- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flzaşk canım maşallah subhanallah değerin katlanmış ikizlerimiz geliyor hayırlısıyla kesesinide göreceksin kalp atışlarınıda duyacaksın Allah'ın izniyle annesiinan arkadaşım içim içime sığmıyor sen nasılsın tahmin bile edemiyorum :118::118::118::118::118:
ayyyyyyyy canımmmmm bilmiyorummm bu kadar artacağını düşünmemeiştimmm..
heeyecanlıyım bendeeeeeeeee keseyi görmek için sabırsızlanıyorummmmm..9 gün nasıl geçicekkkk:18::18::18:
Rabbim inşallah sanada bu rakamları yazmayı nasip etsin..![]()
rabbim yavrularınızı sağlıklı sıhhatli kucağınızada almanızı nasip etsin inşallah flz arkadaşım bugün kayınvalideme senden bahsettim arkadaşımız ikize hamile dedim inan ağzımdan öyle çıktı şimdi öğrendimki gerçekten ikizmiz çoooook sevindim rabbim gönlünüzce yaşatsın muradınızı durudenizderya inşallah senin sevincinden ikiye katlanır oyyy oyyyy bizede versin mevlam en hayırlısından en hayırlı zamanda inşallah tüm isteyenlere
ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMiMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
yaaaa daha önce böle kırmızı kartı beklemiyıordun dimi
hakkında hep muytluk olsun inş seninde halayını çekeriz şekerrr
ahh bize daha uzun yollar var daha hücre gelişecek sperm olucakta
hee daha önce bu bile yoktu hamdolsun
inş burdak herkeslerde sperm çıkışı olur ve bu topik hamişlerle dolarrrrrr taşarrrrrrrrrr
cnm aslında biz bu ayın 28 de gidecektik hatta denizbulut ve tülaylada tanışacaktım ama
malesef kaynım yurt dışına gidecek biletleri aldı 15 gün yok dükkan da benimkine kaldı kıpırdayamaz
anlıcan bizim tekrar testtimiz haziranın ortalarında olacak hakkıma hayırlısı olsun.....:26::26:
kızzz yarın sınavım var dua et bana ne olur geçiyim heee![]()
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747![]()
ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
cemrem nasılsın tatlım nasıl geçti sınavın inşallah iyi geçmiştir.bir komşum bugün sınava girdi çok zor olduğunu söyledi ama kendisi imam hatip diplaması için dışarıdan bitirme sınavına girdi hep sende dualarımda ve aklımdaydın gün boyu .inşallah bu sınavdanda yüzünü akıyla geçmişsindir![]()
bu akşam 7,30 da yumurta çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabahı opum var benim içinde dua edinde şu yumurtalar bi döllensin artık, şu transfer aşamasına bi geçeyim kafayı yicez valla karı-koca çok üzülüyoruz, kafaya takıyoruz
rabbim inş. bizlerede nasip eder anne -baba olmayı... dualarınıza ihtiyacım var...
bu akşam 7,30 da yumurta çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabahı opum var benim içinde dua edinde şu yumurtalar bi döllensin artık, şu transfer aşamasına bi geçeyim kafayı yicez valla karı-koca çok üzülüyoruz, kafaya takıyoruz
rabbim inş. bizlerede nasip eder anne -baba olmayı... dualarınıza ihtiyacım var...
iyi geceler canım seninde anneler günün kutlu olsunii geceler kızlarrr
bugün anneler günüüüüüüüüüü
taze anne adayları flzask,durudenizderya,nursen,nzlyn anneler gününüz kutlu olsun seneye bebişleriniz kucağınızda kutlayın inşşşş
annesi hayatta olanların annelerin ellerinden öperim
ben biraz gene buruk giricem çünki annecim yokkk onu çokkk özledim
mezarınada gidemicem sınavım var aslında böle günleri sevmiyorum içim diğer günlerden daha çok acıyı ondan
ne yapalım elbet bizde bi gün göçeceğiz bu dünyadan allahım ahirette nasip etsin annemle kavuşmayı...
kusura bakmayın içimi dökmek istedim size![]()
canım çok sevindim senin adına başarılı arkadaşım benimcnm iim aslında ii geçti sayılır
bakalım yarın nasıl geçicek evet ara ara sorularda kazık sormuşlar da ne yapalım bu yaştan sonra olduğu kadar
sen nasılsın kırmızlar geldimi![]()
aleyküm selam canım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin ben topiğe girmediğim için uzun zamandır tedavide olduğunu da bilmiyordum inan senin adına çok sevindim inşallah devamı gelir hayırlısıyla sağlıklı embriyoların oluşur ve bebişin göbişinde can bulur.canım kaç folikülün oldu .inşallah bu sefer çok ve sağlıklı olurlar dualarım seninle ayağını sürü arkandan geliyorum![]()