Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
burada da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum

okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım

son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.

flzask2003 = 250
care = 250 okudu
umutt99 = 100
kader60 = 100 okudu
cemrem29 = 200 okudu
tulay_20 = 50 okudu
denizbulut = 50 okudu
gegonya = 290 okudu

Toplam = 1290

nursencimm tefriciyeler tmm cnmm.:16::16::16:
Allah kabul etsin ne dileğin varsa gerçek olsun inş.:26::26::26:

kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
burada da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum

okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım

son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.

flzask2003 = 250 okudu
care = 250 okudu
umutt99 = 100
kader60 = 100 okudu
cemrem29 = 200 okudu
tulay_20 = 50 okudu
denizbulut = 50 okudu
gegonya = 290 okudu

Toplam = 1290

baharcım nurusima arkadaşımız için ayetel kürsilerimi okudum allah kabul eylesin
rabbim gönlündekini hemen versin inşallah...

ben nurusimanın ayetel kürsilerini tamamladım mevlam hayırlı haberlerle gelmesini nasip etsin insallah

nurusima için ayetel kürsileri okudum Rabbim yardımcınız olsun nurusimacım güzel sonuçlarla gel inşallah yarın....tüm kalbimle dua ediyorum senin için.....

canım inş yarın güzel sonuçlar alırsın eşinde bol bol kaliteli spermler bulunur ve rabbim kucagını doldurur inş gönlünden gecen ne muradın varsa rabbim nasip etsin aeol dualarım seninle umarım hersey cok güzel olur:16::16::16:

Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (3/38)

nurusima arkadaşım için okudum aciliyeti olduğu için canım
birumut arkadaşım inşallah kızmaz bana onunkini de okur bildiririm bugün yarın hayırlısıylaa:16:

Canım benim hiç kızarmıyım olur mu öyle şey. Şimdi arkadaşımızın duaya daha çok ihtiyacı var. Ben de henüz kendiminkini okumadım :) Allah razı olsun canım benim dualarımızı kabul etsin inşallah

Ali imran suresi 40. ayet

40- Zekeriyya: "Ey Rabbim, benim nasıl oğlum olabilir? Bana ihtiyarlık gelip çattı, karım ise kısırdır." dedi. Allah: "Öyledir, fakat Allah dilediğini yapar." buyurdu.

(Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kad beleğaniyel kiberu vemraetı akır kale kezalikellahü yef'alü ma yeşa')

herkese hayırlı akşamlar ,bugün hacıbayramı veli hz ziyaret ettim hepimiz için dua ettim 'bizim gibi çoçuk özlemi duyan tüm kardeşlerime şifa ver sabır ver 'diye dua ettim canlarım Allahım mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin hepimizde :16:

nurinisa vck canım yarın hayırlı bir gün olur inşanlah şimdi namazdan sonra senin ve eşin için özel dua edeceğim inşanlah kocaman bir aile olursunuz yarın amaliyat başarılı geçer bir sürü bir sürü çıkar :9: A.e.ol kardeşim :49:

Canım senin ve yarın tese günü olduğundan acilen NURUSİMA81 arkadaşımızın ayetel kürsilerini okudum canım. Allah kabul etsin inşallah.

Netime yeni kavuşabildim açtığım gibi payıma düşenleri not aldım. Allah kısmet ederse d iğer arkadaşların da sürelerini en kısa zamanda bitirip haber vericem

s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.​

Canım inş emeklerinin karşılığını alırsınız kocişinle :16:
Allah yardımcınız olsun inş bol bol spermler bulunur her şey dilediğin gibi olur :16::16::16:
Çok aksilikler oldu ama her şey geride kalır inş…
Eşinin aşkbebeke söyledikleri çok etkiledi beni demek adamcağız onu bırakacağının korkusunu yaşıyor :59:
Neler düşünüp kendini sıkıntıya sokuyormuş…
inş sizde de nurdah, aaumut, sadecik arkadaşlarımızda olduğu gibi sperm bulunur ve ilk denemenizde kavuşursunuz bebişlerinize :49:
umut tüp bebek onlara çok uğurlu gelmişti inş sizede öyle olur canım…
dualarım hep seninle inan senin kadar heyecanlıyım yarın nasıl haber bekliycem senden bilemiyorum inan…
Allah yüzünüzü güldürsün bitanemmmmmmmm :16::16::16::16::16:

Sagol canim tsk ederim.
Ama karisik ya burasinin degerleriyle Türkiyenin ki farkliymis herhalde.
Tüm test deger araliklari ayni bu farkli sanirim cok can slklcl...
Sen neler yapiyosun canim hic karsilasamiyoruz.
Umarim sagligin yerindedir.
Allaha emanet ol canim ...

