slm denizbulut Allah cc yardımcınız olsun.Böyleleri ile uğraşmak çok zor. canım bursa damısın ben de bursada ikamet ediyom. Eşimin sperm sayısı sıfıra yakın sana önerilen ersen bey kim bana bilgi verebilirmisin bende gideym :)
yok cnm bursada yaşamıyoruz biz antalyada yaşıyoru hocanın ortak çalıştığı aktarcı bursada yaşıyormuş
azolular üzerine iyi çalışmalar yapılıyormuş sizdem sperm var mı cnm ersen beyin numarasını göndereyim ben sana cnm..
ah canım ya neler yaşamışsın.ama üzülme özel sektör hep böyle.ben sana anlatsam sende bana inanamazssın.genel itibariyle patronum diye geçinenler yanında çalışan insanlara köle muamelesi yapıyorlar.zannediyorlar ki maaşlarını ödüyorum,her bir işimi yapmak zorundalar diye.okadar acizlerki.sen nelerle uğraşıyon adamın derdi para.allah gözünü doyursun.bazen çekip gitmek en doğru karar ama yine de fevri hareket etme.eğer çalışmak zorundaysan önce işini bul sonra çık.
neyse demek celalettin hoca öyle dedi.doğru yoldasınız demekki.yeni bulduğu aktarcı da şifa olsun inşallah.bizim de 4 haftamız var.
kontrole.hakkınızda hayırlısı olsun inş.hücreler bebek olsun inş.:))
evt cnm maaşlı elemanız diye 365 gün 24 saat işle ilgilenmemizi istiyorlar
cnm işten ayrılmayı çok istiyorum ama biliyorum bırakmayacak
eşimi felan araya katacak iyi rol yapacak ama ben onu çok iyi tanıyorum
çokta sıkıntılarımız var çalışmak zorundayım ama sağlığım gitti
bi çöküntü yaşıyorum allahım hakkımda hayırlısını versin ...
saol cnm inşlh yeni aktarcıyla daha iyi sonuçlarıda görürüz inşlh
hadi inşlh sizde güzel sonuçlar alırsınız tatlım..
Canım benim yaşadığın tüm sıkıntıların sonucunda rabbim seni feraha erdirir inşallah.
Bunda da bir hayır olduğunu unutma.
Tamam yaşadıkların hiç güzel şeyler değil ama rabbim daha da beterinden korusun inşallah.
Ogün seni aradığımda meşgule attın.Bende müsait değilsindir diye bir daha aramadım.
Sonra mesaj çektim müsait olduğunda görüşelim diye.yine cevap yazmayınca filize dedim ki denizbuluttan haber var mı.oda dur ben arayım dedi.o konuşmuş seninle bende o şekilde haber aldım senden.neyseki kötü bir şey yoktu ve sonuçlar gayet güzel çıkmış.senin adına bende çok sevindim.
Akşam da yarın görüşelim diye mesaj çektim.yine cevap yazmadın.oysa seninle yakın mesafelerde bulunuyorduk.
En azında bir yerde buluşup görüşmek istedim neyse nasip değilmiş artık.
Olabilir böyle şeyler.
Daha sonra görüşebiliriz inşallah.
inşlh bundada bir hayır vardır cnm
cnm hastane tahliller derken para peşine koştuk
adamla buluşamadık tanımıyoruz
zaten sürekli aranıyorum inan sinir krizi geçirdim
öğretmen evine geldik telefonu felan çantama koydum yattım biraz uyudum gece 3 te uyandım ama tele felan bakmadım
gece 11 de mesaj göndermişsin
mesajınıda çok geç gördüm seni aradığımda bile okumamıştım inan hiç farkında değildim
bi çok güzel planım vardı ama malesef olmadı inşlh bi daha ki sefere görüşürüz cnm...
maşallah cnm ne güzel bu sevincin hiç bitmesin
sağlıcakla kucağına aldığın haberinide verirsin inşlh çok sevindim darısı bizlere inşlh..
Offf canim benim neler yasatmis ya size patronun...
Bu üc aylarda Rabbimde onunda kalbine göre versin..
Ya insanin iki ayagini bir pabuca sokmak bu kadar slklntinin icerisinde kalpsiz insafsiz vicdansiz...
Neyse ki bitanem hücreleriniz cikmis insallah en yakin zamanda kipir kipir canlilarina dönüsürler...
Esinin kullanacagi tüm kürler sifa olsunda size tez vakitte bebislerinizi getirsin insallah....Amin....
evt cnm bende allahıma havale eettim
çok şükür hücrelerimiz var ama kendilerini tamamlayamıyorlar
hoca iğneler ve ersen beyin kürleri ile 6 ay da sonuç almayı düşünüyorum dedi
inşlh allahım drmuzun ve bizim emeklerimizin mükafatını tez zamanda verir
denizbulut cnm ne sıkıntılar yaşamşsın sen böle yahu
gıcık adam sanki sen kaçıp gidecekmisin bu kadar kötü bi patron olamamz herhalde
ah cnm sevincin bile kursağında kalmış... cnm anladım o stres yüzünden haber verip konuşamadık olsun sen problemlerini düzeltte
sonuca çokkk sevindim hücre olması bile insana umut veriyo

inş bundan sonra hep daha güzel gelişmeler olur cnm bursa da ki yenimi çıkmış....:26:
ay cnm benimki anlatılmaz yaşanır
özel sektör işte bizler katlandıkça onlar şımarıyor köle gibi görüyorlar
iyi hissetmediğim için dönemedim cnm kusuruma bakma nolur
inşlh o hücreler kısa zamanda sperm olur allah razı olsun cnm
bursadaki hocanın önceden tanıdığıymış cnm
ermiş aktarın ve geylananın kürlerinin temiz olmadığı içinden pisliklerin çıktığı ile ilgili şikayetler gelmiş hocaya
ve pek parlak sonuç çıkmamış geylananın hocası ersen bey dedi hoca asıl şifa orda inanın sizin için ondan el stedim dedi
hocada elinden geleni yapıyor nasibinde yoksa hoca ne yapsın işte kader kısmet işi
hakkımızda hayırlısı bakalım cnm..
canım yeni tedavin hayırlı olsun

neler yaşamışsın öyle RABBİM size bunları yaşatanları nasıl biliyorsa öyle yapsın

Celalettin beyin ilgili olmasına çok sevindim elinden geleni yapıyor bizim için ALLAH razı olsun
İNŞALLAH spermleri göreceksiniz RABBİM emeklerinizin karşılığını kat kat versin
hücreler aşama aşama çıkıyor galiba streoly cely en zoru ama sizde hep hücre çıkıyor
bide sperm de çıkmıştı ölüde olsa vucutta üretim oluşuyor
hepimiz şu lanet azodan kurtulalım
hayatımızda gereksiz kimseyi istemiyoruz zaten onlarda bi ötede dursun bebişlerimizle mutlu olalım İNŞALLAH
yüksek dağın karı fazla olurmuşş RABBİMden gelen herşeye razıyım da
beyinsizlele uğraşmak yoruyor işteee sabır sabır sabır canım ne diyeyim

evt cnm bizim patoloji sertoli cell only skor 1
kaan bey elongeler var dedi
sinan bey şekli bozuk tuhaf sperm gördüm bende şaşırmıştım dedi
eser laboratuvar ilk orda yapılan tahlillerde 100 bin ölü sperm var dedi
2. seferde 200 bin ölü sperm dedi
genelde yapılan testlerde hep germ hücre görüldü ama sperm hiç görülmedi
inşlh hepimiz bu azodan kurtuluruz cnm
canım unutma her şer görünende bir hayır var.ben hoca bize neden macun kür vermedi diye çok üzülüyordum.bugün okuduklarım rabbil aleme olan hamdımı artırdı.biz borç harç gitmiştik.pislolojim inan yerlerdeydi.hatta dedim herkesdte çıkış olacak ama biz çok umutsuz vakkayız hoca bize ondan vermedi yada uğraşmak istemedi.ben rabbime çok dua ettim herkes gibi.rabbim halimi gördü merhamet etti diye düşünüyorum. kür verseydi belki alamayacaktık bilemiyorum.sırf tedaviye yetişmek için ilden ilçeye kış günü taşındık.şimdi bu ilçe beni boğuyor ne kadar dayanırım bilmiyorum.ama bundada hayır var diyirom.şimdi patronun sana böyle yapmasaydı daha ne fedakarlıklar yapacakyın.şimdi tanıdın ve özverini ona göre yaparsın.işten çıkmanı tavsiye etmiyorum canım.çünkü evde kendine daha çok kızacaksın bunca yıl boşuna emek verdim diye.sende kısasa kısas yap canım.benim naçizane fikrim bu.en iyisini bilen sensin.hiç bir şeyi kafana takma canım.şu an sevincini yaşamalısın.sizde microtesede elegonlar çıkmamışmıydı ki.sertoli cel. hiç hücre olmaması demek değilmi canım.
canım nasılsın ?İstanbulda moralin baya bozulmuş üzüldüm inan.ne gıcık bir patronun varmış ya gerçi bu durumu özel sektör diye ayırmak yanlış ben devletteyim biz de celaleddin hocanın yanına gittiğimizde tahliller 2. güne kalmıştı müdür aradım mazeret izni yazın diye yazmadı bursaya geldik tekrardan bigünlük rapor aldım ertesi gn tekrar istanbula gittik 2 gün mahvolmuştum git gel .malesef insan olmayan kendini böle belli ediyor heryerde.
sen güzel canını hiç sıkma canım üüzme kendini de.
evt cnm allah iyi insanlarla karşılaştırsın bencil art niyeli insanlar dan uzak eylesin inşlh...