- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
prolaktin ölçtürmedimi hiç,onda çıkıyor hipofiz bezinde bir sorun varsa diye biliyorum.
prolaktin normal canım.diğer hormonlardan bakarak bildi.asıl sorun beyinde dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prolaktin ölçtürmedimi hiç,onda çıkıyor hipofiz bezinde bir sorun varsa diye biliyorum.
canım tabi olabilir eğer içinizde şüphe varsa testi daha sonra tekrarlayabilirsiniz 3 günlük perhizle...
AYCAN AYCAN AYCAN CNM TEBRİK EDERİM SONUNDA SPERMLERİ GÖRMÜŞSÜNÜZcanım özelden mesaj atmışsın ama kusura bakma ben 100ü dolduramadığım için burdan yazıyorum.hemde ilk sana anlatıyorum bunu,çok mutluyum bugün çünkü kaan hocayla denediğimiz tedavi yöntemi sonuç verdi sevinçten havalara uçacağım!prengly iğne kullandık ve bizde bugün sabah gelen boyamalı sperm testi sonucunda ilk defa olgunlaşmış spermler çıktığını söyledi kaan hoca.çok umutsuzduk artık ama demekki iğneler işe yarıyormuş.eylülden beri iğneleri kullandık şubatta yaptırdığımız testte çıktı artık işte.inşallah darısı başınıza,bir defa biyopsi bir defada mikrotese yaptırdık.artık doktoru değiştireceğim diyordumki mucize işte.
CNM KISACA DURUMUNUZDAN BAHSEDERMİSİN SİZİN SORUN TAM OLARAK NEYDİdeniz canım bizde olgunlaşmış sperm çıktı boyamalı testte.o prengly iğneler sayesinde.bu aralar bir test yaptırdınmı yaptırsanıza belki çıkış vardır.
:) sabahtan beri kendimi zor dizginledim işten koşa koşa geldim buraya.bizde ovitrelle kullandık son bir kaç aydır prengly kullanıyoruz ikiside aynı zaten birde çakşır içiyordu bizimki düzenli bir şekilde.bir test yaptırsanıza sizde belki zamanı gelmiştir,sürekli test yaptırıyorduk bişey yoktu bu ay çıktı işte.sağol canım tüm iyi dileklerin için.insanın içini nasıl sıkıyor bu dert ama boş yere üzmüşüz kendimizi.sende güven kendine eşine bizde bile çıktıysa sizde de çıkış vardır belki.allah sizide güldürsün inşallah,mucizeleriyle
fsh iyi ama testosteron baya bi düşük.bundan dolayı sperm olmayabilir.
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
yarın sabah gidecektim canımmm bende akşamdan acilde yaptırdımmcanımm benim üzüldümmmmm
Test bugünmüydüü erken yapmadın dimi belki yükselirr haniiii. Değerinnnn.:26:
Merhaba cnm benim eşimde ağustos ayında emre beyde m.tese ameliyatı olduu.sperm bulundu
bu konuda en güvendiğim doktor..emre bakırcıoğlu..
sperm bulundu ama ben ordaki denememde olumsuz sonuç aldım..
şimdi bi kaç sonra tekrar deneme yapıcam inşallah .testisten alınan dokularlaa:26::26:
iyiyim cnm saolasın sen nasılsınnasılsın canım ben dün akşam mehmet ermişi aradım dedimki benim eşimin hormonları yüksek diğer arkadaşlaımda sizden bitkisel tedavi uygulanıyo onların hormonları normal bizimkisi yüksek ama ikimizede aynı macunu aynı çayı gönderiyosunuz dedim bi sorun olurmu diye sordum oda şahin beye sormuş birşey olmaz demiş rabbim şifanızı verecek demiş bende artık tamam öyleyse dedim g5 bizim bittti yeniden sipariş verdik sen neler yapıyosun canım yaa
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
canım neden ameliyata gerek duydu acaba,biz bugün numarasını bulup konuştuk,ameliyata gerek kalmadan da teşhis koyabiliriz dedi,direk ameliyat diye direttimi tedavi oldunuzmu öncesinde,bir de senin ne sebepten tutmadı canım maddi hasar yaşadınız öyleyse?
merhaba arkadaşlar
bende buranın eskilerinden sayılırım uzun zaman oldu yazmayalı
ara sıra takip ediyordum ama azodan biraz uzaklaşmak için yazmıyordum
yeni arkadaşlar katılmış aramıza inş.
rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun
![]()
merhaba canımmm hoşgeldinnnnnnn
ne güzel senii görmekk özlediikkk gerçektennnnnn
iyi yapıyosun cnm bazen uzaklaşmak iyi geliyooo..
ama aradaa uğraa özletmee kendini..
haberlerini alıyorum arada bahardannn
inş. rabbim nasip ederseninde güzel haberleriini alırız..
aminnnn:26:
iyiyim cnm saolasın sen nasılsın
cnm ermiş aktarla görüşmekle iyi etmişsin inşlh şifa olur
cnm bizimde bitti bizde getirttik sadece g5 macunu geldi çayımız vard hala 100 tl gönderdik
panax ve e1 de aldık 300 tl de ona verdik
offff inanılmaz paralar döktük döküyoruz sonunda inşlh güleriz
bizim yarın ilaçlara balayalı tam 1 ay olacak cnm 2 ay tedavimize geçicez artık bizden böyle
yeterciiim yaaa çok üzüldüm allah c.c. sabır versin
demekki henüz vakti değilmiş cnm birdahakine inşlh bebeğine kavuşursun cnm((((((((
evet canım kısmet değilmişş![]()
dün acıbademe gittik şahin hocayla görüştük.eşim testi labaratuvarda yaptırdı hastanede değil.buna güvenmediğini söyledi çünkü genel bir test yapmışlr.salı günü tekrar verecek eşim yeniden inşallah sonuç kötü çıkmaz.