Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözdemmcim merhaba,
1 yılı geçti Kaan Hocayla tedavideyiz.aslında ben eşimi ikna edebilseydim çoktan tese ameliyatı olurduk çünkü daha ilk görüşmede tese yapalım dedi.allahtan eşimi ikna edemedim.hani herşeyde vardır ya bir hayır.hoş son çareyse tabikide olacak ama spermin kendiliğinden dışarı çıkma olasılığı varsa yada,son çare mikro tese de olsa ilaç mı verecek,iğne mi verecek yada kür mü önerecek hepsini bitirdikten sonra yapmalı mikro teseyi bence.olmadı bidaha,bu da olmadı daha sonra deyip sürekli kesip biçmememli.maddiyatı bir kenara bırak zaten umutsuz vakayız hepten dağılıp gidiyoruz.moral bozkluğu,işe yaramama duyguları,acı çekme bunları haketmiyoruz ya.
allah senden razı olsun.Celaletttin Hoca bizim işimize yara yada yaramaz bilinmez ama 1 kişi bile olumlu sonuç olsa o bile çok güzel birşey.
rabbim herdayim iyilerle karşılaştırsın bizleri.

Rabbimin izni ile bu topik te Celalettin hoca ya gidip de çocuğu olmayan kimse kalmayacak.Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.Siz ne zaman gideceksiniz.Lütfen bir an önce gidin.

canım yeni okudum mesajını :(
canım ya ne desem ben de bilemedim Rabbim sabırlar versin canım.

Bildiğim kadarı ile bu ilaçlar biri vitamin diğeri östrojen baskılayıcı bir ilaç bu ilaçlarla eşinizde bir ay içerisinde bir değişiklik olmasına imkan yok...Buraya yazdıklarımız maalesef bir arkadaşın yazdığı gibi araya kaynayıp gidiyor o kadar çok sayfa varki bir hastanın burdan faydalanması çok zorlaşıyor.Bir daha yazayım erkekte en iyi ihtimalle sperm üretimi 3 aylık periyotlarla olur...Yani adet döngüsü kadında ayda birse erkekte 3 ayda birdir...Sakın ola bir ay sonra tese kararı almayın böyle bir tedavi sonrası bir ayda hiç birşey değişmez...

Canım ilaç ismini yanlış yazmışım. Forumdaki paylaşımları okurken aklımda yanlış kalmış herhalde. Eşime PREGNLY iğne ve arimidex İLAÇ VERDİ 1 ay süreyle. Bugün bitti ilaçlar, doktorla görüşüp ne yapacağımıza karar vericez. Burada paylaşıp deneyimlerinizden yararlanırım.

Rabbimin izni ile bu topik te Celalettin hoca ya gidip de çocuğu olmayan kimse kalmayacak.Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.Siz ne zaman gideceksiniz.Lütfen bir an önce gidin.

inşallah canım ya.hepimiz hamile kalalım o mucizeyi bizlerde yaşayalım.rüyalarımda hep hamileyim ne olur gerçek olsun.
benim eşim çok nazlı ya çok şükür ikna ettim gidecek Celalettin Hoca ya da.hormon testleri tamam.inhibin b yi yapmasını bekliyorum bugün yarın yaptıracak bakalım.sonrada hocanın yolunu tutacağız sizin gibi bizde inşallah.allah utandırmasın hiç birimizi

inşallah canım ya.hepimiz hamile kalalım o mucizeyi bizlerde yaşayalım.rüyalarımda hep hamileyim ne olur gerçek olsun.
benim eşim çok nazlı ya çok şükür ikna ettim gidecek Celalettin Hoca ya da.hormon testleri tamam.inhibin b yi yapmasını bekliyorum bugün yarın yaptıracak bakalım.sonrada hocanın yolunu tutacağız sizin gibi bizde inşallah.allah utandırmasın hiç birimizi

Senin adına çok sevindim.Çok şükür eşin ikna olmuş.ben inanıyorum ki sizlerde umutlu döneceksiniz.Rabbim herkesi hayallerine kavuştursun inşallah.Unutmayalım ki rabbimizin sevdiği kuluyuz.Dualarım seninle...

Senin adına çok sevindim.Çok şükür eşin ikna olmuş.ben inanıyorum ki sizlerde umutlu döneceksiniz.Rabbim herkesi hayallerine kavuştursun inşallah.Unutmayalım ki rabbimizin sevdiği kuluyuz.Dualarım seninle...

ay saol canım ya allah razı olsun.umutlu konuşmak bile ne kadar mutlu ediyor beni.derdini veren rabbim dermanı da var biryerlerde.bize düşen o dermanı bulmak dımı ama. ben eşime rağmen allahın izniyle o dermanı bulacağım.daha doğrusu hepimiz bulacağız.

tatlım ben beylem arkadaşımız için duaları okudum allah kabul etsin.

bu ay başlayacağı tedavidee inşallah rabbim ona ikiz ikizz bebekler,hayırlı evlatlar nasip etsin..:49::49:

Amin canım, Allah kabul etsin..
sonunda söyleye söyleye olucak galiba enfal :)
Rabbim sana da bana da isteyen herkese çifter çifter nasip eder inş.

baharcım geçen gün yazmayı unuttum, bengisu arkadaşımız için ayetel kürsüleri okudum.

AYCAN AYCAN AYCAN CNM TEBRİK EDERİM SONUNDA SPERMLERİ GÖRMÜŞSÜNÜZ
ARTARAK ÇOĞALSINLAR İNŞLH ÇOK MUTLU OLDUM DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞLH...
CNM İNAN BİZ İĞNELERE ŞUBAT 2012 DE BAŞLADIK
ŞUBATTAN KASIM AYINA KADAR HAFTADA 2 ADET VURUNDU
KASIM ARALIK OCAK AYLARINDADA BULAMADIĞIMIZ İÇİN HAFTADA 1 VURUNUYORDU
ŞİMDİ 28 OCAK 2013 TEN BU YANA YİNE HAFTADA 2 ADET PREGNİ VURUNUYOR AMA
KISMET İŞTE BİZ HALA SPERMLERİ GÖREMEDİK..

CNM KISACA DURUMUNUZDAN BAHSEDERMİSİN SİZİN SORUN TAM OLARAK NEYDİ
NELER KULLANDINIZ PREGNİYİ HAFTADA 2 ADETMİ VURUNUYORDUNUZ
BİZDE CELALETTİN BEYLE TEDAVİMİZİN 1.AYINI YARIN DOLDURACAĞIZ
2.AY TEDAVİMİZE BAŞLAYACAĞIZ
KISMETSE MART SONU TESTLERİ YAPTIRACAĞIZ BU AY BİZDE YAPTIRMADIK
İNŞLH YEDİĞĞİ İÇTİĞİ ŞİFA OLMUŞTUR...

CNM SEVİNCİNE CANI GÖNÜLDEN ORTAĞIM
DAHADA ÇOĞALSINLAR İNŞLH DARISI OLMAYAN HERKESE
AMA PREGNİYLE MAŞALLAH:nazar: SİZ KISA ZAMANDA SONUÇ ALDINIZ İNŞLH BİZLEREDE ŞİFA OLUR
ÇIKAN BU NAZLI SPERMLER İÇİN HAYDİ HALAYA :64::64::64::64:64::64::64:

canım eşimin bütün hormonları normal aralıklar içindeydi yanlız testesteron hep alt sınıra yakındı.neden spermlerin olgunlaşmadığını bilmiyorduk.gelişimini tamamlayamadan vücuttan atılıyormuş.prengly(haftada 1) testesteronu yükseltince fsh düşmüştü onun içinde klomen kullandık.yani sorun testesteronun düşük olmasıymış.her ay sperm tahlili yaptırdık çıkmamıştı,zaten sperm 3 ayda bir üretildiği için ancak 6 ayda etki edebilmiş.yada 9-12 ayda bir sonuç verir.12 ayı doldurmuşsunuz belkide çıkmışlardır.farkında değilsiniz.bende celalettin hocaya gideceğim bu yaz tüp bebek yapmadan önce.başımıza neden bunların geldiğini öğrenmek için.inşallah bu Mart sana uğur getirir spermcikleri görürsünüz.inşallah eşinde tamamen tedavi olur kurtulursunuz bu illetten.bende celalettin hocaya güveniyorum.

aycancım sen anlat bakalım.nasıl geçti dünün.sabaha nasıl uyandın mesela.yüzünde tebessümle gezmeye başladın mı

:) dün sabah öğrendiğimde gerçekten öyleydim sebepsiz bi tebessüm vardı yüzümde hep,iştekiler şaşırmıştır.üffff şimdiye kadar içimde yerleşmiş bütün sıkıntıları attım valla.en çokda burdaki arkadaşlarıda ferahlatır,biri gelişme kaydedince diye düşünerek sevindim.

selamün aleyküm canlarım nasılsınız
1 haftadır uzağım sizlerden özledim hepinizi
nasılsınız bakalım inşallah güzel gelişmeler olmuştur ben yokken
ben de iyiyim şükür misafirim vardı o yüzden giremedim topiğe

:) dün sabah öğrendiğimde gerçekten öyleydim sebepsiz bi tebessüm vardı yüzümde hep,iştekiler şaşırmıştır.üffff şimdiye kadar içimde yerleşmiş bütün sıkıntıları attım valla.en çokda burdaki arkadaşlarıda ferahlatır,biri gelişme kaydedince diye düşünerek sevindim.

canım galiba sperm çıkışı olmuş eşinde
çok sevindim gözünüz aydın sayı ne kadar peki?

Bildiğim kadarı ile bu ilaçlar biri vitamin diğeri östrojen baskılayıcı bir ilaç bu ilaçlarla eşinizde bir ay içerisinde bir değişiklik olmasına imkan yok...Buraya yazdıklarımız maalesef bir arkadaşın yazdığı gibi araya kaynayıp gidiyor o kadar çok sayfa varki bir hastanın burdan faydalanması çok zorlaşıyor.Bir daha yazayım erkekte en iyi ihtimalle sperm üretimi 3 aylık periyotlarla olur...Yani adet döngüsü kadında ayda birse erkekte 3 ayda birdir...Sakın ola bir ay sonra tese kararı almayın böyle bir tedavi sonrası bir ayda hiç birşey değişmez...

Canım ilaç ismini yanlış yazmışım. Forumdaki paylaşımları okurken aklımda yanlış kalmış herhalde. Eşime PREGNLY iğne ve arimidex İLAÇ VERDİ 1 ay süreyle. Bugün bitti ilaçlar, doktorla görüşüp ne yapacağımıza karar vericez. Burada paylaşıp deneyimlerinizden yararlanırım.

canım cevap yazmadan edemedim pregnyl in prospektüsünde bile yazar spermatogeneze etki edebilmesi için en az 3 ay kullanılması gerektiği tabi bu süre uzatıladabilir...teseye karar vermek için acele etmeyin derim ben bir dost tavsiyesi....

sperm çıkmasına çok sevindim sizin adınıza inş. yakın zamanda bebişine kavuşursun....azosperm nedeniniz neydi sizin????

canım galiba sperm çıkışı olmuş eşinde
çok sevindim gözünüz aydın sayı ne kadar peki?

evet :) sayısını bilmiyoruz doktor yazmamıştı,sadece gözünüz aydın olgun spermler bulunmuş yazıyordu.

selamün aleyküm canlarım nasılsınız
1 haftadır uzağım sizlerden özledim hepinizi
nasılsınız bakalım inşallah güzel gelişmeler olmuştur ben yokken
ben de iyiyim şükür misafirim vardı o yüzden giremedim topiğe

Aleyküm selam verahmetullahu ve berketü ve mağfiratü.
Canım ne olsun işte herkes kendi halinde tedaviye tedam ediyorlar.
Herkesin gözü spermciklerde :))

sperm çıkmasına çok sevindim sizin adınıza inş. yakın zamanda bebişine kavuşursun....azosperm nedeniniz neydi sizin????

teşekkürlercanım.sebebi belirsiz diye biliyorduk,iğneleri kullanınca böyle oldu işte demekki testesteron düşükmüş.

Back
X