Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmmIyi geceler topragim..
Coktan cikmissin ama yinede yazmak istedim..
Rüyanda bebislerini gör canimm...![]()
canım ya zaman zaman değişkenlik gösteriyo galibaeşim dün hormon tahlili yaptırdı sonuçlar iyi değil
şuanda hiçbir şey yapmıyoruz
fsh ilk defa 30 un üstünde çıktı 32.46
lh yüksek 18,6
ancak prolaktin çok yüksek 21,8 daha önce mr çekip hipofizine bakmışlardı sonra kendiliğinden düzeldi şimdi gene yüksek
canım çok sıkıldı
ben de ilk bilmiyodum dedim aaaa vck le aynı avatarı arkadaşın diyeayyyy pardonnnyaaaa ben çok yoğunum işte giremiyorum güya tlf aldım yakından takip etmek için sağolsun tlfdanda bişe anlamadım daha kullanamıorum da :)
canım benim inşallah hamiş haberlerini de alırız geçmişi okumadan yazdım kusura bakma öpüyorum :-*
arkadaslar acil cewap werebılırmısınız sperm testı sonucunu aldık
miktar : 3,1
renk : Gri beyaz
görünüm(semen) : Opak
ph : 7,8 (kalevi)
sıvılaşma : 30 dakkada akışkan
görünüm (sperm) : Normal
fruktoz : 286 mg/dl
sayım (/ml) : 52 400 000
hareketlilik : 30 dakkada
hızlı : 42%
orta : 2%
yavaş : 4%
hareketsiz : 52%
hareket şekli : Hareketli spermatozoaların %70ihızlı düzgün ve dogrusal hareketli ortalama hız 46 mlc/sn
mikroskopi : 1-2 lökosit ve prostatik hücre görüldü
bunu biri bana acıklayabılır mı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acilll cok merak edıyorummm
bugün biraz şakacı arkadaşlarımız var sanırım aramızda :)
sperm tahlil sonuçları için diyosun herhalde
evet nur.sen onlara diyorum şahsen 1-2 tane hareketli çıksa bari diye düşünürken 50 milyon mükemmel sayı oluyor
s.a.arkadaşlar buradaki güzel haberleri duyunca coooookkkkk mutlu oluyorum inş. herkes herzamangüzel sonuçlar duyurur.
bende celelettin hocaya gidicem nasıl irtibat kurucam yardım edermisinz antalyadan gelicem acaba ilk görüşmeye benim gitmeme gerek varmı (çalışıyorumda)![]()
a.s cnm evet insan çok mutlu oluyo hep birlikte umut doluyoruz burda
cnm celaletin beye senin gitmene gerek yok bende gitmedim
arayıp randevu alıyosun cnm
inş cnm o günleri bizlerde görelim sen kendinden bahsetseneyardımların için saol canım
inş.hepimiz birgün coooookkkkkk mutlu olucaz ALLAHın izniyle
inş cnm o günleri bizlerde görelim sen kendinden bahsetsene
belki bahsettin de ben hatırlamıyorum:44: