• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamünaleyküm canlarım benim iğnelerimi kullandım akşamda catlatma iğnelerimi vurdum bitti çok şükür yarın opu işlemi yapılacak Allahın izniyle.hepinizin dua ve desteklerini bekliyorum rabbim bizimde bu yolda ugraşan bütün kardeşleriminde dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepinizi öpüyorum:3::3:
duamız seninle cnm inş opun kolay geçer sonrada bebişlerini göbişine alırısnnnn.....:49:

yeter cnm eşine geçmiş olsun güzelim:34:

Merhaba,
Eşim de Celalettin Hoca ile görüştü, Bizde Ersel Bey'le temasa geçtik Tülay arkadaşımız gibi ilaçlarımız geldi inşallah hepimizin şifası gizlidir rabbim yüzümüzü güldürsün. Hamiş arkadaşlarımızın da sevinçleri iyi haberleri daim olsun. Ben yeni yeni girmeye başladığım için henüz herkese tam vakıf olamadım ama Bahar arkadaşımızın eşine de Allh'tan şifa diliyorum. Benim de karaciğerimde aldığım kemoterapiler sonucu büyüme var. Hatta küçük bir lekeden şüphelenip PET' e dahi soktular, rabbime hamd olsun iyi sonuçlar çıktı. İnşallah bahar kardeşimin eşinden de önemsiz diye bir sonuç alıcaz... Çok zor bir süreç, rabbim tekrarı ile imtihan etme kimseyi Amin.....

teşekkürler canım bugün gidip o otu buldum ama bizim o kadar vaktimiz yok. ya bu yaz tüp bebek denemesi yapacağız yada iki yıl beklemek zorunda kalacağız. ne yapacağımı bilmiyorum kafam baya karışık. beklemeye değer mi bilemiyorum.

canım ya hemen eşin tese olmasın biraz tedavi görsün inanki tedavisiz tese bir işe yaramaz eşinin tam olarak durumu ne neden azospermi

slm denizbulut Allah cc yardımcınız olsun.Böyleleri ile uğraşmak çok zor. canım bursa damısın ben de bursada ikamet ediyom. Eşimin sperm sayısı sıfıra yakın sana önerilen ersen bey kim bana bilgi verebilirmisin bende gideym :)
yok cnm bursada yaşamıyoruz biz antalyada yaşıyoru hocanın ortak çalıştığı aktarcı bursada yaşıyormuş
azolular üzerine iyi çalışmalar yapılıyormuş sizdem sperm var mı cnm ersen beyin numarasını göndereyim ben sana cnm..

ah canım ya neler yaşamışsın.ama üzülme özel sektör hep böyle.ben sana anlatsam sende bana inanamazssın.genel itibariyle patronum diye geçinenler yanında çalışan insanlara köle muamelesi yapıyorlar.zannediyorlar ki maaşlarını ödüyorum,her bir işimi yapmak zorundalar diye.okadar acizlerki.sen nelerle uğraşıyon adamın derdi para.allah gözünü doyursun.bazen çekip gitmek en doğru karar ama yine de fevri hareket etme.eğer çalışmak zorundaysan önce işini bul sonra çık.
neyse demek celalettin hoca öyle dedi.doğru yoldasınız demekki.yeni bulduğu aktarcı da şifa olsun inşallah.bizim de 4 haftamız var.
kontrole.hakkınızda hayırlısı olsun inş.hücreler bebek olsun inş.:))

evt cnm maaşlı elemanız diye 365 gün 24 saat işle ilgilenmemizi istiyorlar
cnm işten ayrılmayı çok istiyorum ama biliyorum bırakmayacak
eşimi felan araya katacak iyi rol yapacak ama ben onu çok iyi tanıyorum
çokta sıkıntılarımız var çalışmak zorundayım ama sağlığım gitti
bi çöküntü yaşıyorum allahım hakkımda hayırlısını versin ...
saol cnm inşlh yeni aktarcıyla daha iyi sonuçlarıda görürüz inşlh
hadi inşlh sizde güzel sonuçlar alırsınız tatlım..

