Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine geldim topiğe,aklım hep burda.güzel arkadaşlarımda burdaymış
kızlar ya içim içime sığmıyor.hepimizin eşleri farklı sebeplerden azosperm ama sanki birinde çıkarsa hepimizinkinde çıkacakmış gibi umutlanıyorum.
rabbim bizlerede mucizesini göstersin inşallah.
pembemmsi;
dr kim acaba murat bey mi bizimki de o yanlız tese diyor başka bir yol vermiyor tamam başta ilaç veriyo ama teseden başka bir çözüm sunmadı buda benim biraz aklımı karıstırıyor sizin azosperm nedeniniz nedir? ve nekadar zamandır
Evet canım Murat Başar , açıkcası bizede tepeden başka bir yol vermiyor. Bize sebep olarak hormonel dedi , biz genetik testlerimizde yaptırdık. Benimde kafamı kurcalayan birsürü soru var. Özelden mesaj atabiliyorsanız msn adresini yolla oradan konuşalım istersen.
Bende bugün hiç ayrılmıyacağım bu topikten.yoğun olsam dahi hep gözüm bu topikde.İşimi yapıyorum sonra hemen buraya bakıyorum.yemeğimi yedim geldim hoppp buraya.
Çok şükür dualarımız kabül oldu.İnşallah bizlerde o güzel mucizeleri yaşarız.
Sıra hamile haberini duymağa geldi.![]()
inşallah canım ya inşallah.hep sperm çıktı haberleri,hamileyim haberleri alıp verelim inşallah.Bende bugün hiç ayrılmıyacağım bu topikten.yoğun olsam dahi hep gözüm bu topikde.İşimi yapıyorum sonra hemen buraya bakıyorum.yemeğimi yedim geldim hoppp buraya.
Çok şükür dualarımız kabül oldu.İnşallah bizlerde o güzel mucizeleri yaşarız.
Sıra hamile haberini duymağa geldi.![]()
O kadar mutlu oldumki gözlerim dolu dolu oldu bundan tam 4,5 sene öncesine gittim. Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürsün bu forumda bebeksiz hiç kimse kalmasın
kız tülay farkettim de bugün 7 yıl 7 ay 7 günlük evliymişsin :)
Ne kadar sevinçli mutlu heyecanlı paylaşımlar. Nurusima önce senin gözün Aydın olsun, sonrada bu güzel haberi paylaşımları yazmak bizede nasip olsun umarım. Burada nasıl bir kenetlenme yardımlaşma varmış. Vallahi bravo, darısı hepimizin başına.
Vallaha mı ben hiç farketmemişim inan ki.sen öyle değince bir an gülümsedim kendi kendime.Çok güzel bir tarih değil mi...
kızlar mehaba ben yeni üye oldum ve saynizde çok şey öğrendim eşime yeni teşhis konul 2. gün bugün ağlamktan gözlermde derman kalmadı 3 yıldır evliyz ve ne yapacağımı kime gidiceğimi bilmiyorum çok çaresizimayrıca çölyak hastasıyım ben bunadan korkarken bu çıktı önce doğal yollarla olması için çabalamk istiyorum ne yedirmeli ne yapmalıyım bu arada varikoselde çıktı : ( yarıdmızı bekliyorum teşekkrüler .
maşallah maşallah kız ne çabuk ayıldı bizim kız
e spermlerin varlığını öğrendi tabi hemen ayıldı demi
inşallah bi sürü kaliteli embriyosu oluşur sonrası da tabi![]()
evet benim de dikkatimi çekti canım
inşallah 7 ler 8 e çıkmadan hamiş haberini verirsin bize![]()
kızlar mehaba ben yeni üye oldum ve saynizde çok şey öğrendim eşime yeni teşhis konul 2. gün bugün ağlamktan gözlermde derman kalmadı 3 yıldır evliyz ve ne yapacağımı kime gidiceğimi bilmiyorum çok çaresizimayrıca çölyak hastasıyım ben bunadan korkarken bu çıktı önce doğal yollarla olması için çabalamk istiyorum ne yedirmeli ne yapmalıyım bu arada varikoselde çıktı : ( yarıdmızı bekliyorum teşekkrüler .
Canım öncelikle hoşgeldiniz.Bir arkadaşımızın sevincini paylaşırken seni unuttuk valla.
Eğer eşinde varikosel varsa hiç korkma.çünkü bunun ameliyatı var.başarılı bir ameliyattan sonra doğal çıkış sağlanabiliyor.hatta doğal gebelik bile.O yüzden önce eşin bir üroloji doktorunda tekrar muane olup bu ameliyatı ehil ellerde yaptırmalısınız.
Kür olarak da keçi boynuzu ve bir çok kürler mevcut.
rabbim şifa versin inşallah.
Ne kadar sevinçli mutlu heyecanlı paylaşımlar. Nurusima önce senin gözün Aydın olsun, sonrada bu güzel haberi paylaşımları yazmak bizede nasip olsun umarım. Burada nasıl bir kenetlenme yardımlaşma varmış. Vallahi bravo, darısı hepimizin başına.
merhaba canım hoş geldin aramıza inşallah azodan kurtulanlardan olursunuz siz de
yeni öğrenmenin verdiği üzüntüyle ağlaman normal ama bu günler de geçecek inşallah
evladına kavuşanlar ya da kavuşacaklar çok ümidinizi kaybetmeyin
teşhis derken azosperm teşhisi mi konuldu yoksa azosperm nedeni mi belli oldu?
öncelikle iyi bir dr.a gitmenizi tavsiye ederim biz de dahil buradaki birçok arkadaşımız
istanbulda celalettin perunun tedavisinde
ilaçların yanı sıra bitkisel takviyelerle de destek veriyo tedaviye
imkanınız varsa bu dr.a gitmenizi tavsiye ederim
gerçekten onun vesilesiyle çocuk sahibi olanlar varmış
bir arkadaş da gözdemmmmmm belki okumuşsundur
onun eşi hormonal sıkıntıdan dolayı azosperm sıfırdan 38 milyona ulaşmış sayıları ve normal yoldan hamile kalmış
şu anda 1,5 yaşında evladı
olmayacak diye birşey yok canım
Allah sana da şifalar versin yardımcınız olsun.