Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doguştan azosperm tedavisi yokmuş ama damar yada varikosel den olursa azosperm faydası var otların arkadaşlar deneyin herşeyi

merhaba kızlar:16::16::16:
uzun zamandır giremiyorum takip edemiyorum formu.
ama gelişmelerden haberdar ediyo kızlar çokda güzel gelişmeler oluyo.
ben ilk topiğe üye olduğum zamanlarda hepimiz tedavi görmemize rağmen hiç gelişme yoktu.
şimdi görüyorumki zamanla bir çok insan bu dertten kurtuldu bir çok arkadaşımız hamile yada doğum yaptı.
birilerinin azodan kurtulması hep bizlere umut oldu.
inşallah hepimiz kurtuluruz bu dertten.
biliyorsunuzdur biz 1 senedir saraçoğlunda tedavi görüyoruz.
artık tedavimiz bitti dün eşim memorialde spermiogram yaptırdı.
bugün öğleden sonra sonucu alacağız.
bir mucize bekliyorum 1-2 tanede olsa çıksa dünyalar bizim olacak.
yalnız bir sorun var bulunursa dondurma işlemi uygulatamayacağız.
çünkü bugün tekrar merkeze gitmemiz gerekiyordu orda olmamız gerekiyormuş.
kan fan alıyorlarmış dondurmak için bizimde uçak biletimiz alınmıştı dün akşam dönmek zorunda kaldık.
yani bulunursa eğer çöpe gidecekler.
bulunsunda artık yapılacak bişey yok üzüldüm aslında ama napalım artık.
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi çok öpüyorum:54::54::54::54:[/QU

slm arkadaşım inşallah tedaviniz iyi sonuç verir,bizde yaklaşık beş aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz
siz bir yıl içinde spermiogram yaptırdınız mı sizdeki azosperm nedeni neydi?

ben ilk topiğe üye olduğum zamanlarda hepimiz tedavi görmemize rağmen hiç gelişme yoktu.
şimdi görüyorumki zamanla bir çok insan bu dertten kurtuldu bir çok arkadaşımız hamile yada doğum yaptı.
kan fan alıyorlarmış dondurmak için bizimde uçak biletimiz alınmıştı dün akşam dönmek zorunda kaldık.
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi çok öpüyorum:54::54::54::54:

merhaba tatlim:16: insaallah gonlunuze gore cikmistir sonuc.
1 2 saate sonucun cikmis olmasi lazim.sperm dondurmayla kanin ne alakasi var anlamadim.bizden boyle birsey istememislerdi.
hadi bizi merakta birakma.

arkadaşlar bizde konyada baharatçıdan fayda gördük 1 kızım var şükürler olsun bizim sayı yok morfoloji0 hareketler0 hız0 smn0 anormal 198 ölü idi rabbim büyük her şeyin şifası var mevlana hastanesi yanı sina baharatci adı tavsiye ederim su ile 4 ögün ot içtik herkese öyle veriyomuş başından geçmiş

merhaba canım bende konyadayım,baharatçıdan fayda gördük derken baharatçının başından mı geçmiş tam anlamadım sizin sorununuzda azosperm miydi yoksa sperm azlığımı

iyiyim canım elhamdülillah bebişlerim de iyilerdir inşallah
inşallah tutunmuşlardır anneciklerine :16::16:
tutundularsa hiç üzmezler annelerini
senin bebişler nasıl tatlım inşallah onlar da üzmüyolardır annelerini:15::1:

inşallah canım tutunmuşlardır..benimkiler de inşallah iyilerdir allaha emanett yavrucuklarımm ..:18::18:
bthcg tarihim 9 nisan.:18:
senin ne zaman ?

