Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
beni yanlış anlayacaksın diye korkmuştum.çok anlayışlı ve içtensin.içimi rahatlattın,sağol
olurmu niye yanlış anlayayım senin yerinde ben olsam bende aynı şeyi düşünürüm
ii için rahatladıysa sevindim güzel sözlerin için teşekkür ederim şekerim
anlat bakim kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin:9::9:sıra sende:34:

O kaaaa yorum yazdim sevincini paylastim herkese yorum yazmissin bana yokk....
Askolsun cok kirildim coooookkkk....:1::1::1::1:

Pamugummmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözleriniz aydin olsun bitanemmmm....
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
Ne diyecegimi ne yapacagimi sasirdim sadece agladimmmmmmmmmm...
O kadar cok sevindim ki bitanem anlataamam hatirliyormusun anneler gününde annen ve senin icin cok üzülmüstüm...
O gün hep dua ettim Allahim kardesime en kisa zamanda anneligi yasatta acilarini unuttur diye...
Allahima binlerce sükürler olsun kendi esimde ciksa ancak bu kadar sevinip aglayabilirdim...:16::16::16::16::16::16::16::16:
Canimsin benim ya hadi insallah en kisa zamanda tüp bebege 6tane:nazar::nazar::nazar::nazar: yeterde artar bile.....:1::1::1::1:

O kaaaa yorum yazdim sevincini paylastim herkese yorum yazmissin bana yokk....
Askolsun cok kirildim coooookkkk....:1::1::1::1:
ayyy çokkkk özür dilerim vallahi kızzzzzzz bide eşime dedim benim arkadaşım yazmış dedim hani biz aynıyız ya:9::9:
gerçekten baktım da sana yazmammışım ne kadar terbiyesizim yaaaaaaaaa hühhhhhh bana :47::47::47:
özür dilerim güelim bu günki salaklığıma ver:27::27::9::9::9:
alalh razı olsun güzelim çokkk sağol inş sıra sizlerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:
inş olacak o günlerde daha tüp bebeğe başlamıcAM cnm cünki tedavi bayrama kadar daaha devam edicem inş ondan sonra başlıcam kısmetse hadi sizlerde gelin artık yanımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:
barıştık mı ağlarım ama:59::59::59::54::54:
inan ki seni tanımıyorum ama seni kendime çok yakın buluyorum gerçi sesini bile duymadım da....

öncelikle kızlar bu kadar insafsız olmayın
bunu sölememin nedeni ben gittim gördüm knuştum evet biraz dr. herkesi kendine yakın göruyo konuşurken onu anlayabilirsiniz ama kapıdan girince hadi para ver git yatır diye bişey demiyo kaldı ki dr. bunu kendi isteyerek yapıyo biz mi zorluyoruz dr. beyi
elinden geldiğince yardım cı oluyo bizler burda her konuşmayı yazmıyoruz dr. beyle yazsak ne dersiniz acaba çünki dr. bey acayip pozitif ve umut dolu gözlerle bakıyo para gözleriyle bakmıyo..
vakıfa gelince adam ne yapsın hasta çok olunca akşam sakin kafayla dinliyeyim diyo o yüzden çağırıyo çoğu kişiyi
eşim gitti vakıfa benim babamla bbirlikte ve hoca tek eşim ve babam varmış gibi ilgilenmiş dinlemiş konuşmuşlar para muvzusuna gelince eşimden para istememiş eşim kendi vakıfa yardım edeyim deyip gönlünden kopanı vermiş 80 tl
başka hocalara gelince kendimi anlatayım size
ben yaklaışık 7 senelik evliyim eşimin azosperm hasatası olduğunu evliliğimi,zin 3 .cü ayında öğrendik ve hemen aytuğ kolonkaya ya gittik ve görüştük a.s.m hast. bize şöle dedi
sizin durumuz zor ameliyat olman lazım dedi sonra eşimle a.s.m hast. gittik ve orda üroloji uzman dr. eşime ne hormon ne de kan tahlili yapomadan teseye aldı 45.dk sonra geldi yüzüme sizin çocuğunuz olmaz uğraşmayın böşa paralar harcamayın dedi:14:
ve biz yıkılmış vaziyette kalakaldık sonuç sercolly cell dedi
ondAN SONRA TESADÜFEN İNTERMNETTE GÖRDÜĞÜMÜZ Bİ BİTKİSELCİYE GİTTİK ONA SİZ her ay 500 tl vermek süretiyle 1 buçuk sene gittik ve sonuç kocamannn bi 00000
sonra memorial hast. gittik semih özkan dr. beye oda genetik test ,hormonlar, muayna parası her seferinde verdik ve aylarca oraya da para akıttık.bu dr. da prof yani anlayın.
sonra kaan aydosa gittik oda 2 sene boyunca ameliayta almak için uğraştı durdu eşimi ve ben ist. oturuyorum hesap edin her AY ANKARAYA GİT GEL YAPTIK MUAYNE VE TAHLİLLER YOL parası verdik sonuç kocaman bi 0000 daha
sonra emre beye gittik umut tüp bebeğe bize önce muayne parasını yatırın gelin dediler,sonra hormon testleri yapıp ameliyata aldı beni de hazırladı eşim ameliyattan çıkmadan ebn ve kayınbabaa dönüp
sizin eşinizde sperm bulamadık ve dediki eşin kuru bi ağaç gibi düşün ölmüş ağaç yeşermesse eşin nasıl yeşersin dedi ve ölece çıktık ordan ve oda uğraşmayın olmaz bitkiselleri, hiççççççç denemeyin sakın yararı yerine daha kötü olur dedi eşim için
umudumun çokta azaldığı dönemde gözdem arkadaş geldi yazdı önce ben pek ehemniyet vermedim ama sonra dedim ki deneyelim ne kaybederiz artık zaten tükendik dedim ve eşimle celallettin beye gittik
ne muayne parası aldı ne para lafı etti evet bitkisellere yönlendirdi ve sende varikosle var dedi hemde bayağı ileri derecedeymi,ş 5.3mm miş bunu emre bey GÖRMEDİMİ İŞTE PARACILAR KİM ÇIKTI ORTAYA
sonra eşim ameliyat oldu ardında pasta tarifi gibi preglny ve menegon verdi, kulalndık 1 milyon hücre gördük ilk defa:40: 2 ay sonra yani bugün 7 seneye yakın hayatımızda bi sperm testtinde rakam gördüm
rabbime hamdolsun ki iiki dr. celallettin beyi karşımıza çıkardı
vesile olanlardanm da allahım razı olsun ayağı taşa takılmasın inşllhhhhh
he ben burda yılalrdır varım celalettin beyide böle tanıdım ne YALAN SÖYLERİM NEDE YALAN SÖYLEYENLERE ORTAK OLURUM....

canım öncelıkle hem senın adına hemde bızım adımıza cok sevındım rabbım hamıle haberlerını vermeyıde nasıp etsın insallh rabbım ol dedıkden sonra ne engel olabılırkı bızlere umut oldun her sey olacagına varır bunu üç beş bıtkıye yahut bı ınsana baglamak yanlıs onlar sadece vesıle vaktı zamanı geldıgınde her sey olur ben kadere ınanırım gerısı hıkaye ıllakı caresını arıycaz ama her sey bı vesıle soyledıgım her seyın arkasındayım sonuna kadar herkezın gunahıda boynuna rabbım hıcbırımızı daha fazla ugrastırmadan evlatlarımızı kavustursun ınsallh derdı veren Allah dermanı verende Allah ben boyle ınanıyorum boyle yasıyorum sızlerı kırmak uzmek ıstemedıgımı basından soylemıstım belkıde fazla ıyı nıyetlı oldugumdan yanlıs anlasılıyorum hep neyse su haberın arkasından fazla konusmak yanlıs ınsalh hamıle haberlerınıde duyarız canım darısı bızlerın basına...

canım öncelıkle hem senın adına hemde bızım adımıza cok sevındım rabbım hamıle haberlerını vermeyıde nasıp etsın insallh rabbım ol dedıkden sonra ne engel olabılırkı bızlere umut oldun her sey olacagına varır bunu üç beş bıtkıye yahut bı ınsana baglamak yanlıs onlar sadece vesıle vaktı zamanı geldıgınde her sey olur ben kadere ınanırım gerısı hıkaye ıllakı caresını arıycaz ama her sey bı vesıle soyledıgım her seyın arkasındayım sonuna kadar herkezın gunahıda boynuna rabbım hıcbırımızı daha fazla ugrastırmadan evlatlarımızı kavustursun ınsallh derdı veren Allah dermanı verende Allah ben boyle ınanıyorum boyle yasıyorum sızlerı kırmak uzmek ıstemedıgımı basından soylemıstım belkıde fazla ıyı nıyetlı oldugumdan yanlıs anlasılıyorum hep neyse su haberın arkasından fazla konusmak yanlıs ınsalh hamıle haberlerınıde duyarız canım darısı bızlerın basına...
teşekkür ederim ii dileklerin için bak bazen haklı olabilirsiniz tabiiki celalettin bey için yanılıyorsunuz be cnm
ama bizde sperm çıkışını allahın izniyle celalettin beyin çabalarıyla bulundu. inan ki çok ilgili ve çabalayıcı bir kişi, aslında dr. tek suçu herkesi kendi gibi görmesi bence şaka yapıyo evet bazı şeyler söylüyo herkes istediği gibi anlıyo aslında hiç bir maddi çıkarı olmayıp bizler için uğraşan bir dr.akşamları bile evinin yerine vakıfta olup gene gelene gidene yardım etmeye çalışıyo cnm inan ki.bende kadere inanırım alnımda ne yazarsa o olur ama mevlam akıl vermiş bizlerde böyle biz için uğraşan dr. lar olunca gitmeye devam ederiz inşlh hepimiz evlat sahibi oluruz...:16:darısı sana da olsun inşllhhh:34:

tatlim oglusun ve sen h.geldiniz...nasilsiniz???:nazar::nazar::nazar::nazar:
Nasil gecti canim tatiliniz anneanneyle bol bol özlem giderdinizmi??
Canim ne yaptilar annenler hamile oldugunu ögrenince? Dönmeni bekledim sormak icin..
Cok heycan verici ben seviyorum böyle seyleri...
Ama tatil cok cabuk geciyor degilmi canim???
Simdi sen döndün ya anne babanin yanindan benim bile icim burkuldu...
Gurbette olani gurbette yasayan anlar canim arkadasim...:16::16::16::16:

hosbulduk bıtanem cok ıyıyız cok sukur bugun kontrolum vardı bebısımı gordum maasallah cok ıyıydı teyzesı , tatılımız cok guzel gectı doyamadımkı cok cabuk bıttı gunler sayılı olunca ozslem gıderılmıyokı , annemlerede kaayınvalıdemede suprız yaptım ultrasyon kagıdını rulo yapıp guzel paketledım sıze bır hedıyem var dedım o anı ınan tekrar yasıyorum kaynanam dondu kaldı :52: Annem ablam sok oldular agladılar cok guzeldı once kımse ınanmadı gorumem bu kesın saka yapıyo dedı :1::1::1: Hehehee cok keyıflıydıııı 3 ay sabrettım ama degdııı :33: ıyıkıde telefonda soylememısım :1: , donusum cok zor oldu bıtanem aglıya aglıya vedalastık hala turkıye sarhosuyum ama sımdı bebgın heycanı agır basıyor ınsallah annemler dogumuma gelıcek o bıraz tesellı edıyor benı ıste boyle canım gıtmek cok heycanlı donmekte bı okadar huzunlu ama olsun cok sukur sag salım saglıkla mutlulukla gıdıp donduk bunada bınlerce cok sukur , ınsallah sende dıger arkadaslarda bu duyguları yasarsınız

teşekkür ederim ii dileklerin için bak bazen haklı olabilirsiniz tabiiki celalettin bey için yanılıyorsunuz be cnm
ama bizde sperm çıkışını allahın izniyle celalettin beyin çabalarıyla bulundu. inan ki çok ilgili ve çabalayıcı bir kişi, aslında dr. tek suçu herkesi kendi gibi görmesi bence şaka yapıyo evet bazı şeyler söylüyo herkes istediği gibi anlıyo aslında hiç bir maddi çıkarı olmayıp bizler için uğraşan bir dr.akşamları bile evinin yerine vakıfta olup gene gelene gidene yardım etmeye çalışıyo cnm inan ki.bende kadere inanırım alnımda ne yazarsa o olur ama mevlam akıl vermiş bizlerde böyle biz için uğraşan dr. lar olunca gitmeye devam ederiz inşlh hepimiz evlat sahibi oluruz...:16:darısı sana da olsun inşllhhh:34:

amın canım Allah razı olsun ıyı dıleklerın için bırı deılkı kımı duysak bıseyler cıkıyo altından çaresızlık cok zor bılıyosun sende ama boyle haberler duydukca ümıtlerımız yenıden yeserıyor sevıncınıze ortak oluyoruz emın ol Rabbım ısyan etmekten korusun bazen canım burnuma gelıyor ne zaman dıye öyle ıste yıne duygulandım bak...

canım bizde bu hafta nevşehirden gittik hocaya mail at ve ne zaman hastanede olduğunu öğren bizde ilk kez gittik ama çok kolay oldu bulmamız esenler otogardan metroya binin ve istanbul emniyet müdürlüğünün orda fatih emniyet durağı diye yazıyor zaten orada inin hastane hemen 30 metre falan yürüyünce görünüyo zaten durakta inince kime sorsanız gösterir zeytinburnu öğretmen evinde kalabilirsiniz zaten hocaya kalacak yerimiz yok deyincede yardımcı oluyor kendisi sizin sorununuz neydi canım

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. bizim sorunumuz buradaki herkes gibi azospermi. sebebi henüz bilinmiyor çünkü doğru düzgün bir doktora gidemedik. bizim tahminimiz inmemiş testis diye düşünüyoruz. 3 yıllık evliyiz ve 1.5 yıldır tanıştık azo ile. sizin sorununuz ne idi. celalettin hoca ne dedi. inşallah emeğiniz boşa gitmez ve Allah yardımcınız olur.

amın canım Allah razı olsun ıyı dıleklerın için bırı deılkı kımı duysak bıseyler cıkıyo altından çaresızlık cok zor bılıyosun sende ama boyle haberler duydukca ümıtlerımız yenıden yeserıyor sevıncınıze ortak oluyoruz emın ol Rabbım ısyan etmekten korusun bazen canım burnuma gelıyor ne zaman dıye öyle ıste yıne duygulandım bak...
evet bazen çokkk zor geliyo benimde çevrem çocuk dolu ama inşlh bu sabır sayesinde bizlerde evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
haşa isyan etmek istemeyiz ama bazen keşke.... dediğimiz çokkk oldu
bu günlerde geçecek ben ki hiççççç rakam görmedim 6 buçuk senedir bak sperm gördüm sizlerde göreceksiniz cnm hepimiz birbirimize dualar edip yaradan dan niyaz ediyrouz inşlh bizlere yaşatıcak o annelik duygusunu....:49::16:

slm canlarımmmmmmm
uzuuuuuuuuuuun bir aradan sonra aranıza geldim.
gerçi hiç kopmadım sizden .hep haberlerinizi can arkadaşlarımdan telde alıyordum. ama bu dönem yoğun yorucu oldu benim için.
bıcırıklara sergi kermes etkinlik hazırlama peşindiydim.
güzel faaliyetlerden sonra geldim aranıza.

uffffffff sayfalar uçmuşşşş.
canlar hepinizden ayrı ayrı haberim var.
hamile olanlaaaaar taze anne adayları sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş bebişlerinizi.

eeeee nasılsınız bakalımmmmm?

ayyy çokkkk özür dilerim vallahi kızzzzzzz bide eşime dedim benim arkadaşım yazmış dedim hani biz aynıyız ya:9::9:
gerçekten baktım da sana yazmammışım ne kadar terbiyesizim yaaaaaaaaa hühhhhhh bana :47::47::47:
özür dilerim güelim bu günki salaklığıma ver:27::27::9::9::9:
alalh razı olsun güzelim çokkk sağol inş sıra sizlerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:
inş olacak o günlerde daha tüp bebeğe başlamıcAM cnm cünki tedavi bayrama kadar daaha devam edicem inş ondan sonra başlıcam kısmetse hadi sizlerde gelin artık yanımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:
barıştık mı ağlarım ama:59::59::59::54::54:
inan ki seni tanımıyorum ama seni kendime çok yakın buluyorum gerçi sesini bile duymadım da....

