- 14 Ekim 2011
- 1.739
- 245
- 163
nasılsınız kızlar hmm bugün pazardı eee havada güzeldi ben bugün yoruldum bizim sergimiz vardı pendikte sabah gittim akşam geldimm yoruldum ama çok güzel işler vardı ben kurdelaa nakışına gidiyorum çok zevkli eee sizler neler yaptınız hmm nurusimanın face resimlerinde sizler olanlar varmıı yaa ben hepinizi çooook merak ediyorum yanlış anlamazsınız insallah beni bugün eşimin eski bir arkadaşı gitmiş yanına 3 yıllık evli vee onların sorunuda 47xxy miş ayy sevinimmi üzülimmi bilemedim onların adına üzüldüm bizim adımıza yanlız biz değiliz diyoruz mevlam herkezin yardımcısı olsun
a.s cnm bugün hava güzeldi ama arada yağdı arada gökkuşağı çıktı baya bi karışıkdı ama Allahtan soğuk değildi

bende kurdela nakışına gitmiştim kurdela nakışından yatak örtüsü yaptım ama hiç kullanmıyorum örtü serme alışkalığım olmadığındna heralde rengide krem kirlencek diye kıyamıyorumda...arkadaşlarınızada geçmiş olsun dediğin gibi insan ne düşüneceğini bilemiyor..yanlız değiliz şekerim baya bi kalabalığız artık şu kalabalık dağılsada herkes hamile kalsa...Allah kurtasın hepimizi.