boş geri dönücem ve eşimin tekrar ameliyatı için gün sayıcaz ve yine o acabalar o korkulu günler ameliyatta tekrar çıkarmı kabusları bizi bulucak... Rabbim inşallah ameliyata gerek kalırsa tekrardan sperm görmeyi nasip eder... Yter ki sperm olsun biz mücadelemizi veririz değil mi bir çoğumuz için durum aynı...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım eşini de rahatlatmaya bak kendin de rahat görün... onlar da çok büyük yükün altındalar sen bunun bilincindesin gerçi ama eşini şimdiden hazırla her türlü sonuca karşı.... Allahım onun da yüzünü güldürsün arkadım hayırlı haberlerle gel inşallah...

KiZlar gecmis sayfalara bakamadim birazdan okuycam arkadasımdan geldim..
Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis..Sizi seklinde var.. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste:(

Son düzenleme:
FLZASK2003 Arkadaşım yarın eşin teseye giriyormuş girince gördüm ve kayıtsız kalamadım.. İnşallah bu defa yüzünüzü güldürür rabbim.. Ameliyat kapısında acaba çıkacak mı ya çıkmazsa? diye düşünmenin, beklemenin ne kadar zor olduğunu ben de tattim... Biz seçilmiş özel insanlarız.. görsen üstüne basmazsın belki ama bizler 1 taneciğine bile ölüm ediyoruz tabiri caizse.. Rabbim öyle büyük ki bizler o birtaneyi bile görme umudu içinde koşturuyoruz... Dilediğine çokça veren rabbim size de yarın güzellikleri görmeyi nasip etsin... Allahım yardımcın olsun arkadaşım allahım muradını versin... İnşallah yarın sen de sevinenlerden olursun da bizi de sevindirirsin...

Bu arada ben de eylül 25 e biletimi aldım İstanbul için... dondurulmuş 2 tane bebem kaldı fulyada... eğer ki sağlıklı çözünebilirlerse transferim olur, çözülemezlerse de bom boş geri dönücem ve eşimin tekrar ameliyatı için gün sayıcaz ve yine o acabalar o korkulu günler ameliyatta tekrar çıkarmı kabusları bizi bulucak... Rabbim inşallah ameliyata gerek kalırsa tekrardan sperm görmeyi nasip eder... Yter ki sperm olsun biz mücadelemizi veririz değil mi bir çoğumuz için durum aynı...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım eşini de rahatlatmaya bak kendin de rahat görün... onlar da çok büyük yükün altındalar sen bunun bilincindesin gerçi ama eşini şimdiden hazırla her türlü sonuca karşı.... Allahım onun da yüzünü güldürsün arkadım hayırlı haberlerle gel inşallah...

Evt cnm yarınn büyük günn bizim içinnn..aminnn rabbim inş. bu sefer yüzümüzü güldürür..ne kadar zorrrrr hemdeeeeee o düşüncee insanıııı mahvediyoo acab çıktımı çıkmadımıı
benim eşimin 3 tesesii olucak bide buuu...yani ben yarın içinn ya yeni bi başlangıç olucak biizm için yada çoçuk meselesiii uzun bi süre olmıycak herhalde ki o tarafını düşünmek bile istemiyorumm..Sağol cnmmmmmmm güzel dileklerin içinnnnnn..yarında bende inş.... güzel haberler verebilirimmmmmmm..Allah razı olsun hepinizdennnn..

inş cnm seninde bebişlerin güzelce çözülürrrr hiç bi sorun çıkmadannnnn burdan bu sefer bebişlerinle dönersin evineeeeeeee inş..
ameliyata gerek kalmadannnnnnn..bende şimdi öyle düşünüyorum yeterki sprem olsunnnnnnnnn ben bi şekildee devam ederimmmmmmm..allah büyükkkkk.
cnm kaç senedirrrr hep moral vermektenn inan bende yoruldumm dün akşam artık diyorumkii bi sprem çıksa hamiş olsamda sen bana moral versenn biraz naz yapsamm..:1:
ben her daimm eşimin yanındayım hep ona moral verdimm ..inş sprem çıkarsa adamdaa rahatlıycak gerçektennnnnnnnn..
çok sağol cnmmmmmmm duaların içinnnnnnnnnnn rabbim seninde yüzünü güldürsün inş. bu seferrrr

Flaskh cnm yarın mikroteseniz varmış Allah yardımcınız olsun su mübarek gunlerde yüzünüzü güldürsün yarın senden guzel haberler bekliycem cnm bnmmm icini ferah tut Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmaz ins

canım inş dondurulmuşların hayırlısıyla çözülür ve bu defa bebişlerine kavuşursun :16::16::16:
allah yardımcınız olsun bizi habersiz bırakma uygun olduğundan durumunu yaz...
güzel haberlerle dönersin bize inş :49:

KiZlar gecmis sayfalara bakamadim birazdan okuycam arkadasımdan geldim..
Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis..Sizi seklinde var.. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste:(

canım yaa yapma böyle bak temmuz topiğindeki tüm hamişler adet olucaz diye beklediler test gününü...
ama hamiş olduklarını öğrendiler inş seninde öyle olacak...
biraz sakin olmaya çalış...

Flaskh cnm yarın mikroteseniz varmış Allah yardımcınız olsun su mübarek gunlerde yüzünüzü güldürsün yarın senden guzel haberler bekliycem cnm bnmmm icini ferah tut Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmaz ins

Sağol cnm benimmmmmmm allah razı olsunnnnnn..
rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürsünnnnnnn inş. sende içini ferah tut .tatlım seninde hamiş haberini alrıız inş..:49::49::49:

Back
X