Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı Akşamlar herkese.esra kardeş soğol iyi temennilerin için.bursada yaşıyorum eşim azospermi .bugün bir ürologla görüştük çok moralimizi bozdu geldğimden beri ağlıyorum.bizi tüp bebek merkezine gönderdi ama ne ypacaz nasıl olacak hangisine gideriz bilmiyorum .ayrıca doktor eşimin sadece sonucuna bakarak çok düşük ihtimal çocuğunuz olur dedi ki daha eşime hiç bir işlem uygulanmadı sperm testi hariç.bursada olana arkadaşlar ben burda napabirim nereye gideyim.ayrıca burdaki arkadaşlarım destege yardıma ihtiyacım var.aileme açamadım konuyu kimseye söyleyemedim.bana lütfen yardım edin napalım biz şimdi.elim ayagıma dolanıyor sanki.Rabbim hepimize yardım etsin
cnm halaya geç kaldım ama genede çekeyimkızlar nasılsınız çoktandır giremedim biliyosunuz eşim azosperm sebebi 47xxy idi.eşim tese oldu 2 tüp donduruldu bugünde gebelijk tahilimn vardı ve kızlarr hamileyiiimmmmm çok ama çook mutluym rabbim herkese nasip etsin inanın hep aklımdasınız hep dua edicem kızlar ben çıkmak zorundayım arkadaşa geldim size yazmak için bende bilg yok şuan
cnm merhaba inş mart ayı size güzel ve umut dolu bi hayatın başlangıcı olur cnmhoşbuldum teşekkür ederim kardeşim ..
listeye göz attım bitkisel kürlerden bahsedilmiş acıkcası hiç kullanmadık bitkisel destek almadık..
rabbim cümlemize hayırlsını nasip etsin son bir kez daha denemek için çıktık yola nasip olursa mart ayı içerisinde görüşmelere başlayacagız ..
cnm üzüldüm olsun gene denersin rabbim sağlık verdiği sürece denersin yzün gülecek inan banaarkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm((((
cnm kızzz seninkiler duyduya bu ay garanti tedaviye başlıyoruz dedin hemen dayanamadı geldilerselam kızlarben geldim
kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ulun beyden randevu aldım cumartesi günü için eşimde emre beyi aramış tedaviye başlıyalım mı müsaitmisiniz diye başlıyabilirsiniz demiş.sizlere haber vermek istedim
![]()
hayırlı Akşamlar herkese.esra kardeş soğol iyi temennilerin için.bursada yaşıyorum eşim azospermi .bugün bir ürologla görüştük çok moralimizi bozdu geldğimden beri ağlıyorum.bizi tüp bebek merkezine gönderdi ama ne ypacaz nasıl olacak hangisine gideriz bilmiyorum .ayrıca doktor eşimin sadece sonucuna bakarak çok düşük ihtimal çocuğunuz olur dedi ki daha eşime hiç bir işlem uygulanmadı sperm testi hariç.bursada olana arkadaşlar ben burda napabirim nereye gideyim.ayrıca burdaki arkadaşlarım destege yardıma ihtiyacım var.aileme açamadım konuyu kimseye söyleyemedim.bana lütfen yardım edin napalım biz şimdi.elim ayagıma dolanıyor sanki.Rabbim hepimize yardım etsin
cnm kızzz seninkiler duyduya bu ay garanti tedaviye başlıyoruz dedin hemen dayanamadı geldiler
hayırlı,sağlıklı,kolay ve sonu mutluluk olsun tedavinin cnm arkadaşım benim
evet canım ya beni bekletmediler sağolsunlar inşallah işe yararlar bu sene son gördüğüm kırmızı kart olur sonu bebişli olur inşallah.
Allah razı olsun bebeğim dualarınızı eksik etmeyin![]()
hoşgeldin bebeğim demek ailenle güzel zaman geçirdin çok sevindim canımii akşamlar kızlarrrr ben geldim biraz gecikmeli oldu
çarşamba akşamı burdayım dedim eşimin dükkan işleri bitmedi
benim de işime geldi zaten
salı akşamı babamlardaydım çarşamba kkardeşim gelinimiz,ben ablama gittik
eğlendik ,güldük ,hatta oynadık bile öyle hasret giderdik ki anlatamam
birlikte buluşmayalı çokkkkkkk uzun olmuştu
bugünde biraz önce geldim eve
eşim dükkanını yaptırıyo içini galiba 20 gün boyunca gider geliriz o taraflara dedi
oyyy ne sevindim anlatamm
adam bini yollamazdı şimdi eli mahkum kendi gidiyo
evet canım ya beni bekletmediler sağolsunlar inşallah işe yararlar bu sene son gördüğüm kırmızı kart olur sonu bebişli olur inşallah.
Allah razı olsun bebeğim dualarınızı eksik etmeyin![]()
evet canım nihayet bize yol göründü kaç kaç nereye kadar kapana yakalandımcnm teaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşlh sadeciğin darısı
önce sana sonra bizlere olsun....![]()
selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınSelamm kızlarr iyi akşamlarrrr..
nasılsınızzz..![]()
hoşbulduk cnm valla nasıl güzel günler geçirdim anlatamamhoşgeldin bebeğim demek ailenle güzel zaman geçirdin çok sevindim canım
Rabbim en kötü gününü böyle yapsın yüzün hep gülsün evlatlarınla birlikte inşallah
demek eşin mecburiyettende olsa seni ailene getiriyor bu iş sana yaradı
canım sonunda kiracınızdan kurtuldunuz mu çok sevindim belki bu sayede burayada taşınırsınız
buralara geliyorsanız kesinlikle bizede gelmelisin bak bekliyorum muhakkak![]()
Selamm kızlarr iyi akşamlarrrr..
nasılsınızzz..![]()
ii akşamlar kızlarrrr ben geldim biraz gecikmeli oldu
çarşamba akşamı burdayım dedim eşimin dükkan işleri bitmedi
benim de işime geldi zaten
salı akşamı babamlardaydım çarşamba kkardeşim gelinimiz,ben ablama gittik
eğlendik ,güldük ,hatta oynadık bile öyle hasret giderdik ki anlatamam
birlikte buluşmayalı çokkkkkkk uzun olmuştu
bugünde biraz önce geldim eve
eşim dükkanını yaptırıyo içini galiba 20 gün boyunca gider geliriz o taraflara dedi
oyyy ne sevindim anlatamm
adam bini yollamazdı şimdi eli mahkum kendi gidiyo
uyarın için teşekkür ederim tatlım .raporu çıkardığımız zaman eczanemize sipariş vermiştik zaten aradık eczanemizi gelip alabilirsiniz dedi yarın eşim alıcakaman cnm yarın ilaçlarını almayı ihmal etme cumartesi günü bulmakta zorluk çekersin gerçi sizin anlaşmalı eczaneniz vardır heralde hastaneyle...hayırlısı olsun.
iyi akşamlarr canımm..
ooooo ne güzell günleri dolu dolu güzel geçirmişsin cnm ailenleee
karşıda dükkanınız mı vardı cnm bilmiyodum ben ..
ama iyi olmuşş sende bu sayede ailenle sık sık görüşürsünn cnmm![]()
selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın![]()
hoşbulduk cnm valla nasıl güzel günler geçirdim anlatamam
acayip ii geldi helede hepimiz toplanıp eğlenmemiz süpppper oldu
çok özlemişim hepsini hakkaten ya nasıl işime geldi anlatamam
aallha şükür kıracıdan kurtulduk benimkide yıllarca bakım yapılmayınca bi düzelteyimde öle kiraya veririm dedi
inş zaten bazen konuşuyoruz nasılsa orda dükkanımız var hiççç beli olmaz diyo inşş bakalım
selam güzelim ben süperim sen nasılsın![]()
sanada ii akşamlar cnm evet allha şükür bu sefer kavgasız acısız geçti günüm
evet cnm sanayide babamların dükkanının ordan eşim dükkan almıştı
kiracı çıkmıyodu yıllardır şükür çıktı iç tabii yıllarca bakım yapılmamış bari düzelteyim kiraya veriyim diyo cnm
mecburen ara ara gidip bakıcak yapılan işlere evet ya bende bu sayede bi ayağım orda olur bi müddetliğine de olsa![]()