• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım buarada kandilden sonra girip yazamadım...
o gece hepiniz için isim isim dua ettim...
sonrasında bebeklerine kavuşanlar için, hamileler için, tedaviye başlamak için bekleyenler için ve sperm çıkışı bekleyenler için ayrı ayrı dualar ettim...
rabbim kabul eder inş :16::16::16:
ben böyle zamanlarda çok duygulanıyorum ağlayarak tüm dualarımı ettim...
inş tüm acılarımız son bulur en kısa zamanda...
arkadaşlar ayrıca bazılarınızda isim listesi var geçen sene göndermiştim...
ama o listenin güncel halini isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim...
yeni arkadaşlarımızıda unutmayalım dualarımızda :34:

slm baharcım nasılsın isim listesini banada gönderebilirsin bende ismimi özelden atarım sana
birbirimize dua etmek çok güzel bende burada olan tüm arkadaşlarımı dualarımda yer veriyorum allahım tüm isteyen herkese
hayırlı evletlar versin inşalllah...

slm baharcım nasılsın isim listesini banada gönderebilirsin bende ismimi özelden atarım sana
birbirimize dua etmek çok güzel bende burada olan tüm arkadaşlarımı dualarımda yer veriyorum allahım tüm isteyen herkese
hayırlı evletlar versin inşalllah...

iyiyim canım saol sen nasılsın ??
gönderirim canım sen özelden ismini yaz bana ben listeye eklerim özelden göndericem zaten listeyi herkese...
bizlerden başka kimse göremeyecek...
rabbim dualarımızı kabul etsin inş :16:

canlarrrrr yazdım ama tekrar yazayım ben geçen sene isim listesi hazırlamıştım...
okuduğumuz dualardan sonra toplu dua ediyorduk isimleri sayarak...
ben sonradan aramıza katılan arkadaşlarımızıda listeye ekledim güncel bi liste hazırladım...
isteyenlere özelden göndericem...
gerçek ismini bilmediğim arkadaşlarda özelden isimlerini yazarlarsa o şekilde ekleyebilirim listeye...

iyiyim canım saol sen nasılsın ??
gönderirim canım sen özelden ismini yaz bana ben listeye eklerim özelden göndericem zaten listeyi herkese...
bizlerden başka kimse göremeyecek...
rabbim dualarımızı kabul etsin inş :16:

bende iyiyim canım ne kdar güzel burada herkes için zamanını ayırıp dua listeleri yapıyorsun allah senden razı olsun bu topik çok güzel buradaki bütün arkadaşlar çok sıcak kanlı,birbirimizi ancak biz anlarız ben burada vakit geçirdikçe kendimi daha iyi hissediyorum:kkk::kkk::kkk:

slm canım arkadaşının eşi için bi tane yasini şerif bende okurum,allah acil şifalar versin.......

bende iyiyim canım ne kdar güzel burada herkes için zamanını ayırıp dua listeleri yapıyorsun allah senden razı olsun bu topik çok güzel buradaki bütün arkadaşlar çok sıcak kanlı,birbirimizi ancak biz anlarız ben burada vakit geçirdikçe kendimi daha iyi hissediyorum:kkk::kkk::kkk:

allah iyilik versin canım...
canım allah sizlerdende razı olsun hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz...
herşey rabbimden onun için bol bol dua etmeliyiz birbirimiz için...
burdaki herkes çok iyi niyetli...
acının ne olduğunu bilen insanlar...
onun için birimizin sorunuda mutluluğuda hepimizin oluyor...
inş hepimiz atlatıcaz bu zor günleri...

nursenimmmmmm canım arkadaşım inş bugün kontrolün güzel geçecek ve bebişinden güzel haberler alacaksınnnn :16::16::16:
herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum...
rabbm güzel haberler duymayı nasip etsin...
kıyamam ben sana demek sıkıntıların vardıda bize bahsetmedin...
canım benimmmm allah bebişinizi size bağışlasın :16:
bak kanamanın sebebini biliyorsunuz bebişinde çok iyiymiş şükürler olsun :nazar:
çok kafana takmamaya çalış...
inş kanama durmuştuda için rahatlar...
dualarım seninle bitanem güzel haberlerle gel inş :16::16::16:

canım benimmmmm gönlü güzel arkadaşım hayırlısıyla sende göreceksin yarın bebişinin kesesini :16:
inş hayırlısıyla kucağına aldığın günlerde gelecek :16:
canım benimmmmmm herkes senn kadar iyi niyetli değil...
aynı acıyı yaşamış insanlar bile seninle mutluluğuna ortak olmak istemiyorlarsa o kişilere ne denilebilir ki :19:
ne istiyorlar yani diğeri gibi 10 sene beklemeni mi yoksa diğeri gibi evlatlık almanı mı bu nasıl bi fesatlıktır :47:
negüzel birinin işte 10 sene sonra olmuş evladı neler yaşadı zamanında kimbilir...
diğeride kendi doğurmamış ama bi evladı var bundan güzeli olabilir mi ??
allah evlatlarını onlara bağışlasın...
durumlarına şükretmeleri ve aynı acıyı yaşayan eltisinin mutlu anlarında yanında olmaları gerekirken bu yapılanlar çok çirkin...
hele o komşuna diyecek söz yok allah ıslah etsin :47:
sen en doğrusunu yapmışsın rabbime havale etmekle...
rabbim gönlüne göre verdi inş bu mutluluğun ömür boyu sürecek canım dualarımız seninleeeeeee :16::16::16:

Baharcığım Allaha razı olsun canım işte kalp meselesi duaların için teşekkürler Allahım yakın zamanda sizlerdende güzel haberler almayı nasip etsin .bizim randevumuz yarın 3.30 inşallah

ilker kardeşimiz için 3 adet yasini şerif okudum Allahım şifalar ve hayırlı nakiller nasip etsin.Allah niyetinizi kabul etsin .Allaha emanet olun.

nursenim cnm bneim ah kıyamam ben geçmiş olsun tatlım ne oldu ya böle
aa demekki 2.cisi böle oluyıomuş:26:
inş pazartesi güzel haberler alırsın cnm in kanama falan kalmaz bebişin iidir sana bu sefer geniş geniş gösteriri kendini hadi bakalım pazartesi güzel bi hafta başı olacak sen, flzask,dan ii haberler gelicek salı günün de duruderyadenizden güzel haberler duyacağız allahın izniyle rabbime sığın gerisini düşünme sen inş bi şeyin kalmaz güzelim benim:54:
sağol canım inşallah bugün bebeğimi görücem sağlıklıdır inşallah miniğim.
Canim benimmm cok gecmis olsun..
Umarim ki bebegin sana slmslkl tutunmus annesinin kollarinda olmayi bekliyordur..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Kanamanda dedigin gibi diger embriyonun tutunmamasiyla ilgilidir..
Pazartesi gününü sabirsizlikla bekliycem canim benim insallah hersey yolundadir...
Dualarim seninle canim benim...:16::16::16::16:
sağol tatlım inşallah bugün güzel haberler duyarım bebişimle ilgili Allah razı olsun canım duaların için.

Merhaba arkadaslar. Uzun zaman oldu buraya girmeyeli, ben 15 yillik evliyim. Cocugumuz olmadi, 2 kez timur gurganda 2 kez hakan yaralida 4 kez tup bebek denedik ama olmadi esimde sperm bulunamadi, olmayinca olmuyor önce Rabbim istemeli. Cok uzulduk cok acilar cektik. Sonra esimle evlat edinmeye karar verdik. Aralik ayinda 9 gunlubi erkek bebek aldik, yuce Rabbime milyonlarca kez sukrediyoruz esimle bize bu bebegi kuzeyimi verdigi icin. Cok seviyoruz deli oluyoruz oglum icin. Suan 6.5 aylik oldu Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin, paylaşmak istedim sevgiler
merhaba arkadaşım Allah bağışlasın yavrunuzu daima mutlu olun inşallah.
herkese günaydınlar hayırlı pazarlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,canlarım hepiniz iyisinizdir inşallah biz bol bol uyuyoruz babamızın hep ek görevi çıkıyor emniyetci olunca meçburrr:1:benimde haftaya raporum bitiyor işe gitmem gerekiyor ama hiç gitmek istemiyorum işim ağır bebişime birşey olur diye korkuyorum ayrıca geç kalmak süper birşey sizlerle yazışmak dertleşmek ,dertleşmek demişken benim 2 eltim var birisinin 10 yıl sonra tedaviyle oğlu oldu birisinin olmadı evlatlık aldı neyse eşim benim heberimi abiylerine sevinçle söylemiş nasıl davrandılar biliyormusunuz hiç duymazdan geldiler hayırlı olsun böyle böyleymiş falan diye aramadılar yani hiç önemsemediler ama memlekete gittiğimde her fırsatta çoçuğumun olmadığını hatırlatıp duruyorlardı sanki kendi başlarından geçmemiş bende aptal aptal aynılarını sizde yaşadınız niye benim başıma kalkıp duruyorsunuz demiyordum ağlıyordum Allahım gönüllerine göre versin Allah nasip eder çoçuk sahibi olursam evlerine götürmeyeceğim zaten doğumuma falanda gelmezler eminim şimdi içleri içlerini yiyordur kaç aylık cinsiyeti ne falan fistan hiç birini söylemiyeceğim zaten aramıyorlarda eşleri eşime sorar artık sanki arasalar ahyırlı olsun çok sevindik deseler dillerimi eskir Allahıma havale ediyorum bende onların mutlu günlerinde hiç aramayacağım Allah gönüllerine göre versin.......ha birde bi komşum var her gün ben işe giderken yada gelirken merdivenlerde beni yakalar bi şekilde lafı çoçuğa getirir bana lafını sokar ortadan kaybolur şuna yakalanmadan evime girsem derim hep:47:neyse şimdi epeyidir işe gitmiyorum araştırmış duymuş galiba hiç yoluma çıkmıyor dün gördü görmezden geldi iğneden geliyordum iyi akşamlar dedim duymazdan geldi ....insanlar neden kalplerini böyle kirletiyorlar hiç anlamıyorum sevinçimi paylaşsa ne olur sanki kalpler arasındaki farkı böylelikle görebiliyorum ALLAHIM herkesin kalbine göre versin ...ayyyyyyy çok yazdım yine çoştum :1:
canım ben böylelerine nasipsizler diyorum nasıl olur da kendilerinin de başlarından böyle birşey geçip de seni anlamazlar
fesatlıktan başka birşey değil sen de onlar ve böyle insanlardan korunmak için Allaha sığın ve kendin,bebişin ve eşin için bol bol felak,nas ve ayetel kürsi oku canım Allahım uzak etsin böyle insanları bizlerden.
canım insallah bu gün kontrolün var insallah iyi gecer gülüm korkma yigenimize hiç bir sey olmaz onan annesi ne güçlükleri astı yavrusumu asamıyacak.ayrıca canım kanama normal gebeliklerde de yasanıyo bir problem olcagını sanmıyorum öpüldün canım
canım ya duygulandırdın beni:48: Allah razı olsun inşallah canım ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
herkese günaydınnnn
flzask ve nursen inş güzel olumlu sonuçlar alırısınız bugün
flzask cnm mercimeğini ilk defa görücen ne güzel:52::52::52:
nursen inş kanaman duru ve bebğin sağlıklı olur:52:
inşallah canım Allah razı olsun.
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr..
güzel haberler alacağımız bi hafta olur inşallahhhhhhhhhh:16::16::16::16::16::16:

benim bugün ilk kontrolüm var..dua edin ne olur..
inşallah keseyi görürüm....:26::26:.
canım benim inşallah keseyi göreceksin ben de sabırsızlıkla bekliyorum canım senden gelecek güzel haberi
herkese hayırlı bi hafta olsunnnnnnnn
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun:16::16:
süre haftaya pazara kadar canlarım benim:16::16::16:

cemrem.........3 yasin
esra1982.......1 yasin
flzask ..........1 yasin
pare55.........1 yasin okudu
bahar85........1 yasin
1 tane de ben alayım canım Allah şifalar versin.
canlarım buarada kandilden sonra girip yazamadım...
o gece hepiniz için isim isim dua ettim...
sonrasında bebeklerine kavuşanlar için, hamileler için, tedaviye başlamak için bekleyenler için ve sperm çıkışı bekleyenler için ayrı ayrı dualar ettim...
rabbim kabul eder inş :16::16::16:
ben böyle zamanlarda çok duygulanıyorum ağlayarak tüm dualarımı ettim...
inş tüm acılarımız son bulur en kısa zamanda...
arkadaşlar ayrıca bazılarınızda isim listesi var geçen sene göndermiştim...
ama o listenin güncel halini isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim...
yeni arkadaşlarımızıda unutmayalım dualarımızda :34:
canım Allah razı olsun güzel duaların için Rabbim kabul etsin dualarını
bana da gönderebilirsin canım ben de sana özelden yazarım ismimi.
nursenimmmmmm canım arkadaşım inş bugün kontrolün güzel geçecek ve bebişinden güzel haberler alacaksınnnn :16::16::16:
herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum...
rabbm güzel haberler duymayı nasip etsin...
kıyamam ben sana demek sıkıntıların vardıda bize bahsetmedin...
canım benimmmm allah bebişinizi size bağışlasın :16:
bak kanamanın sebebini biliyorsunuz bebişinde çok iyiymiş şükürler olsun :nazar:
çok kafana takmamaya çalış...
inş kanama durmuştuda için rahatlar...
dualarım seninle bitanem güzel haberlerle gel inş :16::16::16:

canım benimmmmm gönlü güzel arkadaşım hayırlısıyla sende göreceksin yarın bebişinin kesesini :16:
inş hayırlısıyla kucağına aldığın günlerde gelecek :16:
canım benimmmmmm herkes senn kadar iyi niyetli değil...
aynı acıyı yaşamış insanlar bile seninle mutluluğuna ortak olmak istemiyorlarsa o kişilere ne denilebilir ki :19:
ne istiyorlar yani diğeri gibi 10 sene beklemeni mi yoksa diğeri gibi evlatlık almanı mı bu nasıl bi fesatlıktır :47:
negüzel birinin işte 10 sene sonra olmuş evladı neler yaşadı zamanında kimbilir...
diğeride kendi doğurmamış ama bi evladı var bundan güzeli olabilir mi ??
allah evlatlarını onlara bağışlasın...
durumlarına şükretmeleri ve aynı acıyı yaşayan eltisinin mutlu anlarında yanında olmaları gerekirken bu yapılanlar çok çirkin...
hele o komşuna diyecek söz yok allah ıslah etsin :47:
sen en doğrusunu yapmışsın rabbime havale etmekle...
rabbim gönlüne göre verdi inş bu mutluluğun ömür boyu sürecek canım dualarımız seninleeeeeee :16::16::16:

baharcımmm ben de güzel şeyler duyacağıma inanıyorum inşallah da öyle olur
aslında mide bulantılarım ve istifralarım oldukça mutlu oluyorum bebişim sağlıklı bi şekilde benimle diyorum :1:
kanamam bebeğime zarar vermesin de en önemlisi o
sağol tatlım duaların için
bu arada canım eşin çalışmaya başlamış galiba
çok sevindim sizin adınıza canım maddi sıkıntı bir yana işsizliğin yaptığı stres daha yıpratıyo belki
Allahım hayırlı kazançlar versin canım yeni işi hayırlı olsun eşinin.

herkese hayırlı bi hafta olsunnnnnnnn
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun:16::16:
süre haftaya pazara kadar canlarım benim:16::16::16:

cemrem.........3 yasin
esra1982.......1 yasin
flzask ..........1 yasin
pare55.........1 yasin okudu
bahar85........1 yasin
duruderyadeniz..3 yasin okudu
nursen.........1 yasin
nilda05.........1 yasin

Canim benim nasilsin?
Cok tsk ederim kapi susumu begendigin icin bitanem...
Insallah Rabbim hepimize bebeklerimiz icin yapmamizi nasip eder....Amin...

Pamugum nasilsin tatlim???
Bende Yasin okumak isterdim ama malesef malum haldeyim...
Yoksa asla pas gecmezdim pamugum..
Allahim ettiginiz dualari kabul etsin tez vakitte hastaniza acil sifasini versin...Amin...

Pamugum nasilsin tatlim???
Bende Yasin okumak isterdim ama malesef malum haldeyim...
Yoksa asla pas gecmezdim pamugum..
Allahim ettiginiz dualari kabul etsin tez vakitte hastaniza acil sifasini versin...Amin...

iim cnm olsun güzelim
sen dua et o bile yeter tatlımamin sen nasılsın hormonların son durumu nasıl çıktı eşinin:26:

iim cnm olsun güzelim
sen dua et o bile yeter tatlımamin sen nasılsın hormonların son durumu nasıl çıktı eşinin:26:

Yok bitanem daha cikmadi burada tatil vardi bugün son..
Doktoruda haftaya kadar tatilde...
Yarin laboratuari arayip ögrenicez bakalim..
Haftayada doktoruna gider...

Fistigim nasilsin??
Gittin geldinmi doktora sonuc ne oldu bebislerimiz kac tane??
Hadi yaz catliycam meraktan....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Canlarımmmmmmmmm biz geldikk mercimeğimleeeeeee:52::52::52::52::52:
bi tanecik gördük kesemizi..çok şükür...:26::26::26::26:
sabah o kadar heyecanlıydımki kalbim güm güm....
masaya yattım yine heyecanlıydım hep dua ettim doktor gelene kadar..
sonra geldi..baktı kese görünüyo dedi bi ohh çektim..:52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
miniğim benimleeeeeeee 10 gün sonra kalp atışı için gidiceğiz inşallah onuda görürümm teyzeleri..
mercimeğimle dua ediceğiz hep :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allahım teyzelerimede bu güzel duyguları yaşatsın diyeeeeeee:26::16::16::16::16::16:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sonra geldi..baktı kese görünüyo dedi bi ohh çektim..:52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
miniğim benimleeeeeeee 10 gün sonra kalp atışı için gidiceğiz inşallah onuda görürümm teyzeleri..
Allahım teyzelerimede bu güzel duyguları yaşatsın diyeeeeeee:26::16::16::16::16::16:

nihayet rahatladı arkadaşımızzzzzzzz :46:
bebişimizin kesesi göründü en önemliside sen hamiş olduğuna inandınnnnnnnnnn bi halayı hakettiniz :64::64::64::64::64:

Fistigim gözün aydin olsun mercimeginin kesesini görmüssünüz...:52::52::52::52::52::52:
Olsun talim 1 tane olsun seninle olsun...:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:
Allaha binlerce sükürler olsun...
Bende sabahtan beri catladim burada...:1::1::1::1:
Insallah 10 gün sonrada kalp atisini duyarsin biricik yegenimin...:16::16::16::16:
Bende sizin icin duaciyim fistigim...
Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin...Amin....:16::16::16::16:

canım Allah razı olsun güzel duaların için Rabbim kabul etsin dualarını
bana da gönderebilirsin canım ben de sana özelden yazarım ismimi.

baharcımmm ben de güzel şeyler duyacağıma inanıyorum inşallah da öyle olur
aslında mide bulantılarım ve istifralarım oldukça mutlu oluyorum bebişim sağlıklı bi şekilde benimle diyorum :1:
kanamam bebeğime zarar vermesin de en önemlisi o
sağol tatlım duaların için
bu arada canım eşin çalışmaya başlamış galiba
çok sevindim sizin adınıza canım maddi sıkıntı bir yana işsizliğin yaptığı stres daha yıpratıyo belki
Allahım hayırlı kazançlar versin canım yeni işi hayırlı olsun eşinin.

tamam canım gönder sen ismini...
evet annesi bebişin sana sinyal veriyor zaten ben burdayım diye :1:
saol canım çok şükür başladı işe...
rabbim en kısa zamanda sıkıntılarımızdan kurtulup tedavimize başlamayı nasip eder inş :16:

Canim benim nasilsin?
Cok tsk ederim kapi susumu begendigin icin bitanem...
Insallah Rabbim hepimize bebeklerimiz icin yapmamizi nasip eder....Amin...

iyiyim çok şükür canım tatil iyi geldik dinleniyorum işte :1:
aminnnnnnnnnnnn :16::16::16:

hamdolsun cnm çok şükür yaadana bu günleri de gördün:52::52::52: devamını da göürüsün inşllhh
olsun tek olsun biz hep çift zannettik ya:9::9:
demek mercimeğin artık seninle:49::49::16::16::16::16:
rabbim sağlıklı kucağına alacağın günleri göstersin kızzz duygulandım bak gene ne sulu gözlüyüm ya ben:43:
amin darısı cümle isteyenlerin başınaaa ve banadaaa:16::16:
kesenin şerefineeeeeeeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
Back
X