Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizllar 16gun once dogum yaptim ve dogumdan. 20dak sonra oglumu kaybettik kendimi anca yazmaya hazir hissettim.
cnm başın sağolsun ne desem boş cnm rabbim sabırların en büyüğünü nasip etsin sana

tabloyu inceledimde Allahim en kisa zamanda hepimizi evlat sahibi eder insallah....gelincik238-sen kaysede tup yaptirmissin heralde?bende ikl denememi yapmistim orda malesef olumsuz...sevgi tup bebek merkeziydi dr.turgut aydindi doktorum...iyi birkezdi ama nasip...benim sorum sen nerde yaptirdin kayseride...ben kayseriliyim...bide BRUKSEL de yaptiran arkadas var,onunki nasildi tedavisi.merkez nasildi doktorlar velan.bende 3.denememi yaptim yarin test yapicam..insallah olumlu olur benim icin dua edermisiniz...Allah razi olsun...bide arkadaslarim merkezler hakkinda bilgi verirmisiniz mutlu olurum.

cnm inş yarın güzel haberler alırsın cnm dualarımız seninle:16:

Kizllar 16gun once dogum yaptim ve dogumdan. 20dak sonra oglumu kaybettik kendimi anca yazmaya hazir hissettim.

cnm başın sağolsun Allah sabır versin hep aklımdaydın inan arada flzaşkada soruyordum seda ecrin doğum yaptımı ne oldu diye duyunca çok üzülmüştüm nasip böyleymiş:(

cnm hoşgeldin nasılsın güzelim seni burda görmek çok güzel çokkkk:16::16:
aaaa çıkmışsın hemen olsun gene gel biz burdayız cnm :)

Son düzenleme:
s.a kızlar nasılsınız ne var ne yok cemremden canta yememek için bi slm vereyim dedim:16::16:

aleyküm selam cnm:3:
yok kız senin mazeretin var biliyorum onun için çanta atmam :9:
nasılsın cnm

sağol cnm anlayışlı arkadaşım benim :16::16: valla ne olsun işte aynı bugun dershanede arkadas var 10 aylık evli ve hamileymiş ultrason fotograflarını getirmişti onlara baktık işte :ssz::ssz:

sağol cnm anlayışlı arkadaşım benim :16::16: valla ne olsun işte aynı bugun dershanede arkadas var 10 aylık evli ve hamileymiş ultrason fotograflarını getirmişti onlara baktık işte :ssz::ssz:

hım yani o kağıda bakamak ne zordur ne kadar sevinsen de için biraz burkulmuştur dimi cnm
olsun gün gelecek sende ultrason resimlerini göstereceksin inş:16:

hım yani o kağıda bakamak ne zordur ne kadar sevinsen de için biraz burkulmuştur dimi cnm
olsun gün gelecek sende ultrason resimlerini göstereceksin inş:16:

valla hiç bişey hissetmedim desem inanırmısın ya çok rahatım acaba bende sorunmu var diyorum bazen ruhsuz gibiyim :27::27:normalde filme bile ağlarım yada öyle diye kendimimi kandırıyorum acaba bilmiyorumki çok dalarsam çıkamıyorum en iyisi boşvermek:37: rabbim ne yazdıysa o inş olur ben hep inandım halada öyle :ssz:

kız nereye gittin neyse ben çıkıyorum cnm herkese çok slm hepinizi öpüyorum aeolun:16::16::16::16:

valla hiç bişey hissetmedim desem inanırmısın ya çok rahatım acaba bende sorunmu var diyorum bazen ruhsuz gibiyim :27::27:normalde filme bile ağlarım yada öyle diye kendimimi kandırıyorum acaba bilmiyorumki çok dalarsam çıkamıyorum en iyisi boşvermek:37: rabbim ne yazdıysa o inş olur ben hep inandım halada öyle :ssz:

en güzeli kafaya takmamak
yoksa senin dediğin gibi içinden çıkılmaz bi hal alıyo
kaderden ötesi yok
inş kaderimizde vardır :26:

selam cemrem nasılsın cnm neler yapıyorsun.ben sabırsızlıkla persembe gununu beklıyorum şafak 6 cnm :)))))

canımm hayırlı olsun inş bebişin seninledir:49::49:
RABBİM YARDIMCIN OLSUNN
az kalmışş yolun yarısındasın
en zoruda beklemek inşş pozitifi görürsünnn:34::34:

canımm hayırlı olsun inş bebişin seninledir:49::49:
RABBİM YARDIMCIN OLSUNN
az kalmışş yolun yarısındasın
en zoruda beklemek inşş pozitifi görürsünnn:34::34:

saol cnm bnm cok tşk ederım guzel dıleklerın için inşlh bnmledırler (2) :))) cok az kaldı ercekten cok heyecanlanıyorum.sankı içimde bişeyler kıpırdanıyo gb.hissedıyorm tabıkı boyle bısey hıssedemem ama sankı varmıs gb kıpırdanma oluyo buda heyecanımın kıpırtıları sanırım.ınşlh rabbım hayırlısından eylesınde hepımız pozıtıf gorelım sonucları.cok meraklardayım valla.

Back
X