Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar hmm bugün pazardı eee havada güzeldi ben bugün yoruldum bizim sergimiz vardı pendikte sabah gittim akşam geldimm yoruldum ama çok güzel işler vardı ben kurdelaa nakışına gidiyorum çok zevkli eee sizler neler yaptınız hmm nurusimanın face resimlerinde sizler olanlar varmıı yaa ben hepinizi çooook merak ediyorum yanlış anlamazsınız insallah beni bugün eşimin eski bir arkadaşı gitmiş yanına 3 yıllık evli vee onların sorunuda 47xxy miş ayy sevinimmi üzülimmi bilemedim onların adına üzüldüm bizim adımıza yanlız biz değiliz diyoruz mevlam herkezin yardımcısı olsun

a.s cnm bugün hava güzeldi ama arada yağdı arada gökkuşağı çıktı baya bi karışıkdı ama Allahtan soğuk değildi ;))
bende kurdela nakışına gitmiştim kurdela nakışından yatak örtüsü yaptım ama hiç kullanmıyorum örtü serme alışkalığım olmadığındna heralde rengide krem kirlencek diye kıyamıyorumda...arkadaşlarınızada geçmiş olsun dediğin gibi insan ne düşüneceğini bilemiyor..yanlız değiliz şekerim baya bi kalabalığız artık şu kalabalık dağılsada herkes hamile kalsa...Allah kurtasın hepimizi.

kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))

hadi hayırlısı ;)) inş. normal yoldan çıkarda normal yoldanda hamile kalırsın...hocanız baya umutlu konuşmuş ne güzel inş. sonuda güzel olur.

kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))

cnm gözünüz aydın demek celalettin bey menide sperm çıkacağını söyledi inşlh öylede olur tatlım
peki size vermiş olduğu antibiyotik ismi nedir bizimkisi rulid 300 gr bugün eşim sonuncuyu kullanacak bende kullanıcam cnm.....

cnm gözünüz aydın demek celalettin bey menide sperm çıkacağını söyledi inşlh öylede olur tatlım
peki size vermiş olduğu antibiyotik ismi nedir bizimkisi rulid 300 gr bugün eşim sonuncuyu kullanacak bende kullanıcam cnm.....

bizimkide rulid canım bendede tıkanıklık idrar ıltıhabım varsa bastan halledelım diye verdiğini söledi canım size macun ve çay verdimi

yarın napem cadı:33: arabayı yarın kim süricek bugün bi pazar gezmesi yapardık ne güselll sen kesin kendin gezinmişsindir kocacığınla :66::66::66::66::66:

aman beklesin kapıda ne olcakkk:60::60::60:
biz gezmedik cnmm koçişle evdeydik akşama kadarrrrr:43::43::43:
ben yarın gezicemmmmmmm:52::52::52:

cnm ne güzel şeyler işitmişsiniz dr dan hadi sırayla gelsin spermler:52::52:
ee cnm o zaman varikosel ameliyatı olmayacak eşin galiba ilaç ve macunlarla mı düzelecekmiş
nasılsınız kızlar hmm bugün pazardı eee havada güzeldi ben bugün yoruldum bizim sergimiz vardı pendikte sabah gittim akşam geldimm yoruldum ama çok güzel işler vardı ben kurdelaa nakışına gidiyorum çok zevkli eee sizler neler yaptınız hmm nurusimanın face resimlerinde sizler olanlar varmıı yaa ben hepinizi çooook merak ediyorum yanlış anlamazsınız insallah beni bugün eşimin eski bir arkadaşı gitmiş yanına 3 yıllık evli vee onların sorunuda 47xxy miş ayy sevinimmi üzülimmi bilemedim onların adına üzüldüm bizim adımıza yanlız biz değiliz diyoruz mevlam herkezin yardımcısı olsun

evet bugün hava acayip güzeldi am aben evde tek başınaydım hiç halim yoktu dışarı çıkasım gelmedi
pendikte nerde sergi vardı cnm inş hepimiz evlat sahibi oluruz cnm

