Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
uzun zamandır giremiyorum takip edemiyorum formu.
ama gelişmelerden haberdar ediyo kızlar çokda güzel gelişmeler oluyo.
ben ilk topiğe üye olduğum zamanlarda hepimiz tedavi görmemize rağmen hiç gelişme yoktu.
şimdi görüyorumki zamanla bir çok insan bu dertten kurtuldu bir çok arkadaşımız hamile yada doğum yaptı.
birilerinin azodan kurtulması hep bizlere umut oldu.
inşallah hepimiz kurtuluruz bu dertten.
biliyorsunuzdur biz 1 senedir saraçoğlunda tedavi görüyoruz.
artık tedavimiz bitti dün eşim memorialde spermiogram yaptırdı.
bugün öğleden sonra sonucu alacağız.
bir mucize bekliyorum 1-2 tanede olsa çıksa dünyalar bizim olacak.
yalnız bir sorun var bulunursa dondurma işlemi uygulatamayacağız.
çünkü bugün tekrar merkeze gitmemiz gerekiyordu orda olmamız gerekiyormuş.
kan fan alıyorlarmış dondurmak için bizimde uçak biletimiz alınmıştı dün akşam dönmek zorunda kaldık.
yani bulunursa eğer çöpe gidecekler.
bulunsunda artık yapılacak bişey yok üzüldüm aslında ama napalım artık.
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi çok öpüyorum[/QU
slm arkadaşım inşallah tedaviniz iyi sonuç verir,bizde yaklaşık beş aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz
siz bir yıl içinde spermiogram yaptırdınız mı sizdeki azosperm nedeni neydi?
merhaba kızlar
ben ilk topiğe üye olduğum zamanlarda hepimiz tedavi görmemize rağmen hiç gelişme yoktu.
şimdi görüyorumki zamanla bir çok insan bu dertten kurtuldu bir çok arkadaşımız hamile yada doğum yaptı.
kan fan alıyorlarmış dondurmak için bizimde uçak biletimiz alınmıştı dün akşam dönmek zorunda kaldık.
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi çok öpüyorum![]()
arkadaşlar bizde konyada baharatçıdan fayda gördük 1 kızım var şükürler olsun bizim sayı yok morfoloji0 hareketler0 hız0 smn0 anormal 198 ölü idi rabbim büyük her şeyin şifası var mevlana hastanesi yanı sina baharatci adı tavsiye ederim su ile 4 ögün ot içtik herkese öyle veriyomuş başından geçmiş
iyiyim canım elhamdülillah bebişlerim de iyilerdir inşallah
inşallah tutunmuşlardır anneciklerine
tutundularsa hiç üzmezler annelerini
senin bebişler nasıl tatlım inşallah onlar da üzmüyolardır annelerini![]()
canımm eşimin tesesinde 2 tüp sperm donduruldu ve merkezz uygun bir zamanda gelip kan vermemizi istedi.merhaba tatliminsaallah gonlunuze gore cikmistir sonuc.
1 2 saate sonucun cikmis olmasi lazim.sperm dondurmayla kanin ne alakasi var anlamadim.bizden boyle birsey istememislerdi.
hadi bizi merakta birakma.
evet canım bugün 6. günüm inşallah canım hayırlısıyla tutunmuşlardır.nursen canım transferin gerçekleşmiş umarım bebişlerin annelerine sımsıkı tutunurlar![]()
inşallah canım tutunmuşlardır..benimkiler de inşallah iyilerdir allaha emanett yavrucuklarımm ..:18::18:
bthcg tarihim 9 nisan.:18:
senin ne zaman ?
iyi geceler kızlar
neler yapıyorsunuz ?
bahar bir süredir girmiyor haber alan var mı?
merak ettim
bugun eşim celalettin beyin yanında inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelir
herkese hayırlı günler olsunnnnnnnnnn
kızlar eşime yasin okumak istediğimde yetişmez diye arkadaşlarıma yazayım bana yardım ederler dedim
ve topiğe yazdım sonra bikaç sayfa bakıpta fazla kimse topikte olmayınca kendimce dedim ki
aaa bu aralar topiğe giren yok benim yasinler kaldı dedim:26::26:BENİ UTANDIRDINIZ KIZLARR
veeeeeeee sonra sizler bana ben okurum deyip bana yardım ettiniz sizin sayenizde yasinlerimi tamamladım
hepinizden allah binlerce kez razı olsun o benim için dua eden dilleriniz hep güzellikler söylesin
ne muradlarınız varsa tez zamanda nasip etsin hemde çifter çifter:13::13:
inşllhhhhhhhhh hepinizi çokkkkkkk seviyorrrrrrrr veeeeeeeeee![]()
cnm hayırlı haberlerle dönsün eşin celallettin beyden inşllhhhhbugun eşim celalettin beyin yanında inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelir
cnm inş bol bol sperm bulunur olsun gitisin gitmek istemez insan ama elde olmayıncamerhaba kızlar
kendinize iyi bakın canlarım hepinizi çok öpüyorum![]()
selam arkadaslar
gecen iki gun karnim agridi nerdeyse dayanamiyordum.bebegime birsey olacak diye cok korktum. ilk gun esim gelince acile gittik.dr bebek gayet iyi sorun gorunmuyor dinlen dedi.oyle deyince butun agrimi unuttum.sonra birgun daha devam etti,simdi cok sukur iyiyim.
netten baktimda rahmin buyumesiyle olabilrmis boyle agrilar.
hafif grip ve bogaz agrim var ins artmaz.:18:
kimsecikler yok gezmelerdeyiz herhalde ohhh
ENFALcim nasilsin hamilelik belirtileri basladimi,?
BAHAR canım inan yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.
Hemen seni aradım ama müsait değildin sanırsam.
Sonra sen beni aramışsın ben müsait olamadım.
Ben aradım tekrar görüşemedik.:26:
Bir türlü sesini duyamadım topiğe yazayım dedim tatlım.
görümcen yaptığı hatayı yıllar geçtikçe daha çok anlar ama iş işten geçmiş olur.
Olan eşine ve sana olmuş anladığım kadarıyla.canım benim ya imtihanın ne ağır oldu.
İyide zaten nişanlılarmış zaten düğün olacakmış ….. akıl ermiyor .
Allah kimseyi şeytana uydurmasın da göz göre göre de …..uymak …. Rabbim yardımcınız olsun tatlım. Zaten senin derdin sana yeter ….olan çevredeki iyi insanlara olur bu durumlarda.diğerleri kendi zevklerine bakıyorlar. Neyse canım inan okuyunca sinirlendim
Senin ve eşin için dua ettim. Rabbim sizi düze çıkarsın…
Görüşürüz inş telde……
Allahın selamı hepinizin hepimizin üzerine olsun kardeşlerim,öncelikle transferini olan NURSEN VE ENFAL kardeşlerimin transferleri hayırlı uğurlu olur hayırlı sonuçlar alırlar inşanlah,yangın tehlikesi atlatan TÜLAY kardeşim çok geçmiş olsun Rabbim sizleri korumuş,Allahım bir daha yaşatmasın.tedavideki tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun .
Benden haberlere gelecek olursak ege üniv. hast.beni nisan adetimin ilk günü bekliyormuş ben tahlilerimi falan hepsini hallettim tahlil sonuçlarım maşallah hepsi istenilen aralıkta şimdilk bir sorun görünmüyor ama trensferim henüz olmadı biraz daha zaman var yani mart adetine yetişmedi,fakat biz Ankarada bir doktorla görüştük boşu boşuna egeye git gel yapmayın bizde başlıyalım kısa sürede sonuç alırsınız dediler ,tabi bizim için egeye gidip gelmek çok sorun fakat hayırlısı neyse Allah onu vesile kılsın şifamıza ...Kardeşlerim Allah hepimizin YAR VE YARDIMCISI olsun mutluluklartın en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin![]()
nursenimmmmmm enfalimmmmmmm canlarımmmmm transferiniz hayırlı olsun
girip yazamadım ama dualarım sizinle bilin
inş bebeişleriniz sizi hiç bırakmayacak sıkı sıkı tutunacaklar bu defa
allahın izniyle ikiniz içinde hem mutluluk gözyaşları döküp hem halay çekicez
allah yardımcınız olsun rabbim beklediğinizden daha büyük mutluluklar nasip etsin inş![]()
inşallah tatlımm inşallah..sağol cnm allah razı olsun
inş senin için halaylar çekeriz burda bide nursen için
oh arka arkaya halaylarınızı çekelim yaaaaa![]()
ne güzell önce sen sonrada kısmetsee ben veririm arkadaşlara güzel haberleri inşallah..evet canım bugün 6. günüm inşallah canım hayırlısıyla tutunmuşlardır.
inşallah canım evet Allaha emanet yavrucuklarımız
Rabbim ol dediyse tutunmuşlardır şüphesiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
benim de 8 nisan canım inşallah arka arkayahaberlerimizi veririz
amin canım..nursenimmmmmm enfalimmmmmmm canlarımmmmm transferiniz hayırlı olsun
girip yazamadım ama dualarım sizinle bilin
inş bebişleriniz sizi hiç bırakmayacak sıkı sıkı tutunacaklar bu defa
allahın izniyle ikiniz içinde hem mutluluk gözyaşları döküp hem halay çekicez
allah yardımcınız olsun rabbim beklediğinizden daha büyük mutluluklar nasip etsin inş![]()
canım allah dualarınızı kabul etsin inş
el birliği ile tamamlamışsınız keşke bende katılabilseydim...
ama dualarım sizinle biliyorsun inş edilen dualar kabul olur hayırlısıyla bu defa yüzünüz güler bitanem![]()