- Emoji Skoru
- 2.124
- Puanlar
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın cnm sen merak etme onlar güzel güzel bölünürler)
hayırlısıyla inş. hamiş haberlerinide alırız..
iyi yolculuklar baharcım...![]()
canım maaşallah yumoşlarına.epey yoruldun,çok hareketli günler geçirdin.biraz dinlenme vakti.bebişlerinde büyüsünler biraz bakım.yolun açık olsun.güle güle dön Balıkesir'e inş.ama bir gözün arkadadır şimdi.yavrularını bırakıp gidecen.duygusala bağladım bak.
gözün aydın canım.İnşaallah bütün emriyoların 1. kalite olur.Sende kucucuklarını kardeşsiz bırakmazsın.Güzelle haberlerinin heyecanla bekliyoruz.
Bitanemmmmmmmmm hoşgeldinnnnn evine özlemişmisin eviniiiiiiiiiii
ben özledim seni ya şimdidennnnnnn
bebişlerinideeeeeeeee benide bırakıpp giddinnnnnnnnnn![]()
saol bitanemmmmmmmm özlemişim valla
ahh canım ya senide özledim şimdiden alışmıştım 2-3 güne bi seni görmeye
hem bebişlerimi hem seni bırakıp geldim içim buruk
ama bekleyin beni dönüşümmuhteşem olacak
![]()
Canııım hadı bakalım 14 cocugun olsun ınsallaaahSukurler olsun rabbıme yuzumuzu guldurdu cok suukur yuzdun yuzdun kuyruguna geldın eylulde ınsallah en guzel mucızeyı yasarsın :) mınık gelın gıbı rabbım hepımıze o heycanı yasatsın
![]()
baharcım ne mutlu sana embriyolarından güzel haberler aldın Allah onları sana bağışlasın. iyi yolculuklar canım.![]()
Ay canim gözün aydin massallah vallah cok sevindim insallah 14 düde dondurulur bol bol bebislerin olur canim insallah
bitanemmmmmmmmmmm bebişlerimmmmmmi bıraktım geldin istanbuldaaaa...
teyzesi arada sev sen onları orda duyar onlar sesini yalnız hissetmesinler kendilerini
inş gelecek ay gelip alıcam bitanesini ve hep benimle olacak bundan sonra inş![]()
özlersin tabi cnmm insanın evi gibi varmıııı
dimi ama bende alıştım sankii buralı olmuştunuzzzzz![]()
bekliycem cnmm sabırsızlıklaaaaaaaaaaa gelmeniiiiiiiii
sonrada inşş göbüşünn dolu gidiceksinnnnnnnnnnnnnn![]()
cnm evine hoşgeldinnnnnnnnnnn
sevmem mi kız onları burda teyzesi var onlar sen gelene kadar akıllı uslu seni beklicekler
sen geklincede sana sıkı sıkı tutunupp 9 ay seninle olacaklarrrrrrrr
kız hep çoğul yazıyorum yoksa ikiz mi olcak ayyyy ne tatlı bi kız 1 erkek benim hayalim gibi:13:
sağlıklı olsunda tek çift farketmez ohh enişte hazırlasın seninolmana yandı adam vah vahhhhhhh
![]()
hoşbulduk bitanemmmmmmmm
zaten sizler ordasınız diye içim rahat bebeişlerim hissederler teyzelerinin varlıklarını
uslu uslu beklesin benim bebişlerimmmmmm oyyy
gerçi bana ve babalarına çekerlerse uslu olmazlar ama (ikimizde çok yaramazdık çocukken)
onlar kızkardeşime çeksinler teyzesi gibi uslu uslu beklesinler annelerini
canım dediğin gibi sğlıklı olsunlarda tek çift farketmez...
ama bi kız bi erkek olsa çok güzel olur yaaaa
valla bi hamiş olayım ne nazlar yapıcam![]()
baharında 14 tane bebeği olmuş :) maşallah bunlarla futbol takımı bile kurarsın:)
ne güzel haberler var topiğimizde binbir kere maşallahhhhhhhhh
minikgelin ,bahar , flzask .......
inşallah allah bu mübarek günlerin hürmetine tablomuzdaki tüm arkadaşlara da hayırlı sağlıklı hamilelikler
ve eli ayağı düzgün ,aklı fikri yerinde bebişler ihsan eder amin![]()
Bahar85 süpersin ya Allah yardımcın olsun hamiş haberi bakliyoz artık :)
desene usluluk hak getire
şimdi başlamıışlardır anneeeeeeeeeeeeeee gelllllllll bizi alllllll
deyip bağırmaya
sen yanmışsın inşllh teyzesine çekerde biraz uslu olurlarrrrrrr
nazlar hazırlansın az kaldı start vermeye
enişteeeeee acıdım sna yaaaaaaaaa
olsun yap yappppp bu günlerin eline geçmişkenn kullan güzelim![]()
kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm![]()
kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm![]()
evet canım insan en çok evinde rahat ediyor
eee kolay mı tatlım 2 haftadır beraberdik
bekle canım bekle beraber alıcaz bebişlerimizisonrada beraber doğurucaz inş
![]()
Kızlar dün annemi apor topar ameliyata aldılar rahimde polip sanırım onu aldılar Allaha cok şükür suan iyi 3 gündür annemleydim buyüzden güzel haberleri lütfen biri bana söylesin:)
Kızlar dün annemi apor topar ameliyata aldılar rahimde polip sanırım onu aldılar Allaha cok şükür suan iyi 3 gündür annemleydim buyüzden güzel haberleri lütfen biri bana söylesin:)
evt tatlımmmmmm o kadar beraberdik güzel zamalar geçirdikkkkkkk
tabi bi araya gelince hiç çenemiz durmadııııııııı
iğnelerimiz yaptıkkkkkkk beraberrrrrr ,neler nelerr inşşşşş transferlerimizde olucakkkkkkk beraberde doğuracağızzzzzzz allahın ziniyleeee![]()