Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
can arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun Rabbim baştan sonuna kadar yardımcınız olsun...biliyorum zor ama stressiz rahat bi tedavi geçirmeye çalışın bol bol dualarla inşallah sizlerde tüm arkadaşlarımda evlatlarına kavuşacak... tedaviniz boyunca 1 gün bile atlamadan meryem süresini okumaya çalışın bende sizlerin adına okuyacam inşallah...A.em.olun...:emir_bebek::emir_bebek:

ay canım benim bebişerin hayırlı olsun sen bizi hiç unutmadın bu yönünü çok taktir ediyorum vefalısın çok sağol canım Allahım senin gibi bizimde yüzümüzü güldürsün evet canım dualarında bizleri unutma bizlerde kocaman aileler olalım inşanlah seninde çoçukların hayırlı ve ömürlü olsunlar Allaha yakışır kul,peygamberimize yakışır ümmet ,vatanına milletine annesine babasına faydalı bireyler olsunlar A.e.ol:16:

hemde ne zor canım benden daha iyisini bilen yoktur heralde biz 7 amcakızıydık ve hepimiz aynı apartmanda iç içe büyüdük 4 tanasi benden küçük ve şu an hepsinin çocukları var içlerinde bana acıyan ağlayan ve laf vurup çocuklarıyla gösteriş yapanlar var ben hepsinden koptum artık bana kimin ne niyetle baktığını anlayabiliyorum hele bir yengemiz var onu bu dünyadada öbür dünyadada RABBİME havale ediyorum o beni çoooook ağlattı canımı çooook yaktı inşallah rabbim bu kadar göz yaşın ardından bizimde yüzümüzü güldürecek bizde hamileyiz diyeceğiz bebek arabasına koyup gezdireceğiz benim eşim market yöneticisi dün bebek ürünleri gelmiş adam aksam geldi anlata anlata bitiremedi nerdeyse hepsini alacaktım diyo okdar hoşuna gitmişki analattı anlattı sonrada puskun şekilde oturdu kadeeeeeeeer kadeeeeeer :43::43::43:

canım benim gün gelir sende özlediğin hasretini çektiğin tüm duyguları yaşarsın inş. sana bunu yaşantalarında diyecek bişeyleri kalmaz ozaman... boşver onlar yaptıklarından utansınlar seni anlamalarınıı bekleme canım bizi bizden daha iyi anlayan olmaz...

cnm ilk iğnen hayırlı olsun :46::46::46:
yaşasın bundan sonra hiç aksilik yaşama emi
olsun süleymen bey de ii benim dr. süleyman beydi :46:
inş bu sefer olucak o bebiş o göbişe girecek 9 ay anneciğiyle kalacak :1:
inşşş hayırlı haberlerini canı gönülden bekliyorum kız:16:

amin canımm inşallah birdaha aksilik yaşamam:1::1:
evt süleyman beyde çok iyi biri yüzden hiç üzüledim opu işlemimi o yapacak diye:8::8:
ne kadar içten ve samimi olduğun kullandığın cümlelerden belli umarım dediğin gibi benimle kalır bebişlerim çünki 2 embriyo transferi olacak :8:
dularını istiyorum iyi yürekli olduğun aşikarr:nazar::nazar: allah razı olsun sendenn ..

enfalcim hayırlı olsun tedavin nihayet başlıyabildin ;) arada aksilikler olsada canını sıkma biz herşeye alışdık nasılsa ...
inş. sonu güzel olur...

sağol canımm evt başladık nihayett :3::3:.sonu iyi ,hayırlı olsunda engelleri aşarım allahın izniylee inşallah..bu arada flzsk la görüştüm oda seni arayacaktı yumurta kalitesi için incir kürü başlasammı diye düşünüyordum..sana bir soralım dedikk :9:sen bu konuda iyisinn.bilgilisin.. :1::1:önce ki yazılarını okumuştumm yanlış haturlamıyorsamm rahmi istediğin zaman kalınlaştırıp istediğin zaman inceltiyordum bir takım kür vs kullanarakk ..bu konudada bilgin vardır diye düşündümm :28::28:

selamün aleyküm canlarım
bugün bismillah deyip tedavime başladım Rabbim hayırlı etsin tedavimizi inşallah
adetimin ilk günü çağırmıştı dr.um ve ilk iğnemi de 1 saat önce vurundum
benden böyle kızlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.:16::16::16::16:

tatlım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsunn :52::52:başlamışsınn.rabbim muvaffak eyler inşallah:46::46:
benim önceki tedavilerimde hep lucrinle başlamıştım 3-4 gün sonra gonelef başlanıyordu.umutta prosedür farklı galiba şimdi sadece bana gonelef verdilerr..
5 günlük iğne dozum belirlendi..ikinci kontrolumm pazartesii.inşallah kaliteli bol bol yumuşların olurrr..:46::46:

enfal33 canım tedaviye başlamışsın haydi hayırlısı olsun . martta başlayanlardan biriside sensin Allah izin verirse bende 18 martta başlayacağım Rabbim bu sefer bebeklerimize can verir inşanlah mart adayları nurse,enfal,duru başka arkadaşlarda varmı acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize dua edelim ,benide dualrında umutma Allaha emanet ol Rabbim yardımcımız olsun :16:
evt canım başladım hayırlısı ilee bu ay topik coştu tedaviye başlayan başlayana maşallah:52::52:
senide bekliyoruz en kısa zamanda aramızaa,gerçi az kalmış bir haftaya kalmaz sende başlarsın inşallah:46::46:
birde beylem arkadaşımız başladı bugunn tedaviyeee ,oda ilk iğnesini olduu :46:
bu ay sanrım 4 kişiyizz gibi sürpriz birileri çıkmazsaa:1:
tabi canım dua ederken herkezi dualarıma katmaya çalışıyorymm.sanada dua ederimm..senden de dua beklerimm.kulun kula ettiği dua kabul olurmuşş.inşallah rabbim dualarımı kabul eder..:16::16:ALLAH yar ve yardımcımız olsunnn..aminn..

can arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun Rabbim baştan sonuna kadar yardımcınız olsun...biliyorum zor ama stressiz rahat bi tedavi geçirmeye çalışın bol bol dualarla inşallah sizlerde tüm arkadaşlarımda evlatlarına kavuşacak... tedaviniz boyunca 1 gün bile atlamadan meryem süresini okumaya çalışın bende sizlerin adına okuyacam inşallah...A.em.olun...:emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım allah razı olsunn ..
umarım sizlere buradan hayırlı haberler vermek nasip olur:46::46:
bizim için dua etmen çok hoş bir davranışş,rabbim inşallah senin kalbin güzelliği hürmetinee bütün sıkıntılarını giderir...
meryem suresine başladım bende inşallah 41 güne tamamlamaya çalışacam.ama geç kaldım biraz tedavime yetişmeyecek
tedavim bitsede devam etmeye niyetliyim kısmetse..

Canlarımmmmm tedavileriniz hayırlı olsunn..:nazar::nazar::16::16::16::16:
inşallah bu son tedavileriniz olurrrrr ve hamiş haberlerinizi verirsiniz..:49::49::49::49::49:
sonrada gelsinn bebişlerrrrrrrr..sezonu siz açtınızz bizde peşinizden geliriz inş..
Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnnnnn güzellerrrrrrr:70::70:
dualarımda olucaksınızzzzzz..bende meryem suresi okumaya başlıycam
bugün adet oldum bitince başlıycam tedavime kadarr hatta sonrada okuycam inş..rabim kabul eder inş.:26::26::26::26:
benimde bu defa yüzüm güler inş..:26: ve tüm arkadaşlarımdaaaaaa:49::49::49::49:

İyi haberlerini bekliyoruz canım:)
sağol gözdemciğimm .inşallahh olumlu haberlerle geliriz:26::26:

Canlarımmmmm tedavileriniz hayırlı olsunn..:nazar::nazar::16::16::16::16:
inşallah bu son tedavileriniz olurrrrr ve hamiş haberlerinizi verirsiniz..:49::49::49::49::49:
sonrada gelsinn bebişlerrrrrrrr..sezonu siz açtınızz bizde peşinizden geliriz inş..
Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnnnnn güzellerrrrrrr:70::70:
dualarımda olucaksınızzzzzz..bende meryem suresi okumaya başlıycam
bugün adet oldum bitince başlıycam tedavime kadarr hatta sonrada okuycam inş..rabim kabul eder inş.:26::26::26::26:
benimde bu defa yüzüm güler inş..:26: ve tüm arkadaşlarımdaaaaaa:49::49::49::49:

sağol fısıtıkımmmmm :29::29::29:
inşallah önce biz sonrada sizden hayırlı haberler gelirr tatlımm :52::52:
umarım duların kabul olur.rabbim iyi niyetinn ve güzel kalbin hürmetinee sana hayırlı bir oğlann verir :55:
bu defa yüzün gülecek inşallah ben buna çok inanıyorumm..

tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun
inşallah bu tedavileriniz avlatlarınıza kavuşacağınız tedaviler olur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol gözdemciğimm .inşallahh olumlu haberlerle geliriz:26::26:

sağol fısıtıkımmmmm :29::29::29:
inşallah önce biz sonrada sizden hayırlı haberler gelirr tatlımm :52::52:
umarım duların kabul olur.rabbim iyi niyetinn ve güzel kalbin hürmetinee sana hayırlı bir oğlann verir :55:
bu defa yüzün gülecek inşallah ben buna çok inanıyorumm..

