Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Baharcigim, beylem ve denizbulutun duasini okudum canim. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin kizlar:34:

ecrin meraba bende celalettin hocaya muayene olmak istedim ama 15 gün yokmuş öyle dediler
benim ablam istanbulda yaşıoyr eğer aktarın adını ve hocanın söylediği macunları çayı yazarsan bizde temin edebiliriz eşim başlar öyle gideriz doktora heralde bi zararı yokturdur ?

Mesaj attım.... Hoca yok değil şehir dışına çıkmak durumunda kalabiliyor hastası var...O yüzden şehir dışından gelen olursa sıkıntı olmasın diyor...

herkese ii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ooo bugün topiğimiz çok yanlız kalmış
herkesler nerde yahu:44:

hayırlı akşamlar canım
evet yaaa kimsecikler yok bu akşam :19::19:
evet cnm ya kimseler yok hafta sonu da değil ama
neyse senle ben sayfaları uçururuz kızzz:9::9:
hamarat elişi yapıyon bi yandan he
ahh ben artık yapamıyorum boyun fıtığı yüzünden elişi yasak
artık bebişime hazır alırım bende dimi:34:
adet oldun mu cnm tedaviye başlayacaksın
nerde yapacaksın tüp bebeği

Mesaj attım.... Hoca yok değil şehir dışına çıkmak durumunda kalabiliyor hastası var...O yüzden şehir dışından gelen olursa sıkıntı olmasın diyor...

merhaba gözdemm hanım bizde celalettin hocaya gitmek istiyoruz fakat hangi günler hastanede olur bilemiyoruz oyüzden muayenehanesine gitmek istiyoruz sizde telefon numarası varmı muayenehanenin,teşekkür ederim

Canim gözün aydin cok sevindim hayirli haberlerine insallah kurban oldugum allahim hamisim diye yazmayi nasip etsin sana
tatlım ii akşamlarrr
ay az kalmış cnm meleğini kucağına almaya dualarında bizide unutma ne olur bizde tadalım o mucizevi duyguyu
hamişlik nasıl gidiyo yaklaştıkça doğuma ağrın oluyo mu
allhım bi avazda kurtarsın seni ve cümle hamişleri kız normal mi sezeryan mı olacak doğum
ayy kusura bakam çok soru sordum ama ne yapayım dayanamadım seni görünce:34:

tatlım ii akşamlarrr
ay az kalmış cnm meleğini kucağına almaya dualarında bizide unutma ne olur bizde tadalım o mucizevi duyguyu
hamişlik nasıl gidiyo yaklaştıkça doğuma ağrın oluyo mu
allhım bi avazda kurtarsın seni ve cümle hamişleri kız normal mi sezeryan mı olacak doğum
ayy kusura bakam çok soru sordum ama ne yapayım dayanamadım seni görünce:34:

Canim herzaman dualarimdasiniz ne demek sizin yasadiklarinizin aynisini bende yasadim ve nekadar zor oldugunu biliyorum. Kurban oldugum allahim hepinize yasatsin bi duyguyu insallah.
Canim hic sorma ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :)) bunlarada sükürler olsun amin insallah kizimi sag salim kucagima almayi nasip eder allahim. Suanda normal dogum dedi doktor ama heran herseyi olabilir allah bilir

Cnmben tuzlada oturuyorum
Kismet olursa gelmek nasipp olur
ins evlat sahibi oluruz

Denizbulut iim cnm kayinvaldemdeyim
Cepten. Bibakim dedim sen nslsin

aaa çok sevindim bana yakın olduğuna inşallah bir gün buluşuruz kısmetse ben buraya üye olmadan önce sizi takip ettimmm gözdeminn eşine ulaştıkkkk celaleddin beye gittikk ve orda denizbulut ve asboloveyle karşılaştık sen nasılsın cnım neler yapıyosunn

Canim gözün aydin melegine kavusmussun cok sevindim allahim anali babali büyütsün insallah. Banada dua et canim melegimi sag salim kucagima alim diye.

Canim herzaman dualarimdasiniz ne demek sizin yasadiklarinizin aynisini bende yasadim ve nekadar zor oldugunu biliyorum. Kurban oldugum allahim hepinize yasatsin bi duyguyu insallah.
Canim hic sorma ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :)) bunlarada sükürler olsun amin insallah kizimi sag salim kucagima almayi nasip eder allahim. Suanda normal dogum dedi doktor ama heran herseyi olabilir allah bilir

sağol güzelim:16::16:
annesi gibi tatlı bi kız he adı ne olacak cnm :12:
ismiyle yaşasın
ufff ağrıların çoğaldı demek ama varya o zorluklar bile güzeldir insana :14:
inş sorunsuz bi doğum yaşarsın cnm benim:16:

aaa çok sevindim bana yakın olduğuna inşallah bir gün buluşuruz kısmetse ben buraya üye olmadan önce sizi takip ettimmm gözdeminn eşine ulaştıkkkk celaleddin beye gittikk ve orda denizbulut ve asboloveyle karşılaştık sen nasılsın cnım neler yapıyosunn

inş cnm izterim kısmetse
ne güzel sen buralara gelmeden celallettin beyle görüşmüşsün inş hepimizin tedavisi olumlu olur
ne olsun cnm ben ev hanımıyım he açıktan liseyi okuyorum bebeğimi bekliyorum işte yaşım 31 olmak üzere evliliğimin tarihi zaten altta
sen de kendinden bahsetsene:34:

sağol güzelim:16::16:
annesi gibi tatlı bi kız he adı ne olacak cnm :12:
ismiyle yaşasın
ufff ağrıların çoğaldı demek ama varya o zorluklar bile güzeldir insana :14:
inş sorunsuz bi doğum yaşarsın cnm benim:16:

Tabi canim bu agrilara hepsine sükürler olsun ama zaman yaklastikca sabirsizlaniyorum dayanamiyorum biran önce tabiki hayirlisiyla melegime kavusim acaba nasil gözüküyor nasil birsey ne bilim ama genede insanjn icinde korku var hic birzamanda gitmicek o korku inan et. Ismini bi kac isim var aklimizda bakalim hayirlisi olsun daha kararimiz kesin degil :))

kızlarr ne yapıyosunuz bakemm uykumu tutmadı sizide benim saat sabah durmuş haberim yok uyuyorum uynıyorum saat 8 öylelikle 11 kadar yattım tabii şimdide uykuu yok nurusima sen nasılsın nası gidiyo aklımsende ama içim rahat insallah güzel haber duyucağız sende :64::64::64:

inş cnm izterim kısmetse
ne güzel sen buralara gelmeden celallettin beyle görüşmüşsün inş hepimizin tedavisi olumlu olur
ne olsun cnm ben ev hanımıyım he açıktan liseyi okuyorum bebeğimi bekliyorum işte yaşım 31 olmak üzere evliliğimin tarihi zaten altta
sen de kendinden bahsetsene:34:

evet yaa celaleddin beyle görüştük bizim sorun nurusimayla aynı yani 47xxy eşim birdefa amaliyat oldu ama hiç birşey bulunamadı 3 yıldırda öylee boş boş durduk ben evlat edinmek istedim ama eşim ve ailesi çok karşılardı bende pes ettim rabbim şimdide celaleddin beyi çıkardık karşımıza inşallah sonumuz hayır olur ben 27 yaşındayım bende ev hanımıyım öyle işte hayat geçiyo bazen hayallerle bazen acı gerçeklerle geçiyo işte

evet yaa celaleddin beyle görüştük bizim sorun nurusimayla aynı yani 47xxy eşim birdefa amaliyat oldu ama hiç birşey bulunamadı 3 yıldırda öylee boş boş durduk ben evlat edinmek istedim ama eşim ve ailesi çok karşılardı bende pes ettim rabbim şimdide celaleddin beyi çıkardık karşımıza inşallah sonumuz hayır olur ben 27 yaşındayım bende ev hanımıyım öyle işte hayat geçiyo bazen hayallerle bazen acı gerçeklerle geçiyo işte

inş hayaller gerçek olacak
cnm ben çıkıyorum a.e.o gene sohbet ederiz inşşş:54:

Duamı okudum. Allah kabul etsin. En kısa zamanda evlatlarını sag salim kucağına alır inşallah.
Sıradaki arkadasımız kim ve kaç ayetul kursi okuyacağım yardımcı olurmuşum?:54:

Back
X