• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bitanemmmmmmmmm hoşgeldinnnnn evine özlemişmisin eviniiiiiiiiiii:16:
ben özledim seni ya şimdidennnnnnn
bebişlerinideeeeeeeee benide bırakıpp giddinnnnnnnnnn:5::9::9::9::9::9::9:

gözün aydın cnm sen merak etme onlar güzel güzel bölünürler ;))
hayırlısıyla inş. hamiş haberlerinide alırız..
iyi yolculuklar baharcım...:16:

amin inş öyle olur teyzesi :16:
inş hamiş haberimide veririm size eylülde :49:
sende elini çabk tut teyzesi bebişlerimizin arkadaşlarını al hemen göbişine :40:

canım maaşallah yumoşlarına.epey yoruldun,çok hareketli günler geçirdin.biraz dinlenme vakti.bebişlerinde büyüsünler biraz bakım.yolun açık olsun.güle güle dön Balıkesir'e inş.ama bir gözün arkadadır şimdi.yavrularını bırakıp gidecen.duygusala bağladım bak.

sevalimmmm çok saol bitanemmmmm :29:
evet canım 2 haftadır bebişlerimiz için çaba gösterdik artık dinlenme zamanı...
ahhh sorma bitanemm ya inan bebişlerimi orada bıraktım geldim ama yol boyu kocişe aşkım bebişlerimiz orda kaldı deyip durdum :1:
insan bi garip oluyor yaaa inş eylül itibari ile en azından birini buzluktan çıkarıp göbişime :49: sonrada kucağıma :emir_bebek: alırım :16::16::16:

gözün aydın canım.İnşaallah bütün emriyoların 1. kalite olur.Sende kucucuklarını kardeşsiz bırakmazsın.Güzelle haberlerinin heyecanla bekliyoruz.

allah razı olsun tatlımmmmmmmmmm :16:
evet canım arka arkaya bebişlerimi alıcam kucağıma inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı senin başına canım benim :16::16::16:

Bitanemmmmmmmmm hoşgeldinnnnn evine özlemişmisin eviniiiiiiiiiii:16:
ben özledim seni ya şimdidennnnnnn
bebişlerinideeeeeeeee benide bırakıpp giddinnnnnnnnnn:5::9::9::9::9::9::9:

saol bitanemmmmmmmm özlemişim valla :16:
ahh canım ya senide özledim şimdiden alışmıştım 2-3 güne bi seni görmeye :29:
hem bebişlerimi hem seni bırakıp geldim içim buruk :59:
ama bekleyin beni dönüşüm :10: muhteşem olacak :9::9::9::9::9:

saol bitanemmmmmmmm özlemişim valla :16:
ahh canım ya senide özledim şimdiden alışmıştım 2-3 güne bi seni görmeye :29:
hem bebişlerimi hem seni bırakıp geldim içim buruk :59:
ama bekleyin beni dönüşüm :10: muhteşem olacak :9::9::9::9::9:

özlersin tabi cnmm insanın evi gibi varmıııı:16::16:
dimi ama bende alıştım sankii buralı olmuştunuzzzzz:1:
bekliycem cnmm sabırsızlıklaaaaaaaaaaa gelmeniiiiiiiii:46:
sonrada inşş göbüşünn dolu gidiceksinnnnnnnnnnnnnn:49::49::49::49:

Canııım hadı bakalım 14 cocugun olsun ınsallaaah :52::52::52::52::52: Sukurler olsun rabbıme yuzumuzu guldurdu cok suukur yuzdun yuzdun kuyruguna geldın eylulde ınsallah en guzel mucızeyı yasarsın :) mınık gelın gıbı rabbım hepımıze o heycanı yasatsın :49::49::49::49:

inşşşşşşş kociş istiyor zaten hepsini doğrabilirsen doğur büyük bi ev alır otururuz diyor :9::9::9:
evet canım rabbim emeklerimin karşılığını veriyor çok şükür...
inancımı umudumu hiç kaybetmedim mücadeleme hep devam ettim şükür mükafatlarını almaya başladık :16:
rabbim sana da hepimizede nasip eder inş hamiş olmayı :49::49::49::49::49::49::49::49:

baharcım ne mutlu sana embriyolarından güzel haberler aldın Allah onları sana bağışlasın. iyi yolculuklar canım.:10:

saol canım allah razı olsun inş sende hayırlısıyla tedavine başlar göbişini doldurursun :49:

Ay canim gözün aydin massallah vallah cok sevindim insallah 14 düde dondurulur bol bol bebislerin olur canim insallah

hasretim çok teşekkürler dualarını eksik etme yiğenimize arkadaşlar gelecek inş :40:

bitanemmmmmmmmmmm bebişlerimmmmmmi bıraktım geldin istanbuldaaaa...
teyzesi arada sev sen onları orda duyar onlar sesini yalnız hissetmesinler kendilerini :16:
inş gelecek ay gelip alıcam bitanesini ve hep benimle olacak bundan sonra inş :49:

cnm evine hoşgeldinnnnnnnnnnn:54:
sevmem mi kız onları burda teyzesi var onlar sen gelene kadar akıllı uslu seni beklicekler
sen geklincede sana sıkı sıkı tutunupp 9 ay seninle olacaklarrrrrrrr
kız hep çoğul yazıyorum yoksa ikiz mi olcak ayyyy ne tatlı bi kız 1 erkek benim hayalim gibi:13:
sağlıklı olsunda tek çift farketmez ohh enişte hazırlasın senin :49: olmana yandı adam vah vahhhhhhh
:9::9::9::9:

özlersin tabi cnmm insanın evi gibi varmıııı:16::16:
dimi ama bende alıştım sankii buralı olmuştunuzzzzz:1:
bekliycem cnmm sabırsızlıklaaaaaaaaaaa gelmeniiiiiiiii:46:
sonrada inşş göbüşünn dolu gidiceksinnnnnnnnnnnnnn:49::49::49::49:

evet canım insan en çok evinde rahat ediyor :16:
eee kolay mı tatlım 2 haftadır beraberdik :70:
bekle canım bekle beraber alıcaz bebişlerimizi :49::49: sonrada beraber doğurucaz inş :9::9::9:

Kızlar dün annemi apor topar ameliyata aldılar rahimde polip sanırım onu aldılar Allaha cok şükür suan iyi 3 gündür annemleydim buyüzden güzel haberleri lütfen biri bana söylesin:)

cnm evine hoşgeldinnnnnnnnnnn:54:
sevmem mi kız onları burda teyzesi var onlar sen gelene kadar akıllı uslu seni beklicekler
sen geklincede sana sıkı sıkı tutunupp 9 ay seninle olacaklarrrrrrrr
kız hep çoğul yazıyorum yoksa ikiz mi olcak ayyyy ne tatlı bi kız 1 erkek benim hayalim gibi:13:
sağlıklı olsunda tek çift farketmez ohh enişte hazırlasın senin :49: olmana yandı adam vah vahhhhhhh
:9::9::9::9:

hoşbulduk bitanemmmmmmmm :70:
zaten sizler ordasınız diye içim rahat bebeişlerim hissederler teyzelerinin varlıklarını :16:
uslu uslu beklesin benim bebişlerimmmmmm oyyy :16::16::16:
gerçi bana ve babalarına çekerlerse uslu olmazlar ama (ikimizde çok yaramazdık çocukken) :60::60::60:
onlar kızkardeşime çeksinler teyzesi gibi uslu uslu beklesinler annelerini :16:
canım dediğin gibi sğlıklı olsunlarda tek çift farketmez...
ama bi kız bi erkek olsa çok güzel olur yaaaa :8::55:
valla bi hamiş olayım ne nazlar yapıcam :1::1::1:

hoşbulduk bitanemmmmmmmm :70:
zaten sizler ordasınız diye içim rahat bebeişlerim hissederler teyzelerinin varlıklarını :16:
uslu uslu beklesin benim bebişlerimmmmmm oyyy :16::16::16:
gerçi bana ve babalarına çekerlerse uslu olmazlar ama (ikimizde çok yaramazdık çocukken) :60::60::60:
onlar kızkardeşime çeksinler teyzesi gibi uslu uslu beklesinler annelerini :16:
canım dediğin gibi sğlıklı olsunlarda tek çift farketmez...
ama bi kız bi erkek olsa çok güzel olur yaaaa :8::55:
valla bi hamiş olayım ne nazlar yapıcam :1::1::1:

desene usluluk hak getire
şimdi başlamıışlardır anneeeeeeeeeeeeeee gelllllllll bizi alllllll
deyip bağırmaya :9::9:
sen yanmışsın inşllh teyzesine çekerde biraz uslu olurlarrrrrrr
nazlar hazırlansın az kaldı start vermeye
enişteeeeee acıdım sna yaaaaaaaaa:60::60::60:
olsun yap yappppp bu günlerin eline geçmişkenn kullan güzelim:34:

baharında 14 tane bebeği olmuş :) maşallah bunlarla futbol takımı bile kurarsın:)

kurucaz inş canım kociş çok hevesli :9::9::9:
rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inş :16::16::16:

ne güzel haberler var topiğimizde binbir kere maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

minikgelin ,bahar , flzask .......

inşallah allah bu mübarek günlerin hürmetine tablomuzdaki tüm arkadaşlara da hayırlı sağlıklı hamilelikler:49::49::49::49::49:

ve eli ayağı düzgün ,aklı fikri yerinde bebişler ihsan eder amin :55::55::55::55::55:

aminnnnnnnnnn canım benim rabbim hepimizin yüzünü evlatlarımızla güldürür inş :16::16::16::16::16:

Bahar85 süpersin ya Allah yardımcın olsun hamiş haberi bakliyoz artık :)

canım hayırlısıyla o haberide veririm size inş :49:
canım sende umudunu kaybetme inş sizde de bol bol spermler bulunacak seninde yüzün gülecek :16::16::16:
dualarım seninle :70:

kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm :43::43::43:

desene usluluk hak getire
şimdi başlamıışlardır anneeeeeeeeeeeeeee gelllllllll bizi alllllll
deyip bağırmaya :9::9:
sen yanmışsın inşllh teyzesine çekerde biraz uslu olurlarrrrrrr
nazlar hazırlansın az kaldı start vermeye
enişteeeeee acıdım sna yaaaaaaaaa:60::60::60:
olsun yap yappppp bu günlerin eline geçmişkenn kullan güzelim:34:

amannnnn yapmazlar inş öyle yaramazlıklar yoksa oradaki diğer buz bebişleride ayartır bizim bebişler valla :52:
teyzelerine çeksinler onlar teyzelerine :1:
canım ben normaldede nazlıyım zaten...
ama bi hamiş olayım 4 senenin acısını fazlasıyla çıkarıcammmm görür o :60::60::60:
boşver kız acıma oh olsun onlara :52::52::52:

kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm :43::43::43:

cnm üzüldüm sağlık olsun
ne güzel bu yere kadar geldin bence onuda düşün kendini çok yıpratma
nasipse gene denersin ne yumurta ne sperm demişsin ya
orasını allh bilir bak buralara geldi,n belli mi olur hiç ummadıgın zaman gene yüzün güler cnm :34:

canım çok üzüldüm allah sabır versin :26:
inş bian evvel toparlanır yeniden başlarsınız mücadeleye...
canım umutsuz olma lütfen bak sizin pesayla bisürü sperm bulundu inş yine bulunur...

evet canım insan en çok evinde rahat ediyor :16:
eee kolay mı tatlım 2 haftadır beraberdik :70:
bekle canım bekle beraber alıcaz bebişlerimizi :49::49: sonrada beraber doğurucaz inş :9::9::9:

evt tatlımmmmmm o kadar beraberdik güzel zamalar geçirdikkkkkkk:70:
tabi bi araya gelince hiç çenemiz durmadııııııııı:1::1::1::1:
iğnelerimiz yaptıkkkkkkk beraberrrrrr ,neler nelerr inşşşşş transferlerimizde olucakkkkkkk beraberde doğuracağızzzzzzz allahın ziniyleeee:16::16::16::49::emir_bebek:

Kızlar dün annemi apor topar ameliyata aldılar rahimde polip sanırım onu aldılar Allaha cok şükür suan iyi 3 gündür annemleydim buyüzden güzel haberleri lütfen biri bana söylesin:)

annene geçmiş olsun allhım acil şifalar nasip etsin
artık hergün güzel haberler oluyo darısı bizlerede olsun :34:

canım geçmiş olsun bian evvel toparlanır inş annen...
canım bugünün bombası minikgelin :49:

Canım ya üzüldüm bende:5:
Rabbim sabır versinnnnnnn..inş bi dahaki denemendeeeeeee kavuşursunnnnn bebeiğine nasip değilmişşşş demekkiii

evt tatlımmmmmm o kadar beraberdik güzel zamalar geçirdikkkkkkk:70:
tabi bi araya gelince hiç çenemiz durmadııııııııı:1::1::1::1:
iğnelerimiz yaptıkkkkkkk beraberrrrrr ,neler nelerr inşşşşş transferlerimizde olucakkkkkkk beraberde doğuracağızzzzzzz allahın ziniyleeee:16::16::16::49::emir_bebek:

evet yaaa iğnelerimizi bile beraber yaptık gerçekten çok güzel zamanlardı benim için :16:
herşey dilediğimiz gibi oldu bundan sonrada öyle olur inş :49::49:
kayınvalidenler gitmişlerdir artık dimi canım yoksa sen burda olamazdın :1:

Back
X