• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
flzaşk canım maşallah subhanallah değerin katlanmış ikizlerimiz geliyor hayırlısıyla kesesinide göreceksin kalp atışlarınıda duyacaksın Allah'ın izniyle annesi :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inan arkadaşım içim içime sığmıyor sen nasılsın tahmin bile edemiyorum :118::118::118::118::118:

flzaşk canım maşallah subhanallah değerin katlanmış ikizlerimiz geliyor hayırlısıyla kesesinide göreceksin kalp atışlarınıda duyacaksın Allah'ın izniyle annesi :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inan arkadaşım içim içime sığmıyor sen nasılsın tahmin bile edemiyorum :118::118::118::118::118:

ayyyyyyyy canımmmmm bilmiyorummm bu kadar artacağını düşünmemeiştimmm..
heeyecanlıyım bendeeeeeeeee keseyi görmek için sabırsızlanıyorummmmm..9 gün nasıl geçicekkkk:18::18::18:
Rabbim inşallah sanada bu rakamları yazmayı nasip etsin..:16::16::16::16::16:

ayyyyyyyy canımmmmm bilmiyorummm bu kadar artacağını düşünmemeiştimmm..
heeyecanlıyım bendeeeeeeeee keseyi görmek için sabırsızlanıyorummmmm..9 gün nasıl geçicekkkk:18::18::18:
Rabbim inşallah sanada bu rakamları yazmayı nasip etsin..:16::16::16::16::16:

körün istediği bir göz Allah verdi iki göz desene:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:annesi artık alıştır kendini ikizler geliyor her zaman dediğim gibi Rabbim artık ota çöpe tüpbebek tedavisine harcadığımız paraları bebeklerimize harcamayı nasip etsin .
sendeki heyecanı tahmin edemiyorum bile benim eşimin ameliyat sonucu çıkınca yerdemiyim göktemiyim bilemiyordum
ama hevesim kursağımda kalmıştı sevincim yarım kalmıştı.şimdi kaldığım yerden devam edicem inşallah bende bebeişime tüm olumsuzluklara rağmen kavuşurum.Rabbim bu mübarek üçaylar hatırına isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
bizler şanslı gurptanız Rabbim bütün arkadaşlarımı bu dertten kurtarsın hepimize bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin ilk defa bir anneler gününe buruk girmiyorum bebeklerimin geleceğini umud ederek .sende çok fazla düşünme güzel düşün güzel olsun biliyorsun bizler bugünlere kolay gelmedik hergünün heranın tadını çıkar birtanem sen bunu çoktan hakettin artık mutlu olma zamanı.inşallah canım bugünlerde bütün topiklerde halaylar çekiliyor birgünde benim halayımı çekmek nasip olur inşallah.zaten bebişlerim beni terk ederlerse sanırım onlara kavuşmam uzun sürecek ulun bey kesinlikle tutunma olmazsa ikinci paketi açmayacağını ne çıkarsa bahtıma olduğunu söyledi.yoksa ameliyat olmaktan kurtulamıycam ne yazıkki birde bekleme süresi derken baya bir uzak kalıcam bebişlerimden o yüzden bebişlerime şimdiden olumlama yolluyorum annelerine en güzel hediyeyi vermeleri lazım tabiki kendilerini:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

rabbim yavrularınızı sağlıklı sıhhatli kucağınızada almanızı nasip etsin inşallah flz arkadaşım bugün kayınvalideme senden bahsettim arkadaşımız ikize hamile dedim inan ağzımdan öyle çıktı şimdi öğrendimki gerçekten ikizmiz çoooook sevindim rabbim gönlünüzce yaşatsın muradınızı durudenizderya inşallah senin sevincinden ikiye katlanır oyyy oyyyy bizede versin mevlam en hayırlısından en hayırlı zamanda inşallah tüm isteyenlere

rabbim yavrularınızı sağlıklı sıhhatli kucağınızada almanızı nasip etsin inşallah flz arkadaşım bugün kayınvalideme senden bahsettim arkadaşımız ikize hamile dedim inan ağzımdan öyle çıktı şimdi öğrendimki gerçekten ikizmiz çoooook sevindim rabbim gönlünüzce yaşatsın muradınızı durudenizderya inşallah senin sevincinden ikiye katlanır oyyy oyyyy bizede versin mevlam en hayırlısından en hayırlı zamanda inşallah tüm isteyenlere

amin cnm inşallahhhhhhh ..bakalım değerlerim iyi artık 10 gün sonra görüceğiz..
rabbim hakkımızda hayırlısı versin..
inşallah cnmmmm rabbim sizlerede böyle değerler yazmayı nasip etsin.
dualarımdasınız her daim..:26::26:

ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108 :emir_bebek::emir_bebek:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMiMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

veeeeeeeeee kocaman bir hamileyim yazısı daha.
Şükürler olsun ki rabbim sizlerin yüzünüzüde güldürdü.
Artık her yıl anneler gününe içi buruk olarak girmeyeceksiniz.
Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
Çok sevindim çok mutlu oldum.Senin hamile olmanı kendimden daha çok istiyordum.
Mutluluklarınız devam etmesi dileğiyle.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yaaaa daha önce böle kırmızı kartı beklemiyıordun dimi:9::9::9:
hakkında hep muytluk olsun inş seninde halayını çekeriz şekerrr
ahh bize daha uzun yollar var daha hücre gelişecek sperm olucakta
hee daha önce bu bile yoktu hamdolsun:nazar:
inş burdak herkeslerde sperm çıkışı olur ve bu topik hamişlerle dolarrrrrr taşarrrrrrrrrr
cnm aslında biz bu ayın 28 de gidecektik hatta denizbulut ve tülaylada tanışacaktım ama
malesef kaynım yurt dışına gidecek biletleri aldı 15 gün yok dükkan da benimkine kaldı kıpırdayamaz
anlıcan bizim tekrar testtimiz haziranın ortalarında olacak hakkıma hayırlısı olsun.....:26::26:
kızzz yarın sınavım var dua et bana ne olur geçiyim heee:34:

yaaaaa oldumu şimdi ama.uffff oysa ne hayallerimiz vardı ya.
Neyse geç olsunda güç olmasın.
İnşallah başka bir gün tanışırız.
Umarım bütün derslerden geçmişisndir.

Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747 :52::52::52::52::52::52::52::52:

OOooooooo süper canım süper.
Kesin ikiz geliyor çok şükür hadi bakalım bir taşla iki kuş vurup geçmiş yılların acısını çıkartacaksın.

ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108 :emir_bebek::emir_bebek:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
:nazar::nazar::nazar:cnm çok sevindim tebrik ederim
onca mücadele onca sıkıntının ardından bu mutluluğu fazlasıyla hak ettin
hayırlısı ile sağlıkla kucağınada al inşlh...:64::64::64::64::64:

cnımınnnn içiiii
çok sevindim maşallah:nazar::nazar: değerin ne kadar yüksek
ikiz annesi oluyosun tatlımmm darısı bizlere inşlh...:64::64::64:

Son düzenleme:
cnm hamile olmana çok sevindim inş. 9 ay sonra kucağına alırsın yavrunu halayın ucundan tutayım bende ;))
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::71::12::nazar: bu halay bitmez... ;) darısı başımıza inş..

:46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm tl de konuştum da genede dayanamadım yazıyım dedim kızzz ikiz geliyo galibaaa
ohhh yıllalrın acısını 1 kerette çıkarcan inşş:21::21:
sonuna kadar sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik geçirmen dileğiyleeeeeeee:49::16::16::16:

cemrem nasılsın tatlım nasıl geçti sınavın inşallah iyi geçmiştir.bir komşum bugün sınava girdi çok zor olduğunu söyledi ama kendisi imam hatip diplaması için dışarıdan bitirme sınavına girdi hep sende dualarımda ve aklımdaydın gün boyu .inşallah bu sınavdanda yüzünü akıyla geçmişsindir:16::16::16::16::16:

ii geceler kızlarrr
bugün anneler günüüüüüüüüüü
taze anne adayları flzask,durudenizderya,nursen,nzlyn anneler gününüz kutlu olsun seneye bebişleriniz kucağınızda kutlayın inşşşş:16::16:

annesi hayatta olanların annelerin ellerinden öperim :54:
ben biraz gene buruk giricem çünki annecim yokkk onu çokkk özledim:14::14:
mezarınada gidemicem sınavım var aslında böle günleri sevmiyorum içim diğer günlerden daha çok acıyı ondan
ne yapalım elbet bizde bi gün göçeceğiz bu dünyadan allahım ahirette nasip etsin annemle kavuşmayı...:43::43:
kusura bakmayın içimi dökmek istedim size :25::25:

cemrem nasılsın tatlım nasıl geçti sınavın inşallah iyi geçmiştir.bir komşum bugün sınava girdi çok zor olduğunu söyledi ama kendisi imam hatip diplaması için dışarıdan bitirme sınavına girdi hep sende dualarımda ve aklımdaydın gün boyu .inşallah bu sınavdanda yüzünü akıyla geçmişsindir:16::16::16::16::16:

cnm iim aslında ii geçti sayılır
bakalım yarın nasıl geçicek evet ara ara sorularda kazık sormuşlar da ne yapalım bu yaştan sonra olduğu kadar
sen nasılsın kırmızlar geldimi:34:

bu akşam 7,30 da yumurta çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabahı opum var benim içinde dua edinde şu yumurtalar bi döllensin artık, şu transfer aşamasına bi geçeyim kafayı yicez valla karı-koca çok üzülüyoruz, kafaya takıyoruz :(
rabbim inş. bizlerede nasip eder anne -baba olmayı... dualarınıza ihtiyacım var...

bu akşam 7,30 da yumurta çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabahı opum var benim içinde dua edinde şu yumurtalar bi döllensin artık, şu transfer aşamasına bi geçeyim kafayı yicez valla karı-koca çok üzülüyoruz, kafaya takıyoruz :(
rabbim inş. bizlerede nasip eder anne -baba olmayı... dualarınıza ihtiyacım var...

hadi hayırlısı şu 3 ayların yüzüsü hürmetine yaradan bu sefer o duyguları sana da yaşatsın güzelim
bundan sonra da senin halayını çekelim inşşşşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh
takma maya çalış inş u olacak 3 aylar sana meleğini de getirecek yanında....:16:
hep duamda olacaksın cnm benim

kızlar çıkıyorum kusura bakmayın sabah erken kalkmam lazım :54:
tülay cnm inş nasip olur bizede karşılaşmak
bi daha ki sefere........:34::34:

aleyküm selam canım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin ben topiğe girmediğim için uzun zamandır tedavide olduğunu da bilmiyordum inan senin adına çok sevindim inşallah devamı gelir hayırlısıyla sağlıklı embriyoların oluşur ve bebişin göbişinde can bulur.canım kaç folikülün oldu .inşallah bu sefer çok ve sağlıklı olurlar dualarım seninle ayağını sürü arkandan geliyorum:9::9::9::49::49::49::49::49:

ii geceler kızlarrr
bugün anneler günüüüüüüüüüü
taze anne adayları flzask,durudenizderya,nursen,nzlyn anneler gününüz kutlu olsun seneye bebişleriniz kucağınızda kutlayın inşşşş:16::16:

annesi hayatta olanların annelerin ellerinden öperim :54:
ben biraz gene buruk giricem çünki annecim yokkk onu çokkk özledim:14::14:
mezarınada gidemicem sınavım var aslında böle günleri sevmiyorum içim diğer günlerden daha çok acıyı ondan
ne yapalım elbet bizde bi gün göçeceğiz bu dünyadan allahım ahirette nasip etsin annemle kavuşmayı...:43::43:
kusura bakmayın içimi dökmek istedim size :25::25:
iyi geceler canım seninde anneler günün kutlu olsun
inşallah sende en yakın zamanda anne olursun amin
canım Allah annene rahmet eylesin mekanı cennet olsun
tabiki çok zor bir durum Rabbim sanada sabır versin
canım yarın ki sınavında başarılı ol emin ol ki annen seninle gurur duyacak
Rabbim o gül yüzünü hep güldürsün inşallah

cnm iim aslında ii geçti sayılır
bakalım yarın nasıl geçicek evet ara ara sorularda kazık sormuşlar da ne yapalım bu yaştan sonra olduğu kadar
sen nasılsın kırmızlar geldimi:34:
canım çok sevindim senin adına başarılı arkadaşım benim
yarında güzel haberlerle gelirsin inşallah
yok canım ya henüz gelmediler iyice sinir olmaya başladım
hakkımda hayırlısı olsun sonucu güzel olsunda katlanıcaz artık bu kadar nazlanmalarına:34::34::34::34:

aleyküm selam canım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin ben topiğe girmediğim için uzun zamandır tedavide olduğunu da bilmiyordum inan senin adına çok sevindim inşallah devamı gelir hayırlısıyla sağlıklı embriyoların oluşur ve bebişin göbişinde can bulur.canım kaç folikülün oldu .inşallah bu sefer çok ve sağlıklı olurlar dualarım seninle ayağını sürü arkandan geliyorum:9::9::9::49::49::49::49::49:

yok cnm ben fazla tedavimle ilgilide bilgi yazmıodum zaten ama son anlarım :(( dayanamadım arkadaşlarımla paylaşayımda bi dualarını alayım en azından dedim... elle tutulur 3-4 folükül dedi ya bakalım ne olucak inş. bu sefer olur...merkezimide değiştim senin haberin yokmuş ya...ayağımı inş. güzel sürümek nasip olur ..bu ay ayağını sürüyen sürüyene darısı başımıza inş. sen ne zmn adet göricen... cnm hatırlarsan tedaviye başlama kararı verirken sendende esinlenmiştim biraz ;))) gelinciktende;)

Back
X