selam canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın![]()
iyiyiz canım sen nasılsın ?
bende iyiyim ..
bakayım ne yapıyosunuz dedim..
pazartesi senrdomu yaşıyorum şu anda.
:26::26::26::26::26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın![]()
iyiyiz canım sen nasılsın ?
hayırlı olsun canımm yeni adınevet canım adımı değiştirdim resmi şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum sonra tamamen tanınmaz hale gelirim
Az kaldı canım heyecanlıyım sonucu hayırlı ve güzel olur inşallah amin canım inşallah rabbim herkese hamiş olmayı nasip etsin![]()
cnm allah razı olsun o ne güzel içten samimi dilek ve dua öle rabbim hepimizin dualarını kabul etsin katında inş
oyyy siz iisiniz demek hep iii olun cnm doğum günlerinide yazasın inş buraya sağ salim
Oh olsun eşine hak etmiş biraz ayar vermessen bunlar heppp boşluyo herşeyi
Ben bile ne kadar kavga ettim de celallettin beye gidelim dedi
Bakk tabii gene sana döndü istediği kadar annesine gitsin artık sensiz yapamazzz
bundan sonra tedavi süreciniz başalyıp olumlu sonuçlar alırsın inş cnm benim
mart sana güzel günleri beraberinde getirsin![]()
allah iyilik versin canımbende iyiyim ..
Bakayım ne yapıyosunuz dedim..
Pazartesi senrdomu yaşıyorum şu anda.
:26::26::26::26::26::26::26::26:
ben geldim canım 10 günüm falan kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
size yaşattığı mucizeyi bizede yaşatır inşallah sen nasılsın canım bebişimiz nasıl
teşekkür ederim tatlım evet yeni isim yeni umutlar ve inşallah geçmiş olan kötü günlere sünger çekerim çok teşekkür ederim tatlımhayırlı olsun canımm yeni adın
canım bi şarkı aklıma geldi bize yeni bi hayat lazımm ?
Inşş bütün yenilikler seni bulur
Herşey gönlünce olur![]()
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.inşallah sonucu hayırlı olur canım ben elimden geleni yaptım gözüm arkada değil keşke şunuda yapsaydım dediğim birşey yok gerisi Rabbime kalmış takdiri ilahiamin canim insaallah olacak umudunu taze tut ALLAH kulun kalbine gore verir diye duymustum
benim transfer gunu embriyolog bilgi veriyo bebislerin resimleriyle bir tanesi 2.kalite bir tanesi 3. kalite. benim yuzum dustu tabi sonra dediki bunun kalitesi 1e yakin diye.ben insaallah olacak dedim.
sukur Rabbime iyiym ins bebisimde iyidir.Allah a emanet
teşekkür ederim tatlım evet yeni isim yeni umutlar ve inşallah geçmiş olan kötü günlere sünger çekerim çok teşekkür ederim tatlım
bu arada sende eşine rest çekmişsin en iyisi bu ben eşime yalvarıyorum yok kötü davranıyorum yok bugün çok kızdım şu sigarayı bırakamıyorsun
sonunda ben seni bırakıcam göreceksin dedim.sen beni bırakamazsın diyor utanmadan alıştılar biz hep özverli oluyoruz hep alttan alıyoruz ama onlar bizim kadar anlayışlı değiller![]()
evet canım adımı değiştirdim resmi şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum sonra tamamen tanınmaz hale gelirim
az kaldı canım heyecanlıyım sonucu hayırlı ve güzel olur inşallah amin canım inşallah Rabbim herkese hamiş olmayı nasip etsin![]()
kız allah seni kahretmesin emi deli kadın bende diyorum acaba bu bizim vck değilde kim bide arkadaşım gösteriyo diyom ki
yoooo benim böle bi arkadaşım yok kız insan önce yazmazmı heeee al samna çanta hakettin heeeeeee
ana artıks ana nurusima mı dicez şimdi
İYİ AKŞAMLARRRR
aLLAH İYİLİK VERSİN CANIMM
NAZLYNN HAMİLELİK TAKVİMİ YAPSANA
KAÇ HAFTALIK OLDU BEBİŞŞŞ??
sagolasin tatlim.soylemesi ayip bugun baktimda beceremedim hamilelik takvimini?
yapamayinca cokta onemli degil diyverdim
GOZDEMMM de sormus bugun 8.haftamiz bitti cok sukur.
canım aslında haftalar önce başvurmuştum kullanıcı adım değişsin diye hatta yazdığım isimleri bile unuttum altta ziyaretçi listesinde isimleri görünce farkettimkız allah seni kahretmesin emi deli kadın bende diyorum acaba bu bizim vck değilde kim bide arkadaşım gösteriyo diyom ki
yoooo benim böle bi arkadaşım yok kız insan önce yazmazmı heeee al samna çanta hakettin heeeeeee
ana artıks ana nurusima mı dicez şimdi
canım topiği yeni açtığında çıkıyor ya hamilelik takvimi diye ordan yapıyorsun tekrar dene istersensagolasin tatlim.soylemesi ayip bugun baktimda beceremedim hamilelik takvimini?
yapamayinca cokta onemli degil diyverdim
GOZDEMMM de sormus bugun 8.haftamiz bitti cok sukur.
aynen güzelim atalım tabii çantayıaLLAHTAN BEN FARKETTİM
SEN FARKETMEDİN Mİİ?
BENCE HAKETTİ İNSAN Bİ SÖYLER DİMİ AMA![]()
canım aslında haftalar önce başvurmuştum kullanıcı adım değişsin diye hatta yazdığım isimleri bile unuttum altta ziyaretçi listesinde isimleri görünce farkettim
bana haber verilmeden değişmiş yani onaylanmamıştı henüz banada süpriz oldu.ay çantayı hep biz vururduk ammada sertmiş bundan sonra ayağımı denk alayım en iyisi :18::18::18::18:
evet canım nurusima diyeceksiniz size torpil vck da diye bilirsiniz![]()
ben payıma düsen 278 tane ayetel kürsi okudum mevlam kabul etsin hepimizin dualarını insallah ..