cnm ne güzel şeyler işitmişsiniz dr dan hadi sırayla gelsin spermler:52::52:
ee cnm o zaman varikosel ameliyatı olmayacak eşin galiba ilaç ve macunlarla mı düzelecekmiş

evet bugün hava acayip güzeldi am aben evde tek başınaydım hiç halim yoktu dışarı çıkasım gelmedi
pendikte nerde sergi vardı cnm inş hepimiz evlat sahibi oluruz cnm

evet canım amelıyata bıle gerek yok dedı bıtkısellerle açılır tıkanıklık dedı

evet canım amelıyata bıle gerek yok dedı bıtkısellerle açılır tıkanıklık dedı

ayy cnm sevindişm o zman desene bu yaz hepimizin yazı olacak diyee:52::52::52:
inş ameliyatsız düzelir sonra da gelsin speermler verilen macunlar çaylar şifa olsun eşlerimize inşşşhhhhhh
tekrar ne zaman gideceksiniz maun falan bitince mitatlım

ayy cnm sevindişm o zman desene bu yaz hepimizin yazı olacak diyee:52::52::52:
inş ameliyatsız düzelir sonra da gelsin speermler verilen macunlar çaylar şifa olsun eşlerimize inşşşhhhhhh
tekrar ne zaman gideceksiniz maun falan bitince mitatlım

evet canım macunlar bıtınc tekrar çağırdı bakalım :)

evet canım macunlar bıtınc tekrar çağırdı bakalım :)

hadi kolay ve çabuk geçsin günler ve o an gelsin spermlerrrrrrrrrr
dualarımız hepimize inş sen de ben de burda ki herkes de alırız kucağımıza evlatlarımızı :emir_bebek::40:

Allahın selamı rahmeti berketi ihsanı ve irfanı üzerinize olsun canların ben sizlerin dua halkanızda hiç olamadım hakkınızı helal edin fakat buna rağmen sizden bir ricam olacak Allahdan bir mani keder olmazsa 18 martta yola çıkacam mart adetimle dondurulmuşlar için bismillah diyeceğiz sizlerden ricam herkes sadece 1 adet olmak üzere bu üç surayı birlikte bana okumanız kimler okuyabilirse veya yakınlarına dağıtabilirse çok memnun olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize tez şifalar sabır güç ve kuvvet versin bu yolda Allah yanımızda olsun .canlarım hepinize iyi geceler gelişmeleri yazıcağım A.E.OLUN (herkes 1 adet üçü aynı anda meryem+yasin+fatiha):16:

Allahın selamı rahmeti berketi ihsanı ve irfanı üzerinize olsun canların ben sizlerin dua halkanızda hiç olamadım hakkınızı helal edin fakat buna rağmen sizden bir ricam olacak Allahdan bir mani keder olmazsa 18 martta yola çıkacam mart adetimle dondurulmuşlar için bismillah diyeceğiz sizlerden ricam herkes sadece 1 adet olmak üzere bu üç surayı birlikte bana okumanız kimler okuyabilirse veya yakınlarına dağıtabilirse çok memnun olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize tez şifalar sabır güç ve kuvvet versin bu yolda Allah yanımızda olsun .canlarım hepinize iyi geceler gelişmeleri yazıcağım A.E.OLUN (herkes 1 adet üçü aynı anda meryem+yasin+fatiha):16:

cnm yolun açık tedavin başarılı olsun nş
ben bi tane okurum yani 3 ünü birden deemek istedim cnm
rabbim kabul etsin hepimizin dualarını

arkadaşlar herkese iyi geceler kızlar bu celalettin beye gidenler uroloji bölümünede gidiyomusunuz 2 bir arada mı yürütüyosunuz bi bilgi verin bana byy

Hayirli olsun:32::32::32: super bir haber ...ins spermleri 2 ay iicnde goruursunuz..
bende cok heyecanliyim ,ins bizde sizin gibi guzel haberler aliriz...
sizin probleminiz neydi,hormonlariniz?

Back
X