Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemrem canım inşallah iyi haberlerle dönersin.bizde bu ayın sonun da gideceğiz celaleddin hocanın yanınaa

durudenizderya canm dua listene beni de eklersen sevinirim.dualarına herkesi kattığın için Allah razı olsun.

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:[/

Allah cc yardımcın olsun güzel haberlerle dön inşAllah

deren canım merhaba.
canım biz 2011 şubat ayında kaan hocada m.tese olduk.
bizede aynı şeyi söyledi çok sayıda elonge yani spermatid var dedi.
6 ay tedavi görüp sonra tüp bebeğe geçebiliriz dedi.
bizde baya sevinmiştik ama sevincimiz kursağımızda kaldı diyebilirim.
patoloji sonucunu istedik gerek yok dedi.
bende hastanenin laboratuar bölümünü arayıp patoloji sonucunu istediğimiz söyledim.
onlarda internet üzerinden bir şifre verdiler ve sonucumuz sertoly cell yazıyordu.
daha sonra kaan hocaya mail attım sonucumuz sertoly spermatid görülmemiş diye.
oda siz ona bakmayın ben gördüm falan dedi.
tabi biz inanmadık tedaviyi bıraktık buarada kullandığımız iğnelerle ilgili sıkıntı olmuştu tedaviyi bırakmamızda iğnelerinde payı vardı.
canım ben hiç spermatidle hamile kalan birini duymadım açıkcası.
benim sana tavsiyem patoloji sonucuna göre hareket et.
eğer patoloji sonucundada spermatidlere rastlandı yazıyorsa tedavine devam et.
belki zamanla olgunlaşırlar.
kaan hocadan sonra hiç boş durmadık sürekli bitkisel kullandık.
yanı sıra evicap, l arginine falan kullandık ama spermiogramda hiç spermatide rastlanmadı.
eğer kaan hoca gerçekten spermatid görmüş olsaydı spermiogramdada bukadar kullanılan şeyden sonra spermatid görünürdü diye tahmin ediyorum.
inşallah sizin patoloji sonucunuz da spermatid görüldüğü yazıyordur.
hakkınızda hayırlısı olsun canım ...
valla şok oldum şimdi.mutlaka patoloji sonucunu isticem.eşimle çok sevindik hiç umudumuz yoktu.kaan bey mikrotese sonucunu söylemek için hastaneye kadar geldi gözünüz aydın dedi.eğer patoloji sonucumuz negatif çıkars abu bizim içinde bir yıkım olur.çok üzüldümmm ya ....emre beye de gittik ama o bizi moralmen çökertti. yok be hormo doktorumuyum ben mi düzelticem dedi.ben onunla ilgili okadar güzel yorumlar okumuştum ki hayal kırıklığına uğrattı bizi.kaan beyde ümidimizi boş çıkarmaz inşallahhh şuanda tedavi durumunuz nasıl gidio neler yapıyosunuz

selam arkadaşlar istanbuldan bu sabah geldik çok yorulduk hala kendime gelemedim salı günü celalettin hocaya gittik hormon testleri istedi onları yaptırdık hoca öğleden sonra hastanede olmadığı için çarşamba günü sabah tekrar çağırdı çarşamba sabah gittik sonuçlarımıza baktı ve çok yoğun olduğundan daha rahat konuşabilmek için vakıfa çağırdı akşam vakıfa gittik eşimde fsh ve lh yüksek testeron düşük çıktı yine durumuzun sertoli olduğunu testislerin çalışmadığını ve çok zor bir durum olduğunu söyledi tıbben tedavisi yok ama benim tedavi ettiğim hastalrım var bu durumda dedi çok umut verici konuştu bize iğne ilaç tedavisi vermedi sadece bursada ersel aktardan bazı bitkisel kürler kullanacağımızı söyledi aktarı aradık kürler pazartesi gelecek büyük ihtimalle,eylülde tekrar kontrolümüz var neden ilaç tedavisi vermedi bilmiyorum inşallah faydasını görürüz o yoğunluk arasında bizimle çok ilgilendi gerçekten çok iyi bi hocaymış allah razı olsun.gvnf canım o sarışın bayan bendim bende senn burdan biri olduğunu tahmin ettim ama konuşmaya cesaret edemedim belki değilsindir dye inşallah hayırlısı olur hepimiz için

selam kızlar
nursimacım inşallah rabbim gönlüne göre verir hayırlısıyla hamileyim haberinide vermek nasip olur bebişlerini çok sev onları ne kadar istediğini anlat bırakmasınlar seni 9 ay boyunca hep seninle olsunlar canım

Kızlaaaaaarrr ben geldıııııııımmmm benım turkıye maceram bıttııı oglusumla bııır guzel gezdık dolastık tadını cıkardııık veee evımıze sag salım donduk cok sukurrr , sızler nasılsınız napıyosunuz hepınızı cok merak edıyorum ben gecmısı okuycam ama bayagı bırıkmıs gecmıııs bırı bana ozetlese ne guzel olucak :34::34::34:
hoşgeldin canım oğluşunla gezdin geldin demek.
Biraz önce konuştukkkkk saat 2'de transferi varmışş.:52::52::52::52:
yoldalardı gidiyolar umut tüp bebeğe..:34:
ohh çok şükür rahatladım bende valla..
Alda gel dedim bebişlerini..sizlere haber vermemi istedi.dua edelimm kızlarr:26:
inşallah herşeyy güzel geçerrrrr ..Allahın izniyleee hamile haberlerini verir.
:46::46::46::46:
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:

çok sevindim canım hadi bakalım al bebişlerini göbüşüne
inşallah daima seninle olurlar canım
artık güzelce bir dinlenme vakti:34::54::54:

selam arkadaşlar istanbuldan bu sabah geldik çok yorulduk hala kendime gelemedim salı günü celalettin hocaya gittik hormon testleri istedi onları yaptırdık hoca öğleden sonra hastanede olmadığı için çarşamba günü sabah tekrar çağırdı çarşamba sabah gittik sonuçlarımıza baktı ve çok yoğun olduğundan daha rahat konuşabilmek için vakıfa çağırdı akşam vakıfa gittik eşimde fsh ve lh yüksek testeron düşük çıktı yine durumuzun sertoli olduğunu testislerin çalışmadığını ve çok zor bir durum olduğunu söyledi tıbben tedavisi yok ama benim tedavi ettiğim hastalrım var bu durumda dedi çok umut verici konuştu bize iğne ilaç tedavisi vermedi sadece bursada ersel aktardan bazı bitkisel kürler kullanacağımızı söyledi aktarı aradık kürler pazartesi gelecek büyük ihtimalle,eylülde tekrar kontrolümüz var neden ilaç tedavisi vermedi bilmiyorum inşallah faydasını görürüz o yoğunluk arasında bizimle çok ilgilendi gerçekten çok iyi bi hocaymış allah razı olsun.gvnf canım o sarışın bayan bendim bende senn burdan biri olduğunu tahmin ettim ama konuşmaya cesaret edemedim belki değilsindir dye inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Fsh iniz kac?
Biizmde yuksekti ama bize igne tedavisi uyguluyor(bizim fsh 20 civariydi yanlis hatirlsmiyorsam),gerci diger hormon seviyelerinede bakiyorlardir..
Insaalah 3 ay icinde degisiklilkler olurda ilaca bile gerek duymazsiniz

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:

canım kardeşim hayırla gel inş. sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin...

Dualarimdasin ins hersey yolunda gider mutlu haberlerini bekliyoruz:emir_bebek::emir_bebek:

hoş geldin arkadaşım.neden ilaç vermedi tuhaf gerçekten.gidenlerden sertoli olanlar var.onlara tedavi veriyordu.bu iş sadece kürlerle olmaz benim bildiğim.kürler sadece destekler diye biliyorum arkadaşım.zaten azospermde herşey güllük gülistanlık olmuyor.allah yüzünüze baksın arkadaşım.

biraz önce konuştukkkkk saat 2'de transferi varmışş.:52::52::52::52:
Yoldalardı gidiyolar umut tüp bebeğe..:34:
Ohh çok şükür rahatladım bende valla..
Alda gel dedim bebişlerini..sizlere haber vermemi istedi.dua edelimm kızlarr:26:
Inşallah herşeyy güzel geçerrrrr ..allahın izniyleee hamile haberlerini verir.

canımmm gözün aydınnnn :52:
çokk sevindimm hep takip ediyorumm inan senin heyecenını stresini hep takip ettim bi türlü yazamadım
dualarımdasın inşallah herşey çok güzel olacak
bugünleri gösteren rabbim doğumunuda gösterecek miniklerin
sınavın bebişlerinle son bulsun bir ömür onlarla mutlu ol inşallah çok hakediyorsun canım benim :16::16:

herkese günaydınlar

42-cervan ve eşine
43-bengusu ve eşine
44-pınar ve eşine
45-
46-
47-

45-sayes ve eşine
46-nilda015 ve eşine
47-yeteeeeeeer ve eşine
48-bangi ve eşine
49-fatma ve eşine
50-alev99 ve eşine
51-ese44 ve eşine
52-harzem ve eşine
53-
54-
55-
özelden msjları aldım gercek isimlerinizi not aldım buraya yazmak istemedim .Allah hayırlı bir şekilde helelinden çoçuklarımızı nasip etsin inşallah hayırlı akşamlar Allaha emanet olun:16:

Fsh iniz kac?
Biizmde yuksekti ama bize igne tedavisi uyguluyor(bizim fsh 20 civariydi yanlis hatirlsmiyorsam),gerci diger hormon seviyelerinede bakiyorlardir..
Insaalah 3 ay icinde degisiklilkler olurda ilaca bile gerek duymazsiniz

bizimde öyle canım fsh 21 testeron düşük lh 19 ama şimdilik 2 ay bitkiselleri kullanın dedi ersel bey varmış ondan bitkiselleri alcaz işte bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz

hoş geldin arkadaşım.neden ilaç vermedi tuhaf gerçekten.gidenlerden sertoli olanlar var.onlara tedavi veriyordu.bu iş sadece kürlerle olmaz benim bildiğim.kürler sadece destekler diye biliyorum arkadaşım.zaten azospermde herşey güllük gülistanlık olmuyor.allah yüzünüze baksın arkadaşım.

bilmiyorumki canım ya önce bitkisellerle deneyelim 2 ay kadar dedi sonuç alırsak iğneye ilaca gerek yok dışarıdan ilaçlarla hormonları yönlendirmemize gerek yok dedi bende sordum herkese iğne falan vermişiniz diye herkese farklı tedavi uyguluyorum herkesin sorunu farklı farklı dedi inşallah faydası olurda iğneye ilaca gerek kalmaz.

bilmiyorumki canım ya önce bitkisellerle deneyelim 2 ay kadar dedi sonuç alırsak iğneye ilaca gerek yok dışarıdan ilaçlarla hormonları yönlendirmemize gerek yok dedi bende sordum herkese iğne falan vermişiniz diye herkese farklı tedavi uyguluyorum herkesin sorunu farklı farklı dedi inşallah faydası olurda iğneye ilaca gerek kalmaz.
canım iyiki şu topik var yoksa insanın inanası geliyor.senden başka farklı tedavi uyguladığını duymadık.bazılarının pasta tarifi dediği gibi hepimizze nebido prengnly ve değişmeyen kür takviyesi.sadece değişen kürcüler.hakkınızda hayırlısı olur inşallah.hem bu kürler daha önce kullanılan kürler değil.faydası ispatlanmamış yani.dilerim öyle veya böyle herkes şu doktorların insafsızlığından kurtulup bebek sahibi olur.

arkadaşlar neden burda kimse celallettin beye gidip vakıfta 200 lira istediğini yazmıyor.hani hoca bunu allah rızası için yapıyordu.hani hoca devlet hastanesinde çalışıyordu.hani doktor bey içinden çıkaamadığı durumlarda endokrin veya üroloji hocalarına yönlendiriyordu.daha ben bir kişi dışında endokrine yada ürolojiye yönlendirdiğni duymadım ve insanların din adı altında bunu yapmalarına tahammül edemiyorum.neden korkup yazmıyorsunuz.uzman doktora nasıl 200 lira verebilirsiniz.lütfen ama lütfen bu yaptığı yasal bile değil.hadi doktor beyin benim götürdüklerime ihtiyacı yoktuda sizin paralara epey ihtiyacı var.200 verdiniz doktora 400 verdiniz aktara.yol ve barınmayı saymıyorum.herkes bu kadarmı zengin para hesabı yapmıyorsunuz anlamış değilim.zaten microtese parası kadar ve daha fazlası gidiyor.ya hiçbiriniz demedinizmi biz bu aktara neden bu kadar para veriyoruz.kesinliği yüzde kaç diye.

ayrıca arkadaşlar bu işin sonu doktor beyin özel muayene açmasına kadar gidecek.çünkü bu arz talep meselesi olacak.kaan hoca iyi dedik hoca şu an parasız yüzünüze bakmayacak duruma geldi.

arkadaşlar neden burda kimse celallettin beye gidip vakıfta 200 lira istediğini yazmıyor.hani hoca bunu allah rızası için yapıyordu.hani hoca devlet hastanesinde çalışıyordu.hani doktor bey içinden çıkaamadığı durumlarda endokrin veya üroloji hocalarına yönlendiriyordu.daha ben bir kişi dışında endokrine yada ürolojiye yönlendirdiğni duymadım ve insanların din adı altında bunu yapmalarına tahammül edemiyorum.neden korkup yazmıyorsunuz.uzman doktora nasıl 200 lira verebilirsiniz.lütfen ama lütfen bu yaptığı yasal bile değil.hadi doktor beyin benim götürdüklerime ihtiyacı yoktuda sizin paralara epey ihtiyacı var.200 verdiniz doktora 400 verdiniz aktara.yol ve barınmayı saymıyorum.herkes bu kadarmı zengin para hesabı yapmıyorsunuz anlamış değilim.zaten microtese parası kadar ve daha fazlası gidiyor.ya hiçbiriniz demedinizmi biz bu aktara neden bu kadar para veriyoruz.kesinliği yüzde kaç diye.

Arkadasim yazmayim dedim ama dayanamadim daha 1 ay olmadi esim celalettin hocaya kontrole gitti evet vakifa bagis aliniyor ama 200 degil esimin yaninda 65 lira varmis onu vermis bizim dusundugumuz daha fazlaydi ama ekstra masraflar cikti yolda neyse esim kusura bakmayin yanimda bu kadar var deyince almamis yola gideceksin lazim olur diye tek derdi para olsa onuda alirdi bunlari konusmak hic hos degil ama dayanamadim.aktar icinde bilinmis aktarlardan 120 lirayada aldik evet ama onlar bir aylik kurlerdi bunu 3 ay kulancaz faydasi olur olmaz bilemem ama care aramaktan baska caremiz var mi

canım bosuna kendını paralıyosun bızım durumumuzdakı herkez ınanmak ıstedıgımız için her seye tamam dıyoruz sadece senın benım gıbı bı kac arkadasın kafasında bazı gercekler uyanıyor umut dunyası ıste belkıde suan bunları soyledıgımız ıcın çogu bıze kızıyor bılıyorum vicdanın ve aklın almıyor benımde oyle ama bence artık bosver cok sacma okudukca guluyorum bu doktorlar neden var ozaman bıtkılerle her seyı halledelım yazık baska bısey dıyemıyorum kusura bakmayın arkadaslar yıne cenem durmadı yanı.

Back
X