• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hatunlar yarın Allah nasip kısmet ederse Miraç kandili şimdiden hayırlara vesile olur inşallah ,canlarım bu geceden dualar ve kuranı kerim okumaya zaman ayırın inşallah Allahım kabul etsin ALLAHA EMANET OLUN :16:

şimdiden iyi kandiller dualarımız kabul olsun evlatlarımız uzun ömürlü bebeşi olmayanlar göbüşü bebek dolsun sağlıkla...

Günaydin pamugummmmmm....:16::16::16:
Teyze oluyomussun gözü aydin olsunnnn....Insallah en kisa zamanda sende anneliginin haberini verirsin kuzummmmmmm.....
Ayy ne güzel duygudur teyze olmak ben hala olucam kardesim evlendiginde...
Direkt -1 le basliycam...Haahahaha
Gelinler görümceleri pek sevmez ya...
Hakkimizda hayirlisi olsun pamugummmmmm....
sağol cnm ya teyzelik çok güzel bişey kendi çocuğun kadar seviyosun inan ki
halada oldum oda ayrı güzel cnm olsun bsen _1 le başlıcan yaben _5 le başlıcam :9::9::9::9:
hayırlısıyla olsun salıklı gelsin de bebişlerimiz biz bekelriz zaten bekliyoz elimiz mahkum:34:
Bayadir dogru duzgun girip okuyamadim sizleri varmi gelsmeler biri beni bilgilendirsin :1::1:

Buaraa bnmde 5 tanecik bebisim var suan persembe gunu transferim allahin izniyle yine dualarinizi bekliyorum:16::16:
cnm 5 tane bebişşin seni bekliyo demek hadi inş sende hamile olursun güzelim bu gece bol bol dua et kandil yarın ya hepimiz birbirimize duacıyız cnm:16::16:
hatunlar yarın Allah nasip kısmet ederse Miraç kandili şimdiden hayırlara vesile olur inşallah ,canlarım bu geceden dualar ve kuranı kerim okumaya zaman ayırın inşallah Allahım kabul etsin ALLAHA EMANET OLUN :16:
evet cnm nasipse okumak lazım :16::16::16::16::16:

herkese slm çiçek canım ben eski üyelerden sevgidolu sperm çıkmış çok sevi,ndim canım senin adına gerçekten bir mucize Allahım en yakın zamanda hamile kalmanıda nasip etsin sperm sayınız bellimi canım birde istanbulda nerede yaptırdınız spermiogramı tekrara gözün aydın arkadaşım

Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin

Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canım gözünnnn aydınnnnnnnnnnnn :52::52::52:
ne güzel bi haber bu ya çok sevindim çokkkkkkkkkkk :46::46::46:
rabbim devamınıda getirsin inşşşşşşş :16::16::16:
şimdiye kadar hep test sonuçlarından sonra aynı acıyı yaşamıştı şükürler olsun rabbime bu defa yüzün güldü :16:
allahın izniyle devamıda gelicek :49: haberinide alıcaz inşşşşşşşş :16::16::16:
çiçekcimmmmmmm halayımız senin içinnnnnnnnnnnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin

Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...

gözünaydın çok sevindim inşallah hamile olduğun günleride görürüz
halayımı çekeyim

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
hoş geldin baharcım
niye öyle düşünüyosun sen olmayınca olmuyo ki
biz sıkılır mıyız hiç senin sıkıntılarından
her zaman duacıyız sizin için
inşallah herşey güzel olacak güzel şeyler duyacaksınız çarşamba günü.

canım benim allah razı olsun sizden inan bana öyle güç veriyorsunuz ki anlatamam...
iyi ki varsınız canlarım benimmmmmmm :16::16::16:

bebeğimi görüp geldim kızlar
bebeğim iyi büyümeye devam ediyo 6cm'cik bebeğim :1:
kan da verdim ikili tarama testi için onun sonucu 1 haftaya çıkıcakmış
benden böyle kızlar inşallah hamiş olmak isteyen bütün kardeşlerim yaşarlar bu güzellikleri :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar: maşallah kuzumuza :nazar:
inş tüm testler temiz çıkacak ve huzur bekleyeceksin bebişini kucağına alacağın günü...
rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi bebişinize inş :16:
darısı bizlerin başınaaa...

cnm olsun sen gir kız seninderdinle dertleniriz ne var biz bu günler için buralardayız dimi arkadaş böle zamanda belli olur:16:
inş çarşamba olumlu güzel haberler alacaksınız ve eski sıkıntılar sadece korkularda kalacak:34:

pamuk şekerimmmmm benimmmmmm çok saol :70:
inş allahın izniyle güzel haberler alıcaz...
sizin arkadaşlığınız dostluğunuz sorgulanamaz bile tatlım bitanesiniz siz bitaneeeee...

cnm ben baharın eşi için 2 yasin 2 fetih süresini okudum tatlım:16:
rabbim inş tez zamanda şifa versin inş hastalığı nüksetmemiştir...:34:

tatlım kalan 49 tefriciye yi ben alayım yarın bitiririm :34:

allah dualarınızı kabul etsin canım allah razı olsunnnnnnn...

bahrcığım nasılsın tatlım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle:16::16::16::16:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip edemedim :( kayınbabamı kaybettk...eşim bu cuma sperm de fısh boyama testi yaptırcak ilk defa bununla ilgili bilgsi olan arkadaşım varmı kızlar yaaa ?????

Rabbim yar ve yardımcısı olsun baharımın canım bende 100 tane tefriciye alıyım okudum diye yazamam ama yarına kadar kesin okurum inş.

canım arkadaşım allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inş...

esmacım ben baharın tefriciyeyi okmuştum canım yazmayı unuttum,Allah kabul etsin inş. şifasını versin eşinin

allah razı olsun canım inanın ne yazacağımı bilemiyorum...
inş sizler hep güzel günler görürsünüz...
allah gönlünüzden geçeni nasip etsin hepinize...

merhaba inşallah kötü bir şey çıkmayacak ben de 150 tefriciye 1000 tane de ya şafi alayım yarın akşama kadar değil mi ?

esma ben okudum tefriciye ve ya şafiyi Allah kabul etsin inşallah

canım arkadaşımmmm çok saol...
inş dediğiniz gibi olacak kötü bişey çıkmayacak rahat bi nefes alıcaz günler sonra...
canım bugün beni aramışsın sonra mesaj atmışsın...
kusura bakma çok geç gördüm saat geç olduğu için dönemedim sana...
ama çok mutlu ettin beni...
dualarınızın bizimle olduğunu bilmek çok güzel...
allah o güzel gönlüne göre versin herşeyi canım benim...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip edemedim :( kayınbabamı kaybettk...eşim bu cuma sperm de fısh boyama testi yaptırcak ilk defa bununla ilgili bilgsi olan arkadaşım varmı kızlar yaaa ?????
arkadaşım başınız sağolsun sabır versin yaradan:26:
biz hiç yaptırmadık öle fish li falan cnm bilgimyok bilenler sana yardımcı olur:44:

Back
X