Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım ya.en hastanede yapılan tahlil sonuçlarına göre;
FSH- 15.82 (1,5-12,14)
LH- 8.29 (1,7-8,6)
TESTOSTERON- 2.1 (2,84-8)

FSH ve LH yüksek testosteron düşük.Bu yönde olduğu zaman hipofiz sorunu oluyormuş.doktor güzelcene yazdı ama hangisi aklımda kaldı acaba diye sor bakalım.hepsini unuttum.

slm benim eşimdede fsh yüksekliği var hemde 44..şimdi üniversitede endokrin uzmanının kontrolündeyiz..diğer sonuçların çıkmasını bekliyoruz..size fsh için ne anlattı..birde bezmi alem üniversitesi ücretlimi

slm benim eşimdede fsh yüksekliği var hemde 44..şimdi üniversitede endokrin uzmanının kontrolündeyiz..diğer sonuçların çıkmasını bekliyoruz..size fsh için ne anlattı..birde bezmi alem üniversitesi ücretlimi

A.Slm canım.Önce mutlaka bu fsh nin düşürülmesi lazım diye biliyorum ben.yanlış bilgilendirmiş olmayayım da.işte önemli olan bizde FSH ve LH nin düşürülüp testosteronun yükseltilmesiymiş.
Hayır canım üniversitede muane ücretsiz.Ama doktor daha çok ilgilenebilmek için akşamları vakıfa çağırıyor ve gönlünden kopanı bağış olarak alıyor.kendisine değil zaten.okuyan öğrencilere.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben 6 aylık evliyim eşimde bekarken sperm azlığı vardı halada devam ediyor şuanda 6 aydır çocuğumuz olmuyor geçen ay ben doktora gittim ama eşimde sorun olduğunu söylemedim doktora bir çok tetkikler tahliller felan istedi ultrasonda baktı bende hiçbir sorun olmadığını söyledi klomen ve duphaston verdi yumurta takibi yapıldı bu ay böyle bir deneyelim dedi kullandım ama olmadı tutmadı şimdi eşimden doktora gitmesi için rica edicem bana yardımcı olun ne olur nasıl söyleyebilirim ona doktora gitmesini nasıl yapabilirim bilmiyorum çok üzgün ve şaşkınım..cennet kokulu bir bebişim olsun istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamile birini duymak görmek çok üzüyor beni hiç olmuycak diye çok üzülüyorum hergün ağlar oldum napıcam bana bişeyler söyleyin ne olur kimseyle konuşamıyorum da bu konuyla ilgili:43:

Arkadaşlar ne olursunuz bana bişeyler deyin çok kötüyüm piskolojikmen çökmüş durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kimseye açamıyorum bu konuyu napabilirim eşimle doktora gitmesini nasıl konuşabilirim

Kızlar hepinize merhaba ,
2 ay önce burada paylaşmıştım,eşime azospermi teşhisi kondu. Hemen bu konuda en iyi hastaneyi araştırdık ve memoriala gitmeye karar vardık. Ürologdan randevu aldık. Sperm testini tekrarladık sonuç aynı. 0 sperm. Doktor kan testi ve genetik testi istedi. Genetik sonuçlar 15 gün sonra çıktı. Neyseki eşimde genetik değil hormonel bir sorun olduğu anlaşıldı. Doktor eşime 1ay süreyle kullanacağı hormon ilaçları yazdı. Proxeed iğne ve arimidex ilaç. Perşembe günü ilaçlarımız bitiyor. Doktor tekrara sonuçları yenileyip Micro tese ameliyatı yapıp yapılmayacağına karar vereceğini söyledi. Ameliyatı bizzat kendininin yaptığını 3 saat kadar sürdüğünü çünkü en ince ayrıntısına kadar incelediklerini , bir daha ameliyat riski olmasın diye çok detaylı baktıklarını söyledi. Bundan sonra doktorun yönlendirmeleri doğrultusunda gelişmeleri tekrar sizinle paylaşıcam. Hepimize acil şifalar

Arkadaşlar ne olursunuz bana bişeyler deyin çok kötüyüm piskolojikmen çökmüş durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kimseye açamıyorum bu konuyu napabilirim eşimle doktora gitmesini nasıl konuşabilirim

ben yanımda götürmüştüm doktor sana da bakmak istiyor test vermen lazımmış dedim. O çocuk istediğini bilmiyor mu?

Arkadaşlar birde sizden bir ricam olacak ,
Bu konuyla ilgili kk giriş yaptığım ve araştırmak üzere baktığımda sayfalar dolusu yorumla karşılaştım. Son 1 senenin yorumlarını okumaya kalktım onda bile kafam Allak Bullak oldu. Bilgisayarımın yavaşlığıda beni delirtti tani:) Sizden ricam sadece bu konuyla ilgili deneyimlerinizi, çözümlerinizi vs. Paylaşmanız. Birbirinize özel selam iyi Dilek vs göndermeniz diğer okuyan insanlar için inanın sıkıcı olabiliyor. Birbirini tanıyanlar özelden mesaj atsın, dua iyi Dilekler için ayrı bir sayfa falan açılabilir ki bende seve seve katılmak isterim. Lütfen yanlış anlamayın ama gerçekten bunaldığım anda burada çareden çok dahamda sıkıntılı dakikalar geçirdim. Kendimde gelişmeleri kısa ve öz anlatmak istedim. :))

Canım merhaba eşin mutlaka bir doktora gitmeli.Ama nasıl mi onunla konuşarak ve eğerki bir bebeğiniz olsun istiyorsa doktor senide çağırıyor demelisin.Çünkü tek taraflı olmuyor bu işler.Erkeğin muane olması kadından daha kolay.bir sperm testi ile her şey meydana çıkıyor.Böyle konuşarak halledebilirsin.
Eşime böyle demiştim.Doktor sende bir sorun yok eşine bakalım dedikleri zaman böyle yapmak zorunda kaldık ve acı gerçek o zaman meydana çıktı.

peki fsh nasıl bir tedaviyle düşürülüyor bilginiz varmı acaba benim eşimin 64 çıktı fsh ama testesteron normal sınırlarda dr emre bey herhangi bir teşhis koymadı direk microtese dedi ilaç bile vermedi kromozomlara bakıldı oda normal çıktı valla kafam çooook karışık

off bugün çok yazdım ya.dolmuşum herhalde :((

normaldir arkadaşım zaman zaman kötü oluyor insan benim bir iki arkadaşım küstü bana gelip gitmiyorum diye kimseyle sohbet etmek istemiyorum ne yapabilirim. İnsan bazen isyan ediyor ama yanlış yapıyoruz anı yaşamak lazım. Sanki çocuk olsa her şey yoluna girecek hayat çok güzel olacak gibi geliyor ama öyle değil işte yazın benim arkadaşımın eşi trafik kazasında hayatını kaybetti evlerini arabalarını aldılar bir oğlu bir kızı da oldu her şey çok güzel derken hayattan ayrıldı.

peki fsh nasıl bir tedaviyle düşürülüyor bilginiz varmı acaba benim eşimin 64 çıktı fsh ama testesteron normal sınırlarda dr emre bey herhangi bir teşhis koymadı direk microtese dedi ilaç bile vermedi kromozomlara bakıldı oda normal çıktı valla kafam çooook karışık

İğnelerle ilaçlarla düşürülebilir.

normaldir arkadaşım zaman zaman kötü oluyor insan benim bir iki arkadaşım küstü bana gelip gitmiyorum diye kimseyle sohbet etmek istemiyorum ne yapabilirim. İnsan bazen isyan ediyor ama yanlış yapıyoruz anı yaşamak lazım. Sanki çocuk olsa her şey yoluna girecek hayat çok güzel olacak gibi geliyor ama öyle değil işte yazın benim arkadaşımın eşi trafik kazasında hayatını kaybetti evlerini arabalarını aldılar bir oğlu bir kızı da oldu her şey çok güzel derken hayattan ayrıldı.

Bazen hayattakilerin değerini bilmiyoruz maalesef :((

Arkadaşlar birde sizden bir ricam olacak ,
Bu konuyla ilgili kk giriş yaptığım ve araştırmak üzere baktığımda sayfalar dolusu yorumla karşılaştım. Son 1 senenin yorumlarını okumaya kalktım onda bile kafam Allak Bullak oldu. Bilgisayarımın yavaşlığıda beni delirtti tani:) Sizden ricam sadece bu konuyla ilgili deneyimlerinizi, çözümlerinizi vs. Paylaşmanız. Birbirinize özel selam iyi Dilek vs göndermeniz diğer okuyan insanlar için inanın sıkıcı olabiliyor. Birbirini tanıyanlar özelden mesaj atsın, dua iyi Dilekler için ayrı bir sayfa falan açılabilir ki bende seve seve katılmak isterim. Lütfen yanlış anlamayın ama gerçekten bunaldığım anda burada çareden çok dahamda sıkıntılı dakikalar geçirdim. Kendimde gelişmeleri kısa ve öz anlatmak istedim. :))

arkadaşım bu konu ne yazıkki hastalık çıktı şunu yaptık iyileştik denebilecek bir konu değil . Sabır gerektiren bir konu sabırla mesajları oku :) . yeni gelenler oldukça sordukça cevaplanıyor zaten tekrar tekrar . dertleşelim diye açılan bir konu biz de dertleşiyoruz dualar ediyoruz bilimsel yazılar zaten var istersen onlara bi göz at.

Bazen hayattakilerin değerini bilmiyoruz maalesef :((

işte o yüzden anı yaşamalıyız bulunduğumuz durumun avantajlarını kullanmalıyız. eşime diyorum gel çay bahçesine gidelim eee şimdi çocuklu insanlar vardır diyor :) ne yapalım çocuksuzuz diye vebalı mıyız sanki :)

cok mutluyum genetik testlerimiz cıkmış suanda elimde degil sonuçlar esim aradı temiz cıkmış problem yokmuş doktor bence tüp bebek tedavisinden önce varikosel ameliyatı olmalısın demiş mutluyum be arkadaşlar dilerim mevlamdan tedavimizde böyle güzel sonuçlar elde ederiz rabbim hepimizi mutlu etsin

kızlar G5 macunumuz ve böğürtlen kökümüzde geldi.Bize demirdikeni göndermemişler.demekki hastalıktan hastalığa değişiyor.İnanırmısınız böğürtlen kökünü daha önce de içiyordu.sonra faydası olmadı diye bırakmıştı.İnşallah şifa olur bunlar

cok mutluyum genetik testlerimiz cıkmış suanda elimde degil sonuçlar esim aradı temiz cıkmış problem yokmuş doktor bence tüp bebek tedavisinden önce varikosel ameliyatı olmalısın demiş mutluyum be arkadaşlar dilerim mevlamdan tedavimizde böyle güzel sonuçlar elde ederiz rabbim hepimizi mutlu etsin

hadi gözün aydın.çok sevindim.Demek bir adım daha yaklaşıyorsun bebişine :)

kızlar G5 macunumuz ve böğürtlen kökümüzde geldi.Bize demirdikeni göndermemişler.demekki hastalıktan hastalığa değişiyor.İnanırmısınız böğürtlen kökünü daha önce de içiyordu.sonra faydası olmadı diye bırakmıştı.İnşallah şifa olur bunlar

insallah canım faydası olur bu arada gecmiş olsun celaddin hocaya bende esimi götrmek istiyorum ama kabul etmiyorrrrrrrrr bende arısütü falan aldım macum yaptım sifa olur insallah

hadi gözün aydın.çok sevindim.Demek bir adım daha yaklaşıyorsun bebişine :)

cnm bizde celalettin hocayla tedaviye başladık 1 ay oldu çok memnun kaldık bizde allah razı olsun hocadan ayrıca gözdem ve eşinden tabiki inş vesile olur rabbim en hayırlı şekilde sonuçlandırır.demirdikeni biz kullanıyoruz ama fsh ve lh düşük eşimde belki o yükseltiyor diye vermemiştir cnm tekrar hayırlı olsun tedaviniz

insallah canım faydası olur bu arada gecmiş olsun celaddin hocaya bende esimi götrmek istiyorum ama kabul etmiyorrrrrrrrr bende arısütü falan aldım macum yaptım sifa olur insallah

İnşallah canım.Allah razı olsun.Sen bir an önce onu kandırmaya bak.Yoksa diğer üroloji doktorların eline kalırsa kesip biçecekler.başka bildikleri bir şey yok.ona söyle kesip biçilmek mi istiyorsun yoksa tedavi olmak mı.???

Back
X