Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar 1 sene önce eşime azosperm teşhisi konuldu bütün testler yapıldı ünv hastanesinde velhasıl gecen ay karar verip umuta emre hocaya gittik tekrar sperm tahlili yapıldı yıkanma sonrası 2 sperm cıktı cok sevindik tekrar gelip ver dediler eşm bida gitti dondurtmak için ozman dondurduk demişler dünde hocayla görüştk az olduğu için donduramadık demişler eşim cok kızdı nie böle yaptılar die bu ay tedaviye başlayalım diyoduk yine öle yapıpta ameliyata zorlarsa olmam dio offf kafamız cok karıştı acaba başka bi merkezlemi görüşsek bilemedik LÜTFEEEEN yardım edn banayaa

yaa sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :1:
en iyisini yapmışsınız tatlım :34:
inş bu defa herşey çok güzel olacakkkkkkkkk bizi sürekli haberdar et olur mu :16::16::16:

canım ilk muyenden 5 gün sonra çağırıyorlarmış.o sürede evimde olacağım..5.gün sonunda istanbulda temelli kalacam artık.
ordu evinde net yok ama pc götüreceğim ttnet abonesi olduğumuz için wifi'den nete bağlanabiliyorum (virüs sorunu yaşamazsam)..
eğer netten yazamazsam sürecimi flzskk benim adıma size bilgi verecektir .zaten tlf irtibatta oluruzz kendisiylee :1::1:
flzsskk duyrulurrr buradanda bana söz vermiştii opumda yanımda olacağınaa :7::7:...umarım sözünü unutmazzz..:19::19::19:

Canimcim nasilsin?
Gecen gun yazmis olduklarin icin cok tsk ederim canim.
Ben acaip pimpirikliyim hep stres slkintl yapiyorum.
Hoca guzel seyler soylemis evet insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Insallah bu yaz hepimiz sirayla hamile olur bebislerimizi beraber buyuturuz bitanem..

yok canım yaaa sadece ütü işini hallettim :1::1:

malum iş kaldıı yatmadan halledecemm:17::17::1::1:
dizim başlayınca oturdum kaldımm :34::34:
tembellik yaptımm açıkçasıı .
bu arada 4 tane milföy yedimm :37::37: şimdi vicdan azabı çekiyorummm :53::53::53:
53 düşmüşken kiloları geri alcam gibii :56::56:

ooo canım en önemlisini halettmişsinnnnn..
malum işide halledersinnnnnnnnn:17::1::1:
benimde diziler vardıdaa şimidde Galatasaray maçı başlayınca onu izliyoruzz:9::9:
bende nette takılıyorumm..
amannnnnn 4 tane milföyy yemişşşşş ne yapıyosun kuzum sennnn..:1::1:
olsun cnm ya ye ne olcakk sen gayet iyisinnnn bana bakarsannnnnn..:35:
yarın mutlaka haber verrr cnmm merak ederimm..:16::16::16::16:

merhaba arkadaşlar 1 sene önce eşime azosperm teşhisi konuldu bütün testler yapıldı ünv hastanesinde velhasıl gecen ay karar verip umuta emre hocaya gittik tekrar sperm tahlili yapıldı yıkanma sonrası 2 sperm cıktı cok sevindik tekrar gelip ver dediler eşm bida gitti dondurtmak için ozman dondurduk demişler dünde hocayla görüştk az olduğu için donduramadık demişler eşim cok kızdı nie böle yaptılar die bu ay tedaviye başlayalım diyoduk yine öle yapıpta ameliyata zorlarsa olmam dio offf kafamız cok karıştı acaba başka bi merkezlemi görüşsek bilemedik LÜTFEEEEN yardım edn banayaa

merhaba arkadaşım Allah şifalar versin eşinize
belki spermin kalitesi iyi değildir o yüzden dondurmamışlardır

merhaba arkadaşım;
bizim de umutta yaıpılan ilk sperm testinde 3-4 tane bulundu ama kalitesiz olduğu için dondurulmadı..2 ay sonra
2. kez test yaptırdık .bu kez 2-3 tane donduruldu..ama emre bey spermin kalitesinde sorun olduğu için tese yapalım dedi..eşim bu ay tese olacak kısmetse.. çıkış varsa tese öncesinde tedavi olmanızı öneririmm..eğer tedaviden sonuç alamazsanızz teseye karar verirseniz kesinlikle emre beyi tercih edin..

