Eninde sonunda kuyruklanacak başka çaresi yok.Yoksa biz takma kuyruk yapacağız.![]()
kızlarrrr bizde aynı dertten müzdaribiz kuyrukları yok round

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eninde sonunda kuyruklanacak başka çaresi yok.Yoksa biz takma kuyruk yapacağız.![]()
bunlarla yok.ancak bu spermler olgunlaşınca olur.
hatunlar yarın Allah nasip kısmet ederse Miraç kandili şimdiden hayırlara vesile olur inşallah ,canlarım bu geceden dualar ve kuranı kerim okumaya zaman ayırın inşallah Allahım kabul etsin ALLAHA EMANET OLUN![]()
sağol cnm ya teyzelik çok güzel bişey kendi çocuğun kadar seviyosun inan kiGünaydin pamugummmmmm....
Teyze oluyomussun gözü aydin olsunnnn....Insallah en kisa zamanda sende anneliginin haberini verirsin kuzummmmmmm.....
Ayy ne güzel duygudur teyze olmak ben hala olucam kardesim evlendiginde...
Direkt -1 le basliycam...Haahahaha
Gelinler görümceleri pek sevmez ya...
Hakkimizda hayirlisi olsun pamugummmmmm....
cnm 5 tane bebişşin seni bekliyo demek hadi inş sende hamile olursun güzelim bu gece bol bol dua et kandil yarın ya hepimiz birbirimize duacıyız cnmBayadir dogru duzgun girip okuyamadim sizleri varmi gelsmeler biri beni bilgilendirsin
Buaraa bnmde 5 tanecik bebisim var suan persembe gunu transferim allahin izniyle yine dualarinizi bekliyorum![]()
evet cnm nasipse okumak lazımhatunlar yarın Allah nasip kısmet ederse Miraç kandili şimdiden hayırlara vesile olur inşallah ,canlarım bu geceden dualar ve kuranı kerim okumaya zaman ayırın inşallah Allahım kabul etsin ALLAHA EMANET OLUN![]()
şimdiden iyi kandiller dualarımız kabul olsun evlatlarımız uzun ömürlü bebeşi olmayanlar göbüşü bebek dolsun sağlıkla...
kızlarrrr bizde aynı dertten müzdaribiz kuyrukları yok round(( uzar di mi kızlar:))
inşallah uzayacak yada biz zorla çekiştire çekiştire uzatacağız.
Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin
Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...
Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin
Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...
hoş geldin baharcım
niye öyle düşünüyosun sen olmayınca olmuyo ki
biz sıkılır mıyız hiç senin sıkıntılarından
her zaman duacıyız sizin için
inşallah herşey güzel olacak güzel şeyler duyacaksınız çarşamba günü.
bebeğimi görüp geldim kızlar
bebeğim iyi büyümeye devam ediyo 6cm'cik bebeğim
kan da verdim ikili tarama testi için onun sonucu 1 haftaya çıkıcakmış
benden böyle kızlar inşallah hamiş olmak isteyen bütün kardeşlerim yaşarlar bu güzellikleri![]()
cnm olsun sen gir kız seninderdinle dertleniriz ne var biz bu günler için buralardayız dimi arkadaş böle zamanda belli olur
inş çarşamba olumlu güzel haberler alacaksınız ve eski sıkıntılar sadece korkularda kalacak![]()
cnm ben baharın eşi için 2 yasin 2 fetih süresini okudum tatlım
rabbim inş tez zamanda şifa versin inş hastalığı nüksetmemiştir...![]()
tatlım kalan 49 tefriciye yi ben alayım yarın bitiririm![]()
canımmm sizi çok merak ettim inş rabbim güze haberlerle gelmeyi nasip etsin
baharım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dualarım seninle
Rabbim yar ve yardımcısı olsun baharımın canım bende 100 tane tefriciye alıyım okudum diye yazamam ama yarına kadar kesin okurum inş.
esmacım ben baharın tefriciyeyi okmuştum canım yazmayı unuttum,Allah kabul etsin inş. şifasını versin eşinin
merhaba inşallah kötü bir şey çıkmayacak ben de 150 tefriciye 1000 tane de ya şafi alayım yarın akşama kadar değil mi ?
esma ben okudum tefriciye ve ya şafiyi Allah kabul etsin inşallah
arkadaşım başınız sağolsun sabır versin yaradan:26:herkese iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip edemedimkayınbabamı kaybettk...eşim bu cuma sperm de fısh boyama testi yaptırcak ilk defa bununla ilgili bilgsi olan arkadaşım varmı kızlar yaaa ?????
arkadaşım başınız sağolsun sabır versin yaradan:26:
biz hiç yaptırmadık öle fish li falan cnm bilgimyok bilenler sana yardımcı olur:44: