Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle seni aldığın bu karadan dolayı kutluyorum,inşallah en yakın zamanda kavuşursun kızına.Canım benim sana bir sorum olacak azosperm tablosuna baktımda sizdede bizim gibi inmemiş testis sorunu var,benim eşimin tek testisi alınmış diğeride tam yerinde değil şuan tedavi görüyoruz celalettin hocada,bakalım inşallah sonu hayırlı olur,sizde durum tam olarak ne 2 testisde yerinde ama sperm bulunamadımı yoksa testisler kasıktamı,özel olduysa kusuruma bakma arkadaşım.

nasılsınız kızlar uzun zamandır karşılaşmıyorduk şimdi sizleri görünce çok sevindim

Iyiyim canim sen nasilsin,hayirli olsun ins en yakin zamanda gelir kizin:emir_bebek:
Bende foruma cok giremiyodum ,yeni basladim 1 haftadir,cok vaktim olmuyo
Yillardir bir gelismede olmayinca yazacak bir sey bulamiyodum
Kullanmadigimiz ot cop kalmadi
simdi Dr celalettin peru da tedavideyiz,her tedaviye bir umutla basliyoruz
Ins bunda yuzumuz guler ,
Artik nasibimizde varsa olacak ,Rabbim hayirlisini versin ne diyeyim
Catlasakda patlasakda olmayinca olmuyor
Canim ben iste ayniyim 4-5 Yil once neyse ayni,bir tanecik bile sperm cikmayinca:14:
Buraya gir arada goruselim ins:54:

eyinas63 canım yazdıkların çok doğru ,ben bankada çalışıyorum bir müşteri sürekli geliyor para çekiyor kendisine türkiyenin heryerinden para geliyor müşteriye dedim ki siz ne iş yapıyorsunuz ben aktarım dedi ya dedim ,kimler alış veriş yapıyor sizden dedim çoçuğu olmayanlar falan dedi bizimde yok ya hemen heyecanlandım telefon numarasını istedim yazdı verdi eşim akşam aradı,konuyu söyledi size uygun ürünler var demiş ama telefonda olmaz demiş geleceksin önce soy ağacına bakacaz sonra yıldız uyumu falan fistan hikaye anlatmış ....eşim böyle böyle dedi bende demin ki aman canım sakın bulaşmayalım belli ki paracı bir daha hiç aramadık ama dediğim gibi türkiyenin heryerinde para akıyordu resmen sonra sonra bu hiç gelmez oldu ne oldu bilmiyorum işleri kesat herhalde ....Allahım hepimizin karşınına hayırlı vicdanlı insanlar çıkartsın ,kendisinden başkasına muhtaç etmesin şifamızı versin Allaha emanet olun :16:

canım ben ev hanımıyım.bir gün ev gezmesinde arkadaş anlatıyor.bir adam var şöyle iyi böyle iyi diye.bir görüş ne olacak dedi.bunu söyleyenin kaynının çocuğuda yok.dedim niye bu iyiliği kaynına yapmıyorsun onlarda evlat sahibi olsun.neyse numarayı bıraktı gitti.ilerde keşke dememek adına ardım.adam benim kızımında olmuyordu onlar için yaptım onların oldu şimdi allah rızası için herkese yapıyorum dedi.eee dedim peki bizimde olurmu inşallah dedi.ne kadar tutuyor dedim.800 milyon dedi.adam elektrikçilik yapıyor düşün.dedim bir daha allah rızası deme sakın dedim.bu kadar para istiyorsun benden birde allah rızası için diyorsun dedim.seni allah çarpan inşallah dedim.herkes senin gibi oturduğu yerden para kazanmıyor kusura bakma dedim allahım beni böyle insanlara ezdirip isyankar etme diye çok dua ettim.şimdi insanlar hemen allah rızası için diyorlar ve bu beni deli ediyor.paralarını alıp bird hayır yapıyorlarmış gibi gösteriyor budalalar.birde için içine doktorlar bile el atmış durumda ki bu daha vahim.ne olur herkes başını gömdüğü kumdan çıkarsın artık.

canım ben ev hanımıyım.bir gün ev gezmesinde arkadaş anlatıyor.bir adam var şöyle iyi böyle iyi diye.bir görüş ne olacak dedi.bunu söyleyenin kaynının çocuğuda yok.dedim niye bu iyiliği kaynına yapmıyorsun onlarda evlat sahibi olsun.neyse numarayı bıraktı gitti.ilerde keşke dememek adına ardım.adam benim kızımında olmuyordu onlar için yaptım onların oldu şimdi allah rızası için herkese yapıyorum dedi.eee dedim peki bizimde olurmu inşallah dedi.ne kadar tutuyor dedim.800 milyon dedi.adam elektrikçilik yapıyor düşün.dedim bir daha allah rızası deme sakın dedim.bu kadar para istiyorsun benden birde allah rızası için diyorsun dedim.seni allah çarpan inşallah dedim.herkes senin gibi oturduğu yerden para kazanmıyor kusura bakma dedim allahım beni böyle insanlara ezdirip isyankar etme diye çok dua ettim.şimdi insanlar hemen allah rızası için diyorlar ve bu beni deli ediyor.paralarını alıp bird hayır yapıyorlarmış gibi gösteriyor budalalar.birde için içine doktorlar bile el atmış durumda ki bu daha vahim.ne olur herkes başını gömdüğü kumdan çıkarsın artık.

dur daha günler sonra bi müşteri daha geldi buda bayan bunada heryerden para geliyor hesap falan açtı tabi hesap açarken onada sordum ne iş yapıyorsun diye oda dedi ki ben astroloğ mu müneccim mi falcımı neyse öyle birşey miş ben herşeyi yadımcılarım sayesinde bilirimin falan kadını zorla susturdum öğrenmek istediğin ne varsa sor ben cevaplarım diyor saçmalığın daniskası ya sorma çok ama çok kolay para kazanan insanlar var işte denize düşen yılana sarılır misali birde Allah rızası için yapıyoruz demezlermi öyleyse 800 tl yi alma:47: ...Allahım buradaki tüm kardeşlerimizi ve bizleri bu tür kötü niyetli kolay para kazanan insanlardan korusun

Neeee 800 tl mi yok artık 300-400 duydum bu formda yuhhh derken 800 tl çıktı umut bağlayıcılar ...benim dr.ozaman yazık bedava veriyor :)ama en azından dua alıyor çünkü gerçekten olumlu cevap aldık ve parayı verirken aman ne olcak 120 tl değilmi demiştik alırken... Allaha şükür de pişman olmadık bakalım...yazıklar olsun bu inasanlığa valla

lamyay cnm kürler şifa olsun inş eşine bol bol spermler görürsünüz bi daha ki kontrolerde :16::16:

:nazar::nazar::nazar:cnm çok sevinmiş maşalllah sonuç temiz çıkmış ohhh iice bi rahatlamışsındır sen
olsun temmuz da gör nasılsa zamanı gelince bi ömür seninle olacak az daha sabret bakim:20::9::9:

cnm resmini değiştirmişsin güzel olmuş oğluşun eee tabi senin ilk oğlun olacak demişya celallettin bey :9:
inan ki adamın içine doğmuş olabilir he inş evladının da resmini koyduğun günler gelir :16:
sağol canım şükür Allaha
inşallah canım inşallah sağsalim kucağımda olur inşallah evladım.
günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar herkese...bizim sorunumuz azosperm değil ama sayı ve hareket sorunumuz var aranıza kabul ederseniz sevinirim..sonuçta hepimizin derdi ortak...2 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor:Sdün rahim filmi çektirdim tüplerin kapalıydı açtık dedi..kafam karıştı espiri yaptığını düşündüm biraz yılışık biriydi...film çektiren var mı acaba böyle oluyor mu kapalıyken açılma gibi...millet tüplerini açtırmak için ameliyat masalarına yatıyor nasıl açıldı ialçla anlamadım...acaba tıkanıklağa mı kapalı dedi...kafam çok karıştı...
hayırlı cumalar hoşgeldin aramıza
ufak yapışıklık olanlarda duymuştum bunu canım.
kızlar sizlere yazarken aklıma geldi kurumu aradım dosyam onaylanmış burada hamile haberimi hiç veremedim hiç olumlu güzel bi haber veremedim ama şimdi ilk defa veriyorum dosyam onaylandı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
gözün aydın canım inşallah yakın zamanda da sizinle olur miniğiniz.
kızlar şimdi doktorumuzdan geldik miniçiklerimin kalbi atıyor şükürler olsun 1 ay sonra konturolümüz var şimdi 7 hafta 4 günlük olmuşlar teyzeleri onları gördüm çok mutlu oldum Allahım bu duyguyu tüm kardeşlerime yaşatsın.şükürler olsun rabbime:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün canım.

hayırlı cumalar canlarım nasılsınız:16::16::16::16::16:benim için büyük gün yaklaşıyor yarın kontrolüm var benim için dua edin herşey yolundadır inşallah bebeğim sağlıklı çözünür ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah Rabbim bu dertten muzdarip bütün can yoldaşlarımı biran evvel kurtarsın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
cnm yarın inş güzel haberler duyarsın bizede hemen yazarsın ona göre ha hemen yaz meraktan çatlarızzzzz:18::18::18:
kızlar sizlere yazarken aklıma geldi kurumu aradım dosyam onaylanmış burada hamile haberimi hiç veremedim hiç olumlu güzel bi haber veremedim ama şimdi ilk defa veriyorum dosyam onaylandı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
gözünaydın cnm hadi bi adım daha yaklaştın bebeğine
bu arada hoşgeldin ara sıra gel kız laflarızz:34:
kızlar şimdi doktorumuzdan geldik miniçiklerimin kalbi atıyor şükürler olsun 1 ay sonra konturolümüz var şimdi 7 hafta 4 günlük olmuşlar teyzeleri onları gördüm çok mutlu oldum Allahım bu duyguyu tüm kardeşlerime yaşatsın.şükürler olsun rabbime:emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar:maşallah maşşalahhhhhhh kalp atışını duymuşsun gözünaydın bundan sonra hep meleklerin seninle olsun 9 ay sonra da kucağında olsun inşllllllll:16:
canımm gözünaydınn .ohh görün pıt pıtları rahatlamışsındır..:21::21::21:
maaşallah büyümüşler..yesinler onlarıı..AMİN CNMM .
Bende bugün dayanamadımtıp merkezine gidi gördüm bebeğimi..
bugün biraz duygusaldım korktum giidip baktırdım kalbi atıyo pıt pıt yavrumun çok şükür.:nazar::nazar::nazar::nazar:
.
:nazar::nazar::nazar:cnm dayanamadın demi gittin gördün bebişini ohh şükür bişey yok bak normaldir korkman cnm ama inan ki allahın izniyle bebeğin seninle 9 ay boyunca olacak sonrada kucağına doğacakkkkk......:34:

canım siz tese olmuşmuydunuz.durumunuz şimdi ne.

evet canım olduk yuvarlaktan elongoye donusdu 4 5 aydır tahlıl yaptırmıyoruz suanda durum ne hıc bılmıyoruz eylulde tekrar bı tahlıl yapılcak cıkarsa olgun tup bebege gecıcez cıkmazsada tese yıne tesedede bulunmazsa elongelerle yapılcak ama yuzde doksan habloıd hucre goruldu kaan hoca kesın konusuyor yuzde 20 le bıle bebek sahıbı olanlar var

canım kaan hoca eşimin tesesini yaptı.öncesi ve sonrasıda var.ondanda muzdaribim maalesef.kaan hocamı gece cevap veriyor.canım 3 yıllık hastasıydım bende özel cep nosu yoktur.evet maillere cevap veriyor ama teli hastalarında yoktur bildiğim kadarı ile.beyefendi kişiliği var.öyle sırnaşıktadeğil haddini bilir.ama teseci.ve teseyi 2.5 milyar olmuş.ne zaman mail göndersek tese diyor.belkide yapacak bişey yoktur bilmiyorum dedimya nasip.ona kızgınlığım tese ameliyatında küçük testise bakıp diğerini açmamış.belkide vardı diğerinde.ama özünde iyidir.birde kök hücre umudunu verdiği gibi başarabilse daha iyi olacak.hocaya dedim hocam bizim elegonlar niye uzamıyor gelişmini tamamlamıyor.dediki yapısal kısa insan ve uzun insan gibi.

evet canım gece gunduz her aradıgım msj yolladıgımda cvp verıyor nosu ılk tanıstıgımız gunden berıdır var maıl yoluylada konusuyoruz aklıma ne gelırse soruyorum kend kendımı yemıyorum yanı canım ısınıın ehlı bı adam ılk basta tedavı uygulamadan tese yaptı dıye kızmıstım sordum once tedavı uygulayıp daha sonra tese yapsaydınız daha mantıklı deılmı dıye bı sınırle yazdım aynı busekılde bulma sansımız vardı dedı neden bosuna ılac kullansın hem testıslerın ıcınıde gormus olduk dedı dısarı cıkmayan fakat teseyle olgun hucre bulunan cok hasta var dedı ıkna oldum o benım kafamı cok karıstırmısdı gecenlerdede bu bıtkısel hapları sordum pek faydası olcagını zannetmıyorum sız bılırsınız ama bosuna paranızı harcamayın dedı

zaman işe başlamışın sanırım.özel sektördemisin.
evet canım özel sektörde çalışıyorum yazılım üzerine

canım nerelerdesin özlettin kendini ya ,şükürler olsun Allah nasip etti bu günleri çok sağol canım Allah razı olsun .
zamancığım bende evlatlık konusunu ciddi olarak kafama takmıştım hatta evraklarını falan araştırmıştım bence çok güzel bir karar bebeği kanında büyüten değil kalbinde büyüten annedir ,çok güzel senin adına çok sevindim yakın zamanda güzeller güzeli kızını Allahım nasip etsin miniciğini güle oynaya bütürsün inşallah .güneş gibi evine doğsun.:16:
amin inşallah bacım Rabbim seninde evine güneşini doğursun

zamancığım kaderde ne varsa onu görür insan.belli olmaz bakarsın bir sürü çocoğun olur.bir ara hiç yoktun her gün profiline bakardım.belgin tüpbebek yaptımı haberin varmı.onlardada elegon vardı.ne yaptılar acaba.
evim tadilattaydı o ara giremedim topiğe belginde elonge vardı evet en son emre beyde mtese oldular ama olmadı yanlış hatırlamıyorsam en son durumları buydu msn girince sorarım

Öncelikle seni aldığın bu karadan dolayı kutluyorum,inşallah en yakın zamanda kavuşursun kızına.Canım benim sana bir sorum olacak azosperm tablosuna baktımda sizdede bizim gibi inmemiş testis sorunu var,benim eşimin tek testisi alınmış diğeride tam yerinde değil şuan tedavi görüyoruz celalettin hocada,bakalım inşallah sonu hayırlı olur,sizde durum tam olarak ne 2 testisde yerinde ama sperm bulunamadımı yoksa testisler kasıktamı,özel olduysa kusuruma bakma arkadaşım.
bacım bizde de tek testis yok bizde sizin gibi tek tabancayız :) diğeri normal sayılır kaan hocada ilaç tedavisi olduk yıllarca akupunktur aidin salihin beden temizliği ve hatırı sayışır ne kadar meşhur olan olmayan bitkiselci varsa onlara gittik sülük tedaviside oldu eşim ama olmadı işte mteselerde hep aynı sonuç spermin evreleri var sperm yok enson kaan hoca gecen sene kasım ayı gibiydi galiba artık ilaç kullanmayın kanser riski var dedi sonuçta bizim azo nedenimiz normal değil sonra biz başka drlarada gittik aynı şeyi dediler cemalettin oeruyada gittik baktı muayene etti pek olumlu gelmedik galiba uğraşmadı bizimle sonuçta gittiğimiz her kapı kapandı çok şükür bu kapı açık kaldı evlatsızlık çok zor

Iyiyim canim sen nasilsin,hayirli olsun ins en yakin zamanda gelir kizin:emir_bebek:
Bende foruma cok giremiyodum ,yeni basladim 1 haftadir,cok vaktim olmuyo
Yillardir bir gelismede olmayinca yazacak bir sey bulamiyodum
Kullanmadigimiz ot cop kalmadi
simdi Dr celalettin peru da tedavideyiz,her tedaviye bir umutla basliyoruz
Ins bunda yuzumuz guler ,
Artik nasibimizde varsa olacak ,Rabbim hayirlisini versin ne diyeyim
Catlasakda patlasakda olmayinca olmuyor
Canim ben iste ayniyim 4-5 Yil once neyse ayni,bir tanecik bile sperm cikmayinca:14:
Buraya gir arada goruselim ins:54:

arada girerim artık bacım benim sizde çok uğraştınız 4-5 yıl oldu dimi ocak ayında bizi kurum yuvaya gönderdi 3 kız 2 erkek bebek getiridler yüzlerine bakınca sadece gülümsüyolar okadar nasıl sesiz nasıl sevgiye açlar yıllarıma acıdım göz yaşlarıma acıdım

leylak merhaba :) eskilerden ben varım :) Nasılsın?
Merhabaayes canım kusura bakma geç gördüm sen tedavide ne durumdasın
canlarımmmmmmmmm hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrr :16::16::16:
biz yarın sabah izmir yolcsuyuz allah izin verirse...
sabah kan testlerini yaptıracak öğleden sonrada elindeki sonuçlarla heyete girecek...
aynı gün mü daha sonra mı açıklanır sonuç bilmiyoruz...
bakalım artık yarın gidip öğrenicez...
allahın izniyle yarın bu mübarek günde hayırlı haberleri alırız yeniden kanseri yenmiş gibi mutluluğumuzu doyasıya yaşarız inş...
şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun canlar...
rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inş...
bizim için dualarınızı eksik etmeyin...
şu 1 haftayı nasıl geçirdik bilmiyorum...
içten içe korkularla, inançla, umutla...
allah inş yüzümüzü güldürür aşkımın içindeki tüm korkular son bulur inş...
allaha emanet olun canlar inş güzel haberlerle dönerim size hepinizi öpüyorum kocaman :54::54::54:

Baharcım canım geçmiş olsun Allah eşine şifalar versin

ZAMAN
Canım gözün aydın çok hayırlı bir iş sana nasip oldu herkesin cesaret edemeyeceği birşey bu canım Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin

ZAMAN
Canım gözün aydın çok hayırlı bir iş sana nasip oldu herkesin cesaret edemeyeceği birşey bu canım Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin

amin bacım amin bu gün çok sevindik dosyamız onaylandı ya çok şükür eşimi görmen lazım nasıl mutlu oldu bebek gelince il dışı işlere artık gitmiceksin dedi :)

evet canım özel sektörde çalışıyorum yazılım üzerine

amin inşallah bacım Rabbim seninde evine güneşini doğursun

evim tadilattaydı o ara giremedim topiğe belginde elonge vardı evet en son emre beyde mtese oldular ama olmadı yanlış hatırlamıyorsam en son durumları buydu msn girince sorarım

bacım bizde de tek testis yok bizde sizin gibi tek tabancayız :) diğeri normal sayılır kaan hocada ilaç tedavisi olduk yıllarca akupunktur aidin salihin beden temizliği ve hatırı sayışır ne kadar meşhur olan olmayan bitkiselci varsa onlara gittik sülük tedaviside oldu eşim ama olmadı işte mteselerde hep aynı sonuç spermin evreleri var sperm yok enson kaan hoca gecen sene kasım ayı gibiydi galiba artık ilaç kullanmayın kanser riski var dedi sonuçta bizim azo nedenimiz normal değil sonra biz başka drlarada gittik aynı şeyi dediler cemalettin oeruyada gittik baktı muayene etti pek olumlu gelmedik galiba uğraşmadı bizimle sonuçta gittiğimiz her kapı kapandı çok şükür bu kapı açık kaldı evlatsızlık çok zor

arada girerim artık bacım benim sizde çok uğraştınız 4-5 yıl oldu dimi ocak ayında bizi kurum yuvaya gönderdi 3 kız 2 erkek bebek getiridler yüzlerine bakınca sadece gülümsüyolar okadar nasıl sesiz nasıl sevgiye açlar yıllarıma acıdım göz yaşlarıma acıdım

Canım sağol cevabın için,sizin durumunuz bizden çok iyi bizde mikrotese sonucunda sperm üretecek ana hücre bile bulunmadı,ama celalettin hocaya gittiğimizde bize bile umut verdi, size hiç bir tedavi önermemesine şaşırdım açıkçası,ama bence umudunu kesme bacım sperm üretecek ana hücreler varsa hep bir umut vardır ah keşke bizdede onlar bir çıksa gerisinin geleceğini düşünüyorum.Bakalım ay sonu kontrolümüz var ,bizim gibi zor bir vakada bile hücre çıkarsa herkesde çıkar herhalde.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

bir kaç gün önce kız kardeşim doğum yaptı onun telaşı vardı birde üzerine sarılık çıktı bebişte ne nette girebildim nede kk ye inşşşş herkes iyidir
canlar ben geldim ama pek iyi haberlerle gelemedim...
Bugün ege üniversitesinde grev vardı...
Ama allahtan bizim drumuz yerindeydi sabahtan verdik tüm test sonuçlarını...
Eğer heyet toplanırsa dosyanı vericem değerlendiricez dedi...
Bizden kan ve idrar testi istedi acil diye yazdığı için yaptılar yoksa grevdeler yapmıyorlar...
öğleden sonra kan ve idrar testlerinin sonucunu alıp drun yanına tekrar gittik...
Kan ve idrar testi sonuçları iyiymiş...
Heyette toplanmış değerlendirmişler eşimin durumunu...
Karaciğerde değil ama hemen yanında atardamarların etrafındaymış lenf nodülü...
Tam olarak kanserli hücre olup olmadığı anlaşılamamış...
Ama biz işi şansa bırakamayız tekrar tedavi olman gerekiyor dedi...
Geçen hafta eşim üşütmüş hastalanmıştı...
Bir haftadır hem grip hem öksürük var...
çok öksürdüğü için dr göğüs filmi istedi tüberküloz varmı diye bakılacak...
Ama öksürük üşütmeden onu biliyoruz...
Doku testi için pazartesiye gün aldık ablası ve erkek kardeşi gelecek uyumluluk testi yapılacak...
Eğer birinden biri uyarsa hemen kemoterapiye başlanacak...
Sonrasında nakil gerçekleşecek...
Başkasından hücre alacağı için onunda riskleri varmış vücut kabul etmeyebilir yada organlar zarar görebilirmiş...
Ama tüm risklere rağmen en iyisi kardeşlerinden alacağı kök hücreymiş böylece vücudu tamamen iyileşecek toparlanacakmış...
Eğer kardeşlerininki uymazsa amerikadan getirilen bi ilaç varmış bu sadece durduruyormuş nakil kadar başarılı değilmiş...
Uyumluluk sağlanamazsa o ilacı kullanacakmış...
Bebeğimiz olsaymış onun uyma şansı daha yüksekmiş...
Işte böyle canlar hastalığın tam olarak tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değil ancak şansa bırakılacak durum yok...
Onun için tekrar sil baştan kemoterapi, radyoterapi ve kök hücre nakli olacak...
Sonucun böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama yapacak bişey yok...
Demekki böylesi hayırlı allah beterinden saklasın...
Eşim çok kötü oldu yanında çok güçlü oldum herşeyi konuştum destek oldum biraz toparlandı...
şimdi izmirde teyzemdeyiz gelmedi o yalnız kalmak istiyormuş çok üzüldü...
Ama napalım her şerde vardır bi hayır...
Canlar tekrar haber veremedim size kusura bakmayın buradan yazayım dedim...
Allah hepinizden razı olsun...
Herzaman dualarınızla yanımdaydınız şu mübarek günde bizim için yine dua edin allah rızası için...
Inş 3. Defa allahın izniyle bu hastalığı atlatıp tekrar sağlığına kavuşur...
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...
baharımmm canımmm dualrım hep seninle ben inanıyorum ki inşş bu test souçlarıyla bile size hastalığını yenilememeiş diyecekler güzel haberle geleceksin dualrım seninle

Son düzenleme:
bir kaç gün önce kız kardeşim doğum yaptı onun telaşı vardı birde üzerine sarılık çıktı bebişte ne nette girebildim nede kk ye inşşşş herkes iyidir
baharımmm canımmm dualrım hep seninle ben inanıyorum ki inşş bu test souçlarıyla bile size hastalığını yenilememeiş diyecekler güzel haberle geleceksin dualrım seninle

:nazar::nazar:
ayyy cnm gözünüzaydın rabbim analı babalı büyütsün
darısı sana ve benim gibi cümle isteyenlere olsun inşllhhhh
:16::16:
oluyo cnm benim yeğenlerimde olmuştu biran önce geçer inşşllh sarılığı minik bebişin
:emir_bebek:

gözünüz aydın olsun.allah analı babalı büyütsün dilerim hayırlı evlat olsun.hanelerine güneş gibi doğsun inşallah.darısı sana bana tüm evlat hasreti çekenlere umudu tükenenlere olsun inşallah.yeni doğmuş bebek kokusuna bayılıyorum.bizim yerimizede kokla canım.

Back
X