- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
selam canlar ben geldimmmmmmmmmmmm
ooohhhh benden önce halayı tuttunuz ben de önce halayımı çekeyim sonra başlayayım bugünki güzellikleri anlatmaya
ohhh be rahatladım bende
canlar flzask uygun olunca girer ayrıntıları anlatır ama ben şimdi biraz anlatayım...
sabah merkeze gelir gelmez eşini hazırlamışlar bende o arada aradım flazskcımı geldiklerini duyunca hazırdım zaten hemen çıktım...
kayınvalidesiyle kayınpederide vardı zaten...
neyse beklemeye başladık emre hocayı biraz geç kaldı...
saat 10 da ameliyata girdi eşi biz beklemeye başladık flzask ben kayınvalidesi...
temmuz topiğinden fiyonkmakarna var arkadaşımız o geldi yanımıza tanıştık...
zaten öncesinde arunayla görüşmüştüm ben merkezde...
daha sonra onlarda bulunduğumuz yere geldiler...
beklemeye başladık işte sohbet falan ediyorduk...
o sırada hemşirelerden biri pozitif dedi duyduk konuşurken ama bize söylediklerini tahmin etmedik...
flzaskın kayınvalidesi kızım bulunmuş dedi flzask öyle bi çığlık attı ki görmeliydiniz
allah biz bi başladık flzask kayınvalidesi ben hem ağlıyoruz hem gülüyoruz birbirimize sarılıyoruz falan görmeliydiniz halimizi
aruna fiyonkmakarna onlarda çok sevindi tabi
bu haber geldiğinde daha 20 dk falan anca olmuştu çok mutlu olduk hemen bulunmuş çünkü
ondan sonra ben olabildiğince tüm arkadaşlara haber vermeye çalıştım aradım verdim müjdeyi
flzaskta bikaç kişiyi arayabildi...
sonra flzaskı opu için hazırladılar...
eşini aldılar aynı odaya kendine gelmişti iyiydi...
kızlar o anlar görülmeye değerdi anatılmaz öyle mutluydu ki eşi herkese teşekkür etti...
emre hoca geldi durumunu açıkladı...
sperm bulunmuş ayrıca dondurulmuşta...
sonra flzaskım opuya girip çıktı onunda durumu çok iyiydi...
yatağa yeni yatırdılar bitanem o haliyle "canım sen aç kaldın ya" diyor
sen beni düşünme tatlım ben iyiyim dedim...
yumurta çok olduğu için transferi 1 ay sonraya kaldı...
yarın embriyolar hakkında bilgi alacaklar...
herşey çok çooooooooooookkk güzeldi rabbim dualarımızı duydu bitaneminde eşininde ailesininde ve bizimde yüzümüz güldü
rabbim bu mutluluğu buradaki tüm arkadaşlara tattırsın inş
darısı hamişliğinin başınaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Sen anlatırken o ani yasadım inan....neguzel bı Sevinc cok iyi bilim Sevinc goz yası tam bunum karşılığı....Rabb'inden umut. Kesilmez yine öğrendim bunu ....mucize bu....allahım 1 ay sonra bebek haberlerinize vermeyi nasıl etsin..onlarda su an Bayram var Bayram :)