Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar yazdiklarimdan herhangi birini uyguladiniz mi hic ses seda yok.
YUMURTALIKLARIN SIFASI IICIN SURA SURESININ 22:AYETI OKUNMALIYMIS.

kari koca 6 gün oruc tutup iftar ederken hergün bir bardak suya 21 defa ya haligul bariul musavviru okuyup icmeli(ramazan ayindaki oruc haricinde)

kadin 7 gün oruc tutup iftar aninda 21 defa YA MUSAVVIR C:C ismini okur esi ise 3 gün oruc tutup YA MUSAVVIR C:C 21 DEFA BIR BARDAK SUYA OKUR IFTAR EDER BU GÜN ICINDE DUA EDIP BIRLIKTE OLURLARSA EVLEDA KAVUSUR DIYOR

YA VARIS ISMI SERIFINI HERGÜN OKUYABILDIGINIZ KADAR OKUYUN

HEERGÜN YA HALIK ISMI OKUNMALI 731 DEFA

HAMILELIK ESNASINDA COCUK ICIN OKUNMASI HAYIRLI OLAN DUALARDA VAR
BEN BOS BOS YAZMIYIM ISTEYEN VARSA YAZAYIM

canim nereye kadar vallah dayanicak gücüm kalmadi. Belki hamile kalirsam rahat ederim dedim ama yok dahada beter oldu esimde inanamiyor dediklerime kaynanam onjn yaninda bana cok iyi davraniyor bide ayni evde yasiyoruz allahim hayirlisiyla sag salim bebegimi dünyaya getirsem bana yeter insallah allahim herkese nasip eder insallah bugün dua eserken öyle agladimki sizlere kendimde hamile olduguma inanamadim yemin ederim

anlıyorum esler varken melek olurlar zaten benım esımde oyle geldıgınde yaptıklarını anlatırım ınanmaz cogu zaman artık vazgectım anlatmıyorum allah büyük.hele görümcem onu hıc solemıııııııııııım aklıma geldıkce snır oluorum

Cnm 8. Gunum bugun:)
İlk transferimde 8. Gun adet oldum elim yüreğimde :(
Busefer 6. Gun aksam adet agisi çektim gecti
7. Gun aksam yine adet agrisi geldi gecti ..
Bu sefer farklı olan birden adet agrisi giriyor diorum kesin olacam çünkü normal zamanda o ağrının hemen arkasından adet olurum...ama cok sürmeden geçiyor hiç agrim kalmıyor..
Buna sevinsemmi üzülmemi bilmiyorum..ama ilk transferime göre değişik hisediyorum kendimi..
Az kaldı 2-3 gun sonra test yapcam :(

Ayyy çok az kaldı bence sen de hamilesin öyle hissediyorum, hayırlısı olsun herşeyin, heyecanla ben de haberlerini bekliyorum canımmm dualarım seninle....

arkadaslar yazdiklarimdan herhangi birini uyguladiniz mi hic ses seda yok.
YUMURTALIKLARIN SIFASI IICIN SURA SURESININ 22:AYETI OKUNMALIYMIS.

kari koca 6 gün oruc tutup iftar ederken hergün bir bardak suya 21 defa ya haligul bariul musavviru okuyup icmeli(ramazan ayindaki oruc haricinde)

kadin 7 gün oruc tutup iftar aninda 21 defa YA MUSAVVIR C:C ismini okur esi ise 3 gün oruc tutup YA MUSAVVIR C:C 21 DEFA BIR BARDAK SUYA OKUR IFTAR EDER BU GÜN ICINDE DUA EDIP BIRLIKTE OLURLARSA EVLEDA KAVUSUR DIYOR

YA VARIS ISMI SERIFINI HERGÜN OKUYABILDIGINIZ KADAR OKUYUN

HEERGÜN YA HALIK ISMI OKUNMALI 731 DEFA

HAMILELIK ESNASINDA COCUK ICIN OKUNMASI HAYIRLI OLAN DUALARDA VAR
BEN BOS BOS YAZMIYIM ISTEYEN VARSA YAZAYIM

canım bişeyleri paylaşmak istiyorsun ama sanki bi tereddütün var...
yani tepki göreceğini falan mı sanıyorsun...
daha önceki yazında da dedin çünkü tepki gösterenler olabilir falan gibi bişey tam hatırlayamıyorum şimdi...
bizler dini anlamda da bitkiseller ve ilaçlar anlamında da ne biliyorsak ne duyuyorsak paylaşıyoruz...
sen geçmişi okumamışsın galiba...
yani illaki birinin sana ben yazacaklarını merak ediyorum yaz demesine gerek yok...
sen bildiğin herşeyi paylaşabilirsin herkeste alacağını alır...
ne dualar öğrendik biz burda birbirimizden...
şu paylaştığın duaların biçoğu daha öncede defalarca paylaşıldı zaten...
ama sen yine paylaş eskiden denk gelmeyen yeni okuyacak biçok arkadaşa rehberlik edersin böylece...
bak negüzel belki bilmediklerimizide öğrenicez sayende paylaş ki herkes alacağını alsın :34:

flzask bitanemmmmmm yeni avatarın çok güzellllllllllllll :16:
rabbim sana aynı o resimdeki gibi bi kız :8: bi erkek :55: bebiş nasip eder inş :16::16::16:
ama ben o topbiş kız bebiş avatarına alışmışım yabancı biri gibi geldin bana :1:

canlar nasılsınızzzzzzzzzz :70:
ben öğleden beri baya kötüyüm iyice şiştim hareket edemiyorumher yeri ağrıyor...
yarın geliversede hayırlısıyla atlatsam opuyuda...
geldiğimden beri geçmişi okuyorum anca bitirdim cevaplıycam şimdi yazılanları :16:

canım hayırlısıyla atlatırsın opu rahat geçer inşallah herşey gönlünce olsun bol şans diliyorum....

flzask bitanemmmmmm yeni avatarın çok güzellllllllllllll :16:
rabbim sana aynı o resimdeki gibi bi kız :8: bi erkek :55: bebiş nasip eder inş :16::16::16:
ama ben o topbiş kız bebiş avatarına alışmışım yabancı biri gibi geldin bana :1:

Evt tatlımmmmmm çokk hoşumaa giddiii...benimdeee:16::16::16:
aminnnnnnnnn cnmm rabbimm bizlereeee böyleeeeeeeee bir kız bi erkek bebiş nasip etsinn inş.:52:
biliyorum cnm sen alıştığını görmek hoşuna gidiyo ama bunada alışırsın tatlımm.:34: güzel ama avatarımmmmmmm yazımıda değiştirdimmmmmmm:9:

canım bişeyleri paylaşmak istiyorsun ama sanki bi tereddütün var...
yani tepki göreceğini falan mı sanıyorsun...
daha önceki yazında da dedin çünkü tepki gösterenler olabilir falan gibi bişey tam hatırlayamıyorum şimdi...
bizler dini anlamda da bitkiseller ve ilaçlar anlamında da ne biliyorsak ne duyuyorsak paylaşıyoruz...
sen geçmişi okumamışsın galiba...
yani illaki birinin sana ben yazacaklarını merak ediyorum yaz demesine gerek yok...
sen bildiğin herşeyi paylaşabilirsin herkeste alacağını alır...
ne dualar öğrendik biz burda birbirimizden...
şu paylaştığın duaların biçoğu daha öncede defalarca paylaşıldı zaten...
ama sen yine paylaş eskiden denk gelmeyen yeni okuyacak biçok arkadaşa rehberlik edersin böylece...
bak negüzel belki bilmediklerimizide öğrenicez sayende paylaş ki herkes alacağını alsın :34:

baya bi yazmistim ama baglanti koptu yazilar gtti aglamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy çok az kaldı bence sen de hamilesin öyle hissediyorum, hayırlısı olsun herşeyin, heyecanla ben de haberlerini bekliyorum canımmm dualarım seninle....