canım ilk muyenden 5 gün sonra çağırıyorlarmış.o sürede evimde olacağım..5.gün sonunda istanbulda temelli kalacam artık.
ordu evinde net yok ama pc götüreceğim ttnet abonesi olduğumuz için wifi'den nete bağlanabiliyorum (virüs sorunu yaşamazsam)..
eğer netten yazamazsam sürecimi flzskk benim adıma size bilgi verecektir .zaten tlf irtibatta oluruzz kendisiylee :1::1:
flzsskk duyrulurrr buradanda bana söz vermiştii opumda yanımda olacağınaa :7::7:...umarım sözünü unutmazzz..:19::19::19:

cnm sen merak etme ben senin haberlerini vericem arkadaşlaraa
duramam zatennnn:1::1::1:
opudada inşallah yanında olucamm bi aksilik olmazsaa..:31::16::16::16::16::16:
çünkü yanınızda kimse olmuycakk o yüzden gelmek isterimm ama bakalım kısmettttt:34:

ii akşamalr kızlarrr inş iisinizdir
ben değilim başıma neler geldi sormayın
bugün sağlık ocağına gidip muayne olup ilaçlarımı aldım öğle yemeğinden sonra bi kas gevşeticisini içtim
içmez olaydım yarım saat sonra bende baş dönmesi, kalp çarpıntısı
tansiyon 13 lere çıkıyo 7 lere iniyo kalp atışım 100 ü gösterince acile gittim
ekg tansiyonuma falan bakıldı dr. ilaç alerji yapmış bünyeme yan etki yapmış hemen iğne yapıldı
dr. eğer geçmesse gene gelin dedi şimdi çarpıntım azaldı yatıp size bi bakıyım dedim

Fistigim nasilsin?
Dun seni geri arayamadim inanilmaz hastaydim.
Gun boyu istifra ettim inan esim kolumdan tuttuda banyoya goturdu..
Insallah kismet olursa sende musait olursan yarin konusuruz fistigim..

bugün sağlık ocağına gidip muayne olup ilaçlarımı aldım öğle yemeğinden sonra bi kas gevşeticisini içtim
ekg tansiyonuma falan bakıldı dr. ilaç alerji yapmış bünyeme yan etki yapmış hemen iğne yapıldı
dr. eğer geçmesse gene gelin dedi şimdi çarpıntım azaldı yatıp size bi bakıyım dedim

Canimsiñnnnn cok gecmis olsun bitanem..
Tam sana yazacaktim ki bu msjini gordum..
Canim ya yan etki yapti demek ki ilac sana..
Cok dikkat et bitanem kendine.
Istirahat et ayaklanma.
Bende dunden beri felakettim bitanem..
Bak ikimiz kader arkadasiyiz biz sana bisey olursa kim eslik etcek bana hastalikta sapi...ta..
Allaha emanet ol saglicakla kal bitanem...

tatlım beni bu akşamki listeye ekleme kırmızı kart yedimmm :17::17:
bitince haber veririmm..
bu arada yarın umut tüpbebek merkezine gidiyorumm ..
eğer yarın ki muayenede Allah izin verirde bir sorun çıkmazsa tedaviye start vereceğizz:46::46:

nisan adetinde başlamayı düşünürken bu ay başlayalım dedik..
emre beyde müsaitmişş bu ay..
mayısın ilk haftası yokmuşş o nedenle çakışmasından korktuk ve bir ay önceye aladık tedaviyi..

GÖRELİM MEVLAM NEYLERR ,NEYLERSE GÜZEL EYLERRR..İNŞALLAHH..
cnm yeni tedavin hayıralrla dolu olsun göbişin bebişinle büyüsün inşşş:16::16:
Fistigim nasilsin?

Canimsiñnnnn cok gecmis olsun bitanem..
Tam sana yazacaktim ki bu msjini gordum..
Canim ya yan etki yapti demek ki ilac sana..
Cok dikkat et bitanem kendine.
Istirahat et ayaklanma.
Bende dunden beri felakettim bitanem..
Bak ikimiz kader arkadasiyiz biz sana bisey olursa kim eslik etcek bana hastalikta sapi...ta..
Allaha emanet ol saglicakla kal bitanem...

tatlım sana da geçmiş olsun güzelim
evet ya bana arkadaş lazımdı zaten bak biz konuşmadan anlşanlardanız demek :9::9:
ayy cnm sende dinlen dikkat et biz bize lazımız:54:

ooo canım en önemlisini halettmişsinnnnn..
malum işide halledersinnnnnnnnn:17::1::1:
benimde diziler vardıdaa şimidde Galatasaray maçı başlayınca onu izliyoruzz:9::9:
bende nette takılıyorumm..
amannnnnn 4 tane milföyy yemişşşşş ne yapıyosun kuzum sennnn..:1::1:
olsun cnm ya ye ne olcakk sen gayet iyisinnnn bana bakarsannnnnn..:35:
yarın mutlaka haber verrr cnmm merak ederimm..:16::16::16::16:
tabi canım ararımm hemen .ilk senle paylaşırımm merak etmeee :1::1: bence sen takma kilona boylu poslu hatunsun kötü durmuyorr :1::1:gözlerimle gördümm fıstık gibisin maşallah:52::52:

cnm sen merak etme ben senin haberlerini vericem arkadaşlaraa
duramam zatennnn:1::1::1:
opudada inşallah yanında olucamm bi aksilik olmazsaa..:31::16::16::16::16::16:
çünkü yanınızda kimse olmuycakk o yüzden gelmek isterimm ama bakalım kısmettttt:34:
inşallah canım umarım aksilik çıkmazda yanımda olursun.kimsemizz olmuyacakk yanımızdaa:5::5:eşim narkozlu ben narkozluu nasıl olacak bilmemm .hayırlısı artıkk :26::26:

cemrem canım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin..sağlık ocağına ben zor durumda kalmazsam muayene olmuyorum bilinçsiz ilaç yazıyorlar gibi geliyorrr :50::50: ne zaman gitsemm 1000 lik antibiyotiği dayıyorlarr..

merhaba arkadaşım;
bizim de umutta yaıpılan ilk sperm testinde 3-4 tane bulundu ama kalitesiz olduğu için dondurulmadı..2 ay sonra
2. kez test yaptırdık .bu kez 2-3 tane donduruldu..ama emre bey spermin kalitesinde sorun olduğu için tese yapalım dedi..eşim bu ay tese olacak kısmetse.. çıkış varsa tese öncesinde tedavi olmanızı öneririmm..eğer tedaviden sonuç alamazsanızz teseye karar verirseniz kesinlikle emre beyi tercih edin..

offf önümzdeki hafta adet olucaktım başlıycaz die hazırladım kendimi napalım şimdi brz dahamı bekleyelm artık beklemeyede tahammülüm kalmadı :(

tabi canım ararımm hemen .ilk senle paylaşırımm merak etmeee :1::1: bence sen takma kilona boylu poslu hatunsun kötü durmuyorr :1::1:gözlerimle gördümm fıstık gibisin maşallah:52::52:

inşallah canım umarım aksilik çıkmazda yanımda olursun.kimsemizz olmuyacakk yanımızdaa:5::5:eşim narkozlu ben narkozluu nasıl olacak bilmemm .hayırlısı artıkk :26::26:

cemrem canım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin..sağlık ocağına ben zor durumda kalmazsam muayene olmuyorum bilinçsiz ilaç yazıyorlar gibi geliyorrr :50::50: ne zaman gitsemm 1000 lik antibiyotiği dayıyorlarr..

sağol cnm zaten bu olaydan sonra zor giderim ben bi aha o sağlık ocağına :26:
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm senin dee:49::49:inşşşş

Fistigim nasilsin?

Canlarımmmmmmmmmm ne oldu sizlere :70:
çokk geçmişş olsunnnnnnnn
inşallahhh bi an önce düzelirsinizzzzzzz....
yarenimm evdeyimm bitanemm yarınnnn konuşabiliriz inş..yarına inş düzelirsinnnn canımm benimm..:26:
cemremmmm dikkat et tatlımm kendineeee..yarına bişeyin kalmaz inş..:26:

cnm yeni tedavin hayıralrla dolu olsun göbişin bebişinle büyüsün inşşş:16::16:

tatlım sana da geçmiş olsun güzelim
evet ya bana arkadaş lazımdı zaten bak biz konuşmadan anlşanlardanız demek :9::9:
ayy cnm sende dinlen dikkat et biz bize lazımız:54:

Sagol bitanem..
Valla bu kadar olur canim ya ikiz olsak bu kadar tutturamayiz...
Allahim beterinden saklasin..
Saglik en onemli sey..

yarenimm evdeyimm bitanemm yarınnnn konuşabiliriz inş..yarına inş düzelirsinnnn canımm benimm..:26:

sağol güzelim dün kırgınlık vardık o kadar hatta kal bile almadım bu sabah çok kötü olunca dr . gittim
işte oalcakmış ne yapalım evet cnm zaten yatıyorm sanki dayak yemişşim de halim kalmamış gibiyim
yarencimde öel olmuş ya all kimseyi hasta etmesin hee........

Sagol fistigim benim..
Ben zehirlendim biricim yedigim yemekten..
Ama bugun daha iyiydim Allahima sukurler olsun..
Tamam fistigim yarin detayli konusuruz..

sağol cnm zaten bu olaydan sonra zor giderim ben bi aha o sağlık ocağına :26:
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm senin dee:49::49:inşşşş

inşallah canım hayırlı haberler verebilirim bende.. tesede sperm bulunur diye düşünüyorum 3-4 tanede olsa çıkış var ama bizdeki sorun teseyle bile 1-2 embriyo sayısını geçemdik hiç.. 3 .güne 1 tane kalıyordu oda transferden sonra tutunamıyordu.. umarım bu kez bol bol kaliteli embriyolar olur..:18::18:

offf önümzdeki hafta adet olucaktım başlıycaz die hazırladım kendimi napalım şimdi brz dahamı bekleyelm artık beklemeyede tahammülüm kalmadı :(
bende sen gibi 2012 eylül ayında başlayacağız diye kendimi hazırlamıştımm..ama bakk bir takım engeller yüzünden bu aya kaldıkk .
tabi her şerde vardır bir hayırr derlerr ..eşim eylülde başladı ilaçlarına tam 6 ay dolduu ve biz bu ay başlayacağız tedaviye ..umarım etkilide olmuşturr beklediğimize değerr ...
bence üzülmee belki böylesi sizin için belki daha hayırlıdır..

Back
X