Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.

selam canimm:16::16:
demek beklenen gun geldi.gercekten cok heyecenli..ALLAHim saglikla hayirla yavrunu kucagina almani nasip etsin.misler gibi koklayasin.agrin sizin varmi peki?
sezeryan olacaksin herhalde? dualarimiz sizinle sende bize dua et.hele burdaki canlar hemen hamis olsunlar Alahim amin.

ESMAAcim:3: yazini simdi gordum pc yi esime kaptirmistim.
sukur Rbbime iyiyim.melegimde iyidir Allah in izniylee,onumuzdeki hafta dr gitcez bakalim hayirlisi.
sen nasilsin ?:54:

Son düzenleme:
kızlar ikinizede çok teşşekkür ediyorum hem emre beyden hemde celaleddin beyden randevu aldık hayırlarla sonuçlanır inşlh

Son düzenleme:
kızlar ikinizede çok teşşekkür ediyorum hem emre beyden hemde celaleddin beyden randevu aldık hayırlarla sonuçlanır inşlh

Canlarim suan hastanedeyim cok heycanliyim yarin hayirlisiyla doguma alicaklar beni. Dualarinizi eksiltmeyin. KurbN oldugum allahim herkese tatirsin bu duyguyu kimseyi sinamasin evlat hasretiyle.

canım duamız seninle. rabbim kucağına almayı nasip etsin. doğum esnasında bütün bebek sahibi olmak isteyene de dua et lütfen.

celaleddin hocam azosperm hastalarına bakıyor mu acaba. hormonal hastalara baktığını sanıyorum. ama iyi bir doktor olduğunu çok duydum. randevuyu internetten mi yoksa telden mi aldın.

ben bugün çook mutluyum antalyaya gidiyoruz annemlerin yanına kız kardeşimde istanbulda oturuyo erkek kardeşimde ist askerliğini yapıyo bizde 3 kardeş annemizin babamızın yanına gidiceğiz ALLAH izin verirse ayın 28 de insallah ama şimdiden geri dönüşü yaa gitmesi iyide dönüş çooook zor oluyo hele zeynebime hiç dayanamıyorum...
cnm güle güle git iice hasret gider anne babn ve küçük zeynebinle:16::16::16:
Slm canlarım.
Nasılsınız.?
Epeydir uzak kaldım sizlerden ama size hayırlı benim için mutlu bir haber vermek istiyorum.
Canlarım geçen hafta Pazar günü eşim sperm testi yaptırdı bulunduğumuz şehirde.
Pazartesi çıktı sonuçlarımız.
Laborant tanımlanamayan bir sürü organizma ,hücre gördüm dedi.
Garip abi dedi testi tekrarlayalım dedi.
Bu duruma sevinmelimiydim üzülmelimiydim bilemedim arkadaşlar.
Orginizme neydi :43:
İsmi yoktu çünkü henüz . :43:
Sizlere o yüzden yazamadım.daha doğrusu neyi yazacaktım sonucu biz bile tam bilmiyorduk.
Kötü bir şeyse sizleri hiç ama hiç üzmek istemedim.
Şimdi netleşti ve soluğu topikte sizin yanınızda aldım.
Eşim Celalettin babayı aradı.durumu anlattı.
Celalettin hoca artık güvenemeyiz o laboratuara.
Gördüğü hücreyi adlandıramamış.
Sperm çıktı dese bile garanti değil . daha donanımlı bir laboratuar bulun dedi
Yada gel demiş eşime burada içimiz rahat olsun demiş .eşim şu anda istanbulda. sabah test vermişti.
Veeeeeeeeeeeeeeeeee 2 yıldır kacaman bir sıfır gördüğümüz test sonucumuz
İmmatür hücreler çıkmış ve bol miktardaymış
Zaten sperm beklemiyorduk şu aşamada
Ama biz zor vakaydık.certoly illetiiiiii
Hücre bile göremezsiniz sperm analizlerinde demişlerdi bize.
2 kere tesenin ardından hele zordu.
immatür hücreler sperme dönüşürmü bilemem henüz ama
Boş kağıt görmedi en azından eşim.

İşte benim mutluluğum bu arkadaşlarım.
Eşim çok yıkılacaktı bu kez de boş kağıt görseydi.
Eşimin boş kağıt görmediğine seviniyorum şu anda.
Sizlerle de paylaşayım istedim.

Allah gözdem ve eşinden razı olsun.her zaman böyle kanatsız meleklerle karşılaştırsın Rabbim hepimizi.:16:
Rabbim Celalettin hocaya ne istiyorsa versin.
Allah razı olsun.
Şimdi dualarım immatürlerimizin sperme dönüşmesi için inş.
pıtırcık cnm benim yaaa biz SECOLLY CELL lielere umut oldun yemin ederim he
kız okuyunca eşime de okuttum o 1.400 ü okuyunca eşimin gözlerinden yaş geldi ve çok şükür bi kkişi daha kurtuluyo dedi:14::14:
inş cnm bu yaz sende tedaviş günlerini gförrüsün tez zamnad a sende hamiişler kervanına katılırsın bizede 1 ay kaldı test için
inş hepimiz için heppp hayırlar olsunnnnnnnnnnn:16::16::16::16:
kızlar asbelove vardı hani buraya gelmiş miydi acaba yoksa dua topiğinden mi karıştırıyorum
1 hafta önce hamile olduğunu öğrenmiş ama malesef düşük yapmış
merak ettim de size de sorayım dedim.
ahh cnm inş bi daha ki sefere tutunur bebişi:26:
herkese iyi gecelerr :16::16:
nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
ben iyiyim Allaha şükürr
bugün yeni evimize gittik örnek direye baktıkk herşey çokk güzel olmuşş inşş oturmak nasip olurrr yeni evimize bebişlerimizle birlikteee:46:
gece rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım kocamandıı çokk güzeldii
ben rüyada bile şoktayımm rüyamda herşeyi bi kenara bırakmışım fiziğim bozulacak derdine düştümm :27:
ama rüya bile olsa çokk güzelldi 8 aylık hamileydimm yaaa gece benimm çocuğum olmıyacak diye yatağa girmiştimm
rabbim ne zaman umutsuzluğa kapılsam beni mutlu ediyor bi işaretmi acabaa??
köyde dolaşıyordumm teyzemler felan vardıı ciddi ciddi onlara doğuma az kaldıı diyordumm gerçek gibi onlarda inşş sağsalim doğurursun diyorlardıı..
işte böylee rüyalar gerçek our inşş:16::16::16::16::16:
cnm inş o yeni tertemiz evine 2 değil 3 4 hatta 5 kişilik aile olarakj girersin cnm bebişlerinin odası olur
her rüyada vardır hayır belkide senin bebeğinde sana gelmeye başladı yavaş yavaş hadi inş cnm benim dualarımız hepimiz için:34::16:
arkadaslar suan en cok ihtiyacım olan sey dua eşimde azospermi teshisi konmustu evlenmeden öncesinde bilioduk bi dönem bekledikten sonra doktora gittik eşime tese yapıldı bende rahim çökmesi var fln dediler birsürü ilaç iğne derken dün yumurta toplama işlemim yapıldı 16 yumurta bugün telefon deldi 10tanesini kullanmışlar bunlardan 6 tanesi söllenmiş yarın transfer işlememim var bizler hakediyoruz anne olmayı yine takdiri ilahi elimizden geleni yapıp dua etmek tek yapabileceğimiz sey sanırım bana dualarınızla yardımcı olursanız cok sevinirim.Allah bana ve tüm bekleyenlere hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasiip etsin. kendinize ii bakın
inş bebeğin sana tutunur ncm hayırlısıyla hamile haberini de yazarsın buraya :34:
nasılsınız ??
nazlynn nasısın canımm meleğin nasıll ?
cemrem senin ne işin var burdaaa yaaa git ders çalışşş ne tembel öğrencisin bide sıvava bir ay klamışş hiçç yakıştıramadımmm amaaaaa:20::20::20::20::20::20:bunlar sana :88:
epey iyi kızmışımm :1::1::1:bukadar çabuk gideceğini düşünmediimm:9::9::9::9::9:
hiç sorma cnm bi bakim dedim hemen çıktım zaten sanki senin yazını görmüş gibi:9::9::9:
evet dersler başladı amannnnn inş bu dönemde kurtarırım:26:
ayyyy cnm hadi hayırlısıyla doğumunu yapasın
bi avazda inşllhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

s. a kızlar ben gene gribten kurtulamadımmmmm amannn offf:47::47::47:
dün gene acayip hasaydım bana da bi geldi gitmek bilmedi su grip yaa
hepinizle konuşmayı özledim ya ders çalışıyorum da hasta hasta kafama girmiyo ki:37:
ara sıra gene gelicem ya dayanamaıyorum sizlereeeeeeeee:54::54::16::16:

ecrin23 için ayetel kursiyi okudum.Rabbim tez zamandan gönlünden geçen hayırlı bebiş muratlarını kabül etsin inşallah.:16:
Ben kırmızı kart yedim.listeye ekleme olur mu tatlım.:50:

dün gece perşembe günü için celalettin hocadan randevu aldık
giden arkadaşlar bir sorum var
sirkeciden hastaneye metro ile nasıl gidilir yazarsanız sevinirim

güzel arkadaşlarım günaydın,
Hasretim canım rabbim hayırlısıyla kurtasın,bebişini sağlıklı,sihatli kucağına almanızı nasip etsin inşallah.

