• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum takıp edıyorum topıgı,dıleklerınıze ınsallah dıyorum amın dıyorum ama yazmak bir turlu ıcımden gelmedı cok caresızdım ıcımden hıcbırsey yazmak gelmıyordu sevındırıcı bı haberse sızınle sevınıyor dua edıyor uzucu bı haberse sadece aglamakla kalıyordum ama yıne dua edıyordum bır ara esı dogustan 47 xxy olanlar topıgıne yazmıstım sadece,benım esımde de 47xxy klınefelter sendromu var cunku,yurt dısında yasıyoruz ve 2 hafta once tedavi ıcın ıstanbula geldık ılk defa tedavi olacagız Allahın ıznıyle behcecı fulya tupbebek merkezınde tedavıye basladık ben suanda yumurta olusturma ıgnelerımın 8.gunundeyim bi sorun cıkmazda ıgneler bıttıkten sonra esım mıkro tese amelıyatı olacak kısmetse ve sperm bulunursa bendende yumurta toplanacak yoksa butun tedavi bosa gidecek :(( bakıldıgı zaman hersey pamuk ıplıgıne baglı olasılıgı cok dusuk bı bılınmezlıkle bı umutla basladık ama rabbım ol dedıkten sonrada olmayacak sey yok sonucta...sadecık adlı arkadasında esınde bu nedenle sperm bulunmus ve sadece 1 yumurtayla suan hamıle bana cok umut oldu...size durumumu yazacagım ınsallah,ınsallah hersey yolunda gıder sperm bulunmazsa emre bey bı daha amelıyatı onermedıgını kendısının yapmadıgını soyledı o yuzden cok uzuluyorum olmazsa naparım dıye ne olur dua edın ınsallah butun ummedı muhammedı rabbım hepınızı bu dertle sınamasın bızıde bırlıkte..ne olur dualarınızı eksık etmeyın Allah hepimizin yuzunu guldursun tez vakıtte ınsallah..Allah razı olsun rabbım yakın zamanda derdımıze derman olsun bu mubarek aylara gırdıgımız su gunlerde...Derdi veren dermanınıda verir ınsallah...Hepımızın hakkında hayırlısı...

canım hiç korkma.seni gerçekten anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim hep diyorum benim umudum yoktu hatta doktorlar bana hep boşa para harcıyosun dedi diye defalarca anlattım burada ama emre bey çok sağolsun umutsuz konuşmadı umut oldu olabilir dedi tabi en azından olmaz dememesi bile bizi tüp bebek için tedaviye sürükledi.canım eşim tese ye alınınca gerçekten benimde o an hiç umudum kalmadı hiç opuya alınacağımı düşünmedim ama hemşire az sonra gelip göznüz aydın sperm bulundu siz ebirkaç sorum olacak sonra opuya alıcaz deyince o an adımı bile unuttum sende bunları yaşayacaksın canım ben hamileyim hamilelrin duası kabul olur derler sana da diğer arkadaşlarım gibi dua edicem emin ol ve sende benim gibi bu illeti yeneceksin umutsuzluğa kapıldığında aç benim yazılarımı oku:nazar::emir_bebek:

hepinizi çok özledim.tedavidekilerin rabbim yardımcsı olsun.hayırlarla sonlansın tedavileriniz.
hamişler sizde sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah.

bahar,flz,cemrem,vck,denizbulut,pıtırcık ve şu an gaz sancısı tutup ağlama krizine giren kızlarımdan dolayı isimlerini yazamadığım her zorgünümde dualarıyla destek olan,olmak isteyipte olamayan tüm can yoldaşlarım.Allah hepinizden razı olsun ve gönlünüzün muradını versin.

kızlaarımla evimize gidip düzen kurduğumuzda sizlerle daha çok vakit geçirmek için canatacağım.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun

hepinizi çok özledim.tedavidekilerin rabbim yardımcsı olsun.hayırlarla sonlansın tedavileriniz.
hamişler sizde sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah.

bahar,flz,cemrem,vck,denizbulut,pıtırcık ve şu an gaz sancısı tutup ağlama krizine giren kızlarımdan dolayı isimlerini yazamadığım her zorgünümde dualarıyla destek olan,olmak isteyipte olamayan tüm can yoldaşlarım.Allah hepinizden razı olsun ve gönlünüzün muradını versin.

kızlaarımla evimize gidip düzen kurduğumuzda sizlerle daha çok vakit geçirmek için canatacağım.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun

Ayyyyyyy canımm seni gördüğümeeeeee çokkkkkk sevindimmmmmm..
aylar sonraaaaaaa burdasınnnnn..:46::46::46::46::46::46:
inşallah evine geçtiğiniz zaman artık cimcimelerin gaz sancılarıda geçmişş olur..:31::31::16::16::16:

canım Ankaraya tayininizin çıkmasına sevindim ,özeldende yazışmıştık Ankarada secenek çok bize Ankara hayırlı geldi darısı sizin başınıza inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz .

evet cnmmm inşallah şans getirir sizinki gibi...sizlere geçekten çok sevindim cnm...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin...yine haberleşiriz..çok öpt...:)

herkeslere selam olsuun kızlaar ben suan turkıedeııım cok sukur kavustum aıleme memleketıme sankı ruya gıbı gunler cok hızlı gecıyor ,geldıgımden berı hastayım hava degısımı oldu acayıp oksuruyorum sesım kısıldı ama bugun cok sukur ıyıyım aklım flzask ve durudenızderada ben gecmışı okuyup gelıoruuuuum :)

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa flzask hamılemııııısssssssssss ohhhhhh bee şukurler olsuuuuuuuuuuuun maşallah tebarekallah sende kurtuldun sonunda darısı diğer arkadaşlaraaaa hemen halayımı çekeyııııııııııııııımmmm ,:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: yuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :46::46::46::46::46:

kııııııııııııııııııııssssssssssss durudenızderyaaaaaaa ayyyyyyyyyyyy bugun ne güzel haberler aldııım gozun aydın olsuuuuuuuuuuuun ayyyyyyyyy cok sevıııındııım maşallah tebarekallaaahhhhh rabbım ınsallah sag salım kucagınıza almayı nasıb etsııın ben halayımı cekeyıııııımmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66:

eşim pregnyl tedavisi görüyor
boğazında ağrı var antibiyotik tedavisi bir problem yaratır mı bu konuda fikri olan var mı?

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa flzask hamılemııııısssssssssss ohhhhhh bee şukurler olsuuuuuuuuuuuun maşallah tebarekallah sende kurtuldun sonunda darısı diğer arkadaşlaraaaa hemen halayımı çekeyııııııııııııııımmmm ,:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: yuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :46::46::46::46::46:

yaaaaaa tatlımmmmmmmm sen yokken neler olduuuuuuuuuuuuu bakkkkkkk:1::1::1::1::1:
2 gün arayla 2 hamişş çıktı topiktennnnnn...:52::52::52::52::52:
dahada artar inşallahhhhhhhhh...:46::46::46::46::46:
sende burdaymışsınnnnnn gözünaydın ailene kavuşmuşsun cnm aman dikkat et kendinee geçmiş olsun..:16::16:
Çok şükür bügünleride gördükk..Rabbim tamamına erdirir inş.. :26:

Son düzenleme:
kııııııııııııııııııııssssssssssss durudenızderyaaaaaaa ayyyyyyyyyyyy bugun ne güzel haberler aldııım gozun aydın olsuuuuuuuuuuuun ayyyyyyyyy cok sevıııındııım maşallah tebarekallaaahhhhh rabbım ınsallah sag salım kucagınıza almayı nasıb etsııın ben halayımı cekeyıııııımmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66:

Allahım selamı hepimizin üzerine olsun herkese günaydınlar :16:evet enfallciğim şükürler olsun bebişlerimiz bizi bırakmamış.çok akıllı teyzesi ollar:emir_bebek:sizler gönlü temiz kardeşlerimiz bizim için dualar ettiniz Rabbim kabul etti canım benim Allah hepinizden razı olsun sende meleğine kazasız belasız kavuş kolayca doğur inşallah .halayıda pek bi güzel kurmuşşun enfallim :38:

oyyyyy bende öperimmmmmmmm..miniğini..:54::54::54:
sağol cnm sende iyi bakk meleğineee Allaha emanet olunn..:16::16::16::16:
belli oldumu muayene günün yine soruyorum ama merak ediyorum..:18::72:

flzciğim günaydın canım tabiki sorabilirsin eşim aramış sonucu bildirmiş hocayla görüşmüş .hoca önüzmdeki pazartesi günü randevu alın keseye bakıcaz demiş.21 mayı olması lazım .şimdi yeniden muayene parası almaya başlıyacaklar inşallah hayırlısı ile görürüz ikimizde hayırlı haberllerle geliriz ,günler zor geçiyor hamilelik çokta kolay birşey değilmiş birde tedaviyle olunca heran panik oluyor insan Allah tüm kardeşlerime bu aşamaları yaşatsın. benimle aynı gün tranferi yapılan bi arkadaşım vardı clinikte git gel çok samimi olduk.dün onunda tahlil günüydü bi heyecanla aradım ,fakat çok üzüldüm tutmamış ne diyeceğimi bilemedim nasıl teselli ediceğimi bilemedim o kadar üzüldüm ki :19:ikimizde susduk kaldık çok iyi bir insan eşide kendisine Allahım enyakın zamanda yüzleri güler inşallah Allahım sabırlar versin :14:

canım nerelerdesin sınavların nasıl geçti,iyileştin inşallah istanbula nezama gidiyorsun sendende hayırlı haberler bekliyorum,herzaman eşin ve sen dualarımdasın hayılı bol bol tohumcuklarınız olacak inşallah sonrada gelsin :emir_bebek::emir_bebek:bebişler

tülaycığım günaydın tatlım nasılsın bakalım ,istanbul dönüşünü bekliyorum ,istanbula gidince bizim içinde gez oraları çok özledim daha önce üsküdarda oturuyordum bol bol deniz havası al ,alışveriş yap oh oh güzel haberlerle geliceksiniz inşallah herkes dua ediyor :16:

flzciğim günaydın canım tabiki sorabilirsin eşim aramış sonucu bildirmiş hocayla görüşmüş .hoca önüzmdeki pazartesi günü randevu alın keseye bakıcaz demiş.21 mayı olması lazım .şimdi yeniden muayene parası almaya başlıyacaklar inşallah hayırlısı ile görürüz ikimizde hayırlı haberllerle geliriz ,günler zor geçiyor hamilelik çokta kolay birşey değilmiş birde tedaviyle olunca heran panik oluyor insan Allah tüm kardeşlerime bu aşamaları yaşatsın. benimle aynı gün tranferi yapılan bi arkadaşım vardı clinikte git gel çok samimi olduk.dün onunda tahlil günüydü bi heyecanla aradım ,fakat çok üzüldüm tutmamış ne diyeceğimi bilemedim nasıl teselli ediceğimi bilemedim o kadar üzüldüm ki :19:ikimizde susduk kaldık çok iyi bir insan eşide kendisine Allahım enyakın zamanda yüzleri güler inşallah Allahım sabırlar versin :14:

günaydınnnnnnnnnn canımm...
pazartesi günü gidicekseniz bizimde randevu o gün..20 mayıs oluyoooooo:52::52::52:
ayy aynı gün kese görmeyemi giidiceğizzzzzz:16::16::16:
evt cnm bizde yeniden muayene parası vericeğiz..225 Tl. zaten transferen bu yana ilaçlara verdiğim para birsürü oldu..
bugünde giidip sağlıkocağına yazdırdım ilaçalarımı gebelik kaydımıda yaptılar kilo filan baktılar kan aldılar yine.bi tuhaf oldum valla.:16:
inşallahh cm hayırlısıyla keseleride bi görseydik gerçekten zor..dediğin gibi her anımız panik içinde tüp bebek olunca..
Aminnnnn..tek dileğim tüm arkadaşlarımın tüm isteyenlerin bu aşamalara gelmesi..:26::26::26:
ayyy bende üzüldümm o negatifi almak çok üzücüü..inşallah en yakında zamanda Rabbim mucizesini verir..:26::26:

tülaycığım günaydın tatlım nasılsın bakalım ,istanbul dönüşünü bekliyorum ,istanbula gidince bizim içinde gez oraları çok özledim daha önce üsküdarda oturuyordum bol bol deniz havası al ,alışveriş yap oh oh güzel haberlerle geliceksiniz inşallah herkes dua ediyor :16:

İnşallah canım Rabbim razı olsun sizlerden ve o güzel dualarınızdan.
2 Hafta sonra gideceğiz bakalım.ne gibi haberler bizi bekliyor.
Eğer moralim bozuk olmazsa senin için bol bol gezerim oraları sen merak etme.

Kızlarrrrrrrrrrrr dün cansunidanın yumurtaları toplanmıştıı..4 tane :52::52::52::52:
bugün haber gelmişşşşşşşşşşş ve 3 tanesi döllenmişşşşşşşşşşş çok şükürrrr...:32::32::32::32::32:
yarın transfer olucakkkkkkkk hemde 2 tane Alllahın izniyleeeeeeeee çokkkkkkkk sevindimmmmm çokkk.:46::46::46::46::46:
arkadaşım transfer aşamasınıda geldi çok şükür...şimdi konuştum sizlerede haber vermeme istedi..
ilk başta beni biraz korkuttu ama alacağı olsunnnnnnnnn:1::1:
dua edelim arkadaşlar inşallah transfer aşamasını sorunsuz atlatıpppppppppppp hamiş haberlerini alırızzz....:49::49::49::49:
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ....:26:

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrr dün cansunidanın yumurtaları toplanmıştıı..4 tane :52::52::52::52:
bugün haber gelmişşşşşşşşşşş ve 3 tanesi döllenmişşşşşşşşşşş çok şükürrrr...:32::32::32::32::32:
yarın transfer olucakkkkkkkk hemde 2 tane Alllahın izniyleeeeeeeee çokkkkkkkk sevindimmmmm çokkk.:46::46::46::46::46:
arkadaşım transfer aşamasınıda geldi çok şükür...şimdi konuştum sizlerede haber vermeme istedi..
ilk başta beni biraz korkuttu ama alacağı olsunnnnnnnnn:1::1:
dua edelim arkadaşlar inşallah transfer aşamasını sorunsuz atlatıpppppppppppp hamiş haberlerini alırızzz....:49::49::49::49:
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ....:26:

:nazar::nazar::nazar: ÇOK SEVİNDİM İNŞLH BU SON TEDAVİSİ OLUR VE TEK SEFERDE 2 BEBEKLERİNE KAVUŞUR
BENİMDE AKLIM CANSUNİDA DAYDI TATLIM BU GÜZEL HABERİNE Bİ HALAY ÇEKEYİM ARTIK:64::64::64:

evet nihayet transfer aşamasına gelebildim Allahıma şükür ;)) çok sevinçliyim çokkk ;)) darısı diğer arkadaşlarımın başına inş. içim içime sığmıyo bugün inş. tarnferim de güzel geçer rahim tersliği vardı bende belkide anestezi alabilirim tranferde rabbim yardımcımız olsun...

Back
X