canım yaa ne olur üzülme
bak bizim her şeyimizmücadele ile oluyor
tam işte şimdi oldu herşey yolunda dediğimiz anda bişey çıkıyo
moralini bozma rabbim seni beni hepimizi sınıyo herşey çok güzel olacak çocuklarımız bu kadar olumsuzluğa rağmen bize gelecek
onunda çaresi vardır araştır her doktorun lafını kafaya takma
inşaallah daha iyi doktorları rabbim karşımıza çıkarır
bak canım nerdeydin dsen bilmiyorum ama bi kurban kestir hayrına sadaka ver ...
eminim önün açılır
bizim yavrularımız kolayla gelmiycek bunu biliyoruz yıllardır neler yaşıyoruz
milletin zevkle sahip olduğuna biz gözyaşları dökerek ulaşmaya çalışıyoruz
inan artık hiç bi şeye yorum yapıp hayal kurmuyorum yada niye olmuyoo diye düşünmek istemiyorum çünki kısmette varsa her lşşeye rağmen gelecek buna inanıyorum
benimde eşimde geçen yıl güüüya sperm çıkmıştı kaan hoca son ana kadar bize onların elonge olduğunu söylemedi o arada bende polikistik over çıktı dr.işimiz zor dedi hiç bişeye tam sevinemedim neye sevindimse arkasından bişey çıktı eşimi 3 ay içinde 2 kere ameliyat etti tese .sonra tabi ameliyatın yan etkileri eşim hala sıkıntılı ve bidaha kesinlikle tese olmak istemiyo bense sadece onun sağlığını düşünüyorum çocuk inan şu an 2.planda onun huzuru herşeyden önemli
rabbim bu kadar negatifliğin içinde verirse mucize olucak 12 yıl geçtii daha dün gibi ...
bi 12 yıl daha yşıycakmıyız acaba kendini çokta bunaltma herşey olACAĞINA VARIR GÜÇLÜ OL İNANCINI KAYBETMEBU KADARA ULAŞTIRAN RABBİM SPERMLERİ VEREN RABBİM İNANKİ KARNINADA ONLARI DÜŞÜRECEKTİR ....SADECE SABIRRR SABIIR SABIIIR..

...YAVRULARIN SANA GELECEK BİZDE ONLARI BUZLUK BEBELERİ DİYE SEVİCEZZZ