Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım sağol.daha önce yapmıştım ama olmadı yad aben beceremedim.yaşasın bende yapıyorum.tülay teşekkür
![]()
Rica ederim tatlım benim.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Kız hekesin arasında öptün beni utandım bak şimdi.
Benden kocaman bi aferin aldın bakalım.
Hadi bakalım kurtlarını dökte görelim![]()
![]()
Allahın selamı üzerimize olsun miraç kandilimiz mübarek olsun,Allah sevdiği kullar sevdiği vakitler hürmetine dualarımızı kabul etsin.Hayırlı helalinden sağlıklı sıhhatli çoçuklarımızı en yakın zamanda kucaklarımıza versin evimize güneş gibi doğsunlar inşallah,çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan tüp kardeşlerime mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin....
canlar bugün kalp atışalrını dinlemek için doktorumuza gidecektik fakat Ankrada büyük mitink varmış kliniğe giden yollar kapalı millet taşlı sopalı yollarda korktum eşimde görevde çıkamadım başıma birşey gelir diye yani bugün de miniciklerimi göremeyeceğim ,ayrıca doktorumuz yurt dışına gidiyormuş artık bir hafta falan sonra gelin demişler eşime üzüldüm ....sabırsızlıkla onlardan haber bekliyorum![]()
arkadaslar ben bugün cok kötüyüm aglıyorum rabbim su muberek günde dualarımızı kabul eder insallah stresim basladı biliyosunuz 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu esim haziranın 19 da tam 3 ay oluyor rabbim her türlü sonuç için sabrını verir insallah ama simdiden elim ayagım titremiye basladı ne ile karsılacaz bilmiyoruz galiba 7 ay durumuzu icime attım bu gün bosalış halindeyim rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı ne ise onla karsılaştırsın hepimize güc versin rabbim. dualarınızda banada yer verin olurmu kardeşlerim cünkü ben dualarda imtihanımızı yenecegiz kanatimdeyim kusura bakmayın çok yazdım ama doldum bu boşalış her halde
hala bebek emziren bir anne olarak dualarım seninle arkadaşım varikosel ameliyatına giren eşimi ben dışarda 20 dk beklemiştim o 20 dk ve sonrası 3 ay nasıl geçti senin yazdıklarını görünce tüylerim diken diken oldu inan rabbim yar ve yardımcın olsun
canım nasılsın kandilin kutlu olsun canım