• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
flzask canım,çok yorgunsun ve yoğunsun diye aramıyorum ama yarın affetmem ona göre :16: gözümüz aydın canımın içi Allahım sabrının mükafatını verdi.şükürler olsun.

baharcım,glecek ay transfer olursa flzaskcımla yine beraber olacaksınız. okulu düşünme artık. bizi düşünen varmı tatlım alırsın raporu yatarsın evde.alışan alışır boşverrrr. ben artık böyle bakıyorum olaya.yeni sloganımda bu :52:

herşey çokkk güzel olacak çokkkk burnuma bol bol bebiş kokusu geliyor

Tatlım benimmmmmmmm güzell anneeeeeeeee:16::16::16::16:
sağol cnm benimmmmmmm istediğin zaman ara tatlım dinleniyorumm yatağımdaa
arkadaşlar arıyo sağolsunlarrrr:16::16:

bir normal birde ayrıntılı arama yapıyorlar boyamalımı bilmiyorum. iyi bir merkez gibi.

cnm teşekkürler.sen de mi izmirdesin?
aradık geçenlerde.
telefondaki bayan bilmiyor ama dediğin gibi ayrıntılı bakılıyor dedi.
ayın 10 nunda üroloğumuz gelecek dedi.ona sorun dedi.

kızlar eşim yedisinde brancaya başlayacak beraberinde arginmax kullandırayım diyorum ne dersiniz

bitanemmmmmmmmmmm benim rabbim o güzel gönlünün mükafatını verdi şükür :70:
iyi ki yanındaydım hep istedik bunu ve tüm süreçte beraberdik :29:
yine beraberiz ikimizin transferide 1 ay sonra :1:
bebişlerimize beraber kavuşacaz :49::49:
kayınvalideninde dediği gibi bizim yanımıza geleceksiniz bizde sizeeeeeeee :52:
oooo çok güzel olacak bundan sonrası inşşşş :16::16::16:

Çokkkkkkkkk şükürr cnm benimmm:29:
evt cnm iyiki yanımdaydınnnnnnn bitanemmmmmmmm
herşeyimiz aynı gidiyoo beraberde doğurcağız inş..:1::1::1:
sonra biz sizee bebişide alıp geliceğiz tatilee:emir_bebek::emir_bebek:

okudum bi kere daha duygulandım. canım benimmm allahım yüzünü güldürdü.
bundan sonra allahın izniyle herşey güzel olacak.
bahar aradığında eşim yanımdaydı etrafımda elemanlar vardı dondum kaldım bişide diyemedim bahara gözler başladı sulanmaya.
boğaza yumruk oldu.sevinçtendi herşey
sizde hep sevinçten ağlayın mutluluk gözyaşlarınız olsun hep bitanem:70:

inşş bebeğim çok sağoll:16:
senin içinde sevinç gözyaşlarıda dökeriz inş. bitanemmm:16::16:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo topikte gelişmeler var galiiba biri bana söyleyebilir mi şimdi eskilere dönüp araştırmaya üşeniyorum :27:
baharın bidahaki aya mı kaldı transferi neden?:26:

canım gözün ayddın.
senin haberini almak için topiğe girdim. korkuyla okudum yazılanları.ALLAHIM iyi haber iyi haber diye çarptı kalbim.
şükür şükür şükür....
geç yazdım çünkü inan sevinçten tutamadım kendimi ağlamaya başladım.
eşimin boynuna sarıldım ve hoplamaya başladım.bulunmuş bulunmuş diye çığlık attım evin içinde.
adam dellendinmi kız ne bulunmuş deyip durdu.....
inan senin adına çooooook sevindim. 9 yıllık hasret bitiyor inş.
darısı hamişliğine inş. içim çoooook rahatladı tatlım.tekradan yıkılmanı istemezdim cnm .akşamdan beri flzask flzask diye dua edip durdum.
sabah sayıklayarak kalktım.ama değdi bitanemmmmmmmmmmm.
darısı hepimize olsun

canım kaç tane bulunmuş bilgi verdiler mi?

