• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar anneler günü geliyorya anneme ne hediye alsam diye nette dolanırken bir şey buldum çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşım dedim İyilik Hediye Et

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet birazda olsun küçülmüş en azından şimdilik ameliyat olmaktan kurtuldum doktor bir paket embriyoyu açıcam ne çıkarsa bahtına dedi tutunma olmazsa üzülmek yok dedi birde eğer hamile kalmazsan ikinci paketi açmam ameliyat olursun dedi hakkımda hayırlısı olsun duaların için canı gönülden amin diyorum rabbim sanada nasip etsin bu aşamalara gelmeni ve hamiş olmanı dualarınızla zaten buralara kadar geldik benim her zaman dualarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum allah razı olsun:54::54::54::54::54:

canım miyom bendede var doktora gittim tüp bebek yaptırcaksan ameliyat olma dedi ameliyat sonunda rahimde yapışıklık olur dedi yani seninkide benim gibi rahim dışında galiba içinde olunca sakıncalı olurmuş fakat rahim dışındakiler pek zararlı olmaz dediler bilmiyorum inşallah öyle olur bende hangi doktora inanacağımı şaşırdım ama inanmaktan başka çaremiz yok inşallah seninde hamiş haberini alırız canım..

Flzask canim transferinin oldugunu okudugumda bebegi ilk anleler gunu hediyesini verecek diye gecmisti icimden
Cok sevindim hamilelik haberini okuyunca allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Gozun aydin hayirli olsun canim:16:

Flzask canim transferinin oldugunu okudugumda bebegi ilk anleler gunu hediyesini verecek diye gecmisti icimden
Cok sevindim hamilelik haberini okuyunca allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Gozun aydin hayirli olsun canim:16:

sağol canımmm gerçekten en büyük hediyeeeeeeeeee oldu.
inşalah devamıda gelirrrrr..:26::26::26::26:
rabbimmmm isteyen herkese yaşatsınnnnnnn :26::26::26:

canım sizdeki sorun neydi? benim eşimde dün test yaptrdık sıfır sperm canlı cansız hiç yok çok ağladım dün cok .allah hayrlı etsn inşallah sennkini

cnm bizdede bildiğimiz bi sorun yoktu .eşim azospermi hiç sperm görmedik testlerde ama nedeninde hiç bi doktor
söylemedi.eşim 3 kere tese ameliyatı oldu onlarda hep bulunuyodu sprem ama normal çıkış yoktu..
işte rabbim sonunda nasip etti inş tamamına erdirir..
Rabbim bu yolda kolaylık versin iyi doktorlarla karşılatırsın inşallahhhh sizde kurtulursunuzzzzzz..:26::26::26:

flazsk cnm ağlıyorum seninle opu zamanlarımız geldi yaşadıklarım sevinçtn ağlıyorum cnm benim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

flazskcım 3 4 gündür giremiyorum bugün test günün diye girdim dualarla inşallah hamişsin

canımm benimmmmm kıyamammmm:16::16::16::16::16:
çok şükürrrrr cnm gördüm bugünleride inan geçen tedavide hamiş olan diğer topikteki arkadaşlarımı görünce bende bi tuhaf oluyodum
onlar şimdi doğum yapacaklar nerdeyse, herşeyin bi zamanı var işteee..
rabbim inş bu sefer sanada nasip eder.
trasnferden sonra gönderdiğin mesajıda aldım cnm ama geri dönemedimmmmm :16::16::16::16:

canlarımmmmm ben hala inanamıyorummmmmmm yerdemiyim göktemiyim bilmiyorumm..:53::53::53::53:
kafam durdu sankiiiiii..insan seneler sonra o kadar olumsuzluktan sonra böyle bi haberde inanası gelmiyo ...
sizlerin desteği duaların sayesindeee geldik buralaraa..:16::16::16::16:
beni inanıyorumm...sırayla herkes olucakkkkkk yaşayacak o duyguları.
bizler zor elde ettiğimiz içinnnnnnn hamileliğin her aşamasını tedirgin geçiriyoruz ben bile şimdiden herşeyi kafaya takıyorum ilerleyen zamanda nasıl olucak bilmiyorummm:19: inşalla sorunsuz bi hamilelik geçiririmm..
sizleriiiiii çokk seviyorummmmm..iyiki varsınızzzzzz..:29::29::29::29::29::29::29::54::54::54::54::54::54:

Canim benim yaaaa yurekten inaniyordum sizlerin de yasayacshinizi
Bu mutl gunleri.....ay cok sevindim ya cok dikkat et kendine ibsallah
Sen de benim gibi sorunsuz bir hamilelik gecirirsin darisi da diger tum
Arkadaslara insallah.....hergun dua ediyorum herkese nasip olsun bu
Bu mutluluk diyorummmm....

canımm benimmmmm kıyamammmm:16::16::16::16::16:
çok şükürrrrr cnm gördüm bugünleride inan geçen tedavide hamiş olan diğer topikteki arkadaşlarımı görünce bende bi tuhaf oluyodum
onlar şimdi doğum yapacaklar nerdeyse, herşeyin bi zamanı var işteee..
rabbim inş bu sefer sanada nasip eder.
trasnferden sonra gönderdiğin mesajıda aldım cnm ama geri dönemedimmmmm :16::16::16::16:

benim en gıpta ettiğin sen hamişsin bana dua et lafı artık peşindeyimmmm bana dua et cnm benim benimde tedavime az kaldı neler yedin ne yaptın hepsini alacağım senden neyanında olaydım sana sarıldaydımmm çok sevindimmmmmm:54::54::54:

Soyle gecmise baktim cok guzel haberler okudum filizask hamile
Cok sevindim senin de esin ise girmis cok mutlu oldum cunku tedavi de
Olabileceksin insallah sira sende bu yaz insallah seni de okuycam burdan
Hamileyim yazdiginiiiii...diger arkadaslara da nasip olur insallahhhh....hepiniz icin
Duaciyim......

benim en gıpta ettiğin sen hamişsin bana dua et lafı artık peşindeyimmmm bana dua et cnm benim benimde tedavime az kaldı neler yedin ne yaptın hepsini alacağım senden neyanında olaydım sana sarıldaydımmm çok sevindimmmmmm:54::54::54:

canımmmm ya etmezmiyimmmmmm siz hep dualarımdasınız bebişlerimle size dua ediyorum inşallah arkadaşlarımada nasip et diyee..tamam cnm sen başla hayırlısıylaaaa hepsini konuşuruz..
olsun cnm yanımda olamasınızda gönüllerimiz birrrrrrr:16::16::16::16:

Canim benim yaaaa yurekten inaniyordum sizlerin de yasayacshinizi
Bu mutl gunleri.....ay cok sevindim ya cok dikkat et kendine ibsallah
Sen de benim gibi sorunsuz bir hamilelik gecirirsin darisi da diger tum
Arkadaslara insallah.....hergun dua ediyorum herkese nasip olsun bu
Bu mutluluk diyorummmm....

sağolllllll cnmmmmm..inşallah bende ilerki zamanları sorunsuz geçiririmm..:26:
evt bende inanıyorummm yavaş yavaş herkes kurtulucakkkkkkk:52::52::52:

herkese hayırlı Allahın selamı hepimizin üzerine olsun baharcığım DENİZBULUT KARDEŞİMİZİN 238 AYETEL KURSİSİ OKUNDU Allahım dileğini muradını versin niyetini kabul etsin hayırlısı ile yakın zamanda bebeklerini :emir_bebek::emir_bebek:nasip etsin :16:

bahar canım eşin işe girmiş hayırlı olsun çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebişimiz de gelir :46:

Back
X