Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.bebeğim dondurulmuş blast embiryo idi ve tuttu8.gün negatif 11 .gün pozitifdi sonucum ama malesef kendimle ilg sağlık probleminden kaybettim...şansın yüksek olsun arkadaşım inş bebeğim sımsıkı tutunsun sana biraz erken test yapmışsın canım
Kandırmaya çalış canım ya, belki tatlı dilinle ikna edersin. Vallahi bu kür işlerini çok zor erkeklerin devamo başlaması. Benim ki en son bitkiselleri bir iştahla düzenli içmeye başladı. Önceden kırk takla atıyodum ben de. Çok karşı değildi ama devamını getirmiyodu. Bi de hala sigarayı bırakmadı ben de ondan müzdaribim....
serender rasimdeki çoçuk oğlunun resmimi,çok tatlıayrıca birde emzirdiğim var dedin galiba Allah bağışlasın .
![]()
2.bebeğim dondurulmuş blast embiryo idi ve tuttu8.gün negatif 11 .gün pozitifdi sonucum ama malesef kendimle ilg sağlık probleminden kaybettim...şansın yüksek olsun arkadaşım inş bebeğim sımsıkı tutunsun sana biraz erken test yapmışsın canım
canlarım tedavileriniz hayırlı sonuçlar versin dualarımız sizinle ,şuanda tedavide olan transferleri olan yada olacak olan tüm kardeşlerim Allah yardımcınız olsun.beslenmenize ve sinir sisteminize dikkat edin .bol bol kuran okuyun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz![]()
Melekciğim transferin hayırlı olsun canım,abar topar transfere çağırdılar demiştin şükürler olsun transferin gerçekleşmiş inşallah hayırlı sonuç alırsın.canım test için çok erken ben 10.gün yaptım ikinci çizgi çok soluk çıkmıştı .heyecanlanmakta çok haklısın çok tatlı bir bekleyiş inşallah gönlünce ve sağlıklı sıhhatli bebişlerin olur .hayırlı haberleriniz bekliyoruz.![]()
sağol canımmm işte bir tanecik oğlum 19.ayında şuan emzirdiğimde resimdekide hepsi aynı biz ona tüp bebek olduğu için aygaz talha diyoruz:))
rabbim hepimize sağlık versin sağlıklı bebişler versin...
canim ya evet heyecanli gergin ve bir okadarda tatli bir bekleyis allaha sukur transferm oldu iki tane bu sefer,canim senin kac tane trnsfer edilmisti ve kacinci gundu
hoşbulduk tatlım evt cnm iyi oldu biraz kafamı dinledimhoşgeldin birtanem senin adına çok sevindim
iyi olmuş tatil yapmanız inşallah ilaçlarda şifa olur eşine bu kadar moralin üzerine müjdeli haberlerde alırsınız en yakın zamanda eşinde spermler çıksın rabbim yüzünüzü güldürsün amin
canim benim merhabalar nasilsin??
özel mesaj kutunu bosaltabilirmisin bitanem???
bizde diyoruz nerelerde acaba.sefan olsun tatil yarasın inşallah.patronun tatilde aradımı.![]()
hoşbulduk tatlım evt cnm iyi oldu biraz kafamı dinledim
Inşlh cnm inşlh yaa tek umudumuz spermlerin görülmesi ve bize hayırlı bir evlat olmaları
iyiyim tatlım sen nasılsın boşalttım cnm
Demek fark edildim ha sevindim
Aramazmı eyinascıım işten ayrılacağımı söyleyince zaten apar topar tatile çıkarttı
Yolda giderken aradı eşime yolu tarif etti
Ama cuma günü telefonumu açık bıraktım eşi 2 kez aradı işle ilgili yapacaklarını konuştuk tarif ettim felan
onun dışında dinlenmemi tavsiye ettilerSağlığıma kavuşmamı ve sağlıklı hareket etmemi istediler
bende biraz az ararlarsa bunun olabileceğini söyledimIşten arayaca
acep birgün bizde sperm çıktı arkadaşlar hamileyim diye yazarmıyız.nerdeeeee o günler.
İnşallah yazıcaz inşallah seninle aynı yıl evlenmişiz:) Kaç senedir bekliyoruz biz de yazıcaz inanıyorum ben. :))acep birgün bizde sperm çıktı arkadaşlar hamileyim diye yazarmıyız.nerdeeeee o günler.
öyle deme arkadaşım yaa allah büyüktür...ben her hamile haberi aldığımda ağlardım birde yokmu diye sorduklarında ağlardım geceleri düşünür ağlardımm seni anlıyorum ama negatif düşünme lütfen...
İnşallah yazıcaz inşallah seninle aynı yıl evlenmişiz:) Kaç senedir bekliyoruz biz de yazıcaz inanıyorum ben. :))
selam canlar biz dün akşam evimize döndük
dün eşim drunun istediği göğüs filmini çektirdi
dru çok öksürdüğü için tüberkülozdan şüphelenmişti ama sonuç temiz çıktı şükürler olsun
biliyorduk zaten çünkü öksürüğü üşütmekten olmuştu geçti oda
pazartesi günü ablası ve erkek kardeşi gelecek saat 9 da hepsinden doku araştırma laboratuarında kan alınacak uyumluluk testi için
dua edin canlarım inş kardeşleriyle uyum sağlanır
uyumluluk testinin sonucu belli olunca tekrar görüşücez druyla tüm tedavi süreci o zaman belli olacak
bu arada işi şansa bırakmamak için gelecek ay histeroskopiyi olup bi sonraki ayda dondurulmuş bebişlerimi alıcam göbüşüme
pgt de yaptırabiliriz eşimle uyumluluk taşıyan embriyonun seçilmesi için
merkeze gidince drumuzunda fikrini alıp ona göre hareket ederiz artık
8 tane dondulmuş embriyomuz var zaten...
inş bebişim sıkıca tutunur, dünyaya gelip babasına şifa olur
bizim ilk tüp bebek tedavimizden kimsenin haberi yoktu
önceki kanser tedavisi nedeniyle eşimin azosperm olduğunu sonradan çıkış olduğunu biliyorlardı tabi
bizim sperm sayısını yükseltip doğal yoldan hamile kalmak için tedavi gördüğümüzü sanıyorlardı
eşimin hastalığı nedeniyle tedavi olacağını öğrenince ablam(görümcem) ve annem(kayınvalidem) beklemeyin bu arada hemen tedavinize başlayın diye ısrar ettiler
bizde zaten aynı fikirde olduğumuzu söyledik artık yeni tedavi sürecimizden onlarında haberi var
inş her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bu sıkıntıyı da atlatırız
hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip eder inş
canlarım dualarınızı eksik etmeyin hem eşim hem bebişimiz için
2004 eylülümü sizinde canım.