Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya çok geçmiş olsun.allah korumuş sizleri.daha beter olabilirdi.tek odayla kurtardınız galiba,
elektrikli sobalar çok tehlikeli oluyorlar.ama anlamadığım soba çok ısınınca otomatikmen kapanması gerekmez miydi.
Kaza işte canım benim.seni anlıyabiliyorum moralin çok bozuk ama vardır bunda da bir hayır deyip evini toparlamaya bak canım.güzel rabbim yardımcınız olsun.bunu da atlatırsınız hayırlısıyla.size birşey olmasın da.
canım geçmiş olsunnnn allah korumuş canımmm elbette zor olacak temizlik bir sürü masraf vs ama size bir şey olmamaış yaaa rabbim korumuş gerisi halolur
kııızz canıım cok buyu gecmıs olsuun rabbım sızı korumus ya sıze bısıy olsaydı ozaman esyayı gorurmuydu gozun olsun olan mala olsun rabbım yardımcın olsun yaa , allaha sıgın senın ımtıhanın bu rabbım can saglıgı versın ev esya hersey yerıne gelır yavas yavas duzeltırsın ayyy canım yaaa bak sızde nazar olabılır sırkeye 41 fatıha 41 ıhlas 41 felag 41 nas 11 salavatı serıfeyı oku esınle ıc ve evın koselerıne serp bunu yapabıldıgın kadar yap 41 gun yapsan cok ıyı olur , allaha emanet ol
geçmiş olsun Allah sizi korumuş canınıza bir şey olmamış
Allah kolaylık versin canım
canımmm çokk üzüldümm..büyük geçmiş olsunn..
allah korumuş canınıza bişey olmamışş
..giden eşya olsun yerine gelir temizlenir herşeyy.. cnm üzülmee..Rabbim kolaylık versin..şükret cnm daha beter şeyler olabilirdi..
Rabbim bi daha göstermesin...:26::26::26:
canim benim hayirlisi olsun uzme canini. cana gelecegine mala gelsin. esya alinir yerine konur ya can kaybi olsaydi o zaman da esya ev gitseydi de canimiz sagolsaydi derdik.hicbisi bizim elimizde degilki. olacak oluyor iste. uzme tatli canini bununla gecmis olsun.
canım benim çok geçmiş olsun ama ben sana çok kızdım ne demek bende yanıp gitseydim bu günleri görmeseydimhiç senin gibi birine yakışıyormu herşey gelip geçer sanada Rabbim güç kuvvet versin bir çırpıda temizlersin herşeyi inşallah.hatırlamıyormusun benimde buzdolabım yanmıştı az kalsın bizde havaya uçuyorduk Allah korudu bizleri.benim evimde herşey yandı aklına ne gelirse.televizyon,fırın,ütü,elektirk süpürgesi,fön makinası,ufo sobalarım,kombi,buzdolabı yani anlayacağın eşim devamlı yanan eşyalarımı yenilemek zorunda kaldı senelerce.demek ki benimde sınavım buymuş tam taevaiye başlamaya karar vermişken bir engelim çıkıyordu bende çok zor ve üzüntülü zamanlar geçirdim anlayacağın sadece senin başına gelmiyor bu olaylar müsterih ol.Allah'a sığın ve bir daha böyle sözler söyleme çok üzülüyorum
![]()
tulay çok geçmiş olsun üzülme heriey yerine gelir ama sağlık gelmez size bişey olmamış ya
gerisi olur düzelir yapılır Rabbim deniyo bizleri kaldıramayacağımız imtihanlar vermesin
Tulaycimmmm
Canim cok buyuk gecmis olsun canim. Cok uzuldum okuyunca cana bisey gelmemis canim sukurler olsun ki. İnsan tabiki uzuluyor ama olacagi varmis allah daha beterlerinden korusun sizi insallah.
geçmiiş olsun tülay rabbim kolaylık versin üzüldüm ben de
SELAM KIZLAR
TULAY cim cok gecmis olsun.ALLAH korumus sizi bidaha gostermesin amin,:18:
hersey duzelir caniniz sagolsun.
ENFAL 2 yavrunada can versin omur versin RABBIM neolur olumlu dusun.
NURSENN canim seninde 2 yavrucugun var, insaallah hamile haberlerinizi vereceksiniz.![]()
Tülay çok geçmiş olsun....
Size birşey olmamış önemli olan bu...
canım çok çok geçmiş olsun allah korumuş sizi :26:
allah beterinden korusun çok daha kötü şeyler olabilirdi şükür bukadarla atlatmışsınız canım...
sen şimdi şokla böyle konuşuyorsun ama kendine gelince ucuz atlattığınız için şükredeceksin canım...
canım bianlık kaza işte sizin elinizde olan bişey değil üzme kendini bukadar...
evde de bi hasar varsa yaptırırsınız bişekilde evsahibi ne diyecek...
sıkma sen canını şimdi bunlarla...
cana geleceğine mala gelsin tatlım...
inan yazını okurken çok korktum yüreğim ağzıma geldi...
kendiniz dikkat edin canım tekrar geçmiş olsun...
oyyy arkadaşım çooook büyük geçmiş olsun rabbim korumuş sizi biliyorum insan en zor anında kendini çaresiz hissediyo ama hersey rabbimden ondan gelene boynumuz bükük bende eşimi evde bırakıp antalyaya gidicem ama aklım onda kalıyo bizde elektrk soba kullanıyoruz eeee ilaçların fiyatları malum bu kış pek doğalgazı açamadık ama çoook şükür atlattık kışı sıkma canını herşey yoluna girecekinsallah
ahhhh cnm kıyamam yaaa:18: çok geçmiş olsun allahtan size birşey olmamış
ev hali kaza işte ne yapacaksın büyük geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin tatlım
üzme canını ne demek keşke bende yansaydımevide isteyerek yakmadın ki kaza sonuçta
allah kolaylık versin cnm daha beterinden korusun inşlh....![]()
cnm çok geçmiş olsun ancak yazabildim kusura bakma rabbim korumuş size bişey olmamışbuna şükür inş bu sıkıntılı günleride çabucak atlatırsın rabbim yardımcın olsun
![]()
cnm çok geçmiş olsun üzüldüm,dün yazıcakdım ama bir türlü elim klavyeye gitmedi..verilmiş sadakanız varmış cnm iyki namaza kalkmışsında yangını farketmişsin Allah korusun dumandanda ateştende etkilenebilirdiniz çok büyük kaza atlatmışsınız giden mal olsun anladığım kadarıylada bir odanız maf olmuş o kadarla atlattığınıza şükür...Rabbim korumuş sizi sen daha anne olucaksın gitme vakdi değilkalma vakdi
)
![]()
TÜLAY canım çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.
ALLAH korumuş sizi tatlım cana geleceğine mala gelsin.
rabbim yardım etsin biranönce toparlanın bitanem...
olsun gülüm bunada şükür yine en azından embriyonuz var ya hiç olmasaydı.Siz bizden yine çok şanslısınız.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Önce göbüşüne sonra kucağına alırsın inşallah.
zor bir durum canım ya konyada olsaydınız ben yapardım yaa....ama istersen anlatabilirim nasıl yapıldığını.....
merhaba kızlar bayadır girmiyorum ben belki hatırlarsınız ervae sen hatrlarsın belki,biz henüz bir tedavi yolu seçmedik celaleddin hocaya gitmesini istiyorum ama eşim pek ikna olmadı sonuç alan varmı diyor açıkcası maddi yöndende düşünüyor sanırım konyadayız çünkü,celaleddin hocadan veya emre beyden sonuç alan varmı arkadaşlar?biz şu anda kendimiz evde bişeyler yapmaya çalışıyoruz nohut kürü uyguluyoruz ayrıca çakşır kökü suyu,ceviz harnup pekmezi,taze yumurta ve süt her gün tüketiyor eşim,hazır katkı maddesi olan şeyler kullanmamaya dikkat ediyorum zaten bunlar yapmadımı bizi böyle..bana yorumunuz ne olur kızlar doktora gidecek elbet bu hafta veya haftaya ama hala sonuç alan varmı acaba diye tedirgin,bu uyguladığm kürlere ne dersiniz deneyen eden varmı aranızda.
cnm yaptırabildinizmi seni takip ediorumda ben : ) durmu en yakın olan sensin eşinde bi tepkime oldumu başdönmesi filan yapıomuş dediler
Allahım güç versin sabır versin bizlere
inşallah canım Allah razı olsunembriyolarınız döllenmiş hayırlısı olsun inş. transferlerinizde güzel geçer ve mutlu haberi duymak nasip olur hepimize..
enfalcim sen baya üzülmüşsün kendini yıpratmışsın o kadar yumurtadan 2 tn sinin döllenmesine ama bunada şükür de en azından transferin olucak. benim bi arkadaşımında 22 yumurtasından 2 tanesi döllenmişti bu gibi durumlarla karşılaşilıyor ne yazıkki oda çok şaşırmıştı...eşin teseden önce tahlil verseymiş daha iyi olucakmış.
Embriyon oluşmuş ve yarın transferin varmış.Hadi bakalım kuzucuklarını bir daha bırakmamak şartıylarkapta gel.