- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
canım hoşgeldin geçmiş olsunselem canlarım dert ortaklarım nasılsınız okuyabildiğim kadarıyla okudum hamiş olan arkadaşlarım rabbim tamamına erdirsin yavrularınızı kucağınızada almayı nasip etsin insalllah bizlerede tattırır mevlam evlat sevgisini eee beni hiç sormuyosunuz ne yapıyorum diye sormayın bende neler oluyo 60 güne yaklaştım adet olamıyorum test yaptık tabiki negatif ama karnımı görenler hamilemisin diye soruyolar karnım çok şişti benki 53 kiloyom dün hastanaeye gittik eşim kayınvalidem le birlikte çok tatlı bir doktordu karnımdan ultrayon çekti bebek yok dedi tabi ben kendimi öyle kaptırmışımki hamileyim diye gözyaşlarımı tutamıyorum ama doktoru görseniz nerdeyse oda benimle birlikte ağlayacaktı sorun ne dedim yumurtalarımda tembellik oluşmuş adet söktürücü verdi ama kullamaya kıyamadım yaaaaaa hamileysem yaaaaaaaaa göremediyse ümityaaa işte perşembe günü bizim cellaledin hocada 3 ayımızdoldu ama ben çoooook hastalandım gidemedim insallah salı günü gideceğiz yaaa öyle canlar işte yine hayal aleminde uçuyorum hepinizi öpüyorum hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalar![]()
inşallah rabbim tez vakitte hamişliği yaşatır sana canım
Canlarımm benimmm nasılsınız umarım herkes iyidir.
geçmişi şöyle hızlıca bi okudumm .beni merak eden herkeseee sonsuzz sevgilerr hepinizi seviyorumm.
beni bu dönemde arayıpp soran tüm arkadaşlarımada teşekürlerrrrrrr
ben evime bugün geldim..annemdeydimm sizleri çokk merak ettim ama annemlerde nete giremedimm..
kızlardan haberlerinizi alıyodum ama..
pazar günü transferim oldu çok şükür 2 tane 5. gün embriyosu. transfer ettiler..
bugün 7. günüm yolu yarıladıkk..bu sefer ilk 3 günümü zor geçirdim ama şimdi daha iyiyimm.
Rabbim inşallah bu sefer hayırlısyla nasip eder..
DURUDENİZDERYA canım seninde transferin olmuşşş..hayırlı uğurlu olsunn..inşallah rabbim nasip eder.sende güzel haberler verirsin..
Nursen canım benim demek duydunn pıt pıtları gözünaydınn..çokk sevindimmm
cansunida cnm sende başladın tedaviye hayırlı olsunn telde konuştuk ama burdanda ..yazayım.
inşallah bu sefer herşey çokk daha güzel olurr..:26::26::26:
esma cnm sana ne desemmm azz inan Allah razı olsunn okuyan herkesten allah razı olsunn..çokk duygulandım bitanemmm.
rabbim ettiğiniz dualar hürmetine sizinde kalbinizdekini hayırlıyla versin inşallahhh..:26::26:
canlarım hızlıca okudumm geçmişi kusura bakmayın gözden kaçırdığım varsa afolaa
bu transferden sonraa biraz zorlu geçtii..bilmiyorum bazen karamsarım bazen olumluyumm karmakarışığm anlayacağınız.
Rabbim inşallah bu sefer nasip eder..bu son olur inşallahhh...
hepiniz dularımdasınız hep dua ettim.Rabbim inşallah hayırlısyla sizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsin.
şimdi kayınvalidemler burdaaa..eşimde bugünn bursaya gidiyo iş için benim yanımda kayınavliemler kalıcakk..
arada girmeye çalışırımm hepiniziii seviyorumm ve kocaman öpüyorummmmm![]()
canım hoşgeldin maşallah 1 hafta geçmiş bile transferin üstünden
çoğu gitmiş azı kalmış inşallah senden de güzel haberler

sağol canım gördüm ben de pıt pıtları şükür Allaha
darısı sana olsun inşallah.