Arkadaslar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum takıp edıyorum topıgı,dıleklerınıze ınsallah dıyorum amın dıyorum ama yazmak bir turlu ıcımden gelmedı cok caresızdım ıcımden hıcbırsey yazmak gelmıyordu sevındırıcı bı haberse sızınle sevınıyor dua edıyor uzucu bı haberse sadece aglamakla kalıyordum ama yıne dua edıyordum bır ara esı dogustan 47 xxy olanlar topıgıne yazmıstım sadece,benım esımde de 47xxy klınefelter sendromu var cunku,yurt dısında yasıyoruz ve 2 hafta once tedavi ıcın ıstanbula geldık ılk defa tedavi olacagız Allahın ıznıyle behcecı fulya tupbebek merkezınde tedavıye basladık ben suanda yumurta olusturma ıgnelerımın 8.gunundeyim bi sorun cıkmazda ıgneler bıttıkten sonra esım mıkro tese amelıyatı olacak kısmetse ve sperm bulunursa bendende yumurta toplanacak yoksa butun tedavi bosa gidecek( bakıldıgı zaman hersey pamuk ıplıgıne baglı olasılıgı cok dusuk bı bılınmezlıkle bı umutla basladık ama rabbım ol dedıkten sonrada olmayacak sey yok sonucta...sadecık adlı arkadasında esınde bu nedenle sperm bulunmus ve sadece 1 yumurtayla suan hamıle bana cok umut oldu...size durumumu yazacagım ınsallah,ınsallah hersey yolunda gıder sperm bulunmazsa emre bey bı daha amelıyatı onermedıgını kendısının yapmadıgını soyledı o yuzden cok uzuluyorum olmazsa naparım dıye ne olur dua edın ınsallah butun ummedı muhammedı rabbım hepınızı bu dertle sınamasın bızıde bırlıkte..ne olur dualarınızı eksık etmeyın Allah hepimizin yuzunu guldursun tez vakıtte ınsallah..Allah razı olsun rabbım yakın zamanda derdımıze derman olsun bu mubarek aylara gırdıgımız su gunlerde...Derdi veren dermanınıda verir ınsallah...Hepımızın hakkında hayırlısı...
canım hiç korkma.seni gerçekten anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim hep diyorum benim umudum yoktu hatta doktorlar bana hep boşa para harcıyosun dedi diye defalarca anlattım burada ama emre bey çok sağolsun umutsuz konuşmadı umut oldu olabilir dedi tabi en azından olmaz dememesi bile bizi tüp bebek için tedaviye sürükledi.canım eşim tese ye alınınca gerçekten benimde o an hiç umudum kalmadı hiç opuya alınacağımı düşünmedim ama hemşire az sonra gelip göznüz aydın sperm bulundu siz ebirkaç sorum olacak sonra opuya alıcaz deyince o an adımı bile unuttum sende bunları yaşayacaksın canım ben hamileyim hamilelrin duası kabul olur derler sana da diğer arkadaşlarım gibi dua edicem emin ol ve sende benim gibi bu illeti yeneceksin umutsuzluğa kapıldığında aç benim yazılarımı oku