Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler nasılsınız kızlar?
beni sorarsanız iyiyim Alaha şükür :16::16::16:
uzun zamandır yazmıyorumm çantayı yiyenlerden biride benim galiba:1::1:
kızlar eşimin tayin işi vardı onunla uğraşıyorduk
ısparta hava limanında sef oldu
eşim bugün ıspartaya gitti
sabah beşte çıktı daha dönmedi:18::18:
bi göreyim nasıl biyermiş dedi
ama gitmeyi düşünmüyor biz konyadan başka biyerde yapamazmışız :32::32:
bi karar verse iyi olacak ne zormuşş kaç gündür muallak bıkkınlık geldi:27:
işte böyle sınavlarıda atlattım sonra çokk güzel hastada oldum onuda atlattım
geldiiiimm :3::3::3::3:
Rabbim evlat hasretiyle yakmasın kimseyii
Kayınvalidem gitmeyin çocuğunuzda yok neyapcanız diyip durdu ikide bir nasıl moralim bozuldu anlatamam ona ne kii yoksa yokk
bende ona inat gidelim burda neyimiz varkii dedimm anlamıştır heralde :41::41::41:
sıkıntılar üstüste geliyorr en zor günümüz böyle olsun Rabbim başka dert vermesin :34:

saol cnm bnm cok tşk ederım guzel dıleklerın için inşlh bnmledırler (2) :))) cok az kaldı ercekten cok heyecanlanıyorum.sankı içimde bişeyler kıpırdanıyo gb.hissedıyorm tabıkı boyle bısey hıssedemem ama sankı varmıs gb kıpırdanma oluyo buda heyecanımın kıpırtıları sanırım.ınşlh rabbım hayırlısından eylesınde hepımız pozıtıf gorelım sonucları.cok meraklardayım valla.

aminnnn inş seninledirlerr:46::46:
:49: haberini verirsin bize sonrada başlarız halaya:64:
özledin vallaaa:66: :66:
canımm onlar içinde seninle seni hiç bırakmayacaklar annesiii
9 ay seninle olacaklarr hayali bile çokk güzell gerçeği nasıldır acaba
Rabbim yüzünü güldürsünn
darısı başımızaaaaa:52::52:

aminnnn inş seninledirlerr:46::46:
:49: haberini verirsin bize sonrada başlarız halaya:64:
özledin vallaaa:66: :66:
canımm onlar içinde seninle seni hiç bırakmayacaklar annesiii
9 ay seninle olacaklarr hayali bile çokk güzell gerçeği nasıldır acaba
Rabbim yüzünü güldürsünn
darısı başımızaaaaa:52::52:

amın cnm ınslh ayy cok guzel cumleler bunlar yarabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın allhımne kafar guzel seyler ya ınşlh bızlerde yasarız

amın cnm ınslh ayy cok guzel cumleler bunlar yarabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın allhımne kafar guzel seyler ya ınşlh bızlerde yasarız
tabii çokk güzel duygularr 6 gün sonra sende yaşıyacaksınn
bakk bi hamişimizde gelmişş:46::46::46:
hasretim hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyorr hamilelik:21:
bebiş nasıl canımmmmm

Merhaba canımm seni görmek ne güzelll:16::16::16:
arkadaşlar sana bilgi verecektirr..merkezlerle ilgilii..
yarın inşallah güzelllllll bi sonuç alırsın cnmmmm...:26::26::26::26::49::49::49::49::49:
sagol canm...ben buralardayim zatende bu topige pek girmemistim ama artik girerim sizde burdaymisiniz...insallah canim insallah Rabbim hepize ama hepimize nasip etsin insallah
hım yani o kağıda bakamak ne zordur ne kadar sevinsen de için biraz burkulmuştur dimi cnm
olsun gün gelecek sende ultrason resimlerini göstereceksin inş:16:

burkulmakmi cnm Allah herkesin evladini bagislasin,ben bakerken basimdan kaynar sular dokuluyor gibi oluyor...amaONLARA VEREN Rabbim bize vermeyende O...mulk onundur diyoruz hayata devam ediyoruz..insallah hepimiz hamile oluruz

tabii çokk güzel duygularr 6 gün sonra sende yaşıyacaksınn
bakk bi hamişimizde gelmişş:46::46::46:
hasretim hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyorr hamilelik:21:
bebiş nasıl canımmmmm

Cok sükür hamisligim iyi gidiyor basta sorunlar falan cikti ama simdi sükürler olsun iyi. Kurban oldugum sizede hayirlisiyla tez vakitte nasil etsin insallah.

selam cemrem nasılsın cnm neler yapıyorsun.ben sabırsızlıkla persembe gununu beklıyorum şafak 6 cnm :)))))
slm cnm aa az kalmış şurda 6 gün su gibi akıp gitsin inş
veee :49:kızllllarrrr diye yazarsın :52:
Kayınvalidem gitmeyin çocuğunuzda yok neyapcanız diyip durdu ikide bir nasıl moralim bozuldu anlatamam ona ne kii yoksa yokk
bende ona inat gidelim burda neyimiz varkii dedimm anlamıştır heralde :41::41::41:
sıkıntılar üstüste geliyorr en zor günümüz böyle olsun Rabbim başka dert vermesin :34:
slm cnm bak sen nasılda bilirmiş çanta yemeyi:9::9::9:
yok cnm insanın mazereti olmasa burdan çıkmayız biliyorum
demek eşinin tayini çıktı hakkınıza hayırlısı olsun
hakkaten de zor olur yeni bi şehir yeni çevre alışmak zordur
çocukla alakası ne ni aman illlaki karışıcaklar
desene direk gitmeyin ben istemiyorum diye niye dolaylı anlatıyosun bide çocuğu katarak:47:
herşey sizin için hep ii olsun kararı ne zamana kadar vereceksiniz tatlım:26:

herkese hayırlı hafta sonlarııııı:24:
ben birazdan kayınv.eme gidicem yarın köyden gelecekler
bugün görümcemle evi toplucaz :26:
akşama görüşürüzzzzz:54:

slm cnm aa az kalmış şurda 6 gün su gibi akıp gitsin inş
veee :49:kızllllarrrr diye yazarsın :52:

slm cnm bak sen nasılda bilirmiş çanta yemeyi:9::9::9:
yok cnm insanın mazereti olmasa burdan çıkmayız biliyorum
demek eşinin tayini çıktı hakkınıza hayırlısı olsun
hakkaten de zor olur yeni bi şehir yeni çevre alışmak zordur
çocukla alakası ne ni aman illlaki karışıcaklar
desene direk gitmeyin ben istemiyorum diye niye dolaylı anlatıyosun bide çocuğu katarak:47:
herşey sizin için hep ii olsun kararı ne zamana kadar vereceksiniz tatlım:26:

kafam şişti bi tanesi çok sert geldi:26:
evet canımm sorunlar insanı yoruyor inan çok zormuş insanın hayatıyla ilgili kararlar vermesi
ben çocukluğumu özledim oyundan başka bişey düşünmezdik şimdi hayat ne zormuşş gelecek bize hep iyi şeyler getirsin
evlatlarımıza kavuştursun inşşşşşşşşşşş:16:
canımm havalimanını beğenmemiş müdür yapsalar gitmem diyorr salı günü kesinleşecek hakkımızda hayırlısı
eşimde öyle diyor senin için daha zor olur sen annenlerden hiç ayrılmadın diyor haklıda ailemden ayrılmak istemiyorum
yaaniii ne kadar canım yandı anlatamam seni ne ilgilendirir diyeceksinn:47::47: sonra kötü gelin olursun
benim derdim bana yeter zaten Allahım yardımcımız olsunn canımm
sizin tedavi nasıl gidiyorr??

cnm hoşgeldin nasılsın güzelim seni burda görmek çok güzel çokkkk:16::16:
aaaa çıkmışsın hemen olsun gene gel biz burdayız cnm :)

canımm benim akşam geldim baktım kimse yok.
bende çıkmıştım. ama sonra sen gelmişsin sanırım biraz daha bekleseymişim karşılaşacakmışız.
akşam gelirim inşallah. sende burda olursan görüşürz inşallah canım.
öpüyorum seni.:54:

arkadaşlar benimde eşimde azospermi var.Yaklaşık 8 aydır bebek denemesi yapıyorz ama olmadı henüz.Doktor normal şartlar altında olabilir dedi.çünkü eşimin sperm sayısı fazla ama çoğu yavaş hareketliymiş.Öyle bi sınav oldu ki onun öncesinde de bende yumurtalık tembelliği çıktı.Bu ay kendimi çok gaip hissediyorum.Sol kasığıma zaman zaman ağrı giriyor.sırtım ağrıyor gün içinde.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce_Adet tarihim en son 25inde oldum ama tembellik olduğundan düzensiz.. bide başka bi konu aşılama yapabilirsiniz dedi doktor.Bu ayda olmazsa aşılama işlemi için daha erken mi bir fikrinizi alayım istiyoum.

arkadaşlar benimde eşimde azospermi var.Yaklaşık 8 aydır bebek denemesi yapıyorz ama olmadı henüz.Doktor normal şartlar altında olabilir dedi.çünkü eşimin sperm sayısı fazla ama çoğu yavaş hareketliymiş.Öyle bi sınav oldu ki onun öncesinde de bende yumurtalık tembelliği çıktı.Bu ay kendimi çok gaip hissediyorum.Sol kasığıma zaman zaman ağrı giriyor.sırtım ağrıyor gün içinde.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce_Adet tarihim en son 25inde oldum ama tembellik olduğundan düzensiz.. bide başka bi konu aşılama yapabilirsiniz dedi doktor.Bu ayda olmazsa aşılama işlemi için daha erken mi bir fikrinizi alayım istiyoum.

hareketliliği arttırmak için aktarlarda satılan macunlardan kullanabilirsiniz,yada kendiniz hazırlayın balın içine ceviz fındık badem çörek otu ..vs atarak.bencede erken doktorlarda 1 yıl gebelik oluşması için beklemek gerektiğini söylüyor.

Eğer doktorunuzu yanlış anlamadıysanız ve söylediğinde ısrarcıysa bu doktoru değiştirin çünkü endokrin sistemi bilmiyor demektir...

canım bende sağlık çalışanıyım biraz olsada endokrin sistemi bildiğimi düşünüyorum. önce rabbime sonrada doktoruma güveniyorum inşallah. tıpta gerçekten 2 kere 2 4 etmiyor.

canım bende sağlık çalışanıyım biraz olsada endokrin sistemi bildiğimi düşünüyorum. önce rabbime sonrada doktoruma güveniyorum inşallah. tıpta gerçekten 2 kere 2 4 etmiyor.

gözdemmm sende haklı olabilirsin ama bu asamadan sonra değişiklik yapamam canım.

Son düzenleme:
nasılsın canım nasıl gidiyo tedaviniz bizim ermiş aktarın gönderdiği macun bitmek üzere tekrar isteyeceğiz eşim iğnelerden çok umutlu kendisinde değişiklikler olduğunu söylüyo inşallah öyledir ama diğer geylani aktar göndermedi birşey sen neler yapıyosun akşam eşimle sizi konuştuk eşim sizden umutlu ve çok dua ediyo onların olcakmış gibi hissediyorum diyo bende insallah dedim

nasılsınız kızlar yaa acaba kök hücrele ilgili bilgisi olan sizce bizlere kök hücreden umut varmı şimdi tedavi sürecine girdik ama malum tedavimiz çok umutlu değil tek umudumuz bebekleri olan arkadaşlar onlara gülen mevlam bizlerede gülsün insallahh

Kizllar 16gun once dogum yaptim ve dogumdan. 20dak sonra oglumu kaybettik kendimi anca yazmaya hazir hissettim.
canım malesef haberini aldık Allahım sabırlar versin canım
güç kuvvet versin size
nursenciğm bu diyet öyle aç kalınarak yapılmıyor.haşlanmış et tavuk balık yumurta ve sebze yiyerek zayıflıyorsun.aslında akşama kadar yiyirsun ama meyve yoğurt et süt peynir ve yağ yemiyorsun.beni en çok zorlayan meyve.meyveyi çok seviyorum ama 10 gün yemezsem ölmem ya.öyle sürekli yapılmıyor sadece ve sadece 10 gün.
ne bileyim canım çok katı bi diyet geldi bana
hasta olma da kilo vericem diye dikkat et kendine.
canım hakkınızda ne taraf hayırlıysa o olur inşallah.

hoşgeldin arkadaşım öncelikle
eşinizde çıkış varsa azosperm olmuyo
hareketliliği artırmak için bitkiseller kullanın
eğer yaş sorununuz yoksa hemen aşılama yaptırmayın derim
doktor da olabileceğini söylemiş
Allah da izin verirse takviyelerle normal yoldan olur inşallah.

Back
X