Sağoll cnmmm:16:
ahh cnm yaaaaaaaa rabbim sizlerede en kısa zamanda yaşatsınnnn bu mutluluğuuuuuu inş..
allah razı olsunnnnnnnnnnn sizde her zaman dualrımdasınızz bugün bile opu ya giderken hep aklımdaydınız canlarımm:29:
cnm kesin bi sayı yok ama bi kaç defa deneyecek kadar varmışş spremlerr 2 tane parçayıda dondurmuşlarrrrrrr

Son düzenleme:
kardeşim gözümüz aydın olsun çok şükür biri daha azo dan kurtuldu inan şu an ağlamaktan yazamıyorum sonuç çooooooooooooooooooooooooooook güzel ne diyelim rabbime sonsuz şükürler olsun kardeşim ELHAMDÜLİLLAH rabbim çok büyüksün ağlıyorum ama mutluluktan sevgili kardeşim

flzask canım,çok yorgunsun ve yoğunsun diye aramıyorum ama yarın affetmem ona göre :16: gözümüz aydın canımın içi Allahım sabrının mükafatını verdi.şükürler olsun.

baharcım,glecek ay transfer olursa flzaskcımla yine beraber olacaksınız. okulu düşünme artık. bizi düşünen varmı tatlım alırsın raporu yatarsın evde.alışan alışır boşverrrr. ben artık böyle bakıyorum olaya.yeni sloganımda bu :52:

herşey çokkk güzel olacak çokkkk burnuma bol bol bebiş kokusu geliyor

evet canım transferlerde aynı zamanlarda olacak :49::49:
öyle yapayım dimi aman düşünmiycem bende :1:
rapor alıcam tabi tatlım test günüme kadar dinlenirim o günler bi gelse de hayırlısıyla :16:
tuttum senin yeni sloganı :9::9::9:
evettttttt topiğimizi bebişler saracak inş :16::16::16:

:64::64::64::nazar:

canım güzel yürekli arkadaşim çok çok çok sevindim. burada okurken ağlama krizlerine girdim.Allah bu sevinç gözyaşlasrını hayatımızdan eksik etmesin.ben cuma gününden beri topiğe girememiştim yani sizin bu gün tesenizin ve opunuz olduğunu blmiyordum açıkcası bazı sorunlarım vardı moralimde çok bozuktu inan bütün sıkıntımı unuttum Allahım bir ay sonra hamileyim demeyide nasip etsin.trasferin ertelenmesine gelince hem senin hemde Bahar için isabetli olmuş cünkü rahimin dinlenmesi daha iyi olurmuş.biliyorsun ben geçen sene denemişti tüp bebek benim trasferim bir ay ertelenseydi belki tutunma olacaktı nasip diyelim yinede .:49::64::64::64::64:baharada anlatmıştım.geç olsu güç olmasın arkadaşım Allah önce göbeğini sonrada kuçağını evladınla doldursun.sağlıkla inşşAllah.

Aminnnnnnnnnnnn cnmm benimmmmm
hayatımızda hepp mutluluk gözyaşları olsun inşş..
evt cnmm rahmin dinlenmesii daha iyii olurr biziim için inş..
da bebişlerimizeeeeee kavuşuruzz..
sende bidahaki ay başlıyosun zatennnnnnnnnn:16::16:

hayırlısı olsun izin alırsın yada rapor bizim bir arkadaşımız okul dönemi tüp bebek yaptı ve şimdi oğlu 2 yaşına girecek kafan rahat olsun yeter bir ay sonra hamile haberini alırız ve halay çekeriz beraber

rapor alırım canım el mahkum artık napıyım...
allahtan bu sene 3 tane stajerim olacaktı hamiş hamiş yorulmıycam çok fazla çocuklarla...
rabbim o günleri gösterir inş :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar eşim yedisinde brancaya başlayacak beraberinde arginmax kullandırayım diyorum ne dersiniz

canım biz brancayı kullanırken diğer kullandıklarımıza devam ettik bişeycikte olmadı :1:

kardeşim gözümüz aydın olsun çok şükür biri daha azo dan kurtuldu inan şu an ağlamaktan yazamıyorum sonuç çooooooooooooooooooooooooooook güzel ne diyelim rabbime sonsuz şükürler olsun kardeşim ELHAMDÜLİLLAH rabbim çok büyüksün ağlıyorum ama mutluluktan sevgili kardeşim

sağol cnm allah razı olsunnnnnnn..
gözyaşlarımız hep mutlulktan olsun inşallah canımmm:16::16:

slm cnm. nasılsın?izmirdesin değil mi sen.
izmir kent hast tüp bebek bölümünü sorcaktım cnm.
nasıl bir yer? boyamalı sperrm analizi yapıyorlarmış.bilgin var mı?

