• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üşüttüm galiba nane limon içtim biraz daha iyiyim
çok saol canımm taze hamişimiz siz nasılsınız ?
eşin geldimi ?

iyi yapmışsın ..inşallah çabucak düzelirsin tatlım..:16::16::16:
bizde iyiyizz...cnmm ..eşim geldiiiiii...:31::31::31:

üşüttüm galiba nane limon içtim biraz daha iyiyim
çok saol canımm taze hamişimiz siz nasılsınız ?
eşin geldimi ?

geçmiş olsun esma,istanbula gittiğnizden beri aklımdasın inan bir türlü fırsatım olmadı aramaya canım sınav koşturmacasından,buraya da giremedim bayadır ,ben müsait olduğumda da vakitsiz olduğu için arayamadım göürşürz bi ara canım :)

flaskz arkadaşım tebrik ederim seni de anne olacaksın inşallah Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere..

kızlar günaydınnn
bu cuma günün de hepimizin muradı gerçekleşsin inşllhhhhhhhhhh
:16::16::16::16::49::49::49::49:

Hepimizin günü aydın olsun ins canım arkadaslarım mubarek cuma gununde su bos gecen gunlerımız bıtsın dualarımız kabul olsun bızlerde kavusalım meleklerımıze

iyi yapmışsın ..inşallah çabucak düzelirsin tatlım..:16::16::16:
bizde iyiyizz...cnmm ..eşim geldiiiiii...:31::31::31:

bugün dha iyiyim canım doktora gittim antibiyotik verdi
içince kendime geldim
canım eşin nasıl davrandı sana..çok meraklıyımda ben neler yaptınız bakıyım :52::52::52::52:
çok güzel anlardır.. inşş bizde yaşarız o günleri senin gibi :16::16::16:
bize dua et canım hamişlerin duası kabul olur :34::34::34::34:

günaydın arkadşım Allah hayırlı uğurlu sağlıklı huzurlu eylesin senide bebğinide
maşallahh :nazar:
sende umutlarımızı filizlndirdin şu mübarek günde Allah tamamına erdirsin mutluluğunu inşallahh

sağol cnm alllah razı olsunn..Rabbim isteyen herkee yaşatsınn..

bugün dha iyiyim canım doktora gittim antibiyotik verdi
içince kendime geldim
canım eşin nasıl davrandı sana..çok meraklıyımda ben neler yaptınız bakıyım :52::52::52::52:
çok güzel anlardır.. inşş bizde yaşarız o günleri senin gibi :16::16::16:
bize dua et canım hamişlerin duası kabul olur :34::34::34::34:

iyi olmana sevindim cnmmmmm..:16:
eşim nasıl olsunnnnnnn şaşkınnnnn sevinçliiiiii hala inanamıyoruz..
üstüme çok titriyooooo.sonuçu aldığımız dün o işteydi eve geldi akşammmmm birbirmize sarıldıkk.:48:

sonrasında zaten hep karnımla konuşuyooooooo seviyoo:1::1::1::1:
yanibi hamile kalmak insanı nasıl değiştiriyo gerçektennn:27::27::27::27:
ahh o kadar bekletikkkkkk neler yaşadıkkk herşeyin bi zamanı varmış işte..

sağol cnm alllah razı olsunn..Rabbim isteyen herkee yaşatsınn..

iyi olmana sevindim cnmmmmm..:16:
eşim nasıl olsunnnnnnn şaşkınnnnn sevinçliiiiii hala inanamıyoruz..
üstüme çok titriyooooo.sonuçu aldığımız dün o işteydi eve geldi akşammmmm birbirmize sarıldıkk.:48:

sonrasında zaten hep karnımla konuşuyooooooo seviyoo:1::1::1::1:
yanibi hamile kalmak insanı nasıl değiştiriyo gerçektennn:27::27::27::27:
ahh o kadar bekletikkkkkk neler yaşadıkkk herşeyin bi zamanı varmış işte..

canım tekrardan tebrik ediyorum ,benim hamileliğim zor geçti inşAllah sen bu zorlukları yaşamazsın zevkini çıkara çıkara hamileliği yaşa azmı bekledik ama diymi. evet ben test ettiğin gün topiğe girdim fakat seninde fark ettiğin gibi görmemişim.birde test günün cuma biliyorum ya ondanda sıra sıra sayfalara bakmadım.kendine bundan sonra çok dikkat et öyle ağır temizlikler, uzanıp cam kapı sileyim eğilerek iş yapayım ağır kaldırayım falan deme. ihtiyacın kadar iş yaparsın ayak üstü yemek toparlamak gibi ,yürüyüş iyi geliyor ama, ben çok sorun yaşamama rağmen yürümeyi hiç bırakmadım.ben bir daha topiğe uzun süre gelemem herhalde perşembe günü hayırlısıyla doğumum olsun, surun yaşamam inşAllah sağ sağlim yavrumuda kuçağıma alayım son günler korkarak geçiyor.duanı eksik etme benden .Allaha emanet ol.:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım hiç duamı eksik edrmiyim elimde koçaman bir liste var .sizde perşembe günü dua etmeyi unutmayın biliyorsunuz benimde doğumum o gün.seninde pazartesi günü test günün diymi Rabbim boş çevirmesin filiz gibi sense mutluluk halayları cek.Allaha emanet olun.:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

arkadaşlar unutmadan yarın mubarek üç ayların başlangıcı hepimize hayırlar getirsin .bol bol dua edelim tesbih çekelim birbirimizede nasiplendirelim kimin duası kime geçer belli olmaz.:49::49::49::49::49::49::49::49::kkk::72:

canım tekrardan tebrik ediyorum ,benim hamileliğim zor geçti inşAllah sen bu zorlukları yaşamazsın zevkini çıkara çıkara hamileliği yaşa azmı bekledik ama diymi. evet ben test ettiğin gün topiğe girdim fakat seninde fark ettiğin gibi görmemişim.birde test günün cuma biliyorum ya ondanda sıra sıra sayfalara bakmadım.kendine bundan sonra çok dikkat et öyle ağır temizlikler, uzanıp cam kapı sileyim eğilerek iş yapayım ağır kaldırayım falan deme. ihtiyacın kadar iş yaparsın ayak üstü yemek toparlamak gibi ,yürüyüş iyi geliyor ama, ben çok sorun yaşamama rağmen yürümeyi hiç bırakmadım.ben bir daha topiğe uzun süre gelemem herhalde perşembe günü hayırlısıyla doğumum olsun, surun yaşamam inşAllah sağ sağlim yavrumuda kuçağıma alayım son günler korkarak geçiyor.duanı eksik etme benden .Allaha emanet ol.:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sağol cnm benimmmmm..evt hep söylüyodum zor geçiryodum diyee ..neyseki sonuna geldin az kaldı yavrunu kucağına almana..
evt cnm test günüm cumaydı ama ben 8. gün idrar testinde ikinci çizgiyi görünce onuncu günde yapmak istedim dayanamadımm.
yok cm hiç öyle ağır bi iş yapmıyorum ya yatıyorum biraz dolaşıyorum ufak tefek işlerimi yapıyorum sadece..
oyyyyyy kuzucukla ilgilenirsinnnnn zaten uzun bi süre cnm..:16::16::16::16:
inşallah sorunsuz bi doğum geçirip yavrunu kucağına alırsın cnm..:26::26::26::26::26:

Cumanız mübarek olsun . bu mübarek gün ve Kabed yapılıp kabul olan dualar hirmetine ALLAH dualarınızı kabul etsin arkadaşlar.
ALLAH’ım Senden güzel isimlerin hürmetine istiyorum….
Hem dünyada hemde ahirette iyilik ve güzellikler ver…
ALLAH’ım dertli olanların derdine derman ol…
Hasta olan tüm kullarına şifalar ver…
Borçlu olan kullarına edalar nasip eyle…
Rızık sıkıntısı içinde olan tüm kullarına bol helal rızıklar ver…
Senden muradı olan tüm kullarının haklarında hayırlı olan dileklerini kabul et…
Sevdiği olup kavuşmak isteyen kulların var eğer kavuşmalarında hayır varsa kavuştur….
Evliliklerinde huzur olmayan,mutluluk olmayan yuvalar var ALLAHım.
Yuvalarına huzur ver,birbirlerine “Vedud” ismin hürmetine sevgi ver….
Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat ver,hayırlı evlat eyle onları…
Okula giden çocuklarımıza başarılar ver,zihin açıklığı ver…
Şeytana uymuş kötü yollara düşen kulların var,onlara doğru yolu göster hidayet ver….
Kötü alışkanlıkları olan kulların var ALLAHım! Onları bu alışkanlıklardan kurtar…
ALLAHım dünyanın neresinde darda olan sıkıntıda olan kulun varsa onları selamet çıkar.
şu an dünyanın dört bir yanında zor durumda olan, zulüm gören kullarını düşmanın şerrinden koru,onlara yardım et ALLAH’ım..
Bizleri sevdiklerinle birlikte eyle..Bize sonsuz sevgini ver ALLAH’ım..
Bizleri senin yolundan ayırma,Senin rızanı kazandır…
Bildiğimiz ve bilmediğimiz senin daha iyi bildiğin tüm kötülüklerden Sana sığınıyoruz…. Amin…

ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108 :emir_bebek::emir_bebek:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108 :emir_bebek::emir_bebek:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

canımmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm ayyyyyyyyyy

ben çokkkkkkk heeycanlandım çokkkkkkkk şükür rabbimeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:
değerinde iyi cnmmmmmmm.
Rabbim tamamına erdirsin sende benim gibi erken yapanlardansınnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyy
2 gün erken öğrenmiş oldukkkkkkkkkk:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::

ayyyyyyyy aynı zmaanlarda doğururuz inşallah sorunsuz geçiririz cnm hamileleiklerimiziiiiiiiiiiiiiiiii:49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::32::32::32::32::32::32::32:

Back
X