Canım benim yaşadığın tüm sıkıntıların sonucunda rabbim seni feraha erdirir inşallah.
Bunda da bir hayır olduğunu unutma.
Tamam yaşadıkların hiç güzel şeyler değil ama rabbim daha da beterinden korusun inşallah.
Ogün seni aradığımda meşgule attın.Bende müsait değilsindir diye bir daha aramadım.
Sonra mesaj çektim müsait olduğunda görüşelim diye.yine cevap yazmayınca filize dedim ki denizbuluttan haber var mı.oda dur ben arayım dedi.o konuşmuş seninle bende o şekilde haber aldım senden.neyseki kötü bir şey yoktu ve sonuçlar gayet güzel çıkmış.senin adına bende çok sevindim.
Akşam da yarın görüşelim diye mesaj çektim.yine cevap yazmadın.oysa seninle yakın mesafelerde bulunuyorduk.
En azında bir yerde buluşup görüşmek istedim neyse nasip değilmiş artık.
Olabilir böyle şeyler.
Daha sonra görüşebiliriz inşallah.

inşlh bundada bir hayır vardır cnm
cnm hastane tahliller derken para peşine koştuk
adamla buluşamadık tanımıyoruz
zaten sürekli aranıyorum inan sinir krizi geçirdim
öğretmen evine geldik telefonu felan çantama koydum yattım biraz uyudum gece 3 te uyandım ama tele felan bakmadım
gece 11 de mesaj göndermişsin
mesajınıda çok geç gördüm seni aradığımda bile okumamıştım inan hiç farkında değildim
bi çok güzel planım vardı ama malesef olmadı inşlh bi daha ki sefere görüşürüz cnm...

Biz geldik teyzeleri. bebişimleeeeee:16::16::16::16::16::16:
çok şükür duyduk kalp atışlarını meleğimin.kocaman olmuşş.1 cm...:52::52::52:
7+1 günlükmüş..o anı anlatama sizlere Rabbim isteyen herkese yaşatsın.:26:
gözlerimden yaşlar süzüldü giddi..kalbim yerinden çıkıcaktı zaten..:52::52::52::52::52::52::52:
içinizde bi can varrrr. Allahım ne büyüksün sennnnnn..:26::26::26::26:
3 hafta sonra kontrolümüz varr..Rabbim inşallah bundan sonrasıda sorunsuuz geçer hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım..
canlarımmmm tek duam sizlerinde böyle güzel haberlerini almak..:16::16::16:
Rabbim çok şükür benide bu aşamalara getirdi..:16::16::16:
bu uğurda uğraşan emek veren herkesete yaşar inşallahh..:26::26:

maşallah cnm ne güzel bu sevincin hiç bitmesin
sağlıcakla kucağına aldığın haberinide verirsin inşlh çok sevindim darısı bizlere inşlh..

Offf canim benim neler yasatmis ya size patronun...
Bu üc aylarda Rabbimde onunda kalbine göre versin..
Ya insanin iki ayagini bir pabuca sokmak bu kadar slklntinin icerisinde kalpsiz insafsiz vicdansiz...
Neyse ki bitanem hücreleriniz cikmis insallah en yakin zamanda kipir kipir canlilarina dönüsürler...
Esinin kullanacagi tüm kürler sifa olsunda size tez vakitte bebislerinizi getirsin insallah....Amin....

evt cnm bende allahıma havale eettim
çok şükür hücrelerimiz var ama kendilerini tamamlayamıyorlar
hoca iğneler ve ersen beyin kürleri ile 6 ay da sonuç almayı düşünüyorum dedi
inşlh allahım drmuzun ve bizim emeklerimizin mükafatını tez zamanda verir

denizbulut cnm ne sıkıntılar yaşamşsın sen böle yahu
gıcık adam sanki sen kaçıp gidecekmisin bu kadar kötü bi patron olamamz herhalde:47::47:
ah cnm sevincin bile kursağında kalmış... cnm anladım o stres yüzünden haber verip konuşamadık olsun sen problemlerini düzeltte:34:
sonuca çokkk sevindim hücre olması bile insana umut veriyo:52::52::52::52::52::52::52:
inş bundan sonra hep daha güzel gelişmeler olur cnm bursa da ki yenimi çıkmış....:26:

ay cnm benimki anlatılmaz yaşanır
özel sektör işte bizler katlandıkça onlar şımarıyor köle gibi görüyorlar
iyi hissetmediğim için dönemedim cnm kusuruma bakma nolur
inşlh o hücreler kısa zamanda sperm olur allah razı olsun cnm
bursadaki hocanın önceden tanıdığıymış cnm
ermiş aktarın ve geylananın kürlerinin temiz olmadığı içinden pisliklerin çıktığı ile ilgili şikayetler gelmiş hocaya
ve pek parlak sonuç çıkmamış geylananın hocası ersen bey dedi hoca asıl şifa orda inanın sizin için ondan el stedim dedi
hocada elinden geleni yapıyor nasibinde yoksa hoca ne yapsın işte kader kısmet işi
hakkımızda hayırlısı bakalım cnm..

canım yeni tedavin hayırlı olsun:16:
neler yaşamışsın öyle RABBİM size bunları yaşatanları nasıl biliyorsa öyle yapsın:47:
Celalettin beyin ilgili olmasına çok sevindim elinden geleni yapıyor bizim için ALLAH razı olsun
İNŞALLAH spermleri göreceksiniz RABBİM emeklerinizin karşılığını kat kat versin
hücreler aşama aşama çıkıyor galiba streoly cely en zoru ama sizde hep hücre çıkıyor
bide sperm de çıkmıştı ölüde olsa vucutta üretim oluşuyor
hepimiz şu lanet azodan kurtulalım :47:
hayatımızda gereksiz kimseyi istemiyoruz zaten onlarda bi ötede dursun bebişlerimizle mutlu olalım İNŞALLAH
yüksek dağın karı fazla olurmuşş RABBİMden gelen herşeye razıyım da
beyinsizlele uğraşmak yoruyor işteee sabır sabır sabır canım ne diyeyim :41::41:

evt cnm bizim patoloji sertoli cell only skor 1
kaan bey elongeler var dedi
sinan bey şekli bozuk tuhaf sperm gördüm bende şaşırmıştım dedi
eser laboratuvar ilk orda yapılan tahlillerde 100 bin ölü sperm var dedi
2. seferde 200 bin ölü sperm dedi
genelde yapılan testlerde hep germ hücre görüldü ama sperm hiç görülmedi:50:
inşlh hepimiz bu azodan kurtuluruz cnm

canım unutma her şer görünende bir hayır var.ben hoca bize neden macun kür vermedi diye çok üzülüyordum.bugün okuduklarım rabbil aleme olan hamdımı artırdı.biz borç harç gitmiştik.pislolojim inan yerlerdeydi.hatta dedim herkesdte çıkış olacak ama biz çok umutsuz vakkayız hoca bize ondan vermedi yada uğraşmak istemedi.ben rabbime çok dua ettim herkes gibi.rabbim halimi gördü merhamet etti diye düşünüyorum. kür verseydi belki alamayacaktık bilemiyorum.sırf tedaviye yetişmek için ilden ilçeye kış günü taşındık.şimdi bu ilçe beni boğuyor ne kadar dayanırım bilmiyorum.ama bundada hayır var diyirom.şimdi patronun sana böyle yapmasaydı daha ne fedakarlıklar yapacakyın.şimdi tanıdın ve özverini ona göre yaparsın.işten çıkmanı tavsiye etmiyorum canım.çünkü evde kendine daha çok kızacaksın bunca yıl boşuna emek verdim diye.sende kısasa kısas yap canım.benim naçizane fikrim bu.en iyisini bilen sensin.hiç bir şeyi kafana takma canım.şu an sevincini yaşamalısın.sizde microtesede elegonlar çıkmamışmıydı ki.sertoli cel. hiç hücre olmaması demek değilmi canım.

canım nasılsın ?İstanbulda moralin baya bozulmuş üzüldüm inan.ne gıcık bir patronun varmış ya gerçi bu durumu özel sektör diye ayırmak yanlış ben devletteyim biz de celaleddin hocanın yanına gittiğimizde tahliller 2. güne kalmıştı müdür aradım mazeret izni yazın diye yazmadı bursaya geldik tekrardan bigünlük rapor aldım ertesi gn tekrar istanbula gittik 2 gün mahvolmuştum git gel .malesef insan olmayan kendini böle belli ediyor heryerde.
sen güzel canını hiç sıkma canım üüzme kendini de.

evt cnm allah iyi insanlarla karşılaştırsın bencil art niyeli insanlar dan uzak eylesin inşlh...

sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkki :( nasip kısmet değilmiş... olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım ;))bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı:41::41::41:
inş. sizlerden güzel haberler alırız bundan sonra :16::16::16:

bak gördünmü sakız falı bile sana spermlerin gelecğini müjdeliyor inşallah.

Heeee inşallah gülüm inşallah.Ağzından bal damlıyor kız.

canım biz aldık bizde kprex,hprex sertoli ve leydie var,ilaçlar bitince tozlara geçilecek .size fazla vermiş sanki yazdıklarının bazıları yok ben de gerçi durumlar farklı ondan olabilir.tozları nasıl kulllanacaklar onu söylemedi ilaç bitsin tekrar ara dedi
inşallah şifa olur eşlerimize ya.

Canım bizim zor vaka olduğu için biraz fazla.ama hepsi 1.5 ayda bitiyor ben hesapladım.

Görmüyoruz Rabbim… Görme biIincimizi kaybettik. Herşey de Seni gören SahabeIerin nazarında meğer ne körmüşüz… Görmek istiyoruz AIIah’ım. Her yaprağın, bir diğer yaprağın ışığını kapatmamış oIuşunu idrak edip seni zikretmek istiyoruz… Kainattaki sırIarı görebiImemiz için kaIbimizi aç AIIah’ım… Körüz Rabbim… GözIerimizi SeninIe Aç… Bu cuma günü GözIerimizin açıIması duası iIe NurIu CumaIar.

tülaycım bizimde hormon değerlerimiz

fsh:0,17
lh :0,06
e2 :95,64
testosteron: 5,81

hoca hormonlarımızın çok iyi olduğunu artık fsh yüklenmesi gerektiğini söyledi
o olmadan zaten sperm çıkışı beklemiyorum dedi
bu iğneleri aldıkça inhibinde yükseliyor ama ona her zaman baktırmaya gerek yok dedi
sizin testosteron baya yüksek çıkmış maaşallah
ersen beyle bende dün görüşebildim ancak
elinde kürlerin kalmadığını pazartesi 10-11 gibi arayın dedi
hadi inşlh şifa olur..sizde menegona geçtinizmi cnm
bizim haftanın 2 günü pregni 3 günü menegon olacak
2 ay sonra budaki üniv.hastanesinde tahlillerin aynılarını yaptırıp göndericez hocaya

Bağışla beni (BİZLERİ)Rabbim,
tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası da yoktu elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi,
Senin "El"inden. HAYIRLI CUMALAR

sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkki :( nasip kısmet değilmiş... olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım ;))bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı:41::41::41:
cnm çok üzüldüm ama kısmet değilmiş cnm zordur da sen bu aşamalara geldin ya bak görürüsün maddi durumunuz düzelince o 1 tane size umut olacak cnm benim :34:
sen çok dirayeti birisin bak hemen toparalamışsın ara sıra gel yazışalım senişnle yazışmayı özledim be güzelim:54:

herkese hAYIRlı cumalar yaradanım katındane duamız varsa kabul etsin :16::16::16:

sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkki :( nasip kısmet değilmiş... Olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım ;))bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. Rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
Transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... Tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı:41::41::41:
Inş. Sizlerden güzel haberler alırız bundan sonra :16::16::16:

cnm çok üzüldüm demek henüz vakti saati gelmemiş
bak 1 adet dondurulmuşunuz varmış inşlh o size evlat olur
sende çok acı çekip çaba gösterenlerdensin inşlh rabbim yüzünüze gülecek cnm biraz zaman ve sabır ile....:25:

canım eşinle aynı gün gitmiştik biz de hatta birumutlar da vardı kontrollerimizde aynı zamnlarda.bizimde bitmişti bitkiseller hocayı aradım bursadaki ersel beyin numarasını verdi ordan alın dedi bir ay var gelmemize dedim bu ilaçlar 2 ayda bitiyormuş.olsun dedi siz bir ay sonra gelin ilaçların bitmesini beklemeden.bence sen de ara bakalım. ne diyecek

CANIM MERHABA.
evet biliyorum eşim sizinle karşılaşmış.
biz hocayı hiç aramadık.panax ,E1 ve Geylani baharatın kürleri ve Ermiş baharatın kürlerin 3 ay kullan gel demiş eşime.ilaçları ve Ermiş aktarın kürlerini de 3 aylık aldık.bir tek Geylani baharatı başlamadık daha.kontrole 1 ay kaldı hala kürü yollamadılar.kafam çok karışık.eşime bir danışayım da olmazsa eşimde arasın Celalettin Hocayı.teşekkür ederim canım.
allah hiç kimseyi utandırmasın,sonuçlarını her birimiz alırız inş.

canım nedesem bilemedim.
bukadar yaklaşmışken başa sarmak hakikaten zor olsa gerek ama bu aşamalar getiren rabbim,mutlu sonu da verecektir inşallah.
maddiyat ta zorluyor haliyle insanı ama bu zaman zarfında hem vücudunda toparlanır,aldığın ilaçların etkileride kaybolsun,şükürler olsun sperminiz var yine denersiniz allahın izniyle.
mezara kadar imtihan devam ediyor.rabbim sınavı geçenlerden eylesin bizleri.allaha emant ol inş.

CANIM MERHABA.
evet biliyorum eşim sizinle karşılaşmış.
biz hocayı hiç aramadık.panax ,E1 ve Geylani baharatın kürleri ve Ermiş baharatın kürlerin 3 ay kullan gel demiş eşime.ilaçları ve Ermiş aktarın kürlerini de 3 aylık aldık.bir tek Geylani baharatı başlamadık daha.kontrole 1 ay kaldı hala kürü yollamadılar.kafam çok karışık.eşime bir danışayım da olmazsa eşimde arasın Celalettin Hocayı.teşekkür ederim canım.
allah hiç kimseyi utandırmasın,sonuçlarını her birimiz alırız inş.

dün burda okuduklarımdan ve size danışmalarım dan sonra hemen celalettin beyi araştırıp bulduk(en yakın arkadaşımın eşi tedaviyi kabul etmediği için)arkadaşımın eşinin sperm tahlillerini istedi maille gönderdik 3 ayda bir yapılan sperm tahlilleri iç açıcıymış 3 ay daha kullandığı aktardan altığı şeylere devam etmesini söyledi yükseliş olduğunu söyledi buda çok hoşumuza gitti direk gelmenize şimdilik gerek yok yükseliş çok iyi istese hemen gelin der 470 tl ilacı hemende alırdık...:)))çok mutlu olduk...

canım nedesem bilemedim.
bukadar yaklaşmışken başa sarmak hakikaten zor olsa gerek ama bu aşamalar getiren rabbim,mutlu sonu da verecektir inşallah.
maddiyat ta zorluyor haliyle insanı ama bu zaman zarfında hem vücudunda toparlanır,aldığın ilaçların etkileride kaybolsun,şükürler olsun sperminiz var yine denersiniz allahın izniyle.
mezara kadar imtihan devam ediyor.rabbim sınavı geçenlerden eylesin bizleri.allaha emant ol inş.

allah büyük canım seni çok iyi anlıyorum inan insan bebeğini kucağına alınca o günleri hatırlamıyor bile inanıyorum ki rabbim en güzelin den bebişini verir kısa zamanda....

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar...
sana da günaydın cnm benim hepimizin duaları kabul olsun inşllhhhhhhh:16::16::16:
dün burda okuduklarımdan ve size danışmalarım dan sonra hemen celalettin beyi araştırıp bulduk(en yakın arkadaşımın eşi tedaviyi kabul etmediği için)arkadaşımın eşinin sperm tahlillerini istedi maille gönderdik 3 ayda bir yapılan sperm tahlilleri iç açıcıymış 3 ay daha kullandığı aktardan altığı şeylere devam etmesini söyledi yükseliş olduğunu söyledi buda çok hoşumuza gitti direk gelmenize şimdilik gerek yok yükseliş çok iyi istese hemen gelin der 470 tl ilacı hemende alırdık...:)))çok mutlu olduk...
:46::46::46::46::46:hadi darısı spermleri görmek nasip olsun arkadaşınaaaaaaa:16:

Back
X