• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar buarada rabbim bugün bikez daha mutlu etti bizi...
bugün opu günü yapılan sperm testinin sonucunu aldık...
ilk defa bukadar çok çıktı sperm sayımız...
volüm=2 cc
sperm sayısı (1 ml de)=7 milyon
toplam sperm sayısı=14 milyon :64::64::64::64::64:
bebişlerimizin temellerinin atıldığı gün rabbim en yüksek değeri almayı nasip etti :16::16::16:

Yaaaaaaaaaaaaa bundan haberimmmmmmmmmm yoktuuuuuuuuu çok güzelllllllll amaaaaaaa:46::46::46::46::46:
cnm ya sen hamiş olduktan sonra korunmasannnnn bence sen normalde hamiş olacaksınnnnnnnnn gibi geliyoooooooo
eşinin spremelr maaşallah artıyoo dahada artacak benceeeee:46::46::46:

Tabii canım yapıcammmmmmmm günün görücekk :27:
kendisinede dedim hatta şimdi yakında siz bana hizmet ediceksinizzzzzzzz dedimmmmm:1::1:
yaa geçti tabi ameliyatı sıra banada gelecek bende naz yapacammmmmmmm:9::9::9
bitanemmmmm gün gelicek sende göstereceksinnnnnnnnnnnnn :27:

evettt yap görsün gününü
ne hizmet ne hizmet oy oy oyyyyyyyyyyy
sana kul köle olacak görecek bakalım hayır diyebilecekmi sana o zaman hep tmm cnm dicek:21:
ben oluruna bıraktığım için eskisi kadar yaralamıyo beni tabiiki isterim ahhh keşek şimdi mucize olsada sperm çıksa bende :49:
olsam nerdeeeeeee:14::14:
kaderimde inşllh vardır olsun ben vazgeçmiyporum sadece zamana yaydım

canlar buarada rabbim bugün bikez daha mutlu etti bizi...
bugün opu günü yapılan sperm testinin sonucunu aldık...
ilk defa bukadar çok çıktı sperm sayımız...
volüm=2 cc
sperm sayısı (1 ml de)=7 milyon
toplam sperm sayısı=14 milyon :64::64::64::64::64:
bebişlerimizin temellerinin atıldığı gün rabbim en yüksek değeri almayı nasip etti :16::16::16:

:46::46::46::46::46::46:
daima artması dileğiyle cnm benimmmmmmmmm:54:

Yaaaaaaaaaaaaa bundan haberimmmmmmmmmm yoktuuuuuuuuu çok güzelllllllll amaaaaaaa:46::46::46::46::46:
cnm ya sen hamiş olduktan sonra korunmasannnnn bence sen normalde hamiş olacaksınnnnnnnnn gibi geliyoooooooo
eşinin spremelr maaşallah artıyoo dahada artacak benceeeee:46::46::46:

bizde giderken aldık sonucu canım...
yukarıda söylemiştik hemşirelere sonucu öğrenebilir miyiz diye...
normalde transfer günü veriyorlarmış sonuçları bize torpil geçtiler yönlendircez aşağıdan alırsınız dediler :1:
ben senin yanına geçtim ya o ara aldı kociş sandım meğer almamış...
sizinle vedalaşıp ayrılırken sordum almadım dedi ben gittim o aldı artık...
çok sevindim bende bu defa volümde az gelmiş normalde 3,5-4 cc oluyordu...
düşünsene öyle olsa çok daha fazla olurdu rabbime minlerce kere şükür arttırmaya devam ediyor her geçen gün :16::16::16:
yok canım hiç korunmıycam bakarsın biz 2. çocuğu düşünmeye başlayana kadar mucizem geliverir :49:

evettt yap görsün gününü
ne hizmet ne hizmet oy oy oyyyyyyyyyyy
sana kul köle olacak görecek bakalım hayır diyebilecekmi sana o zaman hep tmm cnm dicek:21:
ben oluruna bıraktığım için eskisi kadar yaralamıyo beni tabiiki isterim ahhh keşek şimdi mucize olsada sperm çıksa bende :49:
olsam nerdeeeeeee:14::14:
kaderimde inşllh vardır olsun ben vazgeçmiyporum sadece zamana yaydım

canımmmm tabiki zamanı gelince sizdede çıkıcak benceeeee
sen yeterkii sabırla bekleeeeeee sonu güzel olucak inşşşşşşş..
Rabbim nasip etmişşse olucak inş.. send eyaşayacaksın bu güzellikleriiiiiiii
aynen cnm sakın vazgeçmeeeeeee biraz zaman geçsinn herşeyin vardır bi zamanııııııı
ben çok istiyorum sizdede çıksınnnnn cervanlarda eseslim,denizbuluttttt vck yarennnnnnn ismini saymadığımm diğer arkadaşalarımda daaa :26:
inşşşşşşşşşşş buluncak spermciklerrrrrrrr:16:

Canım tabloya bizim son durmuda eklermisinnnnn sperm çıktığını umut olsun arkadaşlara:34:

canımmmm tabiki zamanı gelince sizdede çıkıcak benceeeee
sen yeterkii sabırla bekleeeeeee sonu güzel olucak inşşşşşşş..
Rabbim nasip etmişşse olucak inş.. send eyaşayacaksın bu güzellikleriiiiiiii
aynen cnm sakın vazgeçmeeeeeee biraz zaman geçsinn herşeyin vardır bi zamanııııııı
ben çok istiyorum sizdede çıksınnnnn cervanlarda eseslim,denizbuluttttt vck yarennnnnnn ismini saymadığımm diğer arkadaşalarımda daaa :26:
inşşşşşşşşşşş buluncak spermciklerrrrrrrr:16:
evet cnm bene bekliyorum o günü mevlam bana ve herkese o günü nasip edecek
sağol güzel kalpli arkadaşım:54:
saol bitanem rabbim sizede nasip etsin nş herzaman dualarımdasın :16::16::16::16::16:
sağol cnm dileklerini kat be katı seni bulsun
gönlü güzel arkadaşım benimmmmmmmm

kızlar ben çıkıyorum kociş geldi klasik bizim çay zamanımız:9::9:
hepinizi :54:

sağol cnm dileklerini kat be katı seni bulsun
gönlü güzel arkadaşım benimmmmmmmm

kızlar ben çıkıyorum kociş geldi klasik bizim çay zamanımız:9::9:
hepinizi :54:

afiyet olsun size bitanemmmmmmmmmmmmm görüşürüz :54::54::54:

canım ya umutta tese ye nekadar verdinizzz bizde orda yaptırısak tekrar eşimm pesa olursa orda acaba paket fiyatın içine dahilmi bunlar

Canım teseye 2.100 verdik benim içinde 5.850 pakett aldıkkk
cnm en azından pesayla bulunuyomuşşş spermmmmmm

Son düzenleme:
Canımm hiç biyere kaçamazlarrrrr benimkiler az olsadaaaaaaa tutarlar senin yaramazlarıııııııııı:9::9::9::9::9:
uslu uslu dururlarrrrrrr..oyyyyyyyyyy ne yapıyo benimmmmmmm bebişlerimmmmm şimdiiiiiiiii o buzluktaaaaaaa:5:

ay yerim ben seni ne yapsinlar buzlukta annesi seni bekliyorlar karninin sicakligini bekliyorlar allah nasip ederse insallah bi ay sonra :)::):):):):):):)

ay yerim ben seni ne yapsinlar buzlukta annesi seni bekliyorlar karninin sicakligini bekliyorlar allah nasip ederse insallah bi ay sonra :)::):):):):):):)

Canım ya öyle hasretim ki onlara şimdi düşününce bile gözlerim doluyoooooooo hemennn:5:

Back
X