Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı tabiki
ay canım okumazmıyım cevap yazmadım çünkü çok sinirlendim
yani senin yumurtaların ziyan oldu sen biyolojik olarak yıprandın
1 ayın boşa geçmiş oldu.çektiğin sıkıntı ve acılar cabası
kaçmıyordunuzya belki sperm çıkmazsa birdaha gelmezsiniz diye düşündüler herhalde
sonuçta ne olursa olsun prosedür falan yinede sizi anlamaları ve özverili olmaları lazımdı
evet belki sizinde hatanız olmuş olabilirdi ama ne bileyim insanlık hali onların bu durumda daha özverili olmalarını
ve bize para gözüyle değil hasta gözüyle bakmaları gerektiğini düşünüyorum
zaten eşime test yaptırtmamın bir sebebide bu belki yaptırdığı merkezde sperm bulurlar diye düşündüm
böylelikle o merkezde tedaviye başlamayı düşünüyordum
eşime söylemedim çünkü çok etkileniyor böyle şeylerden zaten daha önce emre beyi aramış kendisine biraz velyansında bulunmuştu
şimdi bunu duysa kesin tedaviden kaçar en iyisi söylemiyeyim ama gerçekten çok sinirlendim
hakkınızda hayırlısı olsun evet canım ben hep geri duruyorum ama yine sizin önünüze geçicem gibi görünüyor
neyse üzmeyin canınızı ben sizden yaşlıyım nede olsa bebişimde sizinkilerden büyük olsun fark etmez
bende tam dua listesiyle ilgili verdiğin tarihte yanlışlık olabilirmi diyecektim
tulay arkadaşım da farketmiş..
bu arada ben kırmızzı kart yedimm okuyamıyacağım demiştim ama gözünden kaçtı sanırım..
Merhaba arkadaşlar
biliyosunuz ki dün benim opu ve eşimin m.tese günüydü
ne yazık ki size tadaviyle ilgili olumlu yada olumsuz haberler veremiycem..
çok garip hiç beklemediğimiz bişey oldu hala şoktayım bi anlam veremiyorum olanlara inanamıyorum..
malesef ne benim opu işlemi nede eşimin ameliyatı yapılamadı çok üzgünüm...
biz işlem parasını bankadan çekecektik ama çekemedik yani yetiştiremedik pazartesiden öncede çekemiyomuşuz hiç beklemediğimiz bı durumdu keşke daha önce ayarlamış olsaydık..
ben dün merkezi arayıp durumu anlattım ama yanıtı çok kötüydü malesef parayı bugün almamız lazım yoksa tedaviyi sonlandırıcaz dediler yıkıldım şaşırdım onlarda haklıydılar kendilerince ama bu aşamaya gelmiş hastaya biraz daha ılımlı anlayışlı yaklaşmalarını beklerdim..
neslihan hanımla konuştum ama nafile emre beye sormamız lazım dedi ve kabul etmemiş eşimin de çok büyük ihmalkarlığı var bu işte olan oldu yumurtalarım toplanmadı ve ben dün karın ağrısından öldüm tüm gün ağladım böyle bişey nasıl olurdu hiç beklemediğim bi durumdu
böyle işte arkadaşlar merak edenler olmuş yinede yazıyım dedim
herseyde bi hayır vardır diye düşünmek istiyorum belki eşimin durumu olumsuz olsa daha büyük yıkım olacaktı daha çok üzülecektim şimdi bi umudum hala var tabi yinede sonucun böyle olmasını kesinlikle istemezdim..
biz raporlu hastayız neslihan hanım hakkınız henüz yanmadı dedi ve yarı ilacım hala elimde bu çok güzel tekrar devam edebilirsiniz nerde istiosanız dedi bende yine orda devam etmek istiyorum bu yaşananlara rağmen asla onları suçlamıyorum çünkü bizimde hatamız var (eşimin)
belki size çoooookk saçma gelir bu olanlar ama oldu işte şu hayatta olmaz diye bişey yok.. banada çok saçma ve anlamsız geliyo çünkü aldığım fazladan ilaca mı yanayım yumurtalarım toplanamadı çektğim acıyamı,umutlarım yarım kaldı onamı yanayım..
Hepiniz sağolun arkadaşlar desteğiniz verdiğiniz moral için biraz daha iyiyim geçiyo inşallah..
zaten bi anlarsanız siz anlarsınız beni o yüzden sizinle paylaşıyorum
bizim durumumuzu kimse bilmediği için kimseden yardımda alamadık
herşey son anda geliştiği için ne borç bulabildik ne bişey yapabildik
ha diyincede 4250 lirayı bulamadık
merkezin insiyatifine kaldı herşey dedik ama oda beklediğimiz gibi olmadı malesef..
eşimde öyle olacağını bilemedi ama ben yinede onun burnundan getirdim dünden beri mahvolduk ama şimdi daha iyiyim
bilmiyorum bu adetimle tekrar devam edebilirmiyim 1 hafta sonra hasta olurum zaten doktorumla konuşmadım ama erken diyebilir
yada daha sonraki adetimde olabilir hem daha iyi toparlanmış olurum
arkadaşlar size sormak istiyorum siz tedavisi belli aşamaya gelip para
yüzünden tedaviyi yarım bırakan merkeze tekrar devam edermisiniz..
arkadaşlar kusura bakmayın banu_k için çarşamba gününe kadar okunacak gün bölümünü düzenlemeden paylaşmışım...
tekrar paylaştım teşekkürler tülaycımmmm![]()
selam baharcığım özledim seni aradım hatta bugün dönmedin bana müsait olmadığını düşündüm
canım ben senin duanı okumuştum mesaj arasında yazdığım için gözünden kaçmış olabilir tekrar haber vermek istedim![]()
baharcım senin için ayetel kürsileri okudum canım Rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah amin.....
arkadaşlar eşim spermiyogram yaptırdı bugun 2 adet hareketsiz sperm görülmüş başka hastanelerde yaptırdığımızda çıkmıyo kendi çalıştığım hastanede yaptırdığımızda 2 adet immotil çıkıyo daha detaylı bakıyorlar sanırım umarım hareketli ve daha çok çoklarını görürüz hep birlikte
Canım herkez bu endokrin sistemi bildiğini düşünüyor, iyi güzelde fsh ın yüksekliği iyi diyen adama niye sormadın fsh yüksekliği üretimin olmadığı veya bozuk olduğunu gösterir nesi güzel diye?(hipofizinde sağlam olduğunu gösterir fakat konuyla alakası yok)
nursen hoca dönmezse arayın hoca büyük ihtimal antibiyotik başlatacaktır lökosit için... vakit kaybetmeyin sayı 1.000.000 sa yüksek bu sayının altında olmalı diyor tıp ama en iyisi olmaması özellikle bu tip durumlarda lökosit spermi yok edici gibi düşünülmeli.
Kizllar 16gun once dogum yaptim ve dogumdan. 20dak sonra oglumu kaybettik kendimi anca yazmaya hazir hissettim.
evet canım girmiyorsun topiğe benimde günlerim çok yoğundu ben yokken girmiştir belki mesaj yazmıştır arkadaşım diye düşündüm ama geçmişi okuyamadımcanım benimmmmm bende sizi çok özledim buaralar pek giremedim kusura bakmayın
bugün temizlik yaptım canım tel topalntı modundaydı...
selincimde aramış sende aramışsın akşam gördüm...
yarın ararım ben seni konuşuruz uzun uzun...
kusura bakma canım dediğin gibi mesaj arasındaysa farketmemişimdir eklerim ben şimdi bendeki listeye...
nasılsın canım spermiogram yaptırmış eşin nerde yaptırdı ??
inş hayırlısıyla m.tesede çıkar az kaldı tedavinede inan bende çok heyecanlanıyorum sizinle beraber
inş herşey beklediğinizden dilediğinizden daha güzel olur![]()
Canım herkez bu endokrin sistemi bildiğini düşünüyor, iyi güzelde fsh ın yüksekliği iyi diyen adama niye sormadın fsh yüksekliği üretimin olmadığı veya bozuk olduğunu gösterir nesi güzel diye?(hipofizinde sağlam olduğunu gösterir fakat konuyla alakası yok)
nursen hoca dönmezse arayın hoca büyük ihtimal antibiyotik başlatacaktır lökosit için... vakit kaybetmeyin sayı 1.000.000 sa yüksek bu sayının altında olmalı diyor tıp ama en iyisi olmaması özellikle bu tip durumlarda lökosit spermi yok edici gibi düşünülmeli.
S.a gözdem arkadaşım eşimazospermi hastası ilk başta eşimin fsh değeri 22 idi şimdi 2 olmuş lh değeri 8 idi şimdi 1 olmuş bu konularda bilgin var sanırım bizim durumumuzu yorumlayabilirmisin testesteron daha çıkmadı ama çok merak ediyorum ne olabilir diye semen analizide vermiyor nasıl olsa yine sıfırdir diye bu yolda çok acı çektik rabbim hepimizin yüzünü güldürür
Bu konuda bilgisi olan başka arkadaşlarda yorumlayabilir mi
kızlarrr resmimi beğendiniz mi ben bayıldım benim kızım sankiiiii![]()
evet canım beğendim ama diğer topikteki arkadaşla karıştırdım oda aynı avatarı kullanmış topikleri karıştırdım sandımkızlarrr resmimi beğendiniz mi ben bayıldım benim kızım sankiiiii![]()
S.a gözdem arkadaşım eşimazospermi hastası ilk başta eşimin fsh değeri 22 idi şimdi 2 olmuş lh değeri 8 idi şimdi 1 olmuş bu konularda bilgin var sanırım bizim durumumuzu yorumlayabilirmisin testesteron daha çıkmadı ama çok merak ediyorum ne olabilir diye semen analizide vermiyor nasıl olsa yine sıfırdir diye bu yolda çok acı çektik rabbim hepimizin yüzünü güldürür