Evet canım.Kente tüp bebek bölümünde İsrail Eruh var.Benim kayınpederim tanıyor onu.Çok iyi bir doktormuş ama çok paracı olduklarında söyler.Bende oraya gitmek istemiştim ama nasip olmadı.İzmirin en iyilerinden diyorlar.Ama boyamalı hakkında bilgim yok.Yaparlarsa süper.Ben bir kere spermiyogram için aradım.Bulursanız dondururmusunuz dedim.Dondururuz fakat bir sürü test istediler hiv testi felan sonra gitmedik.

Sağoll cnmmm:16:
ahh cnm yaaaaaaaa rabbim sizlerede en kısa zamanda yaşatsınnnn bu mutluluğuuuuuu inş..
allah razı olsunnnnnnnnnnn sizde her zaman dualrımdasınızz bugün bile opu ya giderken hep aklımdaydınız canlarımm:29:
cnm kesin bi sayı yok ama bi kaç defa deneyecek kadar varmışş spremlerr 2 tane parçayıda dondurmuşlarrrrrrr

canım hadi gözünüz aydın sperm bulunmuş ne güzel darısı hamişliğine olsun inşallah.

canım herşey yolunda gidiyor bakkk.
çok mutluym yaaaaa.
senin transferin öbür aya kalmış.
olsun bitanem bundada vardır bir hayır.
geç olsun da güç olmasın.hem o zamana biraz kendine gelirsin.
veeee sonunda hamileyimmmm yazarsın inş.

canımın içi çok saol :70:
tatlım bu benim için zorunlu zaten yumurta sayım fazla olduğu için...
ama avantajlı bi durum tek sıkıntı okul zamanı olmasıydı onuda aşcaz artık :1:
aminnnnnnnnn canım benim çok saol :54:
tatlım bugün elimden geldiğince herkesi arayamaya çalıştım...
inanki bi ara seni arıyordum o sırada hemşire geldi kapattım hemen flzaskın opudan çıktığı zamandı...
sonrada unuttum neyseki burda almışsın güzel haberi :16:
okadar sevindik ki herkese haber vermek için uğraştım ama arada kaynayanlarda oldu tabi :17:
darısı sizin başınıza bitanemmmm :16::16::16:

Çokkkkkkkkk şükürr cnm benimmm:29:
evt cnm iyiki yanımdaydınnnnnnn bitanemmmmmmmm
herşeyimiz aynı gidiyoo beraberde doğurcağız inş..:1::1::1:
sonra biz sizee bebişide alıp geliceğiz tatilee:emir_bebek::emir_bebek:

herşey dilediğimiz gibi oldu bitanem inş bundan sonrasıda öyle olur :16::16::16::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok sevindinm ne mutlu onlara :32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21:

sağol cnm darısı başınızaa inş.

aaaaaaaaaaaaa süper.Allah hamile kalmayıda nasip etsinn.

Allah bu sevinci herkese naaasssiiippppp etsin:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::64::64::64::64::64:64:

Aminnnnnnnn cnm çok sağolllll..
rabbim sizlerede nasip etsinnnnn

canım hadi gözünüz aydın sperm bulunmuş ne güzel darısı hamişliğine olsun inşallah.

sağol cmmmmmmmmnm benim
inşş rabbim hamiş olayıda nasip ettsinn..:49::49::49::49:
hepimizeeeeeeee:49:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo topikte gelişmeler var galiiba biri bana söyleyebilir mi şimdi eskilere dönüp araştırmaya üşeniyorum :27:
baharın bidahaki aya mı kaldı transferi neden?:26:

canım benim hoşgeldin :70:
benim yumurta sayım 20 den fazla canım...
bide çoğunluğu büyük :nazar:
ohss olma ihtimali nedeniyle dr transferimi bi ay erteledi dondurulmuş embriyo transferi olacak yani...
ben böyle olacağını baştan beri biliyordum ama hiç düşünmek istemiyordum...
fbyildizinde öyle olmuştu dondurulmuştu embriyoları...
ulun hoca senden çok embriyo elde edicez deyince sonu görmüştüm...
ama tedavi sürecinde hiç bahsetmediği için ve ilaç dozumu hep düşük tuttukları için transferim olur diye umuyordum...
ama su tolama olabilir tutunmayı etkilemeyelim dedi...
ankayacağın flzaskla ben 1 ay sonra kavuşcaz mis kokulularımıza :49::49::16::16::16:

Back
X