• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay canım sağol.daha önce yapmıştım ama olmadı yad aben beceremedim.:1::28::46:yaşasın bende yapıyorum.tülay teşekkür:38:

ay canım sağol.daha önce yapmıştım ama olmadı yad aben beceremedim.:1::28::46:yaşasın bende yapıyorum.tülay teşekkür:38:

Rica ederim tatlım benim.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Kız hekesin arasında öptün beni utandım bak şimdi.:23:
Benden kocaman bi aferin aldın bakalım.:46:
Hadi bakalım kurtlarını dökte görelim :52: :3:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahın selamı üzerimize olsun miraç kandilimiz mübarek olsun,Allah sevdiği kullar sevdiği vakitler hürmetine dualarımızı kabul etsin.Hayırlı helalinden sağlıklı sıhhatli çoçuklarımızı en yakın zamanda kucaklarımıza versin evimize güneş gibi doğsunlar inşallah,çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan tüp kardeşlerime mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin....:16:

canlar bugün kalp atışalrını dinlemek için doktorumuza gidecektik fakat Ankrada büyük mitink varmış kliniğe giden yollar kapalı millet taşlı sopalı yollarda korktum eşimde görevde çıkamadım başıma birşey gelir diye yani bugün de miniciklerimi göremeyeceğim ,ayrıca doktorumuz yurt dışına gidiyormuş artık bir hafta falan sonra gelin demişler eşime üzüldüm ....sabırsızlıkla onlardan haber bekliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

cnm bu ne güzel bir haber spermleriniz size süpriz yapmış
dahada katlanarak artarlar inşlh
:nazar::nazar: maşallah çok sevindim
darısı bizlere olsun inşlh...

Allahın selamı üzerimize olsun miraç kandilimiz mübarek olsun,Allah sevdiği kullar sevdiği vakitler hürmetine dualarımızı kabul etsin.Hayırlı helalinden sağlıklı sıhhatli çoçuklarımızı en yakın zamanda kucaklarımıza versin evimize güneş gibi doğsunlar inşallah,çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan tüp kardeşlerime mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin....:16:

canlar bugün kalp atışalrını dinlemek için doktorumuza gidecektik fakat Ankrada büyük mitink varmış kliniğe giden yollar kapalı millet taşlı sopalı yollarda korktum eşimde görevde çıkamadım başıma birşey gelir diye yani bugün de miniciklerimi göremeyeceğim ,ayrıca doktorumuz yurt dışına gidiyormuş artık bir hafta falan sonra gelin demişler eşime üzüldüm ....sabırsızlıkla onlardan haber bekliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

canım msj göz yaslarıyla okudum insallah canım rabbim bizim evlerimizide güneş gibi dogar sizleri evletlerınızıda tüm kötülüklerden korur sende cıkma canım bosver 1 hafta sonra git doktora .Allahım insallah bu güzel gün hürmetine bizim yüzümüzüde güldürür kandilin kutlu olsun canım

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

duaların semalarda buluşup kabul olduğu bu güzel günde rabbim hepimizin bütün sıkıntılarını
giderip dualarımızı dileklerimizi kabul etsin tez zamanda muradlarımızı versin inşlh...
hepinize iyi kandiller dualarda buluşmak dileği ile...:25::25::25:

Son düzenleme:
hepiniz sağolun arkadaşlar rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah birazda hamile kalmak değil sağlıkla kucağa almak rabbimin izniyle önemli benim 2 düşük sonrası en büyük duam bu olmuştu...arkadaşlar bir çok kişi özel msj yazmış sağolun bize kürü hazırlatan da bir doç.dr tavsiyeli bir herbalisti öylesine şeyler değil yani bu konular önemlidir her duyduğunuza yapmayın benim kanımca bende dr çetin beyin.adresi telefonu var isteyen arasın konuşsun benden alabilir hepinize derman olsun inşallah kandil gününde ....

arkadaslar ben bugün cok kötüyüm aglıyorum rabbim su muberek günde dualarımızı kabul eder insallah stresim basladı biliyosunuz 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu esim haziranın 19 da tam 3 ay oluyor rabbim her türlü sonuç için sabrını verir insallah ama simdiden elim ayagım titremiye basladı ne ile karsılacaz bilmiyoruz galiba 7 ay durumuzu icime attım bu gün bosalış halindeyim rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı ne ise onla karsılaştırsın hepimize güc versin rabbim. dualarınızda banada yer verin olurmu kardeşlerim cünkü ben dualarda imtihanımızı yenecegiz kanatimdeyim kusura bakmayın çok yazdım ama doldum bu boşalış her halde

Miraç kandiliniz mübarek olsun...canlarımmm:16::16::16:
rabbim etttiğiniz ne kadar dua varsa hepsini bu mübarek gecede
kabul eder inşallah...hayırlı kandiller..

baharcıım canım benim senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz
dualarımız seninle cnm yaşadıklarınız son olur ve bir daha hiç böyle şeyler yaşamazsınız inşlh...:25::25:

cemrem cemrem tatlım gözün aydın teyze oluyormuşsun
darısı senin başına inşlh sende anne olduğunda çevreni
teyze hala amca dayı yaparak sevindireceksin bunları söylemesi bile çok güzel yaşatmayı düşünemiyorum bile...:52:

nursenciğim bebişini görmüşsün çok şükür bi sıkıntı yokmuş inşlh da hep öyle olur

enfalciim cnm demek seninde oğluşun oluyor nazlınında oğlu olacak bakalım flaskımı nursenimi durudenizderyamı çok merak ediyorum
onların nesi olacak sağlıklı olsunlarda bizler için fark etmiyor..

durudeniz derya cnm hayırlısı olsun 1 hafta sonra inşlh çok daha ilerlemiş halde güzel haberlerle gelirsin iyi düşün iyi olsun cnm...

melek02 cnm nasıl bi merkezmiş orası hadi gel şimdi tarnsfer yapacağız diye birşey olabiklirmi
neyse sıkma sen canını iyi yerlerdesin herşey güzel olacak 4 emriyondan bebişlerin olacak sendende güzel haberler almak ümidi ile....:52:

arkadaslar ben bugün cok kötüyüm aglıyorum rabbim su muberek günde dualarımızı kabul eder insallah stresim basladı biliyosunuz 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu esim haziranın 19 da tam 3 ay oluyor rabbim her türlü sonuç için sabrını verir insallah ama simdiden elim ayagım titremiye basladı ne ile karsılacaz bilmiyoruz galiba 7 ay durumuzu icime attım bu gün bosalış halindeyim rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı ne ise onla karsılaştırsın hepimize güc versin rabbim. dualarınızda banada yer verin olurmu kardeşlerim cünkü ben dualarda imtihanımızı yenecegiz kanatimdeyim kusura bakmayın çok yazdım ama doldum bu boşalış her halde

hala bebek emziren bir anne olarak dualarım seninle arkadaşım varikosel ameliyatına giren eşimi ben dışarda 20 dk beklemiştim o 20 dk ve sonrası 3 ay nasıl geçti senin yazdıklarını görünce tüylerim diken diken oldu inan rabbim yar ve yardımcın olsun

cnm nasılsın nasıl oldun biraz daha iyimisin
tarnsferin ne zman olacak kafam çok yoğun olduğu için hatırlayamadım
içini ferah tut olacak inşlh bazen bazı şeyler çok üstümüze geliyor
bi yerde gücümüz tükeniyor ama güçlü olmak durumundayız
yaşadıklarının tadını çıkart tatlım inan o aşamalara gelmeyi çok istiyorum mutluluğunu güzelliğini yaşa derim ben...:34:

hala bebek emziren bir anne olarak dualarım seninle arkadaşım varikosel ameliyatına giren eşimi ben dışarda 20 dk beklemiştim o 20 dk ve sonrası 3 ay nasıl geçti senin yazdıklarını görünce tüylerim diken diken oldu inan rabbim yar ve yardımcın olsun

Allah razı olsun canım.cok zor bi durum ama asla isyan etmedim şükürler olsun rabbim hep dedim derdimi seviyorum mevlamdan geldigi için ama zaman insanın içi burkuluyor gelecegi düşünürken bir tarafın hep boş oluyor .ama biliyorum rabbim bir gün yüzümüzü elbet güldürecek evet ameliyat zordu ameliyatta kimsemiz yoktu aglıyamadım esim etkilenir üzülür die içime attım en zoruda bu galiba esimin yüzüne gülerken içinin kam aglaması canım o senin yüreginin güzelliginden temizliginden tüylerin dikem olması allah razı olsun evladına aileni hayılı iman dolu hayat bagışlasın rabbim arkadasının rabbim yardımcısı olsun rabbim devamını getirsin saglıklı hamilelik gecirsin ne güzel arkadassın rabbim her zaman böyle olmanızı nasip etsin

kızlar dün ersel beyden kürlerimiz geldi
toplamda 4 çeşit kür göndermiş 400 tl para gönderdim
eşim bugün kullanmaya başladı

HPREX kapsül öğle yemeğinden 2 saat sonra 2 adet içecek toplam 3 kutu 60 kapsül

KFREX kapsül sabah aç 2 akşam aç 2 içecek toplam 1 kutu 50 kapsül

HPREX kapsüller bitince 3 şişe sertoli var günde 1 çay kaşığı şu ile
ilerleyen günlerde dozu arttırılacak

KFREX kapsül bitince de LEYDİNG göndermiş 1 şişe ona başlanacak 1 çay kaşığı su ile başlanacak

bize gönderdikleri bunlar kızlar inşlh şifa olur....:25::25:

Son düzenleme:
canım nasılsın kandilin kutlu olsun canım

Hamdolsun canım.Sizlerin ve ailenizin kandilini kutluyorum.
Mübarek bir geceye daha kavuştuğumuz için daha huzurlu ve mutluyum.
Bu akşam annemlerde toplantı var.Hem kuran okunacak hemde sohbet olacak dualar edilecek.
Gece geç vakitlere kadar sürer
Veeeee hepiniz dualarımda olacaksınız yine.
Rabbim sizlerin yüzünüzü de güldürsün inşallah.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X