Pıtırcık senden de güzel haberler var inşallah.inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alacağız.sizin adınıza çok sevindim ve seni kocaman öpüyorum.

canlar dün bende Celalettin hoca için çarşamba saat 10:10 geçe randevü aldım.hemde eşime sormadan.mırın kırın ediyor gene ama hiç takmıyorum.oynaya oynaya gidecek.ben gidemeyeceğim ama olsun.hayırlısıyla güzel haberlerle döner inşallah.

Ya Nafi!
Yokken var edişin bana öyle bir fayda ki
Kömürü elmasa çeviren simya gibi
Vicdanıma sakladığın sır öyle bir cevher ki
... Adem’in(as) pişmanlıgını açık eden dua gibi
Kalbime koyduğun muhabbet öyle değerli ki
İbrahim’e(as) ateşi serin eyleyen sır gibi
Bana bahsettiğin hayat öyle bir Kevser ki
İsa’nın(as) ölüleri dirilten dokunuşu gibi
Tenime verdiğin afiyet öyle bir merhem ki
Eyyub’un(as) yaralarını iyileştiren deva gibi
Gözlerime değen nazarin öyle bir ışık ki
Yunus’u(as) üç karanlıktan çıkaran nur gibi
Yüzüme tebessümü koyan yaradışın öyle güzel ki
Yusuf’u(as) yüzüne tutulan ahime gibi
Bana vaat ettiğin cennet öyle bir müjde ki
Muhammed’in( asv) canlar okşayan tebessümü gibi
Her hayır senin elindendir katında hayra eriştir beni
Her menfaat senin taktirindedir rahmetinden menfaatlendir beni
Her fayda senin izninle gelir lütfundan faydalandır beni
Sensiz benden bana çare yok bana iyiliğin gerek
Sensiz kimseden kimseye fayda yok bana kalbi selim gerek:16::16::16::16:

Allah kurtarsın canım sağlıcakla evladını kucağına alasın inşallah
s. a kızlar ben gene gribten kurtulamadımmmmm amannn offf:47::47::47:
dün gene acayip hasaydım bana da bi geldi gitmek bilmedi su grip yaa
hepinizle konuşmayı özledim ya ders çalışıyorum da hasta hasta kafama girmiyo ki:37:
ara sıra gene gelicem ya dayanamaıyorum sizlereeeeeeeee:54::54::16::16:
a.s canım daha iyileşemedin demek :5: dikkat et kendine canım
doğru tabi ya hasta hasta da insanın kafası almaz ki kafa bi dünya daha olur:37::37:
gel canım arada kafa dağıtırsın :16::16:
güzel arkadaşlarım günaydın,
Hasretim canım rabbim hayırlısıyla kurtasın,bebişini sağlıklı,sihatli kucağına almanızı nasip etsin inşallah.

Pıtırcık senden de güzel haberler var inşallah.inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alacağız.sizin adınıza çok sevindim ve seni kocaman öpüyorum.

canlar dün bende Celalettin hoca için çarşamba saat 10:10 geçe randevü aldım.hemde eşime sormadan.mırın kırın ediyor gene ama hiç takmıyorum.oynaya oynaya gidecek.ben gidemeyeceğim ama olsun.hayırlısıyla güzel haberlerle döner inşallah.

hadi hayırlısı canım güzel haberler getirsin eşin sana sen de sonra bize :16::16:

Allah kurtarsın canım sağlıcakla evladını kucağına alasın inşallah

a.s canım daha iyileşemedin demek :5: dikkat et kendine canım
doğru tabi ya hasta hasta da insanın kafası almaz ki kafa bi dünya daha olur:37::37:
gel canım arada kafa dağıtırsın :16::16:

hadi hayırlısı canım güzel haberler getirsin eşin sana sen de sonra bize :16::16:

ay inşallah Nursencim inşallah.biz hiç bir zaman güzel bir cümle duymadık doktorlardan yani.en güzel cümleyi Kaan hoca kurmuştu.''gelin ameliyat yapalım %30 şansınız var'' diye.en büyük tesellim hormonları normal değerde olması ve inhibin b testinin 24,5 çıkması.Birde Celalettin Hoca nın varlığı.birde tabiki sizleri tanımam.bazen düşünüyorum bn sizleri tanımasaydım ne halde olurdum acaba,sizler benim umudumsunuz.yani hepimiz birbirimizin umuduyuz.bak bugün bir bebeğimiz daha doğacak inşallah.güle güle gelsin.

canım hayırlı olsun tedavinnnnnnnnnn :16::16::16:
inş bu defa herşey yolunda gidecek ve 10 senenin hasreti bitecek :emir_bebek::emir_bebek:
canım senin de dediğin gibi süleyman hoca çok iyi bi dr...
önemli olan süreç zaten yumurta toplamayı süleyman hocada en iyi şekilde yapar :34:
allah yardımcınız olsun inş herşey dilediğinizden daha güzel olur :16::16::16:
amin canım inşallah hayırlısı olurr.. eşimin işyerinde bir arkadaşının eşii doğum yapmış.. daha 9 günlük bebek göreye gittikk..allahım öyle güzel bir kız bebekti kii anlatamm :)insanın alıp içine koyası geliyordu..ben kucağıma almak istemedim mikrop falan kapar diyee.uzaktan sevdim.. ama bebeğin babası alıp bebeği direk eşimin kucağına verdii:1::1:kocişimme öyle yakıştı ki bebekk duygulandımm :5::5:beninkide bebek tutmasını falan beceremzz biyerini acıtırım diye korkarrr bebeği nasıl tutacağını bilemedi kitlendiii :5::5:dün birkez daha anladım kii kocişim bana söylemesede bebek hasretiyle yanıyorrr:43::43:...bana bebekle ilgili hayallerinden asla bahsetmezz.ne zaman hayal kursam olmuyor diyorduu.ama bu sabah kahvaltıda şimdi bebişimiz olsaydı biri senin yanında diğeride benim yanımda otururdu kahvaltıyı hep beraber yapardık dedii :5:üzüldümmm..inşallah rabbim bu kezzz bize anne ve baba olmayı nasib eder..

hemşerim benim
tedavin hayırlı olsun.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
güzel haberlerle dön aramıza inş.
hamileyim yaz inş canım benim....:16:
pıtırcığım hemşerimmm allah razı olsun.dualarını eksik etmee olurmu canım..
sizinde sperm testi sonucunuzaa o kadar sevindim ki anlatamam..
inşallah görülen hücreler en kısa zamanda sperme dönüşürdeee hemen tedaviye başlar bizim geldiğimiz aşamalara gelirsiniz...dualarım seninlee.

marta dolu dizgin girdik inş bu ay sizlerin güzel haberleriyle şenlenecek topiğimizzzzzzzzz :16::16::16::16::16:
allah yardımcınız olsun canlarımmmmmmmm inş dördünüzde hamiş olursunuzzzz :49::49::49::49:
inşallah canım 4 kişi birden hamişş olduğumuzun müjdesini verebiliriz..topikte günlerce halaylar çekeriz umarımm..

kızlar tedaviniz hayırlı olsun rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerle dönmeyi nasip eder insallah rabbim
amin tatlım.umarım allah duanı görürde kabul eder..

arkadaşım allah razı olsunn.umarımm sizlerde bu aşamalara kadar gelirsinizz..sizlerdende güzel sevindirici haberler alırızzz..

denizbulut arkadaşım için ben duamı okudum rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

ay inşallah Nursencim inşallah.biz hiç bir zaman güzel bir cümle duymadık doktorlardan yani.en güzel cümleyi Kaan hoca kurmuştu.''gelin ameliyat yapalım %30 şansınız var'' diye.en büyük tesellim hormonları normal değerde olması ve inhibin b testinin 24,5 çıkması.Birde Celalettin Hoca nın varlığı.birde tabiki sizleri tanımam.bazen düşünüyorum bn sizleri tanımasaydım ne halde olurdum acaba,sizler benim umudumsunuz.yani hepimiz birbirimizin umuduyuz.bak bugün bir bebeğimiz daha doğacak inşallah.güle güle gelsin.

inşallah canım bak hormonlar normal inhibin b de güzel:46::46:
güzel şeyler duyacağınıza inanıyorum ben
ben de senin gibi düşünüyorum iyi ki burası var yoksa napardım diye:16::16:
inşallah bundan sonra hamişlerimiz ve bebişlerimiz artacak

Back
X