merhaba tatlim:16: insaallah gonlunuze gore cikmistir sonuc.
1 2 saate sonucun cikmis olmasi lazim.sperm dondurmayla kanin ne alakasi var anlamadim.bizden boyle birsey istememislerdi.
hadi bizi merakta birakma.
canımm eşimin tesesinde 2 tüp sperm donduruldu ve merkezz uygun bir zamanda gelip kan vermemizi istedi.
sebebini sorduğumuzda sağlık bakanlığı sperm örneğinin eşime ait olup olmadığını denetlemek için dna örneği istiyormuş..dna analizide kandan bakılıyormuş..eşimde transfer günü kan verdi.3 yıllık bir süreye 70 tl ödedik..

nursen canım transferin gerçekleşmiş umarım bebişlerin annelerine sımsıkı tutunurlar:16:
evet canım bugün 6. günüm inşallah canım hayırlısıyla tutunmuşlardır.
inşallah canım tutunmuşlardır..benimkiler de inşallah iyilerdir allaha emanett yavrucuklarımm ..:18::18:
bthcg tarihim 9 nisan.:18:
senin ne zaman ?

inşallah canım evet Allaha emanet yavrucuklarımız
Rabbim ol dediyse tutunmuşlardır şüphesiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
benim de 8 nisan canım inşallah arka arkaya :49::49: haberlerimizi veririz

evet kendi başından geçmiş baharatçının raporlarına baktık konya numune hastanesinden biliyor bulmuş azosperm doktorlara bile geliyo diyor 71 kşini çocugu olmuş recep ergun adı

selam canlarrrrrr hepinizi çok özledimmmmmm :16::16::16:
1 haftadır girip okuyamadım topiği...
pazar günü girdim ama bizim topiğe giremedim sorun oldu temmuz topiğine yazıp çıktım bende...
canlarım inanın çok zor günlerden geçiyoruz lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
biliyorsunuz 11 gün önce görümcem nişanlısına kaçtı...
geçen hafta salı günü nikahı vardı bizde bana pazartesi rapor alıp gidecektik ama eşim o haftasonu vazgeçti gitmekten...
"beni böyle perişan edip gitti onun imza atışını görmek için mi gidicem okadar yolu düğüne gideriz" dedi...
nikaha eşim hariç tüm aile gitti (eşimin annesi, ablası, erkek kardeşi, babaannesi, amcası, yengesi)...
nikah kıyıldıktan sonra hep beraber eve gidilip konuşulmuş...
bizimkiler sadece düğün istemişler damat mayıs başında askere gidecek babası şimdi durumum yok falan demiş...
bizimkilerde büyük bi düğün istemiyoruz yeterki gelinliğini giysin küçük bi eğlece olsun demişler...
ben bi düşünüp danışayım çevremdekilere demiş bizimkilerde hep beraber ayrılmışlar evden...
erkek tarafı bisürü şey bahane edip düğün yapmak istemiyor eşimin teli susmuyor günde kırk defa arıyor bi annesi bi ablası...
kardeşin üzülüyor düğün istiyor sen gel konuş ikna et ısrar et bilmem ne diye...
yaa madem bu kız bukadar düğün istiyordu nedemeye 1 ay sonra askere gidecek çocuğa kaçtı kaçarken niye düşünmedi bunları...
biz bitmişiz zaten eşim aylardır işsiz annesi habire arayıp oraya çağırıyor...
ya zaten amcası nikahtan sonra güzellikle anlatmış düğün istediklerini eşim neyapacak kendi ayağıyla giden kızı alıp zorla düğün mü yaptıracak ??
eşim çok kızıyordu annesine ablasına zorla olmaz ne diye zorlayacaksın kız zaten onlarda biz zorlar yine yapmazlarsa kötülük olur diye...
yok anlamıyorlar hergün arıyorlar kız üzülüyor gelinlik istiyor düğün istiyor diye yemin ediyorum çıldırıcam artık yakında...
en sonunda haftasonu eşimide delirttiler oda tamam gidip kızı alıcam düğün yapılmadan da vermiycem dedi...
görümcem abisine "abi nedersen yapıcam düğünüm olsun" diyormuş...
ya nasıl bi saçmalıktır bu en sonunda eşimide çıldırttılar oda onlara uydu...
bende dün şimdi sen kızı aldın sonra işler daha kötü olursa ne yacaksın oraya gidip senin nikahlı kızı alman uygun mu dedim konuştuk biraz...
kafayı yiycem artık bıktım bunlardan diyor neyseki siniri geçince vazgeçti ailesinin dediklerini yapmaktan...
dün damatla konuştu eşim ilk defa düğün konusunu tamam babamla konuşayım demiş bakalım ne olacak...
yaa yemin ediyorum bıktım herşeyden benim derdim bana yetiyor hergün bu sorunlar bu tartışmalar kafayı yiycem artık...
bende istiyorum düğünü olsun herşey dilediği gibi olsun ama bu zorla olur mu ??
kocası gidicek 1 ay sonra arası kötü olursa o aileyle 15 ay neyapacak hiç bunları düşünmüyor...
gerçi ileriyi biraz düşünseydi bu yanlışa düşmezdi ya neyse...
bunun dışında hala bi iş bulamadı eşim resmen borçların içine gömüldük kıpırdayamıyoruz bile...
geçen hafta pazar günü akşam bi idrar testi yaptım 37. günümdü silik 2. çizgi çıktı...
hiç inanasım gelmedi ama yinede paylaşayım diye cervan ve flzaskı aradım onlar benden çok heyecanlandı...
illa ertesi gün erkenden kan testi yaptır dediler ben pazartesi sabah tekrar idrar testi yaptım bu defa hiçbişey çıkmadı...
2 gün sonrada adet oldum zaten...
tedaviye artık yazın bile başlayabilmemiz mucize gibi artık seneye yarıyıl tatili mi olur yoksa seneye yaz mı olur bilemiyorum...
bilmekte istemiyorum içim çok dolu...
rabbim bize bu mucizeyi nasip etti tekrar eski günlere dönüyoruz derken bebişlerimiz bizi beklerken gidip onları maddi sebeplerden alamamak çok yakıyor canımı...
her işte vardır bi hayır diyerek kendimi avutuyorum ama bazı anlar geliyor koyveriyorum kendimi...
sanırım üst üste gelen tüm bu sıkıntılar beni çok yordu güçsüz bıraktı...
hafta sonu lahana sarması yapmıştım bi tencerede fazla sardım evsahibimize ve üstteki komşumuza vermek için...
dün pişirdim götürdüm önce üst komşumuza...
onlar geçen sene taşınmışlardı 1,5 senelik evliler kadın vajinusmusluymuş 1 sene birlikte olmamışlar...
yazın birlikte olmuşlar ilk defa eşinde de hipofiz bezleri az çalışıyormuş prenly kullanıyormuş bebek istiyoruz demişti temmuz aylarında falan...
sıkma canını daha yeni birlikte olmuşsunuz inş olur eşinde tedavi görüyor falan demiştim...
pek görmüyoruz birbirimizi ben okuldan eve gidip geliyorum eşim hep evde falan...
dün bi gittim kapıyı açtı yüzü şişmiş göğüsleri şişmiş bi değişiklik var...
canım sende bişeyler mi var dedim hamileyim dedi hiç karnı yok zaten çok zayıftı kendisi...
6 aylıkmış kızı olacakmış tebrik ettim onun için çok sevindim ama içime bi acı çöreklendi boğzıma bi yumru oturdu kendimi eve zor attım...
içeri girdim eşim anladı halimden ona söyledim tam kendimi banyoya atıyordum flzask aradı onunla konuşurken başladım ağlamaya...
o saattir ağlıyorum nasıl bi özlemdir nasıl bi duygudur bu...
onun gözlerindeki mutluluk inş bizlerde de olur bigün...
dün geceden beri "allahım ben onu kıskanmıyorum sen bebişini ona bağışla nazarlardan koru hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun" diye dua ediyorum...
onun adına çok mutlu oldum kendi adıma bu gözyaşlarım...
ama içimde rahat etmiyor sanki bi suç işlemişim gibi habire dua ediyorum evladına sağa salim kavuşması için...
ben ilk defa bi hamiş arkadaşımla biaraya geldim böyle ya haberlerini alırdım ya faceden görürdüm falan...
birden böyle karşımda onu görünce hemde hiç beklemediğim bi anda tüm üstünü örttüğüm duygular açıldı ortaya...
kızlar anlıyorsunuz siz beni dağıldım iyice...
rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin anne olmayı inş...
çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökemiyorum kimseye...
elimden bişey gelmiyor sadece ağlıyorum yine dibe vurdum bazen çok çok iyi oluyorum an geliyor dağılıyorum böyle...
nasipten öte köy yok rabbim nezaman nasip ederse ozaman kavuşucaz evlatlarımıza...
inş bizlerde daha fazla beklemez kavuşuruz bi an evvel meleklerimize...
canlarım bende durumlar böyle işte allahım hepimizin yardımcısı olsun inş...

nursenimmmmmm enfalimmmmmmm canlarımmmmm transferiniz hayırlı olsun :16::16::16:
girip yazamadım ama dualarım sizinle bilin :16::16::16:
inş bebişleriniz sizi hiç bırakmayacak sıkı sıkı tutunacaklar bu defa :49::49:
allahın izniyle ikiniz içinde hem mutluluk gözyaşları döküp hem halay çekicez :64:
allah yardımcınız olsun rabbim beklediğinizden daha büyük mutluluklar nasip etsin inş :16::16::16:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
neler yapıyorsunuz ?

bahar bir süredir girmiyor haber alan var mı?
merak ettim

canım merak etmişsin beni bi süredir giremedim uzun uzun yazdım zaten...
allah hepimizi kurtarsın tüm sıkıntılarımızdan inş...

bugun eşim celalettin beyin yanında inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelir

inş güzel haberlerle dner eşin canım allah yüzünüzü güldürsün :16:

herkese hayırlı günler olsunnnnnnnnnn:3:
kızlar eşime yasin okumak istediğimde yetişmez diye arkadaşlarıma yazayım bana yardım ederler dedim
ve topiğe yazdım sonra bikaç sayfa bakıpta fazla kimse topikte olmayınca kendimce dedim ki
aaa bu aralar topiğe giren yok benim yasinler kaldı dedim:26::26:BENİ UTANDIRDINIZ KIZLARR:16::16:
veeeeeeee sonra sizler bana ben okurum deyip bana yardım ettiniz sizin sayenizde yasinlerimi tamamladım
hepinizden allah binlerce kez razı olsun o benim için dua eden dilleriniz hep güzellikler söylesin
ne muradlarınız varsa tez zamanda nasip etsin hemde çifter çifter:13::13::16::16::16:
inşllhhhhhhhhh hepinizi çokkkkkkk seviyorrrrrrrr veeeeeeeeee :54::54::54:

canım allah dualarınızı kabul etsin inş :16:
el birliği ile tamamlamışsınız keşke bende katılabilseydim...
ama dualarım sizinle biliyorsun inş edilen dualar kabul olur hayırlısıyla bu defa yüzünüz güler bitanem :16::16::16:

bugun eşim celalettin beyin yanında inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelir
cnm hayırlı haberlerle dönsün eşin celallettin beyden inşllhhhh:16::16:
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi çok öpüyorum:54::54::54::54:
cnm inş bol bol sperm bulunur olsun gitisin gitmek istemez insan ama elde olmayınca
kız çıksın da bi daha ki sefere dondurulur güzelim hadi inşşş:16::16:

selam arkadaslar :3:
gecen iki gun karnim agridi nerdeyse dayanamiyordum.bebegime birsey olacak diye cok korktum. ilk gun esim gelince acile gittik.dr bebek gayet iyi sorun gorunmuyor dinlen dedi.oyle deyince butun agrimi unuttum.sonra birgun daha devam etti,simdi cok sukur iyiyim.
netten baktimda rahmin buyumesiyle olabilrmis boyle agrilar.
hafif grip ve bogaz agrim var ins artmaz.:18:
kimsecikler yok gezmelerdeyiz herhalde ohhh:15::15::15:

ENFALcim nasilsin hamilelik belirtileri basladimi,?

canım geçmiş olsun şükür sende bebişinde iyisiniz :nazar:
allaha emanet olun ikinizde canım :16::16::16:

BAHAR canım inan yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.
Hemen seni aradım ama müsait değildin sanırsam.
Sonra sen beni aramışsın ben müsait olamadım.
Ben aradım tekrar görüşemedik.:26:
Bir türlü sesini duyamadım topiğe yazayım dedim tatlım.

görümcen yaptığı hatayı yıllar geçtikçe daha çok anlar ama iş işten geçmiş olur.
Olan eşine ve sana olmuş anladığım kadarıyla.canım benim ya imtihanın ne ağır oldu.
İyide zaten nişanlılarmış zaten düğün olacakmış ….. akıl ermiyor .
Allah kimseyi şeytana uydurmasın da göz göre göre de …..uymak …. Rabbim yardımcınız olsun tatlım. Zaten senin derdin sana yeter ….olan çevredeki iyi insanlara olur bu durumlarda.diğerleri kendi zevklerine bakıyorlar. Neyse canım inan okuyunca sinirlendim
Senin ve eşin için dua ettim. Rabbim sizi düze çıkarsın…
Görüşürüz inş telde……

canım benim çok saol aradın kaç kere ama bi türlü konuşamadık...
benimde dklarım bitti 4-5 gündür arayamıyor kimseyi dönemedim tekrar sana...
dklarım yüklensin ararım ben seni uzun uzun konuşuruz canım...
saol tekrar desteğin için :70:

Allahın selamı hepinizin hepimizin üzerine olsun kardeşlerim,öncelikle transferini olan NURSEN VE ENFAL kardeşlerimin transferleri hayırlı uğurlu olur hayırlı sonuçlar alırlar inşanlah,yangın tehlikesi atlatan TÜLAY kardeşim çok geçmiş olsun Rabbim sizleri korumuş,Allahım bir daha yaşatmasın.tedavideki tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun .

Benden haberlere gelecek olursak ege üniv. hast.beni nisan adetimin ilk günü bekliyormuş ben tahlilerimi falan hepsini hallettim tahlil sonuçlarım maşallah hepsi istenilen aralıkta şimdilk bir sorun görünmüyor ama trensferim henüz olmadı biraz daha zaman var yani mart adetine yetişmedi,fakat biz Ankarada bir doktorla görüştük boşu boşuna egeye git gel yapmayın bizde başlıyalım kısa sürede sonuç alırsınız dediler ,tabi bizim için egeye gidip gelmek çok sorun fakat hayırlısı neyse Allah onu vesile kılsın şifamıza ...Kardeşlerim Allah hepimizin YAR VE YARDIMCISI olsun mutluluklartın en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin :16:

canım seninde tedavin bi sonraki aya kalmış hakkında hayırlısı olsun sonu bebiş olsun iş :49:
dualarım seninle canım inş tek tek hamişler kervanına katılacaksınız :16:
şimdi çıkmam gerekiyor diğer arkadaşlarada yazacaktım ama sonra tekrar girerim artık...

