• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selem canlarım dert ortaklarım nasılsınız okuyabildiğim kadarıyla okudum hamiş olan arkadaşlarım rabbim tamamına erdirsin yavrularınızı kucağınızada almayı nasip etsin insalllah bizlerede tattırır mevlam evlat sevgisini eee beni hiç sormuyosunuz ne yapıyorum diye sormayın bende neler oluyo 60 güne yaklaştım adet olamıyorum test yaptık tabiki negatif ama karnımı görenler hamilemisin diye soruyolar karnım çok şişti benki 53 kiloyom dün hastanaeye gittik eşim kayınvalidem le birlikte çok tatlı bir doktordu karnımdan ultrayon çekti bebek yok dedi tabi ben kendimi öyle kaptırmışımki hamileyim diye gözyaşlarımı tutamıyorum ama doktoru görseniz nerdeyse oda benimle birlikte ağlayacaktı sorun ne dedim yumurtalarımda tembellik oluşmuş adet söktürücü verdi ama kullamaya kıyamadım yaaaaaa hamileysem yaaaaaaaaa göremediyse ümityaaa işte perşembe günü bizim cellaledin hocada 3 ayımızdoldu ama ben çoooook hastalandım gidemedim insallah salı günü gideceğiz yaaa öyle canlar işte yine hayal aleminde uçuyorum hepinizi öpüyorum hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalar:16::16:
canım hoşgeldin geçmiş olsun
inşallah rabbim tez vakitte hamişliği yaşatır sana canım
Canlarımm benimmm nasılsınız umarım herkes iyidir.:16::16::16::16:
geçmişi şöyle hızlıca bi okudumm .beni merak eden herkeseee sonsuzz sevgilerr hepinizi seviyorumm.:54::54::54:
beni bu dönemde arayıpp soran tüm arkadaşlarımada teşekürlerrrrrrr:16::16::16::16::16:
ben evime bugün geldim..annemdeydimm sizleri çokk merak ettim ama annemlerde nete giremedimm..
kızlardan haberlerinizi alıyodum ama..:34:
pazar günü transferim oldu çok şükür 2 tane 5. gün embriyosu. transfer ettiler..:52::52::52:
bugün 7. günüm yolu yarıladıkk..bu sefer ilk 3 günümü zor geçirdim ama şimdi daha iyiyimm.
Rabbim inşallah bu sefer hayırlısyla nasip eder..:49::49::49:
DURUDENİZDERYA canım seninde transferin olmuşşş..hayırlı uğurlu olsunn..inşallah rabbim nasip eder.sende güzel haberler verirsin..
Nursen canım benim demek duydunn pıt pıtları gözünaydınn..çokk sevindimmm:52::52::46::46::46::46:
cansunida cnm sende başladın tedaviye hayırlı olsunn telde konuştuk ama burdanda ..yazayım.
inşallah bu sefer herşey çokk daha güzel olurr..:26::26::26:
esma cnm sana ne desemmm azz inan Allah razı olsunn okuyan herkesten allah razı olsunn..çokk duygulandım bitanemmm.
rabbim ettiğiniz dualar hürmetine sizinde kalbinizdekini hayırlıyla versin inşallahhh..:26::26:
canlarım hızlıca okudumm geçmişi kusura bakmayın gözden kaçırdığım varsa afolaa:16::16::16:
bu transferden sonraa biraz zorlu geçtii..bilmiyorum bazen karamsarım bazen olumluyumm karmakarışığm anlayacağınız.
Rabbim inşallah bu sefer nasip eder..bu son olur inşallahhh...:49::49::49::49:
hepiniz dularımdasınız hep dua ettim.Rabbim inşallah hayırlısyla sizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsin.
şimdi kayınvalidemler burdaaa..eşimde bugünn bursaya gidiyo iş için benim yanımda kayınavliemler kalıcakk..
arada girmeye çalışırımm hepiniziii seviyorumm ve kocaman öpüyorummmmm:54::54::54::54::54:

canım hoşgeldin maşallah 1 hafta geçmiş bile transferin üstünden
çoğu gitmiş azı kalmış inşallah senden de güzel haberler :49::49:alacağız ben inanıyorum canım
sağol canım gördüm ben de pıt pıtları şükür Allaha
darısı sana olsun inşallah.

Canlarımm benimmm nasılsınız umarım herkes iyidir.:16::16::16::16:
geçmişi şöyle hızlıca bi okudumm .beni merak eden herkeseee sonsuzz sevgilerr hepinizi seviyorumm.:54::54::54:
beni bu dönemde arayıpp soran tüm arkadaşlarımada teşekürlerrrrrrr:16::16::16::16::16:
ben evime bugün geldim..annemdeydimm sizleri çokk merak ettim ama annemlerde nete giremedimm..
kızlardan haberlerinizi alıyodum ama..:34:
pazar günü transferim oldu çok şükür 2 tane 5. gün embriyosu. transfer ettiler..:52::52::52:
bugün 7. günüm yolu yarıladıkk..bu sefer ilk 3 günümü zor geçirdim ama şimdi daha iyiyimm.
Rabbim inşallah bu sefer hayırlısyla nasip eder..:49::49::49:
DURUDENİZDERYA canım seninde transferin olmuşşş..hayırlı uğurlu olsunn..inşallah rabbim nasip eder.sende güzel haberler verirsin..
Nursen canım benim demek duydunn pıt pıtları gözünaydınn..çokk sevindimmm:52::52::46::46::46::46:
cansunida cnm sende başladın tedaviye hayırlı olsunn telde konuştuk ama burdanda ..yazayım.
inşallah bu sefer herşey çokk daha güzel olurr..:26::26::26:
esma cnm sana ne desemmm azz inan Allah razı olsunn okuyan herkesten allah razı olsunn..çokk duygulandım bitanemmm.
rabbim ettiğiniz dualar hürmetine sizinde kalbinizdekini hayırlıyla versin inşallahhh..:26::26:
canlarım hızlıca okudumm geçmişi kusura bakmayın gözden kaçırdığım varsa afolaa:16::16::16:
bu transferden sonraa biraz zorlu geçtii..bilmiyorum bazen karamsarım bazen olumluyumm karmakarışığm anlayacağınız.
Rabbim inşallah bu sefer nasip eder..bu son olur inşallahhh...:49::49::49::49:
hepiniz dularımdasınız hep dua ettim.Rabbim inşallah hayırlısyla sizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsin.
şimdi kayınvalidemler burdaaa..eşimde bugünn bursaya gidiyo iş için benim yanımda kayınavliemler kalıcakk..
arada girmeye çalışırımm hepiniziii seviyorumm ve kocaman öpüyorummmmm:54::54::54::54::54:

öncelikle herkese iyi geceler FLZciğim hoş geldin tek gittin üç geldin inş.taransferin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.Rabbim hakkımızda hayırlı ise onları bizlere bağışlasın hayırlı haberler almayı nasip etsin,bizimde 1 mayısta transfer yapıldı ,sonucu hakkında hiçbir fikir yürütemiyorum fakat tedavimiz egedeki kadar uzamadı o bile beni rahatlattı gitgel otellerde harap oluyorduk onları yaşamadık en azından daha az yıprandık ,elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz şimdi tevekkül zamanı Rabbimden gelene razıyım o neylerse güzel eyler Allah kimseyi bu yolda koymasın Allaha emanet ol hayırlı haberllerle gel dualarında benide unutma kardeşim:16:

1 haftalık bir aradan sonra herkese merhaba,
hepinizi çok özledim.
ve filizim güzel haberini okudum.çooook güzel bir süpriz yapmışsın.:46::46::46::46::46::46:::52::52::52::52::52:
aferin kız sana.hadi bakalım yarılamışsın inşallah.rabbim hepimize böyle güzel süprizler vermeyi nasip etsin kuzum.daha güzel haberlerini almak dileğiyle inş.

Nursencim senden nevar ne yok,nasıl gidiyor,bebişinle aran nasıl.rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

kızlar sizden Ermiş aktarın ve Geylani aktarın telefon numarasını rica edecem.1 ayı bitidik inşallah.sipariş verecem numaraları yazılı olan kağıdı bulamıyorum.yardımlarınızı en acilinden bekliyorum inş.
buarada Baharımız nerde ya.

hepinizi çok özledim.
ve filizim güzel haberini okudum.çooook güzel bir süpriz yapmışsın.:46::46::46::46::46::46:::52::52::52::52::52:
aferin kız sana.hadi bakalım yarılamışsın inşallah.rabbim hepimize böyle güzel süprizler vermeyi nasip etsin kuzum.daha güzel haberlerini almak dileğiyle inş.

Nursencim senden nevar ne yok,nasıl gidiyor,bebişinle aran nasıl.rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

kızlar sizden Ermiş aktarın ve Geylani aktarın telefon numarasını rica edecem.1 ayı bitidik inşallah.sipariş verecem numaraları yazılı olan kağıdı bulamıyorum.yardımlarınızı en acilinden bekliyorum inş.

geylaninin tlf: 0212 451 70 91
ermiş aktarın tlf : 0216 341 41 76 :34::34:

geylaninin tlf: 0212 451 70 91
ermiş aktarın tlf : 0216 341 41 76 :34::34:

ah Cemrem nasıl iyilik yaptın bana.çok saol kuzum.geçen hafta halletmem gerekiyodu,misafirim vardı o telaşede arayamadım,bugün halledeyim dedim telefon numaralarının yazılı olduğu kağıdı bulamadım.
Hakikaten çooooook teşekkür ederim.allah razı olsun.rabbim de sana güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin inşalllah.kocaman öptüm.

hepinizi çok özledim.

hoş geldin sevalcim iyiyim şükür canım bebeğim de büyüyo Rabbimin izniyle iyiyiz,mutluyuz bebişimle
bugün kontrolüm var bakalım görücem inşallah bebeğimi ne kadar büyümüş bakalım sıpa :)

Herkese selamlar. Ben 33 yaşındayım, eşim 36 yaşında. 8 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı. Çünkü eşim tedavi olmaya yanaşmıyor :( en son eşime azospermi teşhisi kondu ve ameliyat olması gerek ama yok bekleyelim hala diyor. Daha neyi beklicez bilmiyorum yardım edin onu nasıl ikna edebilirim :((

bendeeeeeee:52::52::52::52::52::52:
inşallah cnm benim inşallahhhhhh:26::26::26::26:
a.s söylerim cnm şimdi yemek yapıyooo:1::1::1::1::1::1:
eşim gidiyo bursaya bu gece onlarlayımmm:1:

Slm fistigim nasilsin bitanem??
Söylede iyi yemekler yapsin benim güzel arkadasima ve biricik yegenlerime...
Allah kavustursun bitanem..
Kendine dikkat et öpüyorum fistigim...

hepinizi çok özledim.

sevalimmmmm canımm benimmm.:70::70::70:
evt cnm süpriz oldu ...yoluda yarıladık çok şükür ama gelde bana sorrrr:27::27:
inşallah bitanem sizinde güzel haberlerinizi okuyacağızzzzz inanıyorummmmmmmmm benn:16::16::16:

Herkese selamlar. Ben 33 yaşındayım, eşim 36 yaşında. 8 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı. Çünkü eşim tedavi olmaya yanaşmıyor :( en son eşime azospermi teşhisi kondu ve ameliyat olması gerek ama yok bekleyelim hala diyor. Daha neyi beklicez bilmiyorum yardım edin onu nasıl ikna edebilirim :((

aleykumselam hosgeldin.:16::16:
oncelikle gecmis olsun azosperm nedeni bellimi? iyi bir urolog dr la gorusun. varikosel(damar genislemesi) olabiliyor.MIKROTESE ameliyatiyla bebegine kavusan cok oluyor.:emir_bebek::emir_bebek:
beklemeye hic vaktiniz yok.bir kadinin en dogal hakkidir anne olmayi istemek.tabi RABBIMin izniyle.
ona sor bakalim senin bir problemin olsa yinede bekleyelim dermiydi. bu erkekler icin cok zor bir durum once kabullenmesi gerekir.insaallh bir caresi vardir. hemen tedaviye baslamaniz gerek.insaallah sizde anne baba olursunuz canim hayirlisi ile.

Slm fistigim nasilsin bitanem??
Söylede iyi yemekler yapsin benim güzel arkadasima ve biricik yegenlerime...
Allah kavustursun bitanem..
Kendine dikkat et öpüyorum fistigim...

iyiyimmm bitanemmmmmm...:70::70:
yatıyom kalkıyomm başkada bişey yok ..herşeyi kayınvalidem yapıyo sağolsunn..bende öyle ayaykta dolanıyorum yanındaa:1::1::1::1: hep yatmakta istemiyorummm..
dün yaptı yemekleri ..bugün bakalım neler yapıcak canımda hiç bişey istemiyokii..söylesemm:19::19::19::19:
sağoll bitanemmmmmm akşama burda olucak inşallah..:48::48:
bursayı eşim çok beğenmiş.. gelelim mutlaka dedi bana ben küçükken görmüştüm çok beğenmiştim eşim ilk gördü çok hoşuna gitmiş burayada çok yakın 3 saatte giddi..bende en yakın zamanda gitmek istiyorum bana diyo ne getirim bursanın neyi meşhur kız.
kestane şekeri diyolar ama başka ne bilmiyorumm..:21::21::21::21:
sen nasılsınnnnnnnn tatlımmmmmm..:16::16:

iyiyimmm bitanemmmmmm...:70::70:
yatıyom kalkıyomm başkada bişey yok ..herşeyi kayınvalidem yapıyo sağolsunn..bende öyle ayaykta dolanıyorum yanındaa:1::1::1::1: hep yatmakta istemiyorummm..
dün yaptı yemekleri ..bugün bakalım neler yapıcak canımda hiç bişey istemiyokii..söylesemm:19::19::19::19:
sağoll bitanemmmmmm akşama burda olucak inşallah..:48::48:
bursayı eşim çok beğenmiş.. gelelim mutlaka dedi bana ben küçükken görmüştüm çok beğenmiştim eşim ilk gördü çok hoşuna gitmiş burayada çok yakın 3 saatte giddi..bende en yakın zamanda gitmek istiyorum bana diyo ne getirim bursanın neyi meşhur kız.
kestane şekeri diyolar ama başka ne bilmiyorumm..:21::21::21::21:
sen nasılsınnnnnnnn tatlımmmmmm..:16::16:

Iyi yapiyosun fistigim yat dinlen arada dolas..
Helal olsun kadina sevindim sana iyi bakmasina..
Bursa guzeldir fistigim ben ordayken gelinde bol bol gezeriz..
Bursanin kestane sekeri ozdilek havlusu birde seftalisi meshurdur...
Sen kafkas pastanesinden 2turlusundende kestane sekeri iste tatlim...
Yarasin yegenlerime...
Bende iyiyim fistigim bi degisiklik yok...

Iyi yapiyosun fistigim yat dinlen arada dolas..
Helal olsun kadina sevindim sana iyi bakmasina..
Bursa guzeldir fistigim ben ordayken gelinde bol bol gezeriz..
Bursanin kestane sekeri ozdilek havlusu birde seftalisi meshurdur...
Sen kafkas pastanesinden 2turlusundende kestane sekeri iste tatlim...
Yarasin yegenlerime...
Bende iyiyim fistigim bi degisiklik yok...

Evt cnm iyiler Allah razı olsun onlardan...
ahh keşke cnm sen ordayken gelebilsemmmmmmm o kadar güzel olurkii..:52::52:
kısmet bellimi olur geliriz belkii..bitanemm
söyledim cnm kestane şekerini almışş..:21::21:
hamişlerimizin canı çekmez inşallahhhhh:71::71:
yarasın kuzucuklarıma inşallahhhhhhhh:1:
iyi tatlım sevindim iyi olmanaa öpüyorummmm görüşmek üzereeeee
:54::54::54::54:

sakın beklemeyin cnm...ben 34,eşim 35 yaşında...ama ilk evlendiğimizden beri biliyoruz azosperm olduğumuzu...doktorlar olmaz dicek diye hep korktuk.bu korkuyla doktora gitmedik yıllardır...herkese çocuk istemiyoruz dedik..zaman hem dost hem düşman...bekledikçe yaşımız da geçti,çünkü aynı korku eşimde de vardı...en sonunda bir arkadaşım uzun uğraşyan sonra hamile kaldı ve bana kızdı...daha ne bekliyosunuz arkadaşım bak yaş geçiyo falan filan baya konuştuk.akşam eşime anlattım"bak,onlar bile uğraştı,en sonunda oldu,bize kzııyo,beklemeyin diyo"dedim...eşim o gazla işyerinden rapor alıp doktora gitmiş,açık açık herşeyi anlatmı,doktor da bizi hemen gataya sevketti...sizi bekletmeme gerek yok,rapo falan uğraşmayın demiş sağolsun...yani biz 8 yıllık evliysek 6 yıl sonra başladık bu işlere çoook geç...ilk yıl başlasaydık belki imdiye kadar olurdu çoktan 2 negatif deneme yaptık...şimdi 3.yü yapıcaz işlerimizi halledince inşallah...ayrıca eşim micro tesede çıkmıcak diye çok çok üzülüyodu...çıkınca cesater geldiona biliyo musun...çünkü kendini eksik hissediyodu hep,,,şu an çok cesaretli yani...bak bizimki bile yeniden ameliyat olcak..çünkü spermlerimiz bitmek üzere,il değişltirdik,yeni merkez falan bulunca inşallah ameliyat olucak büyük ihtimalle cnm...üzülmeyin çııkma,sperm çıkma ihtimali de var,yıllar önce bu biletıpta imkansızdı...eşine söyle ZAMAN HEM DOST HEM DÜŞMAN.şimdiki aklım olsa bırak 6 yılı 1 yıl bile beklemezdim ! zaten durumunuz belli,neyi bekliceksiniz ki...bir an evvel harekete geçmek lazım cnm...sen eşini tatlı dille ikna etmeye çalış cnm...umarım bian evvel başlarsınız...,haberleşelim...

sevalimmmmm canımm benimmm.:70::70::70:
evt cnm süpriz oldu ...yoluda yarıladık çok şükür ama gelde bana sorrrr:27::27:
inşallah bitanem sizinde güzel haberlerinizi okuyacağızzzzz inanıyorummmmmmmmm benn:16::16::16:

sizler normal hayattada tanışıyormusunuz ??? maşşallah muhabbetiniz ne güzel benide alınnnnn :)))

sizler normal hayattada tanışıyormusunuz ??? maşşallah muhabbetiniz ne güzel benide alınnnnn :)))

tatlım bazıları tanışıyor faceden bazıları misal ben 3 arkadaşımla hastane. buluşup tanıştım
çoğunu da hiç görmedim
yani anlıcan burda tanış tanışma herkes sanki 40 yıllık ahbap gibiyizzz
gel şekerim seninlede 40 yıllık arkadaş oluruz güzelim senin sorun ne anlat cnm bize:34:

bende eşimi çok zor ikna ettim o kadar zor ki ayrılma noktasına geldik.ailesi tutturmuşlar durun durun daha gençsiniz olur bilmem kimin 8 sene olmadı millet masus 10 sene çocuk yapmıyor ne aceleniz var ya anlayamadığım bize bi faydaları olmaycak bari oğullarının aklına girmesinler zaten adam korkuyor tese ameliyatından yani çok zor günler geçirdim en sonunda kesin tavırlı oldum tedavi olcaksın diye umut tüp bebekten randevu aldım inan o randevuya götürmek bile çok zordu tedvinin sonuna kadar zorlandım çocuk gibi idare ettim her hareketini ve kazanan ben oldum eşim tese ameliyatından sonra bilseydim bu kadar kolay olacağını onca sene beklemezdim hemen yaptırırdım dedi...evet şimdi beklediğine bu mutluluğu ertelediğine pişman ama zaman geri akmıyor..rabbim yardımcın olsun

Evt cnm tanışıyoruz çoğunlaaa..ben yani tanıyorumm.
geçen sene burdan 4 arkadaşla umut tüp bebekte yüzyüze tanıştık evimdede misafirde ettim..
cemremle birbirimize gidip geldik..daha başka arkadaşlarımlada dışarda buluştummm.
hepsi çokkk iyilerrrr:16::16::16::16::16:
muhabettimiz ger.ekten çokk güzelllll.
tabiki alırız cnm ne demekkkkk nerde oturuyosun sennnnnnn:27::27::27:

Back
X