slm cnm. nasılsın?izmirdesin değil mi sen.
izmir kent hast tüp bebek bölümünü sorcaktım cnm.
nasıl bir yer? boyamalı sperrm analizi yapıyorlarmış.bilgin var mı?
bir normal birde ayrıntılı arama yapıyorlar boyamalımı bilmiyorum. iyi bir merkez gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flzask canım,çok yorgunsun ve yoğunsun diye aramıyorum ama yarın affetmem ona göregözümüz aydın canımın içi Allahım sabrının mükafatını verdi.şükürler olsun.
baharcım,glecek ay transfer olursa flzaskcımla yine beraber olacaksınız. okulu düşünme artık. bizi düşünen varmı tatlım alırsın raporu yatarsın evde.alışan alışır boşverrrr. ben artık böyle bakıyorum olaya.yeni sloganımda bu
herşey çokkk güzel olacak çokkkk burnuma bol bol bebiş kokusu geliyor
bir normal birde ayrıntılı arama yapıyorlar boyamalımı bilmiyorum. iyi bir merkez gibi.
bitanemmmmmmmmmmm benim rabbim o güzel gönlünün mükafatını verdi şükür
iyi ki yanındaydım hep istedik bunu ve tüm süreçte beraberdik
yine beraberiz ikimizin transferide 1 ay sonra
bebişlerimize beraber kavuşacaz
kayınvalideninde dediği gibi bizim yanımıza geleceksiniz bizde sizeeeeeeee
oooo çok güzel olacak bundan sonrası inşşşş![]()
okudum bi kere daha duygulandım. canım benimmm allahım yüzünü güldürdü.
bundan sonra allahın izniyle herşey güzel olacak.
bahar aradığında eşim yanımdaydı etrafımda elemanlar vardı dondum kaldım bişide diyemedim bahara gözler başladı sulanmaya.
boğaza yumruk oldu.sevinçtendi herşey
sizde hep sevinçten ağlayın mutluluk gözyaşlarınız olsun hep bitanem![]()
canım gözün ayddın.
senin haberini almak için topiğe girdim. korkuyla okudum yazılanları.ALLAHIM iyi haber iyi haber diye çarptı kalbim.
şükür şükür şükür....
geç yazdım çünkü inan sevinçten tutamadım kendimi ağlamaya başladım.
eşimin boynuna sarıldım ve hoplamaya başladım.bulunmuş bulunmuş diye çığlık attım evin içinde.
adam dellendinmi kız ne bulunmuş deyip durdu.....
inan senin adına çooooook sevindim. 9 yıllık hasret bitiyor inş.
darısı hamişliğine inş. içim çoooook rahatladı tatlım.tekradan yıkılmanı istemezdim cnm .akşamdan beri flzask flzask diye dua edip durdum.
sabah sayıklayarak kalktım.ama değdi bitanemmmmmmmmmmm.
darısı hepimize olsun
canım kaç tane bulunmuş bilgi verdiler mi?
flzask canım,çok yorgunsun ve yoğunsun diye aramıyorum ama yarın affetmem ona göregözümüz aydın canımın içi Allahım sabrının mükafatını verdi.şükürler olsun.
baharcım,glecek ay transfer olursa flzaskcımla yine beraber olacaksınız. okulu düşünme artık. bizi düşünen varmı tatlım alırsın raporu yatarsın evde.alışan alışır boşverrrr. ben artık böyle bakıyorum olaya.yeni sloganımda bu
herşey çokkk güzel olacak çokkkk burnuma bol bol bebiş kokusu geliyor
canım güzel yürekli arkadaşim çok çok çok sevindim. burada okurken ağlama krizlerine girdim.Allah bu sevinç gözyaşlasrını hayatımızdan eksik etmesin.ben cuma gününden beri topiğe girememiştim yani sizin bu gün tesenizin ve opunuz olduğunu blmiyordum açıkcası bazı sorunlarım vardı moralimde çok bozuktu inan bütün sıkıntımı unuttum Allahım bir ay sonra hamileyim demeyide nasip etsin.trasferin ertelenmesine gelince hem senin hemde Bahar için isabetli olmuş cünkü rahimin dinlenmesi daha iyi olurmuş.biliyorsun ben geçen sene denemişti tüp bebek benim trasferim bir ay ertelenseydi belki tutunma olacaktı nasip diyelim yinede .baharada anlatmıştım.geç olsu güç olmasın arkadaşım Allah önce göbeğini sonrada kuçağını evladınla doldursun.sağlıkla inşşAllah.
hayırlısı olsun izin alırsın yada rapor bizim bir arkadaşımız okul dönemi tüp bebek yaptı ve şimdi oğlu 2 yaşına girecek kafan rahat olsun yeter bir ay sonra hamile haberini alırız ve halay çekeriz beraber
kızlar eşim yedisinde brancaya başlayacak beraberinde arginmax kullandırayım diyorum ne dersiniz
kardeşim gözümüz aydın olsun çok şükür biri daha azo dan kurtuldu inan şu an ağlamaktan yazamıyorum sonuç çooooooooooooooooooooooooooook güzel ne diyelim rabbime sonsuz şükürler olsun kardeşim ELHAMDÜLİLLAH rabbim çok büyüksün ağlıyorum ama mutluluktan sevgili kardeşim
Sağoll cnmmm
ahh cnm yaaaaaaaa rabbim sizlerede en kısa zamanda yaşatsınnnn bu mutluluğuuuuuu inş..
allah razı olsunnnnnnnnnnn sizde her zaman dualrımdasınızz bugün bile opu ya giderken hep aklımdaydınız canlarımm
cnm kesin bi sayı yok ama bi kaç defa deneyecek kadar varmışş spremlerr 2 tane parçayıda dondurmuşlarrrrrrr
canım herşey yolunda gidiyor bakkk.
çok mutluym yaaaaa.
senin transferin öbür aya kalmış.
olsun bitanem bundada vardır bir hayır.
geç olsun da güç olmasın.hem o zamana biraz kendine gelirsin.
veeee sonunda hamileyimmmm yazarsın inş.
Çokkkkkkkkk şükürr cnm benimmm
evt cnm iyiki yanımdaydınnnnnnn bitanemmmmmmmm
herşeyimiz aynı gidiyoo beraberde doğurcağız inş..
sonra biz sizee bebişide alıp geliceğiz tatilee![]()
çok sevindinm ne mutlu onlara![]()
aaaaaaaaaaaaa süper.Allah hamile kalmayıda nasip etsinn.
Allah bu sevinci herkese naaasssiiippppp etsin64:
canım hadi gözünüz aydın sperm bulunmuş ne güzel darısı hamişliğine olsun inşallah.
inşş bebeğim çok sağoll
senin içinde sevinç gözyaşlarıda dökeriz inş. bitanemmm![]()
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo topikte gelişmeler var galiiba biri bana söyleyebilir mi şimdi eskilere dönüp araştırmaya üşeniyorum
baharın bidahaki aya mı kaldı transferi neden?:26: