Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kandırmaya çalış canım ya, belki tatlı dilinle ikna edersin. Vallahi bu kür işlerini çok zor erkeklerin devamo başlaması. Benim ki en son bitkiselleri bir iştahla düzenli içmeye başladı. Önceden kırk takla atıyodum ben de. Çok karşı değildi ama devamını getirmiyodu. Bi de hala sigarayı bırakmadı ben de ondan müzdaribim....

2.bebeğim dondurulmuş blast embiryo idi ve tuttu8.gün negatif 11 .gün pozitifdi sonucum ama malesef kendimle ilg sağlık probleminden kaybettim...şansın yüksek olsun arkadaşım inş bebeğim sımsıkı tutunsun sana biraz erken test yapmışsın canım

Saol canim demekki hala pozitif olma ihtimali var rabbim buyuktur insallh pozitifi gorecegmiz gunlerde gelecek

Kandırmaya çalış canım ya, belki tatlı dilinle ikna edersin. Vallahi bu kür işlerini çok zor erkeklerin devamo başlaması. Benim ki en son bitkiselleri bir iştahla düzenli içmeye başladı. Önceden kırk takla atıyodum ben de. Çok karşı değildi ama devamını getirmiyodu. Bi de hala sigarayı bırakmadı ben de ondan müzdaribim....

off günde 2 paket sigara var bizde de hiç sorma canım onu düzenli içiyor ama ona laf yok:(( ben günde 4 tane ilaç içiyorum kan pıh.için ve pko için tahliller im var ben bişey demezken o bir kaşık ballı karışımı yemiyor çok üzülüyorum bende:((

serender rasimdeki çoçuk oğlunun resmimi,çok tatlı:nazar: ayrıca birde emzirdiğim var dedin galiba Allah bağışlasın .:16:

sağol canımmm işte bir tanecik oğlum 19.ayında şuan emzirdiğimde resimdekide hepsi aynı biz ona tüp bebek olduğu için aygaz talha diyoruz:)):nazar:

rabbim hepimize sağlık versin sağlıklı bebişler versin...

2.bebeğim dondurulmuş blast embiryo idi ve tuttu8.gün negatif 11 .gün pozitifdi sonucum ama malesef kendimle ilg sağlık probleminden kaybettim...şansın yüksek olsun arkadaşım inş bebeğim sımsıkı tutunsun sana biraz erken test yapmışsın canım

canlarım tedavileriniz hayırlı sonuçlar versin dualarımız sizinle ,şuanda tedavide olan transferleri olan yada olacak olan tüm kardeşlerim Allah yardımcınız olsun.beslenmenize ve sinir sisteminize dikkat edin .bol bol kuran okuyun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :emir_bebek::emir_bebek:

Melekciğim transferin hayırlı olsun canım,abar topar transfere çağırdılar demiştin şükürler olsun transferin gerçekleşmiş inşallah hayırlı sonuç alırsın.canım test için çok erken ben 10.gün yaptım ikinci çizgi çok soluk çıkmıştı .heyecanlanmakta çok haklısın çok tatlı bir bekleyiş inşallah gönlünce ve sağlıklı sıhhatli bebişlerin olur .hayırlı haberleriniz bekliyoruz.:emir_bebek::emir_bebek:

Canim ya evet heyecanli gergin ve bir okadarda tatli bir bekleyis allaha sukur transferm oldu iki tane bu sefer,canim senin kac tane trnsfer edilmisti ve kacinci gundu

biz de kaç kere tartıştık sigara yüzünden ama yok bazen şakayla takılıyorum beni bırakırsın sigarayı bırakmazsın diye gülüyor. En son bu ilaçlara başlayınca bırakıcam dedi ama hak getire. Ben de yoruldum artık sigaraya laf etmiyorum:(( dua et canım ya belki inadı kırılır, biz böyle çırpınıp duruyoruz ...

canim ya evet heyecanli gergin ve bir okadarda tatli bir bekleyis allaha sukur transferm oldu iki tane bu sefer,canim senin kac tane trnsfer edilmisti ve kacinci gundu

bana hep 2 tane transfer yapıldı yanlış hatırlamıyrsam genelde 8 hücreli falandı ilk denemem 3.gün ikinci deneme dondurulmuş emb. 5.gün transferdi

3.tüp bebek denememde 5.gün kompakt embiryosu idi 2 embiryo transfer edildi ikiz bebek biri 7-8 haft kalbi durdu diğeride talha işte......:) sabret biraz canım tahlil yapıp moralini bozma

hoşgeldin birtanem senin adına çok sevindim
iyi olmuş tatil yapmanız inşallah ilaçlarda şifa olur eşine bu kadar moralin üzerine müjdeli haberlerde alırsınız en yakın zamanda eşinde spermler çıksın rabbim yüzünüzü güldürsün amin
hoşbulduk tatlım evt cnm iyi oldu biraz kafamı dinledim:1:
Inşlh cnm inşlh yaa tek umudumuz spermlerin görülmesi ve bize hayırlı bir evlat olmaları:25:

canim benim merhabalar nasilsin??
özel mesaj kutunu bosaltabilirmisin bitanem???

iyiyim tatlım sen nasılsın boşalttım cnm:54:

bizde diyoruz nerelerde acaba.sefan olsun tatil yarasın inşallah.patronun tatilde aradımı.:1:

:1::1: Demek fark edildim ha sevindim:1:
Aramazmı eyinascıım işten ayrılacağımı söyleyince zaten apar topar tatile çıkarttı :1:
Yolda giderken aradı eşime yolu tarif etti:47:
Ama cuma günü telefonumu açık bıraktım eşi 2 kez aradı işle ilgili yapacaklarını konuştuk tarif ettim felan
onun dışında dinlenmemi tavsiye ettiler :1::1: Sağlığıma kavuşmamı ve sağlıklı hareket etmemi istediler

bende biraz az ararlarsa bunun olabileceğini söyledim:1::1::1: Işten arayaca

hoşbulduk tatlım evt cnm iyi oldu biraz kafamı dinledim:1:
Inşlh cnm inşlh yaa tek umudumuz spermlerin görülmesi ve bize hayırlı bir evlat olmaları:25:

iyiyim tatlım sen nasılsın boşalttım cnm:54:

:1::1: Demek fark edildim ha sevindim:1:
Aramazmı eyinascıım işten ayrılacağımı söyleyince zaten apar topar tatile çıkarttı :1:
Yolda giderken aradı eşime yolu tarif etti:47:
Ama cuma günü telefonumu açık bıraktım eşi 2 kez aradı işle ilgili yapacaklarını konuştuk tarif ettim felan
onun dışında dinlenmemi tavsiye ettiler :1::1: Sağlığıma kavuşmamı ve sağlıklı hareket etmemi istediler

bende biraz az ararlarsa bunun olabileceğini söyledim:1::1::1: Işten arayaca

kız bunlar adam olacklar galiba:1:.hıh şöyle biraz desturlu olsunlar demi canım.:1::1::1:

öyle deme arkadaşım yaa allah büyüktür...ben her hamile haberi aldığımda ağlardım birde yokmu diye sorduklarında ağlardım geceleri düşünür ağlardımm seni anlıyorum ama negatif düşünme lütfen...

aslında bu aralar çok iyiyim.bebeğime gittikçe yaklaştığımı hissediyorum.tarifsiz bi huzur var içimde.sadece attığım adımlara bebeğimde adım atsın istiyorum.biri hamileyim dediğinde çok mutlu oluyorum.ben bunu yaşıyorum kimse yaşamsın diyorum.onların seviçleriyle seviniyorum.ne hisettiklerini düşününce hamilelerin musmutlu oluyorum canım.kendini bilmezler haricinde.

selam canlar biz dün akşam evimize döndük…
dün eşim drunun istediği göğüs filmini çektirdi…
dru çok öksürdüğü için tüberkülozdan şüphelenmişti ama sonuç temiz çıktı şükürler olsun…
biliyorduk zaten çünkü öksürüğü üşütmekten olmuştu geçti oda…
pazartesi günü ablası ve erkek kardeşi gelecek saat 9 da hepsinden doku araştırma laboratuarında kan alınacak uyumluluk testi için…
dua edin canlarım inş kardeşleriyle uyum sağlanır…
uyumluluk testinin sonucu belli olunca tekrar görüşücez druyla tüm tedavi süreci o zaman belli olacak…
bu arada işi şansa bırakmamak için gelecek ay histeroskopiyi olup bi sonraki ayda dondurulmuş bebişlerimi alıcam göbüşüme…
pgt de yaptırabiliriz eşimle uyumluluk taşıyan embriyonun seçilmesi için…
merkeze gidince drumuzunda fikrini alıp ona göre hareket ederiz artık…
8 tane dondulmuş embriyomuz var zaten...
inş bebişim sıkıca tutunur, dünyaya gelip babasına şifa olur…
bizim ilk tüp bebek tedavimizden kimsenin haberi yoktu…
önceki kanser tedavisi nedeniyle eşimin azosperm olduğunu sonradan çıkış olduğunu biliyorlardı tabi…
bizim sperm sayısını yükseltip doğal yoldan hamile kalmak için tedavi gördüğümüzü sanıyorlardı…
eşimin hastalığı nedeniyle tedavi olacağını öğrenince ablam(görümcem) ve annem(kayınvalidem) beklemeyin bu arada hemen tedavinize başlayın diye ısrar ettiler…
bizde zaten aynı fikirde olduğumuzu söyledik artık yeni tedavi sürecimizden onlarında haberi var…
inş her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bu sıkıntıyı da atlatırız…
hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip eder inş…
canlarım dualarınızı eksik etmeyin hem eşim hem bebişimiz için…

Allah yar ve yardımcınız olsun güzel arkadaşım benim

2004 eylülümü sizinde canım.

evet canım 18 Eylül 2004 ne çok zaman geçmiş inanamıyorum bazen :) erken evlenmemenin faydaları 22 iydim ben 30 oldum şimdi... eşim de 33, ama benim de içimde enteresan hisler var, gerçi hastalığımdan sonra kafamı tam düzeltemedim ama :)) Sanki şu 1 yıl içinde bişeyler olucak, gibi kendimiz için....

Back
X