Canım türkiyeye gelince bide burada yaptırırsınız sıkma canını…
İnş burada da iyi çıkar değer…
Kendini çok hırpalama lütfen yalnız oralarda daha kötü olursun sonra kıyamayız biz aradaşımıza :70:
Ben iyiyim canım okulda her şey yolunda kuzucuklarımla geçiriyoruz zamanımızı işte :16:
Kocişin iş durumunda bi değişiklik yok neyazıkki…
İyiyiz çok şükür canım kontrole gidicez tekrar…
Eğer kocişin tsh ı yine yüksek çıkarsa ilaç tedavisine başlayacak ben başlamıştım zaten…
İnş iyiye gider her şey tek tek güzel haberler veririz burada…
Kendine iyi bak canım görüşmek üzere :54:

canım arkadaşlarım merhaba,
seviyorum sizleri hemde çok sabah sabah işyerinde bir curcuna çıkarmışım sayenizde hani yüzük çevirme meselesi varya ondan yaptım işte.işyerindeki bütün bayanlara yaptım doğru tahmin çıkanda oldu yanlış ta oldu.herkesin elinde bir ip,yüzük koptuk anlıyacağınız.benimkini ben anlıyamadım ama.neyse
kızlar bu arada sonunda eşim inhibin B testini yaptırdı ama sonucu haftaya pazartesi çıkacakmış.çok heycanlıyım.dualarınıza ihtiyacım var.
Baharım Birumut99 arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin inşallah.allah utandırmasın. amin.

Allah iyiliğinizi versin Sevalcim iş yerinde neler yapmışsınız öyle :1::1::1:
İnş değeriniz yüksek çıkar canım…
Allah hepimizi kurtarsın evlat hasretinden inş :16:

ii akşamlar kızlarrr:3:
aa kimseler yok bu akşam herkesler nerdeee:44:
kızlar benim sınav sonuçlarım açıklandı
14 dersten 12 tanesinden geçmişim matematiği 1 puanla kaçırmışımyaaaa:50:
vede geometriden kalmışım olsun genede sevindim 2 taneden fazla kalmamışım diye:1:
bundan sonra daha sıkı çalışıcam derslerimeee sizlerle paylaşayım dedim:54:

bidenemmmmmmm gözün aydın 12 dersten geçmişsin :46::46::46:
canım bence sonuç çok güzel neden üzüyorsun kendini…
matematiği 1 puanla kaçırmışsın diğerinde geçersin zaten…
geometriyede daha çok çalışırsın başarırsın sen inanıyorum ben arkadaşıma :70:
onca seneden sonra kolay değil tatlım bence çok güzel bi başarı bu kendini boşuna üzme :34:

NOT: Arkadaşlar biliyorsunuz nurusimalar tüp bebek tedavisindeler...
perşembe günü saat 9 da eşi m.tese olacak ve sonrasında opu gerçekleşecek...
Niyetimiz; arkadaşımızın eşinde bol bol kaliteli sperm bulunması ve hayırlısıyla ilk denemesinde :49: olması :16:
allah dualarımızı kabul eder inş...
arkadaşlar lütfen perşembeye sarkıtmadan dualarımızı tamamlayalım :34:

ARUNA--------------------------------------------------290
ASBELOVE----------------------------------------------290=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------290
BAHAR85-----------------------------------------------290=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------290
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------290
BEYLEM-------------------------------------------------290
BİRUMUT99---------------------------------------------290=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------290=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------290
ENFAL33------------------------------------------------290
ESMA----------------------------------------------------290
GVNF---------------------------------------------------290=OKUDU
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------290
KADER60-----------------------------------------------290
KADER_NL----------------------------------------------290
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------290
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------290=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------290
NURUSİMA81------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------289
SEVAL0817---------------------------------------------289
SONSUZ-------------------------------------------------289=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------289=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. Dualarımız seninle . İnşallah sen bizim yaşadığımız durumla hiç yüzyüze gelmiyeceksin , yarın eşin tese olacak , sperm bulunacak ve senin yumoşlar toplanacak inşallah. Ve buraya hamilerim diye yazacaksın. Hep pozitif düşün tatlım Rabbim en hayırlısını versin sana inşallah. Allah'a emanet ol

tatlımm nurusima arkadaşımızın dualarını okudum allah kabul etsin..inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız..

herkese hayırlı akşamlar ,bugün hacıbayramı veli hz ziyaret ettim hepimiz için dua ettim 'bizim gibi çoçuk özlemi duyan tüm kardeşlerime şifa ver sabır ver 'diye dua ettim canlarım Allahım mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin hepimizde :16:

nurinisa vck canım yarın hayırlı bir gün olur inşanlah şimdi namazdan sonra senin ve eşin için özel dua edeceğim inşanlah kocaman bir aile olursunuz yarın amaliyat başarılı geçer bir sürü bir sürü çıkar :9: A.e.ol kardeşim :49:

Allah razı olsun canım Allah kabul etsin dualarını

nurusima için okuyorum canım bitmek üzere
Rabbim yarın yardımcıları olsun yüzlerini güldürsün inşallah.

Back
X