Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecrin meraba bende celalettin hocaya muayene olmak istedim ama 15 gün yokmuş öyle dediler
benim ablam istanbulda yaşıoyr eğer aktarın adını ve hocanın söylediği macunları çayı yazarsan bizde temin edebiliriz eşim başlar öyle gideriz doktora heralde bi zararı yokturdur ?
herkese ii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ooo bugün topiğimiz çok yanlız kalmış
herkesler nerde yahu:44:
evet cnm ya kimseler yok hafta sonu da değil amahayırlı akşamlar canım
evet yaaa kimsecikler yok bu akşam![]()
Mesaj attım.... Hoca yok değil şehir dışına çıkmak durumunda kalabiliyor hastası var...O yüzden şehir dışından gelen olursa sıkıntı olmasın diyor...
tatlım ii akşamlarrrCanim gözün aydin cok sevindim hayirli haberlerine insallah kurban oldugum allahim hamisim diye yazmayi nasip etsin sana
tatlım ii akşamlarrr
ay az kalmış cnm meleğini kucağına almaya dualarında bizide unutma ne olur bizde tadalım o mucizevi duyguyu
hamişlik nasıl gidiyo yaklaştıkça doğuma ağrın oluyo mu
allhım bi avazda kurtarsın seni ve cümle hamişleri kız normal mi sezeryan mı olacak doğum
ayy kusura bakam çok soru sordum ama ne yapayım dayanamadım seni görünce![]()
Cnmben tuzlada oturuyorum
Kismet olursa gelmek nasipp olur
ins evlat sahibi oluruz
Denizbulut iim cnm kayinvaldemdeyim
Cepten. Bibakim dedim sen nslsin
Canim herzaman dualarimdasiniz ne demek sizin yasadiklarinizin aynisini bende yasadim ve nekadar zor oldugunu biliyorum. Kurban oldugum allahim hepinize yasatsin bi duyguyu insallah.
Canim hic sorma ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :)) bunlarada sükürler olsun amin insallah kizimi sag salim kucagima almayi nasip eder allahim. Suanda normal dogum dedi doktor ama heran herseyi olabilir allah bilir
aaa çok sevindim bana yakın olduğuna inşallah bir gün buluşuruz kısmetse ben buraya üye olmadan önce sizi takip ettimmm gözdeminn eşine ulaştıkkkk celaleddin beye gittikk ve orda denizbulut ve asboloveyle karşılaştık sen nasılsın cnım neler yapıyosunn
sağol güzelim
annesi gibi tatlı bi kız he adı ne olacak cnm
ismiyle yaşasın
ufff ağrıların çoğaldı demek ama varya o zorluklar bile güzeldir insana
inş sorunsuz bi doğum yaşarsın cnm benim![]()
inş cnm izterim kısmetse
ne güzel sen buralara gelmeden celallettin beyle görüşmüşsün inş hepimizin tedavisi olumlu olur
ne olsun cnm ben ev hanımıyım he açıktan liseyi okuyorum bebeğimi bekliyorum işte yaşım 31 olmak üzere evliliğimin tarihi zaten altta
sen de kendinden bahsetsene![]()
evet yaa celaleddin beyle görüştük bizim sorun nurusimayla aynı yani 47xxy eşim birdefa amaliyat oldu ama hiç birşey bulunamadı 3 yıldırda öylee boş boş durduk ben evlat edinmek istedim ama eşim ve ailesi çok karşılardı bende pes ettim rabbim şimdide celaleddin beyi çıkardık karşımıza inşallah sonumuz hayır olur ben 27 yaşındayım bende ev hanımıyım öyle işte hayat geçiyo bazen hayallerle bazen acı gerçeklerle geçiyo işte