talım şu görümcenden de ne çektiniz yaaaaaaa alalhım akıl versin o kıza ( kusura bakma da ):47::47:
sen kaç sonra gel düğün iste adamlardas yan çizince gene abiiiiiiiiiiii de olucak işmi ya hayırlısıyla şu düğün olsada kırıp dizini kayın pederiyle oturup kocasını beklesin askerden dönüşünüüü:26::26:
cnm çift çizgi bence başlangıç yani anlıcan sen yola devam et gör bak yaradan sana öyle bi mucize gösterecek ki sen bile şokkkk olacaksın o çizgi kopkoyu olup kanda da değerlerimn çıktığı an yakındır bak ben diiyim sana heeeeeeee:52::52:
ah cnm ya borçlar haklısın rabbim dayanma gücü versin ikinizede inş hayırlısıyla iş bulur eşin ne bilim cnm elden bişey gelse de yapabilsek ahh ahhhh:26::26:,ah cnm o duygula bu ara bende de hiççç gitmezler sanki şurda 2 haftadır boğuluyorum bide eşim sağolsun beni zorluyo sinirimi tam oluyo
allahım sonumu hayır etsin bu aralar kaçıp gidesim var diyar diyar hiç deme anlıyorum seni
inş senin mucizene çokkk az bi zaman kaldı göreceksin inşşllhhhh:16:

nursenimmmmmm enfalimmmmmmm canlarımmmmm transferiniz hayırlı olsun :16::16::16:
inş bebeişleriniz sizi hiç bırakmayacak sıkı sıkı tutunacaklar bu defa :49::49:
allahın izniyle ikiniz içinde hem mutluluk gözyaşları döküp hem halay çekicez :64:
allah yardımcınız olsun rabbim beklediğinizden daha büyük mutluluklar nasip etsin inş :16::16::16:

Allah razı olsun canım benim sağol güzel duaların için inşallah tutunmuşlardır bebişlerimiz
canım Rabbim sizin de işlerinizi rast getirsin refaha çıkarsın
bu sıkıntılı günlerinizden tez vakitte kurtulursunuz inşallah
benim de dualarım seninle canım sen üzülme emi
bizler de üzülüyoruz senin için Allah yardımcınız olsun sen ve kocişinin
Rabbim ummadığınız anda versin evladınızı Allaha emanet ol canım.:54::54::54:

sağol cnm allah razı olsun
inş senin için halaylar çekeriz burda bide nursen için
oh arka arkaya halaylarınızı çekelim yaaaaa:21::21::16::16:
inşallah tatlımm inşallah..
bu arada diğer 2 yasini şerifi'de okudum allah kabul etsin..

evet canım bugün 6. günüm inşallah canım hayırlısıyla tutunmuşlardır.

inşallah canım evet Allaha emanet yavrucuklarımız
Rabbim ol dediyse tutunmuşlardır şüphesiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
benim de 8 nisan canım inşallah arka arkaya :49::49: haberlerimizi veririz
ne güzell önce sen sonrada kısmetsee ben veririm arkadaşlara güzel haberleri inşallah..

inş bebişleriniz sizi hiç bırakmayacak sıkı sıkı tutunacaklar bu defa :49::49:
amin canım..
rabbim bütün arkadaşlara bu aşamalara kadar gelmeyi nasib etsin..
benim hiç umudum yokk niyeyseee boşşluktayım sankiii..
bakalım rabbime sıgındımmm bol bol dua ediyorum ..hayırlısı neyse o olsun.:18:
bu arada beylemin de 5.gün embriyosuu aynı gün yanı saatte tarnsferlerimiz oldu..memorial ona test tarihi olarak 6 nisan demiş...
ama bana umut 9 nisan dedi..dayanamazsam bende belkiii 6 nisanda test yapabilirimm:1::1:

canım allah dualarınızı kabul etsin inş :16:
el birliği ile tamamlamışsınız keşke bende katılabilseydim...
ama dualarım sizinle biliyorsun inş edilen dualar kabul olur hayırlısıyla bu defa yüzünüz güler bitanem :16::16::16:

ah şirinem benim cnm olsun
ben seni bilmezmiyim sen herkesler için duanı herdaim edersin cnm benim:54:

Back
X