- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
Canim hayirli olsun tedaviye baslamissin.. kisa zamanda iyi haberler verirsiin insallah cnm
sağol canım inşallah hep beraber güzel haberler veririz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hayirli olsun tedaviye baslamissin.. kisa zamanda iyi haberler verirsiin insallah cnm
can arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun Rabbim baştan sonuna kadar yardımcınız olsun...biliyorum zor ama stressiz rahat bi tedavi geçirmeye çalışın bol bol dualarla inşallah sizlerde tüm arkadaşlarımda evlatlarına kavuşacak... tedaviniz boyunca 1 gün bile atlamadan meryem süresini okumaya çalışın bende sizlerin adına okuyacam inşallah...A.em.olun...![]()
hemde ne zor canım benden daha iyisini bilen yoktur heralde biz 7 amcakızıydık ve hepimiz aynı apartmanda iç içe büyüdük 4 tanasi benden küçük ve şu an hepsinin çocukları var içlerinde bana acıyan ağlayan ve laf vurup çocuklarıyla gösteriş yapanlar var ben hepsinden koptum artık bana kimin ne niyetle baktığını anlayabiliyorum hele bir yengemiz var onu bu dünyadada öbür dünyadada RABBİME havale ediyorum o beni çoooook ağlattı canımı çooook yaktı inşallah rabbim bu kadar göz yaşın ardından bizimde yüzümüzü güldürecek bizde hamileyiz diyeceğiz bebek arabasına koyup gezdireceğiz benim eşim market yöneticisi dün bebek ürünleri gelmiş adam aksam geldi anlata anlata bitiremedi nerdeyse hepsini alacaktım diyo okdar hoşuna gitmişki analattı anlattı sonrada puskun şekilde oturdu kadeeeeeeeer kadeeeeeer![]()
cnm ilk iğnen hayırlı olsun
yaşasın bundan sonra hiç aksilik yaşama emi
olsun süleymen bey de ii benim dr. süleyman beydi
inş bu sefer olucak o bebiş o göbişe girecek 9 ay anneciğiyle kalacak
inşşş hayırlı haberlerini canı gönülden bekliyorum kız![]()
enfalcim hayırlı olsun tedavin nihayet başlıyabildinarada aksilikler olsada canını sıkma biz herşeye alışdık nasılsa ...
inş. sonu güzel olur...
selamün aleyküm canlarım
bugün bismillah deyip tedavime başladım Rabbim hayırlı etsin tedavimizi inşallah
adetimin ilk günü çağırmıştı dr.um ve ilk iğnemi de 1 saat önce vurundum
benden böyle kızlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.![]()
evt canım başladım hayırlısı ilee bu ay topik coştu tedaviye başlayan başlayana maşallahenfal33 canım tedaviye başlamışsın haydi hayırlısı olsun . martta başlayanlardan biriside sensin Allah izin verirse bende 18 martta başlayacağım Rabbim bu sefer bebeklerimize can verir inşanlah mart adayları nurse,enfal,duru başka arkadaşlarda varmı acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize dua edelim ,benide dualrında umutma Allaha emanet ol Rabbim yardımcımız olsun![]()
can arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun Rabbim baştan sonuna kadar yardımcınız olsun...biliyorum zor ama stressiz rahat bi tedavi geçirmeye çalışın bol bol dualarla inşallah sizlerde tüm arkadaşlarımda evlatlarına kavuşacak... tedaviniz boyunca 1 gün bile atlamadan meryem süresini okumaya çalışın bende sizlerin adına okuyacam inşallah...A.em.olun...![]()
Canim senin tedavinde hayirli olsun. guzel haberlerini duyariz insallah
sağol gözdemciğimm .inşallahh olumlu haberlerle geliriz:26::26:İyi haberlerini bekliyoruz canım:)
Canlarımmmmm tedavileriniz hayırlı olsunn..
inşallah bu son tedavileriniz olurrrrr ve hamiş haberlerinizi verirsiniz..
sonrada gelsinn bebişlerrrrrrrr..sezonu siz açtınızz bizde peşinizden geliriz inş..
Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnnnnn güzellerrrrrrr
dualarımda olucaksınızzzzzz..bende meryem suresi okumaya başlıycam
bugün adet oldum bitince başlıycam tedavime kadarr hatta sonrada okuycam inş..rabim kabul eder inş.:26::26::26::26:
benimde bu defa yüzüm güler inş..:26: ve tüm arkadaşlarımdaaaaaa![]()
sağol gözdemciğimm .inşallahh olumlu haberlerle geliriz:26::26:
sağol fısıtıkımmmmm
inşallah önce biz sonrada sizden hayırlı haberler gelirr tatlımm
umarım duların kabul olur.rabbim iyi niyetinn ve güzel kalbin hürmetinee sana hayırlı bir oğlann verir
bu defa yüzün gülecek inşallah ben buna çok inanıyorumm..
yok bee mayıs benim için çok geççtii :82::82:Aminn canımmm RABBİM hepimizin kalbine göre verir inş..:26::26:
sende bi bekleyemedimm heee mayısı beraber başlardıkk ..
bi tuturdunnnnnnnn illa şu ay olucakkkk diyeeeeeeee
biliyorumm tabii niyee böyle istediğiniiiiiiiiiiii
olsun da inş.. farketmez tabi tatlımmmmmmmm takılıyorum![]()
aminn inşallah ettiğin dua gibi sonu bebişli olurr canımm..sağollasınn.Canlar tedavileriniz hayirli ugurlu olsun...
Sonu bebisli olsun insallahhh..AMIN...
arkadaşım bizde emre bakırcıoğluna gidiyoruz.eğer umutta muayene olacaksan salı, cuma günleri muayenesi var..arayarak hemen randevu alabilirsiniz..geçmiş olsun.flazsk cım sende emre bakırcıoğluna gidiyosun öyle hatırlıyorum canım yaa ben ondan arayıp randevu almayı düşünüyorum hemen istediğimiz güne verirmi yoksa geçmi oluyo randevuları bana bi cevap versen