Aminn canımmm RABBİM hepimizin kalbine göre verir inş..:26::26:
sende bi bekleyemedimm heee mayısı beraber başlardıkk ..
bi tuturdunnnnnnnn illa şu ay olucakkkk diyeeeeeeee:60::60:
biliyorumm tabii niyee böyle istediğiniiiiiiiiiiii:34::34::34::9::9::9::9:
olsun da inş.. farketmez tabi tatlımmmmmmmm takılıyorum :16::16::16::16::16:

flazsk cım sende emre bakırcıoğluna gidiyosun öyle hatırlıyorum canım yaa ben ondan arayıp randevu almayı düşünüyorum hemen istediğimiz güne verirmi yoksa geçmi oluyo randevuları bana bi cevap versen

Fistigim nasilsin??
Bugün seni yine aramadim..
Bugün alisverise gittim geldigimde de uyumusum..
Sabah erken kalkmistim...
Insallah yarin konusuruz bitanem...:16::16:

Aminn canımmm RABBİM hepimizin kalbine göre verir inş..:26::26:
sende bi bekleyemedimm heee mayısı beraber başlardıkk ..
bi tuturdunnnnnnnn illa şu ay olucakkkk diyeeeeeeee:60::60:
biliyorumm tabii niyee böyle istediğiniiiiiiiiiiii:34::34::34::9::9::9::9:
olsun da inş.. farketmez tabi tatlımmmmmmmm takılıyorum :16::16::16::16::16:
yok bee mayıs benim için çok geççtii :82::82:
öncelikli istediğimm 10 yıl bekledim rabbim bana verecekse hayırlı evlat versin.hayırsız olacaksada hayırlı eylesin diyorum.
takıntılarımı biliyorsun iştee:1::1:ne yapayım bende ayrıntılara takılan biriyimm:17::17::37::37:
zaten o konuda fikrimi söyledimm, çok istiyorum yaaa kesin olmazzzz:9::9::9:

Canlar tedavileriniz hayirli ugurlu olsun...
Sonu bebisli olsun insallahhh..AMIN...
aminn inşallah ettiğin dua gibi sonu bebişli olurr canımm..sağollasınn.

flazsk cım sende emre bakırcıoğluna gidiyosun öyle hatırlıyorum canım yaa ben ondan arayıp randevu almayı düşünüyorum hemen istediğimiz güne verirmi yoksa geçmi oluyo randevuları bana bi cevap versen
arkadaşım bizde emre bakırcıoğluna gidiyoruz.eğer umutta muayene olacaksan salı, cuma günleri muayenesi var..arayarak hemen randevu alabilirsiniz..geçmiş olsun.

nerdesin sen yavrucuğum yaaa?oysa yanimda,kollarimda olmaliydin çoktandir...neden randevularina geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?
sokakta kadinlarin biri elinde diğeri karninda...yolda koşuyor diğeri..anneleri fazla çocuktan bikmiş olmali ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onlari..dünyanin en önemsiz şeyi gibi..oysa sen öyle mi olacaksin?
sebepsiz mesnetsiz sikintilarla boğuşuyor yüreğim..kabuslara yenik düşüyor rüyalarim...oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim.gel be bebeğim
sen bana özlemi, hasreti tattirdin daha gelmeden.daha gelmeden hakkima girdin.ama benim senin üzerinde analik hakkim olmayacak.gelp(ki eğer gelirsen)yaşantimiza katacağin neşe ile asil sen beni borçlu kilacaksin varliğina karşi
biliyor musun bebeğim yeni doğan bebeklerin kulağina "geldiğinyerlerde benim bebişimi gördün müne zaman dünyaya geliş biletini alip gelecek?"diye fisildiyorum
hiç konuşamiyorum bilsen..oysa dudaklarim sicakliğina ve yavrum uyandin mi bebeğim demeye muhtaç.
rüyalarimda senble birlikte olup uyaninca kaybediyorum.ne zaman senin sesinle uyanacağim ve ne zaman uyaninca seni kaybetmeyeceğim?
peki..bunca sözden sonra da halen gelmeye ikna olmadiysan sen bilirsin.ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin.umarim anlarsin bir gün beni ve umarim o zaman iş işten geçmiş olmaz.inatçi bebek ahhh bebek...hayallerime bile yasak koyuyor baban.her ay ümitlenip her regl döneminde yikildiğim için bana seni düşünmeyi bile yasakladi.hayalleri insani hayalkirikliğina sürüklermiş diyor...hayallerimi de kaybedersem yaşayamam ki..bir gelsen de babani da şaşirtsan...sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğm..ve ağliyorum gel de dindir gözyaşlarimi ALINTI

Back
X