Ya bitanemmm saka yaptim ben sana küsermiyim dedim herhalde mesajimi begenmedi dur bi yazayim...:90::90::90:
Yok canim estagfurullah ne terbiyesizligi tamamen beni görmezden gelme....:9::9::9::9::9::9::9::9:

Ya canim benim gercekten saka bi yana da sen bugün dalginsin mutluluktan gözün görmüyor biseyi...
Aman sen mutlu olda benim msjlarimi görmesende olur ben sana kirilmam canim benim....
Bayrama da ne kaldi ki bitanem Rabbim saglik versin yeter ki hemen gelir...
Insallah bitanem önce senin bebislerin gelsinde arkandan bizde seni takip ederiz Rabbimin izniyle insallah...
Bende seni kendime cok yakin buluyorum canim benim ikimiz biraz deli doluyuz birbirimize benziyoruz ayy yine bisey dicektim de kizlara ayip olur...:1::1::1::1:

canım telefonda tülaydan öğrenince nasıl sevindim anlatamam.
telde hayırladım ama topiktede sevincini paylaşayım dedim ama ancak girebildim topiğe.
misafirlerim vardı anca yolladım.

:64::64::64::64::64: haydi halaya tatlımmmmmm.
inan eşime mutluluk gözyaşlarıyla anlattım.
sanki bizde çıkmış gibi mutluluğumu anlatamam. acı ortak olunca 1 kişinin kurtuluşuna seviniyoruz tatlım benim.

rüyada gibi olursun şimdi.
sanki sabah kalıkınca pırrr bitecek gibi olur.
imkansız sertoly de bizde hücre çıktığında sabah olmasın hiç rüya bitmesin diye uyuyamamıştım ben.
o yüzden seni çok iyi anlıyorum tatlımmmmmmmmmmmmmmm.
inş hiç bitmiyecek hep çoğalacak veeeeeeeeeee hamileyim yazdığınıd a göreceğiz Allah ın izniyle.

slm canlarımmmmmmm
gerçi hiç kopmadım sizden .hep haberlerinizi can arkadaşlarımdan telde alıyordum. ama bu dönem yoğun yorucu oldu benim için.

hamile olanlaaaaar taze anne adayları sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş bebişlerinizi.

hoşgeldin cnm evet uzun zamandır yoksun hatta geçen aklımdaydın
cnm sağol bugün benide arayıop tebrik ettin sonuç için çokk teşekkkrü edrim sana :34:
bundan sonra sırayla herkeslerrr güzel haberler verecek burdan hepimizeeeeeeeeeeeeee:16::16:
Ya bitanemmm saka yaptim ben sana küsermiyim dedim herhalde mesajimi begenmedi dur bi yazayim...:90::90::90:
Yok canim estagfurullah ne terbiyesizligi tamamen beni görmezden gelme....:9::9::9::9::9::9::9::9:

Ya canim benim gercekten saka bi yana da sen bugün dalginsin mutluluktan gözün görmüyor biseyi...
Aman sen mutlu olda benim msjlarimi görmesende olur ben sana kirilmam canim benim....
Bayrama da ne kaldi ki bitanem Rabbim saglik versin yeter ki hemen gelir...
Insallah bitanem önce senin bebislerin gelsinde arkandan bizde seni takip ederiz Rabbimin izniyle insallah...
Bende seni kendime cok yakin buluyorum canim benim ikimiz biraz deli doluyuz birbirimize benziyoruz ayy yine bisey dicektim de kizlara ayip olur...:1::1::1::1:
ayyyy nasıl korktum anlatamm dedim benim ki bana kırılımış bak sen cadı ...:9::9:
evet gerçektende bugün çok tuhafım darısı sana ve hepinnize olsun cnm hep böyle diyorum ama gerçekten sırayla sevinelim istiyorum güzelim ya...
bayrama 2 ay var ondan sonra ne çıkarsa bahtıma gidip tüp bebek yapıcam cnm ben daha önce opuya kadar gelip orda kalmıştım bundan sonra hamdolsun ki opuyu da görürüm inşllhh ve sizlerdeee
hakikaten seni sanki ikizim gibi görüyom aynen sende bende biraz kayışlar kopuk :27:olsun hayat kayışlar kopuk olunca daha ii çekiliyo :9::9::9::9:kızzz ne dicektin ya de kızlar alıştı sanadaaa banadaaaaaa.....:52:

canım hayırlı olsun bebişlerin.
geçmişi okuyamadım ama telde haberini aldım .
Rabbim ikizlerini sağsalim kucağına almanı nasip etsin.amin.
darısı hepimize olsun inş......

hosbulduk bıtanem cok ıyıyız cok sukur bugun kontrolum vardı bebısımı gordum maasallah cok ıyıydı teyzesı , tatılımız cok guzel gectı doyamadımkı cok cabuk bıttı gunler sayılı olunca ozslem gıderılmıyokı , annemlerede kaayınvalıdemede suprız yaptım ultrasyon kagıdını rulo yapıp guzel paketledım sıze bır hedıyem var dedım o anı ınan tekrar yasıyorum kaynanam dondu kaldı :52: Annem ablam sok oldular agladılar cok guzeldı once kımse ınanmadı gorumem bu kesın saka yapıyo dedı :1::1::1: Hehehee cok keyıflıydıııı 3 ay sabrettım ama degdııı :33: ıyıkıde telefonda soylememısım :1: , donusum cok zor oldu bıtanem aglıya aglıya vedalastık hala turkıye sarhosuyum ama sımdı bebgın heycanı agır basıyor ınsallah annemler dogumuma gelıcek o bıraz tesellı edıyor benı ıste boyle canım gıtmek cok heycanlı donmekte bı okadar huzunlu ama olsun cok sukur sag salım saglıkla mutlulukla gıdıp donduk bunada bınlerce cok sukur , ınsallah sende dıger arkadaslarda bu duyguları yasarsınız

Allah her ikinizide saglik sihhat versin canim benim...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne yapiyor benim tatli yegenim büyümüs mü annesi??:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ayy canim cok duygulandim iyi akil etmissin kimbilir ne kadar mutlu oldularr canim yaaaa....
Tatlim tahmin edebiliyorum gidisi mükemmel de ahh o dönüsü yokmu??
Koca sene bekliyorsun gitmek icin 1ay su gibi akip geciyor...
Olsun bitanem bak dogumunda geleceklermis Allahin izniyle hem bebeginin mutlulugu hem annenlerle birlikte olacaksin harika bir duygu olur...
Insallah bitanem Rabbim bu zorlu yoldaki tüm din kardeslerimin yar ve yardimcisi olsun...Amin....:16::16::16::16:

canım telefonda tülaydan öğrenince nasıl sevindim anlatamam.
telde hayırladım ama topiktede sevincini paylaşayım dedim ama ancak girebildim topiğe.
misafirlerim vardı anca yolladım.

:64::64::64::64::64: haydi halaya tatlımmmmmm.
inan eşime mutluluk gözyaşlarıyla anlattım.
sanki bizde çıkmış gibi mutluluğumu anlatamam. acı ortak olunca 1 kişinin kurtuluşuna seviniyoruz tatlım benim.

rüyada gibi olursun şimdi.
sanki sabah kalıkınca pırrr bitecek gibi olur.
imkansız sertoly de bizde hücre çıktığında sabah olmasın hiç rüya bitmesin diye uyuyamamıştım ben.
o yüzden seni çok iyi anlıyorum tatlımmmmmmmmmmmmmmm.
inş hiç bitmiyecek hep çoğalacak veeeeeeeeeee hamileyim yazdığınıd a göreceğiz Allah ın izniyle.
çokkk çokkkk sağol cnm evet aradın hemen kutladın beni bende seni ararrım inş böyle kutlamaya...
hepimiz için bir kişi bile sevinsin yetiyo:32::32:
devamı sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inşş...........:16::16::16::16:

slm canlarımmmmmmm

A.slm canimmmmmm h.geldinnn..:3::3::3::3:
Nerelerdesin gülüm sen yaaa?? Gecenlerde flzaska sordum denizbuluta sordummm...
Merak ettim ne yapiyorsun ne ediyorsun diye??
Ama senin miniklerle zamanin yogun geciyor degilmi canim benim...

Ben iyiyim kürlere son gaz devam...
Sizde devam ediyorsunuz degilmi canim??
Kac ayiniz doldu insallah en kisa zamanda sizdende en güzel haberleri aliriz can arkadasim benim...:16::16::16:

çokkk çokkkk sağol cnm evet aradın hemen kutladın beni bende seni ararrım inş böyle kutlamaya...
hepimiz için bir kişi bile sevinsin yetiyo:32::32:
devamı sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inşş...........:16::16::16::16:

amin canım amin..... birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu canım........
inş hepimiz önce Allah'In sanra celalettin hoca sayesinde kurtulacağız ....
inanmak başarmanın yarısıdır.
inanılarak çıkılan sebep arama yolunda Rabbim emeklerimizi görür inş.,
Rabbimin adaleti büyük tatlım. emeğe adaletsizlik yapmaz .......inş.....
emeklerimizi boşa çıkarmaz inş RAbbim.............

Back
X