İns cnm bnm ins bu sefer farklı hisediyorum kendimi ilkinde hissettiklerim çıktı ve hamile değildim ama bu sefer hamileyim sanki Allah yüzümüze baksın nediyim :(

saol canım benimmmmm inş öyle olur darısı diğer ay da senin başına :70:

Amin canım benim ya inşalllah az kaldı benim de günde 9 taneilaç içiyorum sabırla devam oruç tutuyorum iftar gece 12 ve gece 3 de olmak üzere ilaçları içyorum herbirini içerken yumurtalarımı bugun de daha ıyı beslıyorum dıyorum faydalı olacağına cok ınanıyorum,

Kızlar buraya ve sizlere de kadar alıştım ki okuyunca çok rahatlıyorum gündüz iş stresi yiyor bitiriyor beni, akşam da burda olmak için sabırsızlanıyorum çok sıcak bir topik burası bazen diyorum keşke ben de sizlerden birinin gözlerine bakarak paylaşsam içimdekileri keşke yakınlarımda birileri olsa diyorum, bahar canım o yüzden size çok özeniyorum birbirinize destek olmanıza bizi bizden başkası anlamıyor ama sizler ayrı bir muhabbettesiniz çok mutlu oluyorum sizin adınıza ben samsundayım ve yolu buralara düşen olursa mutlaka misafir etmek yardımcı olmak isterim...

yaziorum bdaha arkadaslar hamilelik esnasinda okunacaklar

70bin subhanallahi ve bihamdihi cocugun salih olmasi icin.

araf suresinin 189.ayeti her farz namazindan sonra okumak cocugun fiziki yapisi icin.

hamilelik boyunca 1 hatim yapmak cocugun zeki ve kurani kolay ögrenmesi icin.

yusuf suresi hergun 1 tane cocugun yusuf pey.gibi güzel simali olmasi icin.

hergün bir embiya suresi cocugun peygamber ahlakli olmasi icin.

ali imran suresinin 35.ayetinde gecen RABBI kelimesinden ayetin sonuna kadar okumak

ibrahim suresi cocugun yumusak huylu olmasi icin.

hergün iki rekat namaz cocugun azalarinin tam olmasi icin.

70bin kelimei tevhid

dogumun kolay olmasi icin fatima validemizin ruhuna bir fatiha

hamilelikte anne ve bebek icin sifali taslar

akik krizokol unakit

dogumun kolay olmasi icin 900000 defa kelimei tevhid

316 defa YA RAKIB

kantasi ve yesimtasi dogumun kolay olmasini saglar

cocugun akilli uslu olmasi icin 3 hurmaya ayri ayri yasini serif okunur 1.hurma

dogum baslayinca

2.hurma dogum bitince

3.hurma ilerleyen günlerde

COCUK DOGUNCA

ilk yüzünü görünce kelimei tevhid okunur ve yüzüne üflenir

cocugun sag kulagina al imran suresi okumak sunnettir

yeni dogan cocugun kafasi elle tutulur 7defa EL BERRU
7DEFA ES SEHID
3DEFA KADIR SURESI OKUNURSA COCUK HARAM VE ZINA ISLEMEZMIS

yaziorum bdaha arkadaslar hamilelik esnasinda okunacaklar

70bin subhanallahi ve bihamdihi cocugun salih olmasi icin.

araf suresinin 189.ayeti her farz namazindan sonra okumak cocugun fiziki yapisi icin.

hamilelik boyunca 1 hatim yapmak cocugun zeki ve kurani kolay ögrenmesi icin.

yusuf suresi hergun 1 tane cocugun yusuf pey.gibi güzel simali olmasi icin.

hergün bir embiya suresi cocugun peygamber ahlakli olmasi icin.

ali imran suresinin 35.ayetinde gecen RABBI kelimesinden ayetin sonuna kadar okumak

ibrahim suresi cocugun yumusak huylu olmasi icin.

hergün iki rekat namaz cocugun azalarinin tam olmasi icin.

70bin kelimei tevhid

dogumun kolay olmasi icin fatima validemizin ruhuna bir fatiha

hamilelikte anne ve bebek icin sifali taslar

akik krizokol unakit

dogumun kolay olmasi icin 900000 defa kelimei tevhid

316 defa YA RAKIB

kantasi ve yesimtasi dogumun kolay olmasini saglar

cocugun akilli uslu olmasi icin 3 hurmaya ayri ayri yasini serif okunur 1.hurma

dogum baslayinca

2.hurma dogum bitince

3.hurma ilerleyen günlerde

COCUK DOGUNCA

ilk yüzünü görünce kelimei tevhid okunur ve yüzüne üflenir

cocugun sag kulagina al imran suresi okumak sunnettir

yeni dogan cocugun kafasi elle tutulur 7defa EL BERRU
7DEFA ES SEHID
3DEFA KADIR SURESI OKUNURSA COCUK HARAM VE ZINA ISLEMEZMIS
dewamini yarin yazayim parmaklarim acidi:D

anlıyorum esler varken melek olurlar zaten benım esımde oyle geldıgınde yaptıklarını anlatırım ınanmaz cogu zaman artık vazgectım anlatmıyorum allah büyük.hele görümcem onu hıc solemıııııııııııım aklıma geldıkce snır oluorum

Canim ya bu görümceler neden böyle?? Demiyorlar bizimde basimiza gelir birgün niye yengelerimizi yada gelinlerimizi kiralim allahdan korkun ya inanamiyorum. Vallah allah büyüktür kurban olurum o büyük allahima hersey karsilikli hic birsey oldugu gibi kalmaz.

cnm yarın opun çok kolay geçsin bi dahaki ayda bebişlerin sana tutunsunnnnnnnnnn
güzelim hadi geen buralı olucan sen eee bebşler yarı istanbullu oluyor artık dimi:9:

inşallah canım benimmmmmmmm :16::16::16::16::16:
BUGÜN EŞİNDE ARADI SAĞOLSUNNNNNNN..
DARISI SİZLERE OLSUN CNM

tatalım avatarın abayıldım kız hemşire sen onlarda bebişlerin heee
evet yeni öğrendim eşim eşinle konuşmuş ii olmuş inşllh yüz yüzede görüşürler
cnm eylülü bekle gelecek bebişlerin ile
olacaksın sen de hamile bakacaksın ki
bi erkek bi kız olmuş bebişlerinde (bu da sana armağanım )
şairliğim tutu gene yaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvv:21:

Evt tatlımmmmmm çokk hoşumaa giddiii...benimdeee:16::16::16:
aminnnnnnnnn cnmm rabbimm bizlereeee böyleeeeeeeee bir kız bi erkek bebiş nasip etsinn inş.:52:
biliyorum cnm sen alıştığını görmek hoşuna gidiyo ama bunada alışırsın tatlımm.:34: güzel ama avatarımmmmmmm yazımıda değiştirdimmmmmmm:9:

aminnn bitanemmmmmmmmmm inş hayırlısıyla alırız bizde böyle bebişlerimizi kucağımıza :16::16::16:
yok tatlım dedim ya avatarını çok beğendim diye kesinlikle değiştirme zaten...
sadece yeni olduğu için yabancı biri gibi geldin bi an dedim okadar...

cnm yarın opun çok kolay geçsin bi dahaki ayda bebişlerin sana tutunsunnnnnnnnnn
güzelim hadi geen buralı olucan sen eee bebşler yarı istanbullu oluyor artık dimi:9:

aminnnnnnn bitanem allah razo olsun :70:
evet tatlım bebişlerim zaten yarı istanbuldu oldular artık :9::9::9:
bak sana gelip gidip birazını bırakıyoruz...
önce spermler yarın yumoşlar sonra embriyolarıda bırakıp gidicez :1:
bende yarı istanbullu sayılırım artık bebişlerden ötürü :1:

pitircik canim esinle ilgiliyse sorun ona göre yazicam ama sendede sorun warsa onuda yazayim nasil yapalim

cnm. eşimle ilgili sorun.azosperm.
cnm bildiklerini paylaş. inan birimizden birine fayda eder.
buradan bir çok şey öğrendim ben kendi adıma.
sende yazarsan bildiklerni